Wook Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakve minijature Motiejunasa, Dobrića i Ebuke. Ne može bolje. 6
Daiki Ito Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nevjerovatno je da Kalinic bude ovoliko inteligentan , od svih jedino on skace trazi jos dva bacanja mozak je cudo 🙂 19
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 minute ago, Čvarkov said: Krenu Nan, Šorc i Sluka$$ u kontru a Semi ih sam udvoji. 4 blokade, kakva zver! A Miljen ga unisti! Edited 14 hours ago by Don Dusko 2
Bogoljub Gagic Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Батлер ми делује као офанзивно највећи таленат који ће играти код нас. Капитен најгори играч ЕЛ ❤️ 9 1
Popular Post srlepajce Posted 14 hours ago Popular Post Posted 14 hours ago Mnogo mi je drago jbt ❤️ 21 36 3
BattleBender Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jebem ti sunce, kosarkaske orgazme dozivljavam kad gledam pametna krila sa dobrim pristupom. Jebote mi imamo Kalinica, Davidovca i Monekea. Znas kad tim sa time nece da bude u top10? NIKAD. 15 1 1 1
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Eto dosao kombo bek i odmah Yago bez minuta. Kao sto sam rekao on je najmanji problem ovog tima. 1.78m tačno 1 10
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, NikadProtivKaline said: zajebani smo kao kratko cebe, a cekamo jos 2 igraca da udju u ritam(grejem, batler) a mozda docekamo i joela ukoliko se sve to uklopi kako treba, ovo jbt mozda i jeste ekipa za F4(ne verujem sta izgovaram) edit: zaboravih da nam fali i mvp nwora...jbt Sad ću da budem pravi cigan i da malo kukam...kud ćemo sa svim igračima - evo ne znam. Gde naći minute i poene za sve... ALI kako ide sa povredama u svim ekipama, pu pu pu ali biće ih nažalost, to je neminovnost, roster je u tom slučaju savršeno popunjen Kada se vrate ranjenici CMM, Batler Graham, Nwora Kalina, Dobric, Semi Moneke, Deda Džoel, D-Mo, Izundu 12 veličanstvenih. Uskakaće Miljenović i Jago (mada mislim da je on dolaskom Batlera završio sa minutažom u EL). Plavšu ne želim da vidim ni u Partizanu. 4
Perkos2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Apsolutna dominacija, par minuta na kraju opuštanja ali koga briga za to. Igramo jaku košarku sa dobrim vođenjem ekipe i treba uživati u ovim momentima 4
Los_Pollos_Hermanos Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ја имам осјећај да Батлер не трчи момак. Колико скила има момак. 4
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zlobnici bi rekli da cemo, kad se kompletiramo, moci da dobijamo i takve sile kao sto su Zadar i Spartak. 4 6
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Da se ne zajebavamo, Batler je pojačanje kakvo ovaj klub niakda nije doveo. Momak ima košarku u malom prstu, ima manjak kondicije to je vidljivo, prepametan je i apsolutno već sada svestan tima gde je došao, očekivanja i toga da ovo nije rendom pre-season NBA tekma gde se nabijaju statistike. Nego je već u dve tri utakmice mogao da vidi kako se 2-3 lične zarade za minut a sa druge strane terena teško dolazi do koša. Prilagođava se mali već sada. Po ki da će. 23 1
Wook Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Batler deluje moćno, a još nije ni blizu maksimuma. Dribling mu deluje usporeno i neodbranjivo kao kod Bodiroge i Grent Hila. 5
zvezdale Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Na kraju je Lessort progutao do kraja onu bananu sa kojom je provocirao. 6 2
Cavani Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago -Odvaljivanje Pao, -Ples Batlera, -Skandiranje Stimcu, -Pumpaj, -Vucicu pederu 4 8 1 13 1
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kiseli osmeh Ergina Atamana - priceless. Hvala momci! Kakvo gaženje. 1 1
Sinnerman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, NMX said: Po ki da će. Ja bih vas molio da ne koristite ovaj izraz jer u našem slučaju to može da znači samo ligamente. 4 1 1
vinogradskaopera Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bez reci sam kako smo ih pojeli 30 i kusur minuta, nisu znali sta ih je snaslo.. Danas najvise odusevljen Semijem i njegovom odbranom, covek brani sve od 1 do 5, kad preuzme beka pa se spusti u stav ne moze proci niko. Batler polako ulazi u ritam, bice to sve super! Idemo dalje!!! 5
Recommended Posts