Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, McLeod said: Bobinator se vratio u formu mogli biste da pitate Iliriju posto otkup ugovora i resite poziciju centra. :D
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, McLeod said: Bobinator se vratio u formu mogli biste da pitate Iliriju posto otkup ugovora i resite poziciju centra. Bobinator je vec cirka 7, 8 dina potpuni cirkuzant. Sve samo ne kosarkas. Svaka ekipa iz EL koja bi njega razmatrala bi bila osudjena za nista manje od dna tabele.
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 29 minutes ago, Sinnerman said: Ja da sam Saša Obradović, više bih voleo da me zovu ćelafuto nego saško. videćemo koliko će i saško da potraje, ako izađe sa 0:3 iz sledeće tri tekme, biće sajko a ne saško Edited 3 hours ago by rodriguez
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro prestanite sa diskusijom o pogrdnim nadimcima za Sasu Obradovica. 6 2 5
Trigger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Losmi17 said: Bobinator je vec cirka 7, 8 dina potpuni cirkuzant. Sve samo ne kosarkas. Svaka ekipa iz EL koja bi njega razmatrala bi bila osudjena za nista manje od dna tabele. Uzeo ga Fener prošle godine i osvojio EL 😜 3
Recommended Posts