Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Don Dusko said:

Je li to vazi i za jos neke a ne samo CMM?

Je li isto vazi i za naseg Kalinu?

Naravno da ne vazi. Sramotno poredjenje. Kodi nije ni K od Kaline kad je u pitanju Zvezda!!!

• Like 1
Posted
On 12/14/2025 at 10:05 PM, wing said:

Davonte graham, kakav grozan kosarkas!

Zamislite da nije bilo povreda i da je on ostao projektovan za prvu opciju.

Uzas. Zao minje svih koji su razocarani

• Like 1
  • Thanks 2
Posted

Igra u napadu je za brigu, sreća pa je večeras bljesnuo Batler, upristojio poraz, ali jedan na jedan do besvesti se nece dobro zavrsiti do kraja sezone.

• Like 9
Posted

Greška je Deda u zadnja 2 minuta...konstantno targetiran i rešavan od vrhunskih bekova kakve ima Hapoel.

Jbg...mi doveli Kodija dodavača, a dobili Vuka pripaljivača

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Kakve to sad ima veze veceras, pa napravio je 2 faula a ne 4

Generalno pričam. Ebuka je u prvom poluvremenu napravio i treći faul jer se bezveze zaleteo, nije svirano.

Kad bi to izbacio bio bi baš zajeban. Na skoku, ofanzivnom posebno, je odličan.

Donatas je treći centar, on nema više fizikalije za veću minutažu, ali ono što je on zaboravio o košarci, 90% ovih atleta ne može nikad ni da nauči. Čovek igra mozgom. Modern day Vlade Divac. 

Posted

Nijesmo mi neka bejzik Evrokup ekipa da ti Kodi Miler Mekintajer šutira 10 trojki po utakmici. Njemu mora da se redukuje minutaža i da se nađe druga uloga. Tako mora biti ako želimo neki rezultat veći od desetog mjesta i ispadanja u plejinu. Nije samo problem u poslednjem šutu, ne mora uvijek jedan igrač da šutira kad se lomi, ali generalno Kodijeva uloga nije u proporciji sa njegovim kvalitetom. I naravno da Saša treba to da vidi i da promijeni. Nije lak zadatak ali je zato na klupi. 

• Like 13
  • Thanks 1
Posted (edited)

Odlicna utakmica, ali Sale nece biti po lepom upancen ni u ovom mandatu ako ne slozi hijerarhiju prema kvalitetu. CMM previse minuta i kao sto smo i prosle godine videli on ne sme da resava utakmicu i to mu se mora objasniti ili ga jednostavno ne drzati na parketu u tim momentima. Kalina isto mora da se spusti na 15 min jer je cesto destruktivan, nervozan i ubija sa izgubljenim loptama. Da se povredjeni vrate i pod hitno sloze uloge.

Edited by Dragon
  • Like 3
Posted

Realan domet ekipe mozemo da znamo kad spojimo bar dve nedelje kompletni, sto za trening sto za utakmicu. Fali energije, fali ritma, igraci su isrcpljeni, plus ta hijerarhija i ovo CMM kurcenje. Ajmo Cima vracaj se, we need you.

Sto se ISO kosarke tice, kao da niko od vas nije gledao Saletove ekipe.

Sfero je umeo da postavi bas sexy napade ali je ujebao na drugim stvarima. 

KKP je Saletov poraz 1/1, ovo veceras delimicno. Ja mu nista ne zameram,ocigledno da se ni on ne snalazi u situaciju gde po parkingu jurimo igrace za trening.

Virtus mora da se dobije inace ce nastati panika. 

• Like 13
  • Thanks 2
Posted

Sale na Divčibare jedno 2 nedelje da se pribere i nadiše vazduha, Teo da obezbedi rakiju i pljuge.

Tomović da vodi tim opušteno bez obaveze.

Posted
Just now, NMX said:

plus ta hijerarhija i ovo CMM kurcenje

I kad budemo kompletni, ako se ovo ne dogovori unutar tima, neće biti bolje. Koliko god imao igrača u rotaciji, ako Kodi zapleni loptu u zadnja dva minuta, svejedno je.

• Like 3
Posted

Fali Moneke da skace i vuce kontru. Da je bio zdrav, verovatno bi dobili i derbi i veceras.

Ali to je jednodimenzionalno i na kraju krajeva lako citljivo i zatvorljivo kao i vec procitani small ball sa Ojelejeom, a imamo toliko kvaliteta i opcija za kombinovanje.

Imamo vrhunski tim, pitanje je samo da li ce to Obradovic umeti da poslozi.

• Like 4
Posted
1 minute ago, NMX said:

Baš na rotaciji.

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, NMX said:

Realan domet ekipe mozemo da znamo kad spojimo bar dve nedelje kompletni, sto za trening sto za utakmicu. Fali energije, fali ritma, igraci su isrcpljeni, plus ta hijerarhija i ovo CMM kurcenje. Ajmo Cima vracaj se, we need you.

Sto se ISO kosarke tice, kao da niko od vas nije gledao Saletove ekipe.

KKP je Saletov poraz 1/1, ovo veceras delimicno. Ja mu nista ne zameram,ocigledno da se ni on ne snalazi u situaciju gde po parkingu jurimo igrace za trening.

Virtus mora da se dobije inace ce nastati panika. 

Sroči ga lepše od mene ali to je to, treba kvoutovati ovaj upis svaki dan.

Edited by Урош19
  • Love 1
Posted
1 minute ago, rodriguez said:

Sale na Divčibare jedno 2 nedelje da se pribere i nadiše vazduha, Teo da obezbedi rakiju i pljuge.

Tomović da vodi tim opušteno bez obaveze.

Zasto pises jedan isti post?

Posted
7 minutes ago, Borky said:

Naravno da ne vazi. Sramotno poredjenje. Kodi nije ni K od Kaline kad je u pitanju Zvezda!!!

I to znači da treba da igra po 30 minuta svaki meč bez obzira koliko je očajan?

• Ha-ha 1
Posted

D-Mo i Izundu, zajedno skoro 34min. Dakle Odzeleje igrao centra 6min.

Poslednja 4min u 4/4 je upravo odigrao kao centar u toj small ball varijantu, a tu poslednju cetvrtinu je Semi odigrao svih 10min! Znaci stavis ga da rudari protiv Motlija kad je vec umoran. Zasto, Sasa? Onako laicki, na jedno navijacko gledanje, ne vidim da smo ista dobili, naprotiv. 

E moj Sasa... 

Ali nismo zbog toga izgubili, samo zapazam.

Izgubili smo zbog drugih svojih gluposti. 

• Like 1
Posted

Ja sam iskreno očekivao ubedljiv poraz. Momci su se pošibali, ali mali broj raspoloženih igrača u napadu i ponovo skok su nam došli glave. Kodi mi stvarno deluje da pokušava da dokaže nešto od kad je Batlera došao, s tim što mu je i išlo jedno vreme, a sad je upao u baš štetočina mod. Tu je izlapeli Đurović u pravu. Saša je očigledno ziheraš od trenera, ne sme da rikzikuje i ubaci Miljena ili Jaga kad Kodi brljavi. Probaj par minuta bar. Od Grejema nema leba, siguran sam. Ne može ni otvoreni šut da pogodi, u kontri pije bananu na polaganju, sklon povredama... Jebeš ti to za te pare... Pre bih Jaga trpeo... Pa nek je jeres...

Premalo asistencija smo imali, 11 je ništa za celu utakmicu... 

Sad kad nas i Virtus over, biće baš zajebano... Treba nam Čima, ali onaj pre prve povrede... 

Nek bude da sam ja pogrešio I da izjedem svoja hovna, Ali se nećemo sa Sašom usrećiti... Za ono protiv Partizana nema opravdanja... 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ne mozemo bez Monekea koji je motor ekipe i kad ga ne ide u napadu, i koji zatvara skok.

I jako ćemo tesko bez jednog pravog centra koji takodje zatvara skok, sad koji prije Rivero ili Boki (Boki na 80% od prosle sezone resava sve nase probleme).

Motijunas ne moze vise ovaj ritam, Izundu je solidan backup, idealan treci centar u rotaciji.

Povratkom jednog pravog centra dobijamo i pick n roll igru ako bog da.

I to nam onda salje i Dedu na klupu jer je Oleje izmjena Monekeu.

• Like 9
Posted (edited)

Ali mučeni Davidovac koji guli 20 minuta na parketu,dok ga Itudis komstantno napada onako tromog o okretnog kao šifonjer.

Da li neko može da mi objasni tu genijalnu ideju da Davidovac čuva beka sa loptom u rukama?

Šta je tu fora ,tj. šta ja to ne vidim i tom defanzivno Dedovskom sspecijalu???Niti je koga sačuvao,niti će.I da podvučem,trebalo je više minuta Ebuke u 4/4 na uštrb Davidovca i opet kažem, i Miljenović je mogao i morao dobiti neki minut takođe.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 2
Posted

Nisam ocekivala da cu se iznervirati, ali jesam 😁

Ne znam kako se ovako drzimo, sa pola igraca, zato mi je sve ovo veceras tesko i palo.

Nadam se Bolomboju, da malo pod kosem dobijemo, ne mogu bas ove zavrsnice bez centra i to je ono sto jedino zameram.

Kalina bas los u poslednje vreme, mozda malo minutazu skratiti.

Virtus sada bas bas treba da se dobije.

• Like 5
Posted (edited)

U relativno skorijem periodu izgubili smo od Valensije, Barselona, Hapoela i Partizana ... prve tri ekipe u EL( plasman, forma, igra) i derbi... kada smo vezali onih 7:0 dobijali smo tadašnji sami vrh EL (osim Hapoela)... takmičenje je neverovatno izjednačeno... (skoro) svi timovi osciliraju sa formom iz raznih razloga.. 

A mi smo većinu utakmica igrali sa gomilom povređenih... u ovakvim REALNIM okolnostima Saša i igrači zaslužuju samo bezrezervnu podršku...

Edited by dunaj95
  • Like 5
Posted

Kad su u pitanju Kodijeve asistencije najvise ih je imao sa Cimom

Rekao bih bar svaka druga a vrlo moguce i bolji procenat

Batler je odigrao perfektnu utakmicu. Mozda je trebalo odmoriti ga malo ranije ali to sad sta bi bilo kad bi bilo. 

Ovako osakaceni odlicno smo se borili.