Race Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Изгледа да Гудура иде из Арманија.Само што даље од нас 4 1
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 35 minutes ago, fradler said: Moguće da se stvarno nešto kuva oko Džonsa, i tipsnlips je preneo da je done deal. Šta znam, dobar je to igrač, ali mekintajerovski dobar - nije mi za lidera, nije neko ko znatno podiže plafon ekipe. Ako je zamišljen kao zamena za Yaga, to je već ogroman apgrejd. Ali to je igrac kakav nama odgovara,pozicioni napad u odnosu na CMM je miljama ispred,samo pogledaj kako na primer saradjuje sa Elajdzom,bolesno su dobro uigrani na orimer njih dvojica.A da ne spominjem i centre kako spaja sa kosem.
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 hours ago, Coz29 said: Jel biste pristali da ode Obradovića a da vam dodje Radonjić? Da 11 6 1 1
Brajant Danston Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Race said: Изгледа да Гудура иде из Арманија.Само што даље од нас I pored jako slabe sezone, voleo bih da ga ponovo vidim u našem dresu. Mišljenja sam da na evroligaškom nivou može još dosta da pruži. Ruku na srce, bio sam ubeđen da će doći prošle sezone. Mada, nakon nekih priča sa poslednjeg Evropskog prvenstva, ko zna šta se sve tu zapravo dešavalo. Vrlo malo ima domaćih košarkaša koji bi nam bili instant pojačanje, a nakon cele ove ne baš lepe situacije u zemlji, veliko je pitanje da li neko od zvučnijih domaćih imena želi i da dođe kod nas. Ipak, kako god da bude, moje mišljenje da primarni cilj ovog leta treba da bude dovođenje novog trenera. Kapiram da je i ono malo ljudi što je verovalo u Sašu Obradovića izgubilo tu veru u finišu ove sezone.
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I idemo ponovo "Da l si ikada, mene voljela, kao tebe da l si ikada, mene voljela kao tebe ja". Radonja, Gudura,... 1
Henry Chinaski Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Sinnerman said: I idemo ponovo "Da l si ikada, mene voljela, kao tebe da l si ikada, mene voljela kao tebe ja". Radonja, Gudura,... Još Jović da se ubaci u priču kao drugi plej 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pomenuše ljudi iznad ko bi mogao da nasledi Saleta al i da nema jednog živog trenera u univerzumu Saleta treba momentalno smeniti jer je Sale dokazao da godinama unazad konstantno nazaduje. I nije tačno da je svejedno dali je Sale trener ili nema nikoga na tom mestu jer je Sale velika štetočina za KKCZ. 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago SK objavio da je Džons praktično završen. Guduru bih uvijek poželio u svojoj ekipi. Odličan igrač koji podiže domete svake ekipe ako se stavi u pravu ulogu. Druga je stvar što smo mi popunjeni na toj poziciji. Rouden iz Pariza koji se povezuje sa nama je na mene ostavio pozitivan utisak. Jedan od najzanimljivijih igrača koji su ljetos došli iz Amerike. 3
nunilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, Žilee said: Svi pricaju da se smeni trener ,a kad ih pitas koga bi tacno za zamenu a da je to realna opcija svi cute ,e pa jbg onda. Vrlo mali broj trenera je na nekom visokom nivou ,i da rade svoj posao besprekorno. Trenutno u EL sa sigurnoscu mogu da kazem da su bolji od Saleta : Martinez ,Masiulis(mada tek prva sezona tek cemo videti sledece kako ce to ici) , Trinki koji nije u EL,Itudis,a Ataman i Barcokas nek su najbolji ikada nikad ih ne bi doveo pa da su zadnji na svetu. Manje vise u danasnjoj kosarci zavisis od samih igraca ili imas klase ili imas solidne igrace solidnog kvaliteta i IQa.Mi ove sezone ponavljam najveci problem nedostatak PLEJMEJKERA i igraca koji zna niskom postu. Ja sam samo procitao 6-7 imena, ne bi se reklo da cute. Gde je i sta radi struja? 😅
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: SK objavio da je Džons praktično završen. Guduru bih uvijek poželio u svojoj ekipi. Odličan igrač koji podiže domete svake ekipe ako se stavi u pravu ulogu. Druga je stvar što smo mi popunjeni na toj poziciji. Rouden iz Pariza koji se povezuje sa nama je na mene ostavio pozitivan utisak. Jedan od najzanimljivijih igrača koji su ljetos došli iz Amerike. Gudura je daleko kvalitetniji od svih nasih domacih igraca u EL , covek je doneo titulu Feneru,bio pravi MVP tog finala ,lider na terenu. Uz korekciju sa platom koju trenutnu ima,odma bih ga vratio . Covek koji resava zavrsnice,i kod koga se muda ne skupe kad je gusto. 1
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Chris Jones 33 godine, bio sam ubedjen da ima manje... Isto tako se iznenadim svaki put kad skontam da je Izundu 1996. godiste, posto uvek imam utisak da ima 23-24 godine
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago To se moglo naslutiti , ali i SK prenosi da se Jonsu planira slična uloga kao što je imao u Hapoelu...i da pregovarao sa još jednim strancem na pleju...
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, dunaj95 said: To se moglo naslutiti , ali i SK prenosi da se Jonsu planira slična uloga kao što je imao u Hapoelu...i da pregovarao sa još jednim strancem na pleju... Kakve informacije SK pusta jbt ahahahah kao neko dete da je pisalo,trazi se jos jedan plej? Stvarno? Nismo znali
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako je taj Dzons drugi plej onda ok a ako nije onda nije ok. Guduri mnogo sreće u nekom Dubaiju ili Hapoelu. Samo dalje od nas. 1
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najjace sto sam procitao na nekoj stranici da Sasa sigurno ostaje jer pazi sad jos placamo Sfera pa bi bilo glupo da placamo tri trenera 1
Nate Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jones je super kao resenje za drugog pleja, samo da prvi ne bude tj.
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1. “Džonsu je planirana uloga kao u Hapoelu…” 2. “Miljenoviću je planirana veća uloga..” Ovo znači da nam je Miljenović prvi plej sl sezone 😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma gluposti... Prvo se dovode glavni igrači pa se onda oko njih traže kompatibilno pomoćno osoblje i bekapovi. Samo mi dovodimo prvo druge opcije pa na kraju glavnu.. Doduše liči to na Bagzija, Dozeta i ekipu..
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Nate said: Jones je super kao resenje za drugog pleja, samo da prvi ne bude tj. Pa neće sigurno doći iz Hapoela gdje ima 20 minuta prosječno kod nas da ima 10-15 min. On i Pajola na kecu je neka realnost, a nije ni tako skrnavo. 2
мајор јосип Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evroliga je 2016. godine uvela novi, ligaški sistem takmičenja. Broj ekipa se menjao ali je pravilo do pre tri senzone bilo isto - najboljih osam posle ligaškog dela idu u plejof. Dodavanjem dodatnog doigravanja omogućilo se da i 9. i 10. ekipa dobiju šansu, ali evo na kraju su svaki put prošle dalje ekipe koje su završile 7. i 8. na tabeli. Odigrano je 10 senzona, ako ne računamo onu prekinutu zbog korone, devet gde je odigran plejof. Učestvovala je ukupno 31 ekipa ako nešto nisam zeznuo. Ako bi se gledalo koliko su puta učestvovale i koliko puta prošle u narednu fazu skor je sledeći (valjda sam i ovo dobro uneo): Da izbacimo ekipe koje su učestvovale manje od tri puta jer eto nije možda merodavan uzorak imamo: Dakle, samo Virtus, Alba, Asvel i Zvezda su igrali 3+ sezona bez plejofa. Crvena zvezda je ekipa sa NAJVIŠE ODIGRANIH SEZONA KOJA NIJE UŠLA U PLEJOF. Dakle iz osam pokušaja krompir. I dok u prvim senzonama budžet zaista nije bio blizu ekipama koje su konkurisale za tih prvih osam mesta poslednje 4 sezone smo imali konkurentan tim. Mi nismo uspeli niti jedne senzone da se plasiramo dalje. Svaka ekipa je uspela da iznenadi bar jednom i ode na poziciju koja je iznad ulaganja u tim - ove sezone Valensija, u više navrata Žalgiris, nekad Bajern, jednom Partizan. Samo mi - nikada. Da, imamo dva 10. mesta i slažem se da smo u odnosu na Albu i Asvel bili konkurentni ali ove dve ekipe svake godine ulaze sa bednim rosterima i očekivalo se da budu fenjeraši. Jedino Virtus je imao malo jače ekipe mada se ne može reći da su bili nešto mnogo moćniji od nas, plus su tu 4 sezone manje od Zvezde. Dakle, ni jedan plejof, čak ni pobeda u plejinu. I onda naravno da su ljudi nezadovoljni da niti jedne sezone se nije desilo da budemo na tabeli iznad ulaganja. To je urađeno jedino prve sezone sa Radonjićem. A i tada smo, kao i poslednjih par sezona bili u gornjem delu i onda se raspali kada je najbitnije. Tada su uticale i povrede, ali sada smo bili maltene kompletni. Opravdanja nema, uprave, treneri, igrač, publika, svi su možda delom krivi ali generalno vučemo taj luzerski mentalitet i mogu uskoro da krenu da nas sprdaju kao što sad rade Arsenalu. Koji pak opet je nekad uzimao titupe, a mi samo treba da budemo u osam. 🙂 Saša Obradović mislim da je u najbolju ruku prosečan trener, ali mi se uopšte ne sviđa njegov stav, nadmenost, način na koji priča, ma ništa vezano za njegovu ličnost i nadam se da ga naredne sezone neću gledati u Zvezdi jer mi se gadi. Igrači mislim da su dovoljno dobri za najboljih osam ako budu bolje vođeni, voleo bih da ostane dobar deo tima, ne znam da li ga je finansijski moguće još nadograditi. Ono što jeste pomak je što smo gledali lepu košarku jednim delom, nije sve rezulat, da, treba i da uživamo u samom sportu, ali valjda neki cilj treba da postoji a što se evrolige tiče nikada nije ispunjen i kao navijač sam ogorčen zbog toga koliko god neki da pričaju da je bilo još jakih ekipa i da ovo nije sramota. Nije, ako se gleda jedna sezona, ali ako se gleda šira slika da uvek fejlujemo i to par puta i posle vrhusnkog prvog dela, zaista je loše. 4
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 18 minutes ago, mister-no said: @džo Ne zajebavajte s tim Pajolom. Nije ni u prva tri igrača iz tima koji je samo dno EL. Kako će to ovaj Vesa Petrović za siromašne da donese napredak, nama kojima je kao neki cilj plej of... Edited 1 hour ago by mister-no 1
Recommended Posts