Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Don Dusko said:

Dubai ima 1 poraz kuci. Jebem ga...

Izgubili su dve: Hapoel i Makabi. Dobili su Partizan, Zvezdu, Pariz, Bajern, Žalgiris. Žestok kućevni raspored. Jebem ga...

Edited by Bejn
  • Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Bejn said:

Izgubili su dve: Hapoel i Makabi. Dobili su Partizan, Zvezdu, Pariz, Bajern, Žalgiris. Žestok kućevni raspored. Jebem ga...

Gde su igrali protiv Hapoela?Kuci ili u Sarajevu?

Barsa?

Edited by Don Dusko
Posted (edited)
5 minutes ago, Don Dusko said:

Gde su igrali protiv Hapoela?Kuci ili SARAJEVU?

Barsa?

Igrali su u Sarajevu. Ugodnije im je tamo bilo nego Izaelcima. No svejedno, ne menja mnogo činjenicu da su igrali mahom sa ekipama kojima je podvig F8(čak i F10). Da podvučemo crtu kada im prodefiluju EL ale kao nama. 

1 hour ago, rodriguez said:

Dočim ih je zalizana giros prevara dobila prošle godine u EL i ovde i tamo, sa TJ Shortsom, Wardom, Jantunenom, Loom, Malcolmom i ko je već otišao u međuvremenu plus trenerom Splitter Tiagom, kada su se naskidali skupih skalpova ali ne i crveno belih.

Videćemo šta je uglancani ćelafuto smislio ali mu je Janis Sferopulos zadao težak zadatak.

Čini mi se 9 pobeda na strani sa giros majstorom. Rekord. Teško dostižno za ćelavog. 

Edited by Bejn
Posted (edited)
36 minutes ago, Čočo said:

Kodi u lajvu na Instagramu rekao da se Kenan vraća u februar na parket. 😳

Nemoj te da vas cudi ako stvarno bude tako,ima igraca koji se oporave od te povrede za jedno  4 meseca.A neki ne mogu da kroce na teren posle godinu dana ,zavisi od coveka.Svakako nema on nekog mesta sad ovde,on je u zvezdi zavrsio svoje.

Sto se tice Rivera ,sta znam iskreno mislim da nije po Saletovom ukusu,iako bi igrao on bi upao tu umesto Motejunasa,e sad koliko je to realno videcemo.Bolomboj uvek ima mesta ,Izundu kako stvari stoje jedini najsigurniji centar od ovih 5 koje imamo. Boki za drugi deo sezone,bude li na 50% od onoga sto je bio bice bomba a verujem da ce biti i bolji nego sto mozemo ocekivati,prosto takav je lik.

Edited by Žilee
Posted
4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Odlično, on je trebao da bude ono što sad radi Grejem.  

Грејем је/би требало да одмени Кодија, можда у перспективи да постане и први плеј. Кенан је требало са клупе да одради уговор који нисмо успели никоме да увалимо и да буде мање бескористан него прошле године, ако је могуће. За сад им је заједничко једино што су обојица разочарали. За сад. Од Грејемо се још увек нешто надам, Кенана не видим у тиму у било којој улози, осим ако добије пасош па упадне у ростер за КЛС. 

• Like 1
Posted (edited)

Codi/Grejm

Batler/Kenan

Nvora/Kalina/Dobric

Moneke/Semi

Boki/Izundu/Rivero

Bogami opasan bi bio tim Motejunas bi ostao u Aba i ovako da popuni ukoliko se neko povredi i Deda bi konacno ful izleteo iz rotacije i vratio se na tribinu tako da ni taj Kenan ne bi lose legao za 5 10 minuta da opali koju

A po izjavama igraca i on je fantastican za svlacionicu i mnogo dize atmosferu u ekipi i nesto je najsličnije energiji sa Čimom sto je dobra stvar

Edited by chimamoneke
Posted
2 hours ago, Bejn said:

Čini mi se 9 pobeda na strani sa giros majstorom. Rekord. Teško dostižno za ćelavog. 

A tek omjer kuci, nema sanse da ostvari. 

• Tuzno 1
Posted
1 hour ago, chimamoneke said:

Codi/Grejm

Batler/Kenan

Nvora/Kalina/Dobric

Moneke/Semi

Boki/Izundu/Rivero

Bogami opasan bi bio tim Motejunas bi ostao u Aba i ovako da popuni ukoliko se neko povredi i Deda bi konacno ful izleteo iz rotacije i vratio se na tribinu tako da ni taj Kenan ne bi lose legao za 5 10 minuta da opali koju

A po izjavama igraca i on je fantastican za svlacionicu i mnogo dize atmosferu u ekipi i nesto je najsličnije energiji sa Čimom sto je dobra stvar

Motijunas bi u ovom slucaju bio 1000% korisniji treci centar nego Rivero. Iskustvo, prisustvo, minjature, sve ide u njegov prilog. I on opet kad bi se odmorio i napunio baterije mogao bi da rjesi neke utakmice kao protiv fenera ili drugo pol protiv Baskonije.

Rivero bi nam bio kao visak u tom slucaju, al jbg to je nesretan sklop okolnosti usled povreda. Mozda bi se neko od EL kome treba centar zajebao pa ga otkupio od nas.

Ali ajde polako, to su slatke muke, ajde prvo da se svi oporave i zaigraju, pa da vidimo.

Posted

nedo bog da se kenan oporavi, zaigra i ponovi recimo partiju protiv monaka prošle godine. nikada to ne bi dobili da nije bilo njega ali se zaboravilo, ipak smo mi cigani i po tome smo poznati, ne cenimo ono što imamo.

• Thanks 1
Posted
6 hours ago, fradler said:

Da, poigravali su se s nama, mislim da taj ludački ritam i agresivna odbrana ne leže ovoj našoj ekipi. Ne sviđa mi se ni što su zaređali sa porazima, mi po pravilu prekidamo te negativne serije protivnika.

Pre ćemo dobiti kenjkavi Efes nego Pariz.

mislim da je u toj pripremnoj bila ooooogromna razlika u pristupu

oni su izasli kao da je plejof tekma, a mi da se malo rastrcimo i raspucamo(regularna pripremna utakmica)

verujem i da su nasi zapamtilo to odvaljivanje, pa eto motivacije da se pokazemo u boljem svetlu 

• Like 2
Posted
3 hours ago, Taki said:

A tek omjer kuci, nema sanse da ostvari. 

Nije bila neka razlika u broju pobeda kod kuće i u gostima prošle godine.

29 minutes ago, Stefi88 said:

Ma Cenan je nebitan totalno, nama je vise bitan Bolomboj pa i Rivero u kakvom stanju ce se vratiti posle povrede.

Bio bi bitan. Na dvojci imamo samo Batlera.

Posted
23 minutes ago, Bejn said:

Nije bila neka razlika u broju pobeda kod kuće i u gostima prošle godine.

Bio bi bitan. Na dvojci imamo samo Batlera.

Da samo Batlera i Nworu...