mister-no Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Utakmica koja je nepogrešivo pokazala ko treba da namešta antenu, a ko da viče levo levo. Dajte ključeve grada Batleru. Mekintajer i Kalinić nek se pomere u hladovinu, prejako je sunce jbg. Ali neće. To nam je što nam je, ništa neće da se promeni, neće obaviti nikakve promene, razgovor sa Kodijem.. Neće se desiti. Što pre shvatite biće lakše.. Večeras pobedila minijatura sa Davidovcem na Blejknija.. 6
K.Dot Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Deda me nervira mislim više od Kalinića. Onako mlohav udje da igra kao neku odbranu a verovatno ni Plavsica na treningu više ne može da čuva plus njegovo standardno 0 u svim kolonama. Ogromna minutaža za njega i Kalinu. Miljenović opet 0 minuta, baš ga lepo nagradjuje Saša. 2
NikadProtivKaline Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM rekao bih da je opet sale ovo izgubio petorka sa kalinom i dedom kad nam treba da odbranimo kos...jbg isto je zakasnio malo sa odmorom za batlera, ali to vec razumem jbg mozda je mogao da pokusa ranije da vrati nworu pa na njega da igramo inace, za taj energy ball koji se ovde doziva i gde je nestao...potreban je i energy king chimdogg jbg 13 1
nunilo Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Da se ponovim, ne moze DeDa na 4 a Semi na 5, moze Semi na 5 ali napr sa Monekeom na 4. Odbranimo nesto i onda nam lagano skinu loptu i primamo poene u kljucnim trenu(t)cima. Usput nemam nista protiv DeDe. 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Odbrana Kodija za +4 za Hapoel gde se bukvalno predao je sramotan! 12 1
Žilee Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Nikad od Kodija lider ekipe i to je prosto tako,poduplati cifru dovesti Franciska i puna kapa....
vinogradskaopera Posted yesterday at 09:25 PM Posted yesterday at 09:25 PM Boljka vec postaju gostovanja, imamo samo 2 pobede od 7. Slozicemo se, ovo nije gostovanje gde se vadimo ali pise se isto kao i svaki poraz. Sto se same utakmice tice - vec mi ide na "onu" stvar ova Kodijeva ispucavanja. Po meni kriv je Sasa koji dozvoljava Kodiju, koji nije ni dobar izvodjac slobodnih bacanja, a ne suter za 3, da se ovako ispucava i da glumi nekog Kobija sa ovim sutevima. Takodje, ne znam da smo ove sezone dobili bar 1 neizvesnu zavrsnicu, mislim da su sve zavrsile porazima, sto je isto ogroman problem ako zelimo nesto vise ove sezone. Zao mi je Batlera covek se iskidao ne 100% nego 200%, nije mogao da dise covek koliko je bio preumoran i odigrao opet na odlicnom nivou. Kalina i Deda klasika, u zadnje vreme beskorisni, ne znaju cak ni faul da naprave a vode se kao neki inteligentni igraci koji ce tako doprineti na terenu. Nas Kendrik Nan zalutao totalno, nista bolji nije od Jaga evo vec je i proslo nesto utakmica gde apsolutno nista nije pokazao, sem protiv Olija. Lose stanje braco, bas lose 4. poraz u 5 utakmica, al nema nam druge nego da podrzimo ekipu protiv Bolonje, pa da pokrenemo neki novi niz pobeda, uz nadam se Cimu Monekea. 2
Howie Roseman Posted yesterday at 09:25 PM Posted yesterday at 09:25 PM (edited) Kalina sve više podsjeća na Tea iz prošle sezone, hvala mu na svemu ali vrijeme je za rastanak na kraju sezone. Raduje forma Butlera, ako ga uspijemo zadržati i sljedeće sezone imamo potencijalnog MVP-ja. Edited yesterday at 09:26 PM by Howie Roseman 4
MisaF Posted yesterday at 09:26 PM Posted yesterday at 09:26 PM Klasican trenerov poraz. Imas 2 mala faula 2 min pred kraj, ti primas dva kosa u dva napada. Igras sa ovakvom ekipom i ne stignes do bonusa u egal zavrsnici. Sa takvim suterima da branis napade sa 2 faula ne znam cija je ideja bila. Promasivali smo mi, promasivali i oni, ekipi nema.sta da se mnogo zameri. Mis meceve kad Motli ostajao sa nasim plejevima nismo nijedan napali. Bas amaterski. 7
Valensija Posted yesterday at 09:26 PM Posted yesterday at 09:26 PM Preglupo izgubljene 2 utakmice. Odose zivci u pm. Kalina, zagradi nekad nesto, uhvati poneki skok… 10
rodriguez Posted yesterday at 09:26 PM Posted yesterday at 09:26 PM Treba da vidimo da li će nam Duško Drakula pomoći ili odmoći, i šta je uopšte dobro za nas
Sector Posted yesterday at 09:27 PM Posted yesterday at 09:27 PM Jbt, na pragu smo 2026.te nama đuska evroligu Deki Davidovac. Nerealne stvari jbt. Lik je rekreativac već godinama. 3 1
TB Told Posted yesterday at 09:28 PM Posted yesterday at 09:28 PM 4 minutes ago, Perkos2 said: Što se ovog Grejđa tiče do sad bi se i igrač iz kosovske lige prilagodio ekipi.Ne vidim ništa kod njega sem šuta da 9 metara pa ako ubode. Tu moramo da sečemo Kakve briljantne misli. Do sada = 4 utakmice i 20 dana igre. Tako se i Batler do prošle nedelje terao. 2 1
Markoss Posted yesterday at 09:28 PM Posted yesterday at 09:28 PM Partizan smo zasluzili da dobijemo, al ovo je svakako bilo nerealno, bez obzira na clutch. Bukvalno smo imali jednog raspolozenog igraca. Ali opet, kad vec dodjes u clutch, makar i nefer bilo - daj tom jednom raspolozenom da resava jbt. Ne znam cija je odluka, dal je Sasa trazio da se ide na Kodija ili je ovaj sam uzeo. U svakom slucaju me nista od ta 2 ne bi iznenadilo. 7
liv7 Posted yesterday at 09:29 PM Posted yesterday at 09:29 PM 3 minutes ago, Dz0nika said: Haos sta pisu ljudi. Rece neki gore, izgubili smo malo manje nego Asvel hahahaha. Pa mi smo najjaci navijaci. Komedija uvek ovde, neverovatno sta su ljudi u stanju da napisu. Hapoel-Asvel 87-80. Hapoel -Zvezda 84-78. Svasta sam procitao ovde,ali da nekom 6 nije malo manje od 7... 2
Giorgio II Posted yesterday at 09:29 PM Posted yesterday at 09:29 PM Loše odluke, pa i selekcija šuta nekih igrača i Saletove greške(nereagovanje)....jbg...pad forme je normalan, kao i nova preraspodela uloga povratkom igrača...a čekamo i Joel-a, videćemo... Ne treba ni sad pljuvati i padati u depresiju, kao što nismo ni osvojili EL pre 2/3 nedelje...Moneke je jaaaako važan igrač za naš tim a i neke se greške ne bi smele ponavljati u drugom delu sezone ako želimo u PO....koliko god sad mnogi misle da je sve propalo....nije....ako bude bilo pameti, biće sve ok 1
Cavani Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM On 12/12/2025 at 10:41 PM, Cavani said: Ako das kljuceve ekipe CMM i slobodu da sutne 8 trojki, vodice te do nekog 10-11 mesta, vozio je dok je mogao. To je prihvatljivo da smo Baskonija, ali obzirom na budzet i sastav je neprihvatljivo, igre bez. Ne treba zaboraviti da je Obradovicu Oli napravio 25-0 u polufinalu EL, ume covek i te kako da se pogubi. Za mene su ovim veceras potrli 7 vezanih pobeda i od sada su na nuli, dok ne zasluze podrsku. Post posle Partizana, sve sto sam napisao za tad vazi i sada. Treba da se odluci da li smo KK Zvezda ili KK Mekintajer, polako postajemo taoci toga sto nema ugovor za dogodine, igramo dok ima goriva, nabija statistiku a mi gubimo. Veci je krivac za to Sasa nego on, koji je u sustini dobar igrac. Nedopustivo je da Miljenovic nije dobio ni minuta ni u derbiju ni veceras, preposteno koristi svoje minute. Ako se Sasa vec odlucio za ovo govno od iso kosarke, onda nek da kljuceve Batleru kao rasnom Iso igracu. Kodi i Obrad su nas kostali dve utakmice. Rekoh da je posle derbija Obradovic na nuli, sada je u minusu. 3 1
Bejn Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM 2 minutes ago, Žilee said: Nikad od Kodija lider ekipe i to je prosto tako,poduplati cifru dovesti Franciska i puna kapa.... A jel će Žalgiris da ga pusti?
Crni Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM Sasa je ovako gubio i u prvom mandatu. Sve je ovo vidjeno x puta. Na Dedu i Kalinu se ne sme uperiti prstim, a ono sto oni pruzaju za silne minute na parketu malo je vise od mizerije. Greota je da ovako dobar tim ne moze da rasiri krila. Ne moze jer mu je do juce Batler bio pomocno osoblje...a Kodi(za koga nikad losu rec nisam rekao) sahranjuje tim bez da ga je imalo briga. Dzaba ferari, kad nema ko da ga vozi. 1
nunilo Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM 5 minutes ago, Žilee said: Nikad od Kodija lider ekipe i to je prosto tako,poduplati cifru dovesti Franciska i puna kapa.... Zasto? Imamo igraca koji bi mogao da izraste u lidera.
Kosjan Willavić Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM Zasto je Izundu igrao samo 15 minuta ( i to sasvim dobrih )? Totalno odluka van svake pameti i rezona , reci nemam. Jebem ti small ball vise 8 1
Dzo23 Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM Individualni kvalitet Batlera nas je držao u egalu... Jako lošu košarku igramo. Konstantno izolacije, izolacije, izolacije...Na šta ovo liči? Šta si treneru implementirao za vrijeme reprezentativne pauze, prvo pitanje na konferenciji? Dokle ova anarhija i da li te je Kodi ucijenio nečim? Da li posjeduje neke kompromitujuće snimke? Drugo pitanje... Koja je uloga popularnog Dede u ovom timu? Čovjek igra svaku po 20-ak minuta a jebeno ništa ne donosi. Ni skok, ni odbrana, ni šut, ni ulaz. Šta tačno zna? Treće pitanje... Koja je uloga depresivnog Kalinića, i čemu ovolika minutaža kad je u kanalu? Četvrto pitanje... Mislio sam stvarno da je napredovao s godinama kao trener al realno mrka kapa. Neka ide u Monako i neka forsira ovu divljinu od basketa. Ovo u Zvezdi ne prolazi. 3
texas Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM Fali Moneke i tu nema alternative. S njim bi ovo dobili. 1
Thor Posted yesterday at 09:32 PM Posted yesterday at 09:32 PM 2 minutes ago, Markoss said: Partizan smo zasluzili da dobijemo, al ovo je svakako bilo nerealno, bez obzira na clutch. Bukvalno smo imali jednog raspolozenog igraca. Ali opet, kad vec dodjes u clutch, makar i nefer bilo - daj tom jednom raspolozenom da resava jbt. Ne znam cija je odluka, dal je Sasa trazio da se ide na Kodija ili je ovaj sam uzeo. U svakom slucaju me nista od ta 2 ne bi iznenadilo. Naravno da je sam uzeo...pogotovu sto mu je Nwora doda loptu u ćošku, da napadne Oturua čini mi se...CMM nema asistencije i to je problem najveci
Recommended Posts