Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, durantula35 said:

Ljudiii ja sam veceras kao Urke nas brat (mrtavaaaa pijaaan)😂😂😂 ali imam nesto da kazem, osecam da je tooooo ova godina i evo sada cu rezervisati smestaj u Atiniiiii! Leskobac je na jugu za put cemo lako💪💪

Bogami i ja sam se juče raspištoljio

Posted

S obzirom da nam se nije priključila cela teška artiljerija, mogu da živim da nismo prvi samo u offensive rating-u. Kad se haubice priključe, ne očekujem ništa drugo nego da sva tri rejtinga budemo na vrhu. 

• Like 2
Posted (edited)

Може ли неко, ко је ближи клубу, да нам пренесе утиске ових клинаца доведених љетос: Радошић, Шкобаљ, Стојковић, Недељковић...

Како тренирају, има ли ко потенцијала за овај ниво, имају ли жељу уопште да се доказују.

Edited by Los_Pollos_Hermanos
  • Like 4
Posted (edited)

Bacite oko na sledeći podcast u kome je Čima praktično inventar. Na stranu to što je prećutao ali je očigledno da nas vidi na F4, Čima je mnogo gotivna glava i tako mi se dopada što nije mutavi profesionalni sportista, već pokazuje na više strana da ima "kliker". Druga stvar, a to je ovde već neko rekao, ima jako dobar odnos sa mnogim najboljim igračima Evrolige. Ako brat pusti korenje kod nas, a ne vidim zašto da ne, kad je sam izjavio da mu je ovde vrh i da bi voleo da ostane do kraja karijere, to bi za nas značilo da bismo vrlo lako bili u situaciji da dovodimo sam krem EL koji nam je do juče bio nedodirljiv. Ovakav momenat se mora iskoristiti na duže staze za dizanje lestvice, na stranu što ja sa razlogom predviđam ove sezone velike stvari, koje mogu ali i ne moraju da se dese. 

Edited by Sinnerman
  • Like 3
Posted

Koliko je realan Bolomboj i njegov povratak na teren  ili se o tome ništa ne zna?On bi bio završni deo slagalice

Posted
8 minutes ago, Gaga said:

Koliko je realan Bolomboj i njegov povratak na teren  ili se o tome ništa ne zna?On bi bio završni deo slagalice

Klub ce se opet oglasiti krajem meseca sto se tice Bolomboja.

• Like 1
Posted

Ja vala cekam povratak najboljeg Zvezdinog centra u novijoj istoriji - Dzoela Bolomboja, kao hleb nasusni.

On je nas, mi smo njegovi. Nista to povreda nece promeniti. 

• Like 6
  • Love 7
Posted
1 hour ago, Sector said:

Nama trebaju Moneke, Nwora i Izundu.

Sve preko toga je čist bonus.

*Sve preko toga moze da nas omete u ovom trenutku. Sve preko toga bi bila idealno da se prikljuci koju nedelju kasnije. 

Posted

Subjektivni osecaj posle nase odgledane utakmice... Kao tri sata u fan pitu na koncertu Metalike. Slomljen sav, ali prepunog srca.

Posted
3 hours ago, NMX said:

Nelson može da dođe kada budemo igrali sa Olimpijakosom :default_coffee:

Od tada je Milutin počeo da navija za Zvezdu. Bolje da ne dolazi, može da ga vrati opet na pogrešnu stranu. :lol_2:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Grejem je klasa, tu nema govora...za niega je glavni upitnik zdravlje i mozda uloga koju ce dobiti...takodje sto se Grejema tice i kad udje u rotaciju verovatno ce se sa njim bas polako ici jer nema neke prevelike potrebe da se zuri...

za Bolomboja tek ne postoji nikakav znak pitanja, on ajde sto je fizikalac nego je i poprilicno pametan igrac tako da i ako izgubi nesto od svojih fizikalija i dalje ce biti vrhunski centar...kao sto sam vec i pisao za Bolomboja produzio bih mu ugovor cim se vrati...

Edited by hakeem
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, hakeem said:

Grejem je klasa, tu nema govora...za niega je glavni upitnik zdravlje i mozda uloga koju ce dobiti...takodje sto se Grejema tice i kad udje u rotaciju verovatno ce se sa njim bas polako ici jer nema neke prevelike potrebe da se zuri...

za Bolomboja tek ne postoji nikakav znak pitanja, on ajde sto je fizikalac nego je i poprilicno pametan igrac tako da i ako izgubi nesto od svojih fizikalija i dalje ce biti vrhunski centar...kao sto sam vec i pisao za Bolomboja produzio bih mu ugovor cim se vrati...

Grejem je klasa, tu nema govora...bio je nosilac tima pa makar to bio i Sarlot to nesto znaci...za niega je glavni upitnik zdravlje i mozda uloga koju ce dobiti tj da li ce on biti zadovoljan sa njom...takodje sto se Grejema tice i kad udje u rotaciju verovatno ce se sa njim bas polako ici jer nema neke prevelike potrebe da se zuri...

Grejem je klasa, tu nema govora...bio je nosilac tima pa makar to bio i Sarlot to nesto znaci...za niega je glavni upitnik zdravlje i mozda uloga koju ce dobiti tj da li ce on biti zadovoljan sa njom...takodje sto se Grejema tice i kad udje u rotaciju verovatno ce se sa njim bas polako ici jer nema neke prevelike potrebe da se zuri...

Detaljno si objasnio

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Mislim da ljudi nisu svesni koliko je Bolomboj kao nacrtan za ovaj tim i koliko nam podiže ionako visok plafon. Samo nek nam on dođe zdrav, spreman, zalečen i motivisan, pa makar to bilo u februaru.

Sreća u nesreći je što ta njegova povreda, koliko god nezgodna i retka bila, ipak nije iz kategorije najgorih (tzv. career-altering). Ni blizu. Nije koleno, nije ACL, nije Ahilova tetiva, ne bi trebalo da ga na bilo koji način sputava, plaši, limitira, unazadi... Čovek je u najboljim godinama, ima sjajan karakter i mentalitet. Verujem, ili se bar nadam, da će Boki biti onaj stari čim bude 100% spreman i uhvati ritam. Onaj stari = top 5 centar evrolige.

• Like 2
  • Love 1
Posted

Ato se Bolomboja tice pravo pitanje je da li ga za dve nedelje mozemo ocekivati u Beogradu. Jako je bitno za zvezdastvo njegovo fizicko prisustvo. Kad zaigra nek zaigra. Vazno je da se vrati u Bg.