Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da se nadovežem na post od ranije, sramota je da ljudi plaćaju karte 30 evra i da onda mole boga hoce li imati 30 cm da stanu negdje na stepenice da pogledaju utakmicu. O načinu ulaska ne bih ni pričao. Kao u logor da se ulazi...

• Like 4
Posted

1. Što se tiče cigara u areni najnejasniji su mi oni likovi što zapale u lupam 7. minutu 3/4 kad svi oko njih, kao i oni sami, skaču i pevaju iz sveg glasa.

2. Što se tiče ulaska on se nekako i preživi ali još gori je izlazak gde od onih 15 vrata otvore samo jedna pa se 15k znojavih ljudi sabija na ta jedna.

• Like 1
Posted

Iako sam uvek optimista, pred utakmicu sam imao osecaj da gubimo ovo bas na neki ovakav nacin gde ce uspeti da nam zaustave tranziciju i uvesti u nervozu. Nazalost, to se i desilo i ne treba ocajavati, jer smo uradili ogroman posao sa pobedama kod kuce protiv skoro celog gornjeg doma Evrolige. I protiv Olimpijakosa smo se moze se reci izvukli, jer smo gubili dobar deo utakmice pa na kraju trojkama i onim nasim ludilom okrenuli, ali to ne moze tako stalno.

Treba dobro analizirati ovu utakmicu i spremiti se za naredne gde ocekujem da mnogo bolje izgledamo i da nastavimo sa pobedama

• Like 1
Posted

Nekad i poraz dobro dodje ekipi,malo da se spuste,presaberu i da vide da nisu najbolji i da moraju jos da napreduju kako bi bili ,Barsa  je onim nekim ludim sutevima usla u glavu i posle su nas na kraju i rutinirali,posle onog faula Nwora na 0,2 za 3 ,sve je bilo jasno.Sve u svemu mi uzasni barsa mozda i najbolji mec ove sezone i samo 10 razlike ,utisak je da je moglo ovo i na 20 da ode.Idemo u Sarajevo ,da se nosioci odmore,pa derbi!

• Like 7
  • Love 1
Posted
18 minutes ago, Mejdanac said:

Da se nadovežem na post od ranije, sramota je da ljudi plaćaju karte 30 evra i da onda mole boga hoce li imati 30 cm da stanu negdje na stepenice da pogledaju utakmicu. O načinu ulaska ne bih ni pričao. Kao u logor da se ulazi...

Ovde ima nekih koji se  hvale kako se ulazi na foru. I zbog takvih koji ulaze na foru, ljudi koji uredno plate kartu, ne da ne mogu da sednu na svoje mesto nego ne mogu ni da pridju ulazu. I za njih si ti nesnalazljiv a oni su velike baje, oni su zeznuli sistem. Sve dok zivimo u ovakvom sistemu gde je mulj na povrsini, nista se promeniti nece. Nazalost, ako hoces svoje mesto za koje si uredno platio kartu, ubuduce ces morati da dolazis barem sat ipo ranije.

• Like 3
Posted
1 hour ago, Small Owl said:

Eto par postova iznad. Nisam 100% siguran da sam shvatio sta je covjek napisao ali shvatih ovako kao i @Wingwalker

Ma to je jedan post klasične teorije zavere. Ponoviću jedan post. Kako je Wing napisao ispalo da preovladava takvo mišljenje.

To je osnovni problem foruma što velika većina izbegava direktnu komunikaciju nego piše u množini pa ako se neko pronađe to je to. Jbg ne može se na osnovu jednog posta ili još gore nečeg pročitanog van ovog mesta zasnivati mišljenje da je to stav velikog procenta navijača ili bilo koje druge grupacije.

Posted (edited)
20 minutes ago, Elevator Operater said:

Glavu gore komsije. Ko god vam je u kanalu i treba da vam se vrati u sutersku formu, nek izbroji do petka. Nema na cemu

cenim a dopuštam da grešim, mislim da nije do šuterske forme nego do brutalne barsine odbrane i zvezdinog nestrpljenja da radi na izgradnji boljih pozicija za šut. kkcz nije imala uobičajen broj čistih pozicija za šut nego se snaga gubila u borbi za njih i onda smo videli ishod.

sad je zanimljivo videti kako će ocokoljić postaviti igru a naročito odbranu pošto je video ono sinoć + zna obradovića, tj šta i kako igra.

ohrabrujuća stvar sinoć je što je -10 na kraju relativno pristojan poraz kako je izgledalo na terenu i koliko su razigranih igrača imali spram nas. da smo mi imali barem jednog raspucanog, završnica bi bila neizvesnija.

neohrabrujuća stvar je što je obradović prebrzo došao do janisove pasivne pozicije u utakmici a ceo roster se BB i kartera mu je bio na raspolaganju. 

šuta ima i nema, dođu takve utakmice u kojoj te ne ide ili te protivnik izgrajnduje da ne možeš da pogodiš dalje od prvog obruča ali mislim da imamo veće probleme u ekipi. za to mi je glavni pokazatelj kalinićev kanal koji uključuje i ponašanje na terenu. kako je krenuo da se nadgornjava sa sudijama, tako smo krenuli nizbrdo i tih par utakmica (dubai, valencia) smo glat izgubili. sinoć nije to radio ali je igrao kao da je poslao svoj 3D model na teren, bukvalno neke stvari sam sinoć prvi put u životu video od njega a gledam ga 10+++ godina. voleo bi da znam šta mu se ne sviđa te igra sa tom količinom nervoze koja je preterana čak i za nervčika kao što je on.

Edited by rodriguez
  • Like 3
Posted

Steta poraza, ali bista strasno, treba bam odgovor odma u Derbiju.

Vjerujem da cemo i mi u gostima skolovati jos par ekipa, ala Fener.

Sinoc je jednostavno utakmica na kojoj ti ništa be polazi za rukom, sve 50/50 lopte se odbijaju njima.

Moneke masi zicere, Nwora sve na prvi obruc, NBA bekovi mase obruc za tri, Kalinic dodaje njima, sa druge strane Clayburn u prvom ubacuje sve, Brizuela u trećoj.

Ko je igrao kosarku na bilo kojem nivuo zna da se to može da desiti...

Znaci ce i Izundu kad se vrati za još opcija u napadu i odbrani.

• Like 9
Posted
47 minutes ago, Elevator Operater said:

Glavu gore komsije. Ko god vam je u kanalu i treba da vam se vrati u sutersku formu, nek izbroji do petka. Nema na cemu

Biće zajeban derbi. Ocokoljić vas je preporodio.

• Like 4
  • Ha-ha 5
Posted
20 minutes ago, Sector said:

Biće zajeban derbi. Ocokoljić vas je preporodio.

Au brate mili ala nas je*ete momacki...

Bukvalno je pitanje ko će ostati od igraca, s druge strane kkp jedinu sansu za pobedu ima ako centri budu brutalni u odbrani i ako Bonga bude što više na 4 uz postavu sa 2 centra nekih 7-10 min.

Izostanak Monekea već delimično menja stvari, gledam sinoć i plačem za šta smo mi dali 2,2m, bukvalno Moneke je igrac za ovo podneblje, ona energija i borba na skoku su prototip stranca za ove prostore.

• Like 1
Posted (edited)

Sad sam bacio pogled na raspored do kraja sezone. Realno je da imamo 21-17 skor. Mislim da bi trebalo biti dovoljno da budemo među 8. 

Samo napred Zvezda!

Edited by Dzo23
  • Ha-ha 1
Posted

I ja sam ocekivao da dobijemo, ali me je iznenadila kolicina optimizma pred utakmicu jer je to ipak Barselona. Zivnuli su sa promenom trenera, i dalje imaju jednu od najboljih petorki u ligi, a ni ta tradicija nije na odmet. Pritom je njihova petorka neverovatno iskusna, oni su jedna od najboljih gostujucih ekipa u Evroligi. Do sinoc samo su oni dobili u OAKI. Iskusni su, namazani i ogromni. 

Mozda zvuci glupo jer Barselona voli spor ritam i fizicku kosarku, ali imam utisak da bi pre dobili neku utakmicu na manji broj poena, sa visom petorkom koja moze da odgovori na fizikalnost Barse. Ovako je i dalje utakmica bila u njihovom ritmu, ali su je kontrolisali uglavnom. U Blaugrani prosle godine smo ih tako dobili, sa visokom petorkom koja je mogla da parira fizicki, da preuzima sve i to je bila jedna bas spora i tvrda utakmica, ali smo je dobili na kraju i to nam je jedina pobeda nad Barsom od Alimpije sezone. Butler i Graham su bili cist minus sinoc, posebno Butler kojeg su izbusili u odbrani, nije se snasao definitivno. 

Inace sam kod Monekea primetio da ocajno stiti loptu kad ide na polaganje. Juce je bila ona situacija kada mu je neko izbio loptu, a ona nekako zavrsila u kosu. I to se relativno cesto desava, samo je sinoc zavrsila u kosu, a u 99% situacija zavrsi u autu, neretko od njegovog kolena. Cudi me da tako jak i cvrst igrac ide tako metiljavo na polaganja, sa loptom koju daje na tacni. Da ne pricamo o zicerima koje promasuje i kojih je sad vec previse.

• Like 8
Posted
15 minutes ago, Dzo23 said:

Sad sam bacio pogled na raspored do kraja sezone. Realno je da imamo 21-17 skor. Mislim da bi trebalo biti dovoljno da budemo među 8. 

Svaka čast druže. Ja ne mogu da predvidim ni derbi kako će se završiti a ne preostale 24 utakmice.

...

Elem, nestavili smo tradiciju loših izdanja nakon pauze i nakon prevelike euforije. Paskval jeste ozbiljna njuška ali ima mnogo i do našeg izdanja. Ista ova Barsa je izgubila sa njim od skrnavog Efesa. Brizueli se diže na nas isto ko i Lou, s tim da je Lo bolji igrač od ovog smarača.

Idemo dalje, malo spuštanja na zemlju ne može da škodi. Jedino ne valja što smo kući izgubili od direktnog konkurentna za plej of ali imaćemo priliku za revanš.

Sinoć su svi igrači podbacili, u većoj ili manjoj mjeri ali pozicija 5 štrči. Srećom vraća se uskoro Ebuka. Značio bi sad i Rivero dosta a kamo li Bolomboy.

Za Butlera se i dalje nadam da bi mogao da bude game changer. Ovo za sada svakako nije to to.

• Like 13
Posted

tvrdo prizemljenje i ja sam ubedjen da je ovo dobra stvar i verujte mi, nimalo mi teško nije pao poraz sinoc kad sam video sinoc kako Klajburn šutirao kao da je na tabli kada, a ne obruč. Faul Nwore nad Panterom na 0.2 sekundi do kraja je slika cele Zvezde i tima sinoc. 

Jednostavno nismo bili dovoljno koncentrisani i nismo bili svoji. Nwora je isporučio svoje poene (po broju) ali nekako su to sve prazni poeni, ne znam kako bih to nazvao. Trojke je jako loše šutirao. Brine me Batler iskren da budem, kao da nema prave uloge za njega i kao da mu još to ni sam Saša nije nasao. Već vidim šta mogu od Grema da očekujem, a šta od Batlera (Grem će biti bolji) moje misljenje ne znaci da sam u pravu. 

Ziceri su već ozbiljna frustracija i pizdim svaki put nemormalno, ali kontam, jaki su dueli, a i umor čini svoje tokom utakmice. Idemo dalje, biće sve u redu, ovako lošu utakmicu nećemo odigrati protiv komšija siguran sam. Idemo jako i idemo po pobedu u derbiju u naravno bolji šut od 4/24 za tri

Brine jedino povreda Monekea 

• Like 1
Posted

ubile su nas one trojke ili iso poeni kad sve odbranimo kako treba 20sec i oni preko ruke, iz nicega, i na suv kvalitet ubace tezak sut

s druge strane, u napadu je falio jos neko da povuce sem vuka

i jbg ocajnih 4/24 za 3

• Like 4
Posted
5 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ubile su nas one trojke ili iso poeni kad sve odbranimo kako treba 20sec i oni preko ruke, iz nicega, i na suv kvalitet ubace tezak sut

s druge strane, u napadu je falio jos neko da povuce sem vuka

i jbg ocajnih 4/24 za 3

Ona Brizuelina sa 8 metara kao odgovor na Kalinićevu za -1 nas je u potpunosti ukanalila. Da smo odbranili taj napad ubeđen sam da bi smo i okrenuli utakmicu.

• Like 6
Posted

Kalinic koji pravi teniskim recnikom neiznudjene greske.

Nema potrebe da izmislja toplu vodu, usporava napade i glumi kreatora.

Sinoc su svi podbacili, ali ovo je postalo hronicno za Kalinu, tri izgubljene lopte, a bez asistencije...

• Like 1
Posted (edited)
5 hours ago, Knipex said:

A? Ja sam ovo samo od tebe sada pročitao.

ma bilo je...i to na par mesta. mislim da je i na lajvu jedan o ,,produženju Ostojinog mandata puštanjem derbija''

hteo sam samo da zaustavim tu vrstu lupetanja ovde...nikakvo generalisanje.

Edited by Wingwalker
Posted (edited)

Najlekovitije je posle poraza potraziti krivicu u sebi.I najteze.Cinjenica je da je ovakva Barselona,slabija od vecine ekipa koje smo dobili kuci.Od nekih slabija i za klasu.Ipak,rutinirali su nas.Zato se treba fokusirati na svoje greske,a ne glorifikovati igru protivnika koji nece videti plej-of ove godine.Izjava Motejunasa ohrabruje.Verujem da ce biti bolje,vec od naredne eurololigaske utakmice,i da necemo "reakciju" pokazivati protiv nesrecne Bosne u ponedeljak.

Edited by liv7
  • Like 3