Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, DameTime said:

spacer.png

Ne postizavam da budem zvezda (hehe) i vašeg topika, pored grobarskog...

P.S. Ružnu prošlost bih oprostila samo Kodiju. 

Kodi već ima ružnu prošlost i već smo mu je oprostili.

• Like 13
  • Ha-ha 26
Posted
8 minutes ago, Golijat said:

Mislim da su do sada najskuplje. Ali jbg, ne iznenadjuje me, koristi se trenutak,sto je i logicno i normalno.

@Čočo

Zadnje dve su takve cene. I protiv Panate i Olya

Posted

Junior kkcz dobili Dubai sa 14 poena razlike. Utakmica se igrala u Becu.U grupi smo jos sa Fmp i Krkom. Sutra igramo sa Fmp-om u 15h a prenos je na Areni Sport 10

Aleksej Nedeljkovic 19p 11rb 

Lazar Stojkovic 16p 7rb

Simjanovski 10p 4rb 7 ast

• Like 14
Posted
10 minutes ago, Teleći sač said:

Hahaah baš sam sad ponovo odgledao seriju, po šesti put 😂

"Remember last winter in the woods, with the Russian guy? " 😂

Ja sam pre 2 dana završio treće ili četvrto gledanje

• Love 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Ja sad tek vidim snimak gde igrači nakon utakmice pozdravljaju navijače. Semi ne može da stoji na nogama. Onakva gromada. I krv i znoj. Volim te Semi. ❤️

• Like 11
Posted

Kad sam gledao utakmicu protiv Zadra iz prvih redova ,,Pionira", gledao sam sta radi Odzelej i mislio:,,Da li je moguće da je ovako fizički snažan igrac ovako beskoristan na terenu. Da nam tada nije bilo Kartera, prošli bi još gore. Ona, kada je dosao Sale, preko noći, drugi igrač. Pokriva 3 pozicije -3,4 i 5, zavisi ko su ostali igrači. Veoma zahvalan igrac za tim, veliki radnik i ratnik na obe strane terena.

Kod Nwore mi se svidja sto ne filozofija, negova igra mozda nije atraktivna, ali covek daje veliki doprinos timu. Batler je mnogo lepši igrac za gledanje igre, ali pored dovoljne nenaviknutosti na evropski stil košarke, on gresi jer ,,mrsi" mnogo sa nepotrebnim driblinzima, gde gubi snagu, troši vreme, sto ga tera na iznudjena resenja i greške. On i Kodi, nikako u kombinaciji. Obojica mnogo hoće loptu. Bolje funkcionise tandem Grejem - Batler. 

Sve je ovo dobro i rezultat iznad svakog realnog našeg ocekivanja, ali tek trećina ligaskog dela je prošla, daleko je 38. kolo. Sve jos I tek kako moze da se promeni. 

Ova pauza nam je u pravo vreme došla. 

• Like 1
Posted (edited)
50 minutes ago, Blade said:

Ova pauza nam je u pravo vreme došla. 

Ono jest', u ovom brzom ritmu utakmica nismo imali vremena da pitamo komšiju kako je, sad se konačno napravio prostor da se popije na miru kafica u komšiluku i savetuje šta je najbolje za njegovu kuću.

Edited by Čvarkov
  • Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 4
Posted

IMG-20251128-213216.jpg

Ovaj Zile Vasic bar ima prijatnu facu a ne ko zadriglo krme

Sigurno ima putera na glavi ali mi deluje da iskreno gotivi pojedince (pazi sad strance 😁

• Like 1
Posted
24 minutes ago, srlepajce said:

IMG-20251128-213216.jpg

Ovaj Zile Vasic bar ima prijatnu facu a ne ko zadriglo krme

Sigurno ima putera na glavi ali mi deluje da iskreno gotivi pojedince (pazi sad strance 😁

Žile je živeo u USA

• Like 1
Posted

2 dana posle, i dalje isti osećaj ponosa i sreće. Hteli smo zadovoljštinu, dobili smo drugarštinu. Čistu. Ne smemo ovo da zaseremo. Jedva čekam Buku nazad, da opet igramo 5 na 5 i gazimo u još jačem intenzitetu. 

• Love 5
Posted
28 minutes ago, Čvarkov said:

Ono jest', u ovom brzom ritmu utakmica nismo imali vremena da pitamo komšiju kako je, sad se konačno napravio prostor da se popije na miru kafica u komšiluku i savetuje šta je najbolje za njegovu kuću.

Salu na stranu kolega, tom spansko-meksicko-turskom serijom ne mogu da se bavim. Jedino čime ću da se bavim u vezi njih je da ih pobedimo u derbiju koji dolazi. A on nece da se pobedi sam, bez obzira na njihovu situaciju, da je 100 puta gora.

• Like 1
Posted (edited)
5 hours ago, Golijat said:

Fine cene karata za Barsu 🙂

Samo neka navijači rezultata i instaliram navijači dodju u manjem broju, da ima više mesta za nas zaludjene, koji ne napuštaju halu na 3 minuta do kraja kad se gubi, nego ostajemo i posle kraja, kao kada se pobedi. Kad se Zvezda voli - svi su dani ponosni i slavni.

Edited by Blade
  • Like 1
Posted (edited)
52 minutes ago, Knipex said:

Slučajno uđem na fb posle metar dana i vidim prvo obaveštenje uspomena od pre 10 godina maćori :classic_love:

WpONpmU.jpeg

Ovo bilo pre 10 godina?!?!?!?!

Aaaaaa jbt.

Edited by Don Dusko