JPM Posted yesterday at 09:39 PM Posted yesterday at 09:39 PM Just now, DameTime said: Saša jeste zeznuo dosta toga u proteklom periodu, ali mi je nerealno da na polovini sezone dovedete trećeg trenera. Čak i za KKCZ standarde. Jel on zajeb uprave tj. populistički potez? Maybe, što ne znači da sada treba u potpunosti da se raspištoljite u toj ulozi pijanih milionera. Jasno je da su ljudi frustrirani, niko ni ne racuna ozbiljno da ce smene skoro biti. Jedbostavno, nemoc, bes...
leki bg Posted yesterday at 09:40 PM Posted yesterday at 09:40 PM 18 minutes ago, holden c. said: Ali da, svakako se slazem, tesko da je ovde sve do kouca. Realno bas tesko. Ovo je jedan solidan roster, ali gde se I pre povrede Rivera znali da smo kita na petici. Onda ispadaju Kenan I Karter, uzet najbolji pik Batler I vracen Jago koga niko nije hteo. Najveci minus je Devonte koji je trebalo da bude nosilac. Realno smo letos doveli samo Monekea od igraca koji su neki EL krem. Ocekivali smo to i od Grejema, jbg...nije proslo. Nwora je pokupljen otpad iz Efesa, Semi otpad iz Valensije...koliko god ja gotivio njega- to su cinjenice. Da moze i mora bolje- sigurno, da menjamo 2 trenera u 3 meseca...nemojmo se zajebavati. 5
Kosjan Willavić Posted yesterday at 09:41 PM Posted yesterday at 09:41 PM Mozda Sasa i Tomic da rotiraju funkcije do leta kao vid kompromisa. Ionako sad nema posla kod Tomica , kompletirali smo tim. Zamenimo trenera a budzet ne ispasta! ( Nemanja Antic vibe ) 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted yesterday at 09:43 PM Posted yesterday at 09:43 PM Играјте шта оћете вс Кад имплементирам тактику биће пакао за остале. 2
leki bg Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM 1 hour ago, srlepajce said: Kakav god bio Grejem jeste i smesno i tuzno da Jago ima prednost Realno, Jago je trenutno korisniji za tim od Devontea. Ma koliko to uzasno i ponizavajuce zvucalo. A jos realnije- obojici bi trebalo uruciti otkaze. 2
BojanaCZV Posted yesterday at 09:47 PM Posted yesterday at 09:47 PM Zvezda, koja je na svake dve nedelje imala nekog povredjenog igraca, dosli smo do ovakve Zvezde, kada smo na korak od Bolomboja kompletni. Ta prva Zvezda je bila na loptu sa Valensijom u gostima, a sada na -20 mesec dva nakon toga kao domacin. U sustini je vrlo jednostavno, nisu kliknuli u biti sa trenerom. Jos jedan dokaz koliko je trener vazan i za ovu modernu kosarku. Uloge nisu jasno podeljene, a bilo je vremena, neki igraci su u padu forme, a neki apsolutno nisu vise za ovu ulogu koja im se namece. Vremena jos ima, ali ne previse. Ali ovde kvalitet ipak postoji, samo treba naci zajednicki jezik, sto ocigledno, uopste nece biti lako. 12
drakon1 Posted yesterday at 09:47 PM Posted yesterday at 09:47 PM 36 minutes ago, Geronimo said: Zaista nisam fatalista, ali zaista se teturamo u nokdaunu. Lako je traziti krivca, ali situacija nije jednostavna da je krivica jednostrana ili prosta. Ako je Valensiju izgubio Sale, ovo su izgubili igraci. Mi smo patosirani i nalazimo se u nokautu. 1
Sokmeniki Posted yesterday at 09:51 PM Posted yesterday at 09:51 PM (edited) Sa Duskom Ivanovicem kao trenerom smo samo jednom izgubili 20+ razlike i to protiv Reala 59:79 (10.01.2023) Bila je to prva utakmica duplog kola (drugu utakmicu dobili Monaka 92:68) Sastav sa te utakmice protiv Reala. PG) Stefan Markovic SG) Nedovic, Lazic, Holland SF) Dobric, Lazarevic PF) Petrusev, Ilic C) Martin, Mitrovic, Kuzmiv Edited yesterday at 09:57 PM by Sokmeniki 11 2 1
Nellthe Posted yesterday at 09:55 PM Posted yesterday at 09:55 PM 9 hours ago, Nellthe said: Dobijamo lagano, Butler 20+, Graham 3 trojke Jbg nije dao Grahamu da igra... 3
Guru Posted yesterday at 09:55 PM Posted yesterday at 09:55 PM Ja bih potpisao i trećeg trenera, pa onda njega, Sašu i Sfeiropulosa rotirao od utakmice do utakmice, u zavisnosti od protivnika i takmičenja. Preduga je sezona, veliki broj mečeva i gust raspored, neophodan je drugačiji pristup od uobičajenog i širok trenerski kadar. 5 2 3
L' Imperatore Posted yesterday at 09:57 PM Posted yesterday at 09:57 PM (edited) 43 minutes ago, Don Dusko said: Ovde su ga igraci izbusili najstrasnije. A tim koji 2x busi trenera mi je ono... Iako ima dosta do Saleta. Tim koji 2x buši trenera je i meni ono. Trener koji dva puta u istom klubu uspeva da bude izbušen, mi je takodje ono... Našla krpa zakrpu. Mada, ne verujem da ga ovde ekipa buši. Ekipu je preuzeo pre par mesci. Pa kad su pre uspeli da zarate? I promena trenera bi čak i za naše standarde bila dosta neozbiljan potez. Svaka ekipa povremeno upadne u krizu, ali važna je reakcija. Saša i igrači svakako moraju dobiti priliku da pokažu da su sposobni da se iščupaju iz ovoga. Edited yesterday at 10:00 PM by L' Imperatore 1
Perkos2 Posted yesterday at 10:04 PM Posted yesterday at 10:04 PM 25 minutes ago, DameTime said: Saša jeste zeznuo dosta toga u proteklom periodu, ali mi je nerealno da na polovini sezone dovedete trećeg trenera. Čak i za KKCZ standarde. Jel on zajeb uprave tj. populistički potez? Maybe, što ne znači da sada treba u potpunosti da se raspištoljite u toj ulozi pijanih milionera. Može i da mu se da podrška čak ako odluči da na primer odstrani iz ekipe Kodija i Kalinu, ali ko da to uradi, Drčelić? Najpre će ga skloniti i postaviti Tomića
Zadnji vezni Posted yesterday at 10:06 PM Posted yesterday at 10:06 PM Krenula kola nizbrdo posle one blamantne izgubljenje utakmice u derbiju,pa onda posle izjave da je CMM najbolji igrač ekipe....posle su se izjave slagale jedna na drugu ,ne znajući koja je lošija za svlačionicu. Prvo se ispišaš po celom rosteru,pa onda po Devonteu,pa onda po centrima...pa opet po ekipi da bi sebe opravdao i svoju implementaciju.Valjda je to svojstveno Obradovićima. Nema ovde povratka.Izgubio ekipu, svlačionicu,a igrači izgleda veru u njega i ono sto on radi. Još jedna sezona otišla u K krasni. 12
forumko topic Posted yesterday at 10:09 PM Posted yesterday at 10:09 PM Ode Obradović, preuzme Tomić. Prvu utakmicu nas naguze 30 razlike, on baci tablu i kaže “ma igrajte šta hoćete”, a Kalina mu podigne tablu i odgovori “pa to smo radili i kod ćelavog, daj IMPLEMENTIRAJ nešto novo”. 1 7
Big Ticket Posted yesterday at 10:11 PM Posted yesterday at 10:11 PM Видим, лијепо нас полива Жалгирис на мрежама, али авај, кога да заболи за то? Иронично, чини ми се да се највише нервира Литванац. Да ли је шеф Дрчела ауторитет да удари неку опомену, пошаље аутобус у Каунас или нешто треће, али би ваљала нека реакција, јер је ово баш срамно. 1
No name Posted yesterday at 10:13 PM Posted yesterday at 10:13 PM Kakva je olupina postao Kalinic....auu pakao....kako su njega probijali u odbrani, kupili lopte sa glave...kakve on kretanje pravi , jos kad ukrsti noge kad je sa loptom, samo gledaš kako će nogu polomiti sam sebi. ... Podrska za Obradovića da se još blamira....Što bi on rekao u intervju pre dva dana " pa ne moze svako da bude trener" .... 5
zvezdsusrcu Posted yesterday at 10:18 PM Posted yesterday at 10:18 PM (edited) Koji je smisao petorke Kodi, Batler? Batler najbolje igra sa lotom, asistencije, kosevi…a sta onda sa Kodijem kad prenese loptu…da igra 2ku, da coskari i da bude opcija na sutu za 3 iz kornera (nerealno)…Ako Kodi drnda loptu 20 sekundi, onda je Batler na 2, treba da ceka da dobije loptu za sut (nije njegova igra)…nerealno. petorka sa Jagom….svi ga napadaju, svi, ali svi, pa udvajanja, pa visak i konstanto laki poeni protivnika…Grejem, kada niko ne moze da ubode nista, ne dobije minut? Grejem, ima neku reputaciju, ponizavas ga glupim izjavama i ocekujes da te igraci postuju? Ako se nije uklopio, a znas mu prag, onda ga guras u Aba po 30 minuta zarad neke uloge koju hoces da mu omogucis u Evroligi, pa ako ne ide, onda radkidaj ugovor, a ne da ga ponizavas izjavama iako igra po 7-8 minuta po mecu i izvodis ga na 1-2 greske… Poremecena je koncepcija totalno. Rotacija, petorke na terenu, tvrdoglavost da drugo poluvreme uvek pocinju oni sa pocetka utakmice bez obzira ko je sta pokazao isticu njegu podredjenost sablonima, a ne prilagodjavsnje petorki i totacija datom trenutku, formi, filingu koga je krenulo, a koga nije…Ovo sve, ne kdnosi se samo na ovu utakmicu..trulo je, strasno je trulo Edited yesterday at 10:19 PM by zvezdsusrcu 6
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 10:18 PM Posted yesterday at 10:18 PM 3 minutes ago, Big Ticket said: Видим, лијепо нас полива Жалгирис на мрежама, али авај, кога да заболи за то? Иронично, чини ми се да се највише нервира Литванац. Да ли је шеф Дрчела ауторитет да удари неку опомену, пошаље аутобус у Каунас или нешто треће, али би ваљала нека реакција, јер је ово баш срамно. Pa i to što kažeš. Najlakše je sve svaliti na trenera. Treba igrače kazniti za ovo.
Stefi88 Posted yesterday at 10:19 PM Posted yesterday at 10:19 PM Bas lose izgledamo, ima i do Saleta ima i do samih igraca, nemamo jos mnogo vremena, u narednih mesec dana nam se mozda i lomi sezona. A ovo teranje trenera, pa nije ovo igrica, malo realnosti. 2 1
kuraMochi Posted yesterday at 10:21 PM Posted yesterday at 10:21 PM (edited) 11 minutes ago, Big Ticket said: Видим, лијепо нас полива Жалгирис на мрежама, али авај, кога да заболи за то? Иронично, чини ми се да се највише нервира Литванац. Да ли је шеф Дрчела ауторитет да удари неку опомену, пошаље аутобус у Каунас или нешто треће, али би ваљала нека реакција, јер је ово баш срамно. Mozda moze kolega predsednik iz komsiluka da pripomogne drugu saborcu u nevolji i obezbedi neko prevozno sredstvo? Sam cu da izadjem... :D Edited yesterday at 10:23 PM by kuraMochi
JPM Posted yesterday at 10:22 PM Posted yesterday at 10:22 PM 1 minute ago, Stefi88 said: Bas lose izgledamo, ima i do Saleta ima i do samih igraca, nemamo jos mnogo vremena, u narednih mesec dana nam se mozda i lomi sezona. A ovo teranje trenera, pa nije ovo igrica, malo realnosti. Evo Donatas izjavio za domace medije, ne tim recima ali u sustini da se Sasa ne kapira sa igracima i da nema odgovarajuce hemije.
mindgame Posted yesterday at 10:25 PM Posted yesterday at 10:25 PM jada i beda je ovo na šta mi ličimo iz meča u meč. Hladno sam gledao utakmicu bez nerviranja, ali ovo sto radi celava prevara će me koštati živaca. Kao klub i ne zaslužujemo bolje kada pored Paskvala izabereš Saleta za kog je Xavi lično Greg Popovič. Jedina uteha mi je da od ovoga ne može gore, ali ako se čita izmedju redova izjava DMoa, pukla mu ne svlacionica kao oblanda. Treci trener da se dovede ne bi bila blamaza, bez obzira koliko to neko mislio. Za dobrobit kluba ne bi bilo greske da ova tvrdoglava prevara napusti našu klupu.
MarioKempes Posted yesterday at 10:29 PM Posted yesterday at 10:29 PM 2 minutes ago, mindgame said: Kao klub i ne zaslužujemo bolje kada pored Paskvala izabereš Saleta za kog je Xavi lično Greg Popovič. Kakvog Paskvala, brate mili, je l' realno da se to i dalje pominje i da neko stvarno misli da bi Xavi došao u Zvezdu? Kao da u fudbalu kažemo: eto, Klop nema klub, a mi pre njega biramo Stankovića... 11
Summerfunk Posted yesterday at 10:31 PM Posted yesterday at 10:31 PM 6 minutes ago, JPM said: Evo Donatas izjavio za domace medije, ne tim recima ali u sustini da se Sasa ne kapira sa igracima i da nema odgovarajuce hemije. Ili je Saša bivši na kraju sezone ili će većina igrača da leti, pa će on da dovodi svoje. Mada ja mislim da sve kreće od Grejema i tretmana koji ima. Pretpostavljam da su većina Amera kod nas drugari, poznaju se od ranije, pa ne daju jedni na druge tako lako. Kao u KKP-u isto. Mislim da to šiljenje kurca nad Grejemom košta Sašu, kao i one izjave da je ovaj bolji od X a Y od Z. Pa još ti igrač javno kaže da nema hemije u ekipi i da ne zna trener gde bije. Opet smo kao prekoputaši - ima i ta sledeća sezona, da se dovede X, odstrani Y, dovedemo kao drugu poziciju Z, zamenimo ovog.... E onda možemo da pričamo. I onda paf, treće kolo, trener bivši 😭😄
mindgame Posted yesterday at 10:32 PM Posted yesterday at 10:32 PM 2 minutes ago, MarioKempes said: Kakvog Paskvala, brate mili, je l' realno da se to i dalje pominje i da neko stvarno misli da bi Xavi došao u Zvezdu? Kao da u fudbalu kažemo: eto, Klop nema klub, a mi pre njega biramo Stankovića... pa Markos je pisao o tome, znaci da je moglo do toga doći, nisam napamet ništa pisao. 1
Recommended Posts