JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, rodriguez said: pupu daleko bilo, pakao ima 9 krugova Pa tu smo odprilike u sezoni.
liv7 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Imamo 5 plejmekera i 0 "dvojki" ,i onda se neko pita kako Obradovic ne moze da nadje ulogu Batleru,Grejemu...
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, sinisat5 said: Moneke je važan i za skok,juče Bosna imala 33 mi 22,čak 13 ofanzivnih Bosne. To je vise zbog cinjenice da imamo samo jednog centra. Kad se vrati Izundu, taj problem ce se resiti.
Sector Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Bitan je Izundu ali Moneke je drugi skakač EL. Jasno da je ključan za naš skok. 13
Čočo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Bez Grejma možemo, sa Monekeom i Izunduom već imamo dobre šanse. 1
Estrella Roja Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kad se Graham povredio? Na utakmici, ili? Nisam gledao protiv Bosne ali vidim da je igrao samo nekih 8 minuta 35 minutes ago, liv7 said: Imamo 5 plejmekera i 0 "dvojki" ,i onda se neko pita kako Obradovic ne moze da nadje ulogu Batleru,Grejemu... Pa Nwora igra na dvojci kod nas.
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 minutes ago, Estrella Roja said: Na utakmici, ili? Da, pred kraj prvog poluvremena se požalio na bol u listu, izašao, presvuko se u trenerku i nije igrao drugo. 1
rodriguez Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago aj na stranu povrede ali baš iritira što više ne postoji povreda koja se zaleči za 3-5 dana kao nekad bukvalno odmah čizma i operacija 1
The_Big_S Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja sam bio na utakmici pa sam možda propustio trenutak kada se Moneke povredio ?! 🤔 Da li je neko video taj momenat? Možda na TV-u?
Petkovic Miroslav97 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Bol u listu može da bude i zbog prevelikog napora, gde se javljaju grčevi tokom sprintanja i skakanja. Zahteva odmor od 4,5 dana tako da možda ni Grejem ni Moneke nisu definitivno “out” za derbi. Ne treba ni da znamo do samog početka utakmice, neka rival bude u dilemi sa kojim sastavom ćemo na parket. 1
Fromthecorner Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Usudio bih se da kazem da nam od toga da li igra Moneke zavisi ishod derbija. U situaciji kada nemas zdrave centre, šesti skakač EL prosle sezone ti je jedini spas, bez njega skok izgleda kao protiv Bosne i Dubaija. Grem i nije toliko bitan, samo u jednoj pobedi je ucestvovao od nasih 9 evroligaskih, bice jos jedno iscrpljivanje ostalih bekova. 1
Blade Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Davno je bilo i tada se neka drugacija kosarka igrala, 2001. godina, derbi u kome su oni bili apsolutni favorit, na papiru mnogo bolji tim, ali smo mi imali pravi pristup, iskoristili i to sto su nas pocenili,...I pobeda je dosla. Secam se i kako sam se radovao posle ovog derbija: 4 1
Nellthe Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, rodriguez said: aj na stranu povrede ali baš iritira što više ne postoji povreda koja se zaleči za 3-5 dana kao nekad bukvalno odmah čizma i operacija Mislim da se to sada vise radi iz predostroznosti i da se izjegnu duze i ozbiljnije povrede, pa se igraci ostavljaju da odmore jos dodatno 7-10 dana. Eno NBA 7 Ahilovih tetiva je pokidano cak prosle sezone sto je apsolutni rekord, mislim da sam vidio u videu da su 4-5 dosli uslijed pruranjenog povratka zbog povrede lista, Haliburton za primjer. On bi propustio sigurno 2-3 sedmice, ali jbg, igralo se finale 7 utakmica i normalno da je rizikovao. Tako da vjerujem kod vecine ovih povreda, kao sto je imao Nwora, pa i Moneke prvi put, da se gleda da se ta povreda sanira na max, pa onda da igrac udje u "ritam" opet da se ne baca u vatru odmah. Isto tako vjerujem, da ce u drugom dijelu sezone kada se zakuva borba za pozicije, ako dodje opet do slicnih povreda, igraci igrati i roviti i vracati se ranije... pu pu pu , da ih vise i ne bude. 2
Todo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jel se nije klub oglašavao oko povreda? To verovatno znači Moneke i Dobrić out, što je jako loše. To što nas druga strana gura u favorita, je nešto očekivano, što gledamo godinama u svim sportovima. Medjutim, nema potrebe da to i sebi radimo, jer dobiti derbi u gostima, nikad nije bilo lako, i kada smo bili puno jači. Mislim uvek se vratim na isto, kada je ta priča, ali kladionice kažu favorit trenutni je Partizan. (oni ne pogadaju ko dobija, jer to je sport),ali ko je favorit aposlutno, jer im je to posao i nisu ograničeni emocijama kao navijači. Grejem nešto što nije strašno, jer još nije ni impelemtiran u ekipu, ali Moneke, naš najbolji skakač , motor ekipe, to je jako veliki nedostatak, ako ne igra, dok Dobrić, ako nešto je igrao u karijire to su bili ti derbiji. CMM Batler Nwora Kalina Odzelej Davidovac Motejunas Izundu ( iz povrede) Miljenović nije za ovaj nivo, ali neka bude kao 9 igrač. Ovo je jakooo kratka rotacija, i iskreno očekujem baš intezivnu, fizikalnu utakmicu, tako da da li će ostati energije za finiš, veliko je pitanje. A ovde nisam uljučio neki potencijalni problem sa ličnim greškama, kojima CMM i Batler znaju biti podložni, gde dodatno smanjuje rotaciji ili što je još gore smanjuje intezitet odbrane. Moneke i Dobrić, menjaju dosta toga, ali pošto do sada nije klub se oglašavao, nisam optimista da će igrati. Naša šansa je da držimo neki egal, nervoza i pritisak će rasti kod njih, a navijači će samo čekati neka našu seriju da im okrenu ledja.
Stefi88 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Realno male sanse oni imaju protiv nas, igramo mnogo ozbiljniju kosarku, oni da bi nas pobedili morace u velikim procentima da sutiraju u petak. 2
quentin Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Zavisiće i od našeg napada. Protiv Barse smo šutirali za tri 4/24.
Todo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 hours ago, Čočo said: Za prethodne dve sezone (69 od 70 utakmica sa prosekom od 26min po meču) propustio samo jedan meč. Boloboj, Kenan, to su sve stene momci, bez povreda godinama, pogotovo težim....ali kada je klub uklet, onda je ovako. Nestvarno više sa jbn povredama.
rodriguez Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago da sam neko jaje u upravi ili vođstvu tima/kluba, ni je ne bi objavljivao naše zdravstveno stanje. mada ako igrači treniraju a treninzi nisu zatvoreni za javnost, tajni nema. to da zvezda može da ih iznenadi je utopija, onakvog frika kao što je bio gilespi od pre par derbija treba neko da izmisli.
Miloš 52 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Partizan je favorit pred svojom publikom. Tu nema greške. Mi smo nekompletni i čini mi se energetski u malom padu. I trebaće vremena da se Batler profiliše, od Grejema ja polako dižem ruke....Ako se pokaže drugačije, sve pet, navijam za to.
durantula35 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ljudi mogu da uzmem od kuma 2 sezonske njihove posto on ne moze ici u petak, sta mislite da li cemo moci uci sa nasim navijacima koji imaju dnevne karte na taj ulaz ili ne?
srlepajce Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Hvatati beleske i prekopirati Kodijev plan priprema Aleksic rece da je radio sa ljudima iz kluba Bas uocljivo odskace fizickom spremom
sinisat5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 19 minutes ago, Miloš 52 said: Partizan je favorit pred svojom publikom. Tu nema greške. Mi smo nekompletni i čini mi se energetski u malom padu. I trebaće vremena da se Batler profiliše, od Grejema ja polako dižem ruke....Ako se pokaže drugačije, sve pet, navijam za to. I po meni je favorit,igraju pred svojom publikom,i ako ne bi ni jednog našeg mijenjao za njihovog gledajući po pozicijama,ali opet nekako mi se cini da još nismo spremni na ovakav tip utakmice,slabo smo testirani na gostujućim terenima a i ovo što smo igrali nije izgledalo najbolje,plus problemi sa povredama a oni neračunajući Karlika kompletni. 1
NikolaTest Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 17 minutes ago, durantula35 said: Ljudi mogu da uzmem od kuma 2 sezonske njihove posto on ne moze ici u petak, sta mislite da li cemo moci uci sa nasim navijacima koji imaju dnevne karte na taj ulaz ili ne? Msm da to nije moguce. I na nasim utakmicama vracaju ako imas kartu za juzni ulaz a ulazis na severnom. Ali ti svakako mozes da udjes medju grobare, svakako zvizdis igracima Partizana, pljujes Ostoju i Vucka, sta ti tesko 😄 Edited 17 hours ago by NikolaTest 1 6
mindgame Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 53 minutes ago, quentin said: Zavisiće i od našeg napada. Protiv Barse smo šutirali za tri 4/24. glavu dajem da tako loše sutersko vece nećemo imati
Recommended Posts