Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, Knipex said: A? Ja sam ovo samo od tebe sada pročitao. Eto par postova iznad. Nisam 100% siguran da sam shvatio sta je covjek napisao ali shvatih ovako kao i @Wingwalker
Mejdanac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da se nadovežem na post od ranije, sramota je da ljudi plaćaju karte 30 evra i da onda mole boga hoce li imati 30 cm da stanu negdje na stepenice da pogledaju utakmicu. O načinu ulaska ne bih ni pričao. Kao u logor da se ulazi... 2
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1. Što se tiče cigara u areni najnejasniji su mi oni likovi što zapale u lupam 7. minutu 3/4 kad svi oko njih, kao i oni sami, skaču i pevaju iz sveg glasa. 2. Što se tiče ulaska on se nekako i preživi ali još gori je izlazak gde od onih 15 vrata otvore samo jedna pa se 15k znojavih ljudi sabija na ta jedna.
Krle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iako sam uvek optimista, pred utakmicu sam imao osecaj da gubimo ovo bas na neki ovakav nacin gde ce uspeti da nam zaustave tranziciju i uvesti u nervozu. Nazalost, to se i desilo i ne treba ocajavati, jer smo uradili ogroman posao sa pobedama kod kuce protiv skoro celog gornjeg doma Evrolige. I protiv Olimpijakosa smo se moze se reci izvukli, jer smo gubili dobar deo utakmice pa na kraju trojkama i onim nasim ludilom okrenuli, ali to ne moze tako stalno. Treba dobro analizirati ovu utakmicu i spremiti se za naredne gde ocekujem da mnogo bolje izgledamo i da nastavimo sa pobedama
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nekad i poraz dobro dodje ekipi,malo da se spuste,presaberu i da vide da nisu najbolji i da moraju jos da napreduju kako bi bili ,Barsa je onim nekim ludim sutevima usla u glavu i posle su nas na kraju i rutinirali,posle onog faula Nwora na 0,2 za 3 ,sve je bilo jasno.Sve u svemu mi uzasni barsa mozda i najbolji mec ove sezone i samo 10 razlike ,utisak je da je moglo ovo i na 20 da ode.Idemo u Sarajevo ,da se nosioci odmore,pa derbi! 2
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Mejdanac said: Da se nadovežem na post od ranije, sramota je da ljudi plaćaju karte 30 evra i da onda mole boga hoce li imati 30 cm da stanu negdje na stepenice da pogledaju utakmicu. O načinu ulaska ne bih ni pričao. Kao u logor da se ulazi... Ovde ima nekih koji se hvale kako se ulazi na foru. I zbog takvih koji ulaze na foru, ljudi koji uredno plate kartu, ne da ne mogu da sednu na svoje mesto nego ne mogu ni da pridju ulazu. I za njih si ti nesnalazljiv a oni su velike baje, oni su zeznuli sistem. Sve dok zivimo u ovakvom sistemu gde je mulj na povrsini, nista se promeniti nece. Nazalost, ako hoces svoje mesto za koje si uredno platio kartu, ubuduce ces morati da dolazis barem sat ipo ranije. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Glavu gore komsije. Ko god vam je u kanalu i treba da vam se vrati u sutersku formu, nek izbroji do petka. Nema na cemu
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Small Owl said: Eto par postova iznad. Nisam 100% siguran da sam shvatio sta je covjek napisao ali shvatih ovako kao i @Wingwalker Ma to je jedan post klasične teorije zavere. Ponoviću jedan post. Kako je Wing napisao ispalo da preovladava takvo mišljenje. To je osnovni problem foruma što velika većina izbegava direktnu komunikaciju nego piše u množini pa ako se neko pronađe to je to. Jbg ne može se na osnovu jednog posta ili još gore nečeg pročitanog van ovog mesta zasnivati mišljenje da je to stav velikog procenta navijača ili bilo koje druge grupacije.
rodriguez Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) 20 minutes ago, Elevator Operater said: Glavu gore komsije. Ko god vam je u kanalu i treba da vam se vrati u sutersku formu, nek izbroji do petka. Nema na cemu cenim a dopuštam da grešim, mislim da nije do šuterske forme nego do brutalne barsine odbrane i zvezdinog nestrpljenja da radi na izgradnji boljih pozicija za šut. kkcz nije imala uobičajen broj čistih pozicija za šut nego se snaga gubila u borbi za njih i onda smo videli ishod. sad je zanimljivo videti kako će ocokoljić postaviti igru a naročito odbranu pošto je video ono sinoć + zna obradovića, tj šta i kako igra. ohrabrujuća stvar sinoć je što je -10 na kraju relativno pristojan poraz kako je izgledalo na terenu i koliko su razigranih igrača imali spram nas. da smo mi imali barem jednog raspucanog, završnica bi bila neizvesnija. neohrabrujuća stvar je što je obradović prebrzo došao do janisove pasivne pozicije u utakmici a ceo roster se BB i kartera mu je bio na raspolaganju. šuta ima i nema, dođu takve utakmice u kojoj te ne ide ili te protivnik izgrajnduje da ne možeš da pogodiš dalje od prvog obruča ali mislim da imamo veće probleme u ekipi. za to mi je glavni pokazatelj kalinićev kanal koji uključuje i ponašanje na terenu. kako je krenuo da se nadgornjava sa sudijama, tako smo krenuli nizbrdo i tih par utakmica (dubai, valencia) smo glat izgubili. sinoć nije to radio ali je igrao kao da je poslao svoj 3D model na teren, bukvalno neke stvari sam sinoć prvi put u životu video od njega a gledam ga 10+++ godina. voleo bi da znam šta mu se ne sviđa te igra sa tom količinom nervoze koja je preterana čak i za nervčika kao što je on. Edited 47 minutes ago by rodriguez 1
Nellthe Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Steta poraza, ali bista strasno, treba bam odgovor odma u Derbiju. Vjerujem da cemo i mi u gostima skolovati jos par ekipa, ala Fener. Sinoc je jednostavno utakmica na kojoj ti ništa be polazi za rukom, sve 50/50 lopte se odbijaju njima. Moneke masi zicere, Nwora sve na prvi obruc, NBA bekovi mase obruc za tri, Kalinic dodaje njima, sa druge strane Clayburn u prvom ubacuje sve, Brizuela u trećoj. Ko je igrao kosarku na bilo kojem nivuo zna da se to može da desiti... Znaci ce i Izundu kad se vrati za još opcija u napadu i odbrani. 4
Don Dusko Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Pa evo i Zalgirisu se desilo da kuci ispromasuju sve i da ih Makabi odvali od zivota. Jbg. Desava se. 1
Estrella Roja Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Nemoj da brineš, sledeći petak će zapaliti mrežicu u Areni.
Sector Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 47 minutes ago, Elevator Operater said: Glavu gore komsije. Ko god vam je u kanalu i treba da vam se vrati u sutersku formu, nek izbroji do petka. Nema na cemu Biće zajeban derbi. Ocokoljić vas je preporodio.
Recommended Posts