Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kalina i Čima su dva lakmusa ovog tima. Ako su u punom fokusu i rade ono što najbolje znaju bez iskakanja iz opanaka i prodatih lopti, onda i ostatak tima mnogo tečnije i britkije igra. Plus jak faktor nedostatka centra protiv teškaša Barselone, mnogo je jbg. Dima je surovo počišćen od Jana i Šengelije, sa Bukom bi mnogo teže skakali po glavama još Batler i Grejem imali mnogo više livada i odmotavanja dole. Čestitke Barseloni, dobra lekcija za dalje. Stojimo odlično međutim još ništa nismo uradili da bi pravili svadbarske mečeve. Takav pristup i atmosfera nikad dobrog nisu doneli. Idemo dalje, kreću gostovanja pa da vidimo kako tamo stojimo. Edited 2 hours ago by Molina23 6
Teleći sač Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Piše se kao da je Barselona neki KK Ergonom a Paskval Jovica Antonić. Izgubili pa šta, šira slika i dalje zadovoljava, idemo dalje, arhiviramo ovu utakmicu i maksimalni fokus na narednoj. 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Losmi17 said: Treba veci uzorak gostovanja. Imate 2 brejka i 2 poraza kucu, znaci neutralni ste. Znam da letite visoko ali da je karakter i mentalitet veliki problem. Apsolutno se ne secam da ste dobili zadnjih par goduna mec u EL koji je bio must. Po pravilu ste proklizavali. Ne govorim o ovom mecu nego kad bude doslo do povuci potegni...tu se ishod zna. A videli smo i poslednjih 6, 7 meceva prosle godine. Nije to ništa, a tek zadnjih 5 tekmi sa Pešićem 2009-e...cirkus. Gotovo je ovo. Edited 2 hours ago by Wingwalker 1
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, leki bg said: Najgora utakmica u svakom smislu za mojih 40 godina odlazaka na utakmice. Ulaz koji je bio dovoljne sirine, nicim izazvan, je suzen uz viku zandarmerije bez ikakvog razloga, te smo se svi gurali kao stoka bez ikakvog razloga. Neki zandarm me je nakon ulaska na stepenice udario, izvadio sam advokatsku legimtimaciju, ljudi su prisli, tuca je vec tu trebalo da izbije, neki kolega ga je odvukao, ne znam zasto sam uopste nastavio u halu. Najmanje 2 hiljade ljudi vise od dozvoljenog, nikad vise pijanih ljudi sa plasticnim flasama rakije. Igra se samo nadovezala na najgore organizovanu utakmicu kojoj sam prisustvovao. Ovo izivljavanje zandarmerije je krenulo jos na prosloj utakmici.Ulaz je takodje bio suzen, masa je ugurala mog brata kroz prolaz na stepenice, a cerkica mu je ostala iza ograde kada su zaustavili ulazak. Kada je stao na stepenistu da je saceka i da zamoli da je puste da prodje, majmun u oklopu je poceo da se izdire na njega i da zamahuje pendrekom i tera ga uz stepenice.Sa balom koja mu je curila niz retardiranu facu je vikao: Vuci se gore, sto nije prosla sa tobom. Bezi gore ili se vracaj dole iza ograde. Retardi. Ocigledno su meseci frustracije i suzdrzavanja prave prirode na protestima, kulminirali, pa su jedva docekali da budu rasporedjeni negde gde mogu da se izivljavaju. Nerealno je dopustati da ovoliki broj ljudi udje bez ulaznica i da jos ponosno pijano sencluce sto su zajebali sistem. Zbog te zgadije mi je ok sto smo izgubili, mozda se sledecu ne pojave. Sto se utakmice tice, nismo ni zasluzili da je dobijemo, jer smo po prvi put izgledali kao skup pojedinaca, a ne kao tim. Nadam se da je to samo izolovani incident, i da cemo se ponovo presabrati vec protiv komsija Edited 2 hours ago by Gudura 4
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Wingwalker said: Nije to ništa, a tek zadnjih 5 tekmi sa Pešićem 2009-e...cirkus. Gotovo je ovo. Mogu ja lagano da kopam i dalje kroz EL istoriju. Nisam siguran da bi to bilo dobro po vas.
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pristao bih da dobijem po šamar pred svaku utakmicu samo da se odistinski zabrane pljuge u hali. 1
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Barsu nismo dobili 8 godina kuci. Od toga, zadnje 4 utakmice sam dolazio na utakmicu. STO ZNACI Ne dolazim vise. 1 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, MarioKempes said: Pristao bih da dobijem po šamar pred svaku utakmicu samo da se odistinski zabrane pljuge u hali. Pusili su i neki mentoli oko mene. Neverovatna kolicina bahatosti i sebicnosti medju ljudima, i u tako zagusljivoj hali 3
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Kosjan Willavić said: Pusili su i neki mentoli oko mene. Neverovatna kolicina bahatosti i sebicnosti medju ljudima, i u tako zagusljivoj hali da, mada nešto manje nego pre par nedelja kada je neka cura palila bukvalno cigaru na cigaru. a vremena su takva da pošten čovek ne može da zna šta bi ga snašlo ako je zamoliš da izađe napolje. that said, pozitivno brojanje za miris marihuane koji se negde pred kraj utakmice raširio parterom B, mada opet ne kao protiv olyja, tu se purnjalo sve vreme tekme iz huliganskog kopa. 2
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg sta je tu je, generalno jako los nas mec, Nwora i Moneke bas bas losi, ali realno imaju kredita samo takvog. Bice zajebano protiv komsija, ali nadam se pobedi, potrebna nam je bas pred Hapoel, da ne udjemo u neku mini seriju poraza... Bice to dobro, znaci ce i Izundu samo tako kada se vrati, i u skoku i u piku. Valjda Segi i Moneke nisu nesto ozbiljnije povredjeni.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Losmi17 said: Mogu ja lagano da kopam i dalje ... Vidi, nema čega da se stidiš. Svaki posao je častan ako ga marljivo radiš. Edited 15 minutes ago by Wingwalker
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 54 minutes ago, Losmi17 said: Nisam siguran da bi to bilo dobro po vas. gde dobro...pomeri se s mesta. Edited 1 hour ago by Wingwalker
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klajburn je bas napravio plavsicevski faul na Dobricu. Segi je bas odvalio od parket. Jbt, kakav je ovo malerozan i proklet klub, ne mozemo pet dana da sastavimo da se neko ne povredi. Evo cak Jago i Plavsic pre neki dan, koliko god nebitni bili u EL, znace makar za rotaciju u ABA. Veceras Cima i Dobric, daj boze da budu spremni za Partizan obojica 1
Igor_ Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ne pamtim da me neki mec ovoliko iznervirao, ne zbog poraza , nego zbog nasih gluposti. Plasio sam se ove pauze i kako ce ekipa izgledati nakon nje, iskreno hladnije glave i bez emocija nije ovo nista cudno, ocekivano je da ce nosioci da padnu u formi kad tad. Da Ojeleye moze celu sezonu da igra kao do sad verovatno bi bio starter u Nba ligi, isto vazi i za Nworu, veci problem je sto danas nisu povukli Batler i Grejm, i pored ovakve igre ekipe da su oni povukli mogli smo ovo da dobijemo. Petorka sa Batlerom i Grejmom mi ne piju vodu, nekako se guse kad su obojica na parketu, plus Grejm coskari dok Batler ima loptu, nit akcija za njega nista. Kalina mi skratio par godina zivota veceras. Bas nam treba Izundu, da skupi neke lopte na obe strane. Glavu gore idemo dalje, sezona je duga i nema ekipa koja nije izgubila neki "dobijen" mec. Vise me plasi derbi, momentum nije na nasoj strani i kao nacrtano je da vratimo mir u komsiluk. Ako je stvarno Moneke povredjen (nemam info o tome) mi nismo favoriti u derbiju. 2
Dz0nika Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 1 hour ago, Гвозден Чекић said: Како је то тачно Ћави школовао Сашу и чиме? Да нисам гледао утакмицу и да сам само видео уписе овде мислио бих да су нас одвалили једно 30 разлике. А ми смо мање-више цео меч били у егалу. Барселона је победила јер је имала више среће и то је то. Звучи мало као неко правдање или шта већ али стварно јесте тако. 7 промашених бацања, неколико зицера који су изашли из обруча, затим Калинићев први шут за три који је такође исцурео из обруча… док са друге стране они погађају са 9 метара на истеку напада (Бризуела и Пантер чак уз фаул), Клајбурн на истеку напада диже лопту са пода и погађа таблу, још неколико ничијих лопти које су им се одбиле у руке и тако даље… Био сам убеђен да ћемо добити ову утакмицу али шта да се ради. Идемо даље! Pokusavam da provalim u cemu je to on skolovao Sasu haha. Koliko su trojki preko ruke dali. O cemu mi pricamo, da nas je iole hteo sut i da smo imali Izundua zdravog, pregazili bi ih ko plitak potok. Nego ljudi odmah krenu da mrace, i onda se dolazi i sa pricom prosao je medeni mesec bla bla bla. sacekajmo malo, pa ne mogu svi da dobijaju konstantno, evo Pao izgubi kuci pa?
rodriguez Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago ako je to mi KKCZ onda svakako da zvezda nije favorit u derbiju. sad po igri đene đene, ovo što je sinoć igrao bajern ipak nije nivo sadašnje KKCZ ali je po meni mnogo gori trenutak vezan za stanje stvari u vrhu države i njihovu vezanost za aktere derbija. zvezdi je pobeda svakako manje bitna nego sadašnjoj upravi KKP na čelu sa ostoyah-om a s obzirom da duboke poslovne veze dr.čele o pomenutog čelnika partizana koji se umesto očekivanog odlaska odlučio za igru iscrpljivanja, mislim da se pitanje pobednika u derbiju ne postavlja.
Dz0nika Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 6 minutes ago, Igor_ said: Ne pamtim da me neki mec ovoliko iznervirao, ne zbog poraza , nego zbog nasih gluposti. Plasio sam se ove pauze i kako ce ekipa izgledati nakon nje, iskreno hladnije glave i bez emocija nije ovo nista cudno, ocekivano je da ce nosioci da padnu u formi kad tad. Da Ojeleye moze celu sezonu da igra kao do sad verovatno bi bio starter u Nba ligi, isto vazi i za Nworu, veci problem je sto danas nisu povukli Batler i Grejm, i pored ovakve igre ekipe da su oni povukli mogli smo ovo da dobijemo. Petorka sa Batlerom i Grejmom mi ne piju vodu, nekako se guse kad su obojica na parketu, plus Grejm coskari dok Batler ima loptu, nit akcija za njega nista. Kalina mi skratio par godina zivota veceras. Bas nam treba Izundu, da skupi neke lopte na obe strane. Glavu gore idemo dalje, sezona je duga i nema ekipa koja nije izgubila neki "dobijen" mec. Vise me plasi derbi, momentum nije na nasoj strani i kao nacrtano je da vratimo mir u komsiluk. Ako je stvarno Moneke povredjen (nemam info o tome) mi nismo favoriti u derbiju. E ja bas mislim da je ovo dobar trenutak. Mi sad izgubili, malo momci da se presaberu da skontaju da ne moraju svi da glume heroje sto kaze Sale, i da se ponogo skupe i izadju kao kerovi i izgrizu protivnika.
Blade Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Podseticu vas da je 9-5 skor iznad ocekivanja u ovom delu sezone u Evroligi, da nam je to neko ponudio, prihvatili bi odmah. Utakmicu smo izgubili najvise iz razloga sto smo olako shvatili protivnika, koji je ovde dosao da pobedi, kad smo videli da je djavo odneo salu, krenuli smo da igramo bolje, ali nismo imali srece u sutu sa distance, mada je selekcija tog suta bila uglavnom losa. Sa takvom igrom smo nekoliko puta stizali, ali ne i preokrenuli. Protivnik jeste i igrao je u globalu bolje kada se utakmica lomila, a na obe strane terena. Nije nam bio dan, to se desava. I ovo je odlican rezultat u odnosu na igru koju smo večeras prikazali, a od koje i tek kako možemo mnogo bolje. Nikome nista ne mogu posebno da zamerim. Takva tura - sto se kaze. Pretilo je i da bude veca razlika, ali opet je to nesto sto moze da se nadoknadi u drugoj utakmici, da bi imali medjusobno bolji skor. Nestala je nasa celicna odbrana i srcana borba. I veceras napustanje hale na 3 minuta do kraja od strane tik-tok, instagram i facebook navijača, kao i od navijača rezultata. Za razliku od nekih, imali su privilegiju da se veceras tu nadju. Podrška je potrebna sada - mnogo više, nego posle pobede. Sada je igracima bilo najviše potrebno da ih podrzi puna hala. Koliko godina sam navijač, bilo je takvih poraza, posle kojih sam se u hali osecao kao da stojim u oluji, ali nikada halu nisam napustio pre kraja. Kad se pobeduje, lako je biti navijač. Sledeca utakmica je brzo, o njoj mora da se misli, kao sto nije bilo vremena za mnogo veselja, nema sada ni za mnogo tuge. Proslo je 14 kola i da u narednih 14 isto imamo 9-5, odnosno ukupno 18-10, ja bi odmah prihvatio.
leki bg Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 hour ago, Gudura said: Ovo izivljavanje zandarmerije je krenulo jos na prosloj utakmici.Ulaz je takodje bio suzen, masa je ugurala mog brata kroz prolaz na stepenice, a cerkica mu je ostala iza ograde kada su zaustavili ulazak. Kada je stao na stepenistu da je saceka i da zamoli da je puste da prodje, majmun u oklopu je poceo da se izdire na njega i da zamahuje pendrekom i tera ga uz stepenice.Sa balom koja mu je curila niz retardiranu facu je vikao: Vuci se gore, sto nije prosla sa tobom. Bezi gore ili se vracaj dole iza ograde. Retardi. Ocigledno su meseci frustracije i suzdrzavanja prave prirode na protestima, kulminirali, pa su jedva docekali da budu rasporedjeni negde gde mogu da se izivljavaju. Nerealno je dopustati da ovoliki broj ljudi udje bez ulaznica i da jos ponosno pijano sencluce sto su zajebali sistem. Zbog te zgadije mi je ok sto smo izgubili, mozda se sledecu ne pojave. Sto se utakmice tice, nismo ni zasluzili da je dobijemo, jer smo po prvi put izgledali kao skup pojedinaca, a ne kao tim. Nadam se da je to samo izolovani incident, i da cemo se ponovo presabrati vec protiv komsija Garantujem da je tvoja prica tacna, jer to se sve i veceras desavalo. Ja jesam navijao da pobedimo, ali, sto kazes, i nije zao sto smo izgubili. Bukvalno su mene, I ne samo mene...doveli do te tacke ponizenja da ti se po glavi samo vrzma: Boli me bre qrac vise za ovo...placas da te ponizavaju i tuku bez razloga?! Ovakav tretman navijaca koji su pljunuli kintu mahom za sezonske, deo I pojedinacne je NEDOPUSTIV!
Wingwalker Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago a da se obikolite malo ovih lupetanja o puštanju derbija. trulo je i kao fora.
Recommended Posts