Molina23 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) Kalina i Čima su dva lakmusa ovog tima. Ako su u punom fokusu i rade ono što najbolje znaju bez iskakanja iz opanaka i prodatih lopti, onda i ostatak tima mnogo tečnije i britkije igra. Plus jak faktor nedostatka centra protiv teškaša Barselone, mnogo je jbg. Dima je surovo počišćen od Jana i Šengelije, sa Bukom bi mnogo teže skakali po glavama još Batler i Grejem imali mnogo više livada i odmotavanja dole. Čestitke Barseloni, dobra lekcija za dalje. Stojimo odlično međutim još ništa nismo uradili da bi pravili svadbarske mečeve. Takav pristup i atmosfera nikad dobrog nisu doneli. Idemo dalje, kreću gostovanja pa da vidimo kako tamo stojimo. Edited 56 minutes ago by Molina23 5
Teleći sač Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Piše se kao da je Barselona neki KK Ergonom a Paskval Jovica Antonić. Izgubili pa šta, šira slika i dalje zadovoljava, idemo dalje, arhiviramo ovu utakmicu i maksimalni fokus na narednoj. 1
Wingwalker Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) 1 hour ago, Losmi17 said: Treba veci uzorak gostovanja. Imate 2 brejka i 2 poraza kucu, znaci neutralni ste. Znam da letite visoko ali da je karakter i mentalitet veliki problem. Apsolutno se ne secam da ste dobili zadnjih par goduna mec u EL koji je bio must. Po pravilu ste proklizavali. Ne govorim o ovom mecu nego kad bude doslo do povuci potegni...tu se ishod zna. A videli smo i poslednjih 6, 7 meceva prosle godine. Nije to ništa, a tek zadnjih 5 tekmi sa Pešićem 2009-e...cirkus. Gotovo je ovo. Edited 37 minutes ago by Wingwalker 1
Gudura Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) 1 hour ago, leki bg said: Najgora utakmica u svakom smislu za mojih 40 godina odlazaka na utakmice. Ulaz koji je bio dovoljne sirine, nicim izazvan, je suzen uz viku zandarmerije bez ikakvog razloga, te smo se svi gurali kao stoka bez ikakvog razloga. Neki zandarm me je nakon ulaska na stepenice udario, izvadio sam advokatsku legimtimaciju, ljudi su prisli, tuca je vec tu trebalo da izbije, neki kolega ga je odvukao, ne znam zasto sam uopste nastavio u halu. Najmanje 2 hiljade ljudi vise od dozvoljenog, nikad vise pijanih ljudi sa plasticnim flasama rakije. Igra se samo nadovezala na najgore organizovanu utakmicu kojoj sam prisustvovao. Ovo izivljavanje zandarmerije je krenulo jos na prosloj utakmici.Ulaz je takodje bio suzen, masa je ugurala mog brata kroz prolaz na stepenice, a cerkica mu je ostala iza ograde kada su zaustavili ulazak. Kada je stao na stepenistu da je saceka i da zamoli da je puste da prodje, majmun u oklopu je poceo da se izdire na njega i da zamahuje pendrekom i tera ga uz stepenice.Sa balom koja mu je curila niz retardiranu facu je vikao: Vuci se gore, sto nije prosla sa tobom. Bezi gore ili se vracaj dole iza ograde. Retardi. Ocigledno su meseci frustracije i suzdrzavanja prave prirode na protestima, kulminirali, pa su jedva docekali da budu rasporedjeni negde gde mogu da se izivljavaju. Nerealno je dopustati da ovoliki broj ljudi udje bez ulaznica i da jos ponosno pijano sencluce sto su zajebali sistem. Zbog te zgadije mi je ok sto smo izgubili, mozda se sledecu ne pojave. Sto se utakmice tice, nismo ni zasluzili da je dobijemo, jer smo po prvi put izgledali kao skup pojedinaca, a ne kao tim. Nadam se da je to samo izolovani incident, i da cemo se ponovo presabrati vec protiv komsija Edited 32 minutes ago by Gudura 2
Losmi17 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 12 minutes ago, Wingwalker said: Nije to ništa, a tek zadnjih 5 tekmi sa Pešićem 2009-e...cirkus. Gotovo je ovo. Mogu ja lagano da kopam i dalje kroz EL istoriju. Nisam siguran da bi to bilo dobro po vas.
MarioKempes Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Pristao bih da dobijem po šamar pred svaku utakmicu samo da se odistinski zabrane pljuge u hali. 1
Golijat Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Barsu nismo dobili 8 godina kuci. Od toga, zadnje 4 utakmice sam dolazio na utakmicu. STO ZNACI Ne dolazim vise.
Kosjan Willavić Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 3 minutes ago, MarioKempes said: Pristao bih da dobijem po šamar pred svaku utakmicu samo da se odistinski zabrane pljuge u hali. Pusili su i neki mentoli oko mene. Neverovatna kolicina bahatosti i sebicnosti medju ljudima, i u tako zagusljivoj hali 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Брз опоравак Чими и Шегију. Баш нас неће.
rodriguez Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 15 minutes ago, Kosjan Willavić said: Pusili su i neki mentoli oko mene. Neverovatna kolicina bahatosti i sebicnosti medju ljudima, i u tako zagusljivoj hali da, mada nešto manje nego pre par nedelja kada je neka cura palila bukvalno cigaru na cigaru. a vremena su takva da pošten čovek ne može da zna šta bi ga snašlo ako je zamoliš da izađe napolje. that said, pozitivno brojanje za miris marihuane koji se negde pred kraj utakmice raširio parterom B, mada opet ne kao protiv olyja, tu se purnjalo sve vreme tekme iz huliganskog kopa.
Recommended Posts