Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Apropo duplog kola i Nwore. Mi tu barem Asvel bi mogli da dobijemo i bez njega. Ako ništa drugo bar na toj poziciji imamo Kalinu i Odzeleja. A na beku osim Kodija i Jaga imamo i u nekoj varijanti i Dobrića. Ne brinem za poene taman će se lopta dati Odzeleju i Monekeu da poenterski nadomeste Nworu. Uz sve to možda i Batler bude spreman. Eto još malo poena. Preživećemo bez Nwore ako je samo duplo kolo u pitanju. Edited 7 hours ago by Čočo 5
Kladovljanin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mozda Nesa Ilic zna zasto ima toliko igraca povredjenih ?
nunilo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Dropkick Murphys said: Pričalo se i pisalo da je povreda otkrivena "slučajno". Mene zanima, kako je to tamo otkriveno slučajno, iz prve, a ovde nije moglo mesec i po dana. Naša struka nema sreće valjda. Heh, valjda ni tamo nije iz prve, snimali su ga pa mu na pocetku nista nije nadjeno, tek kad je stajao na prstima su uhvatili povredu na snimku a svakako da imaju tehnologiju mnogo napredniju nego kod nas a sad ni ja vec nisam siguran sta je tacno. Msm da sad neko ne shvati pogresno nemam nameru da branim nas klub. 2
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 minutes ago, Čočo said: Apropo duplog kola i Nwore. Mi tu barem Asvel bi mogli da dobijemo i bez njega. Ako ništa drugo bar na toj poziciji imamo Kalinu i Odzeleja. A na beku osim Kodija i Jaga imamo i u nekoj varijanti i Dobrića. Ne brinem za poene taman će se lopta dati Odzeleju i Monekeu da poenterski nadomeste Nworu. Uz sve to možda i Batler bude spreman. Eto još malo poena. Preživećemo bez Nwore ako je samo duplo kolo u pitanju. Nwora nam je do sad,bio ne samo najbolji nego i konceptualno najbitniji igrac.Igranje Batlera bi to moglo donekle,ali samo donekle da kompenzuje,ako je moguce da se sa par treninga potpuno uklopi u ekipu,u sta sumnjam.Dobric na 2 je mnogo puta vidjen horor,nadam se da ce nas u ovom duplom kolu postedeti toga..ipak,nadam se da ce ipak biti kako Ti ocekujes,a ne ja.🙂 3
Todo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 45 minutes ago, Čočo said: Apropo duplog kola i Nwore. Mi tu barem Asvel bi mogli da dobijemo i bez njega. Ako ništa drugo bar na toj poziciji imamo Kalinu i Odzeleja. A na beku osim Kodija i Jaga imamo i u nekoj varijanti i Dobrića. Ne brinem za poene taman će se lopta dati Odzeleju i Monekeu da poenterski nadomeste Nworu. Uz sve to možda i Batler bude spreman. Eto još malo poena. Preživećemo bez Nwore ako je samo duplo kolo u pitanju. Vi malo previše potcenjujete Nworu. Prvo nije samo prost skup 20p koje ima prosek,već što on puni sve kolone, ima po 6-7 skokova, asistencije, blokade,krade lopte, krpi jbn sve u odbrani od 1-4, u napadu kao bek hodajući mis miss match za celu EL, čovek koji je u stanu da ubaci 15 za čet, da igra 1 na5 kada smo u kanalu, tako da je ovo ogroman hendikep koga ne može da zameni nikakav Miljenović,Jago ili Batler sa aviona. Asvel je super atletska ekipa što dodatno pogoršava njegovo odsustvo. Onda ide Makabi, takodje čista atletika. Jako velika šteta,bila je lepa prilika za još jedan dupli program i 2-0 ali ovo što se nama dešava je više bez komentara.... 15 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja verujem u 2:0 i bez Nwore. Imamo dovoljno igrača sa atletikom da i bez njega se pošibaju. 10
bosMan_jr Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nije mi jasno opet kolicina histericnih i negativnih upisa vezano za PR kluba. Ne treba biti Njutn da se zakljuci da smo daleko od najtransparentnijeg kluba po svim mogucim pitanjima, ali ovde se radi o okolnosti koja nikako ne utice na takmicarsku sezonu, nego na fragilna osecanja navijaca (koji su takodje daleko od najboljih navijaca na svetu, vec su iskljucivo navijaci rezultata, koji su se do polovine oktobra vec 2 puta oprostili od sezone, a sada jurisaju na F4). Znaci ako se igrac povredio i vratice se na teren za 2 meseca, on ce se vratiti tada i to je to, nece se vratiti ranije ako vi to saznate. Ne znam sta smarate toliko vise, je l vas to sprecava da pravite kalkulacije za F4 ili vam odlucuje hocete li ici na utakmice naredne ako Grejem bude igrao a necete ako ne bude? Ili vam je potreban taj podatak da znate koliko jos igraca nam treba, pa da nastavimo sa prelaznim rokom? Bas negativna atmosfera uvek. Probajte malo da uzivate nekad u bilo cemu. Edited 4 hours ago by bosMan_jr 17 4
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Daj Bože da dobijemo Asvel. Ovoliko povređenih igrača diljem EL ne pamtim. Ne za godinu dana se ne povredi koliko ove godine za mesec. Ajd i da Želimir jednom bude u pravu.
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Netransparentnost u vezi povreda vidim kao posledicu razmazenosti navijaca koji bi umesto svakog povredjenog igraca odmah dovodili zamenu, ali ne bilo kakvu, nego zna se direktno iz nba. Iako nisam fan ove uprave, pritisak pod kojim rade verovatno ne postoji ni u jednom drugom klubu, tako da me ne cudi sto ne smeju iskreno da kazu kakve su povrede u pitanju.
Krle Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slazem se da mozemo bez Nwore ukoliko ne bude mogao da igra, iako je stvarno nas ubedljivo najbolji igrac do sada. Kada nekog nema, ostali igraci moraju da preuzmu vise tereta na sebe i to je to. Primera radi, mozda ce Dobric postici 10 poena i ukrasti dve-tri bitne lopte ili ce Ojeleye umesto dosadasnjih 20-ak minuta igrati 30, itd... 2
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Ja verujem u 2:0 i bez Nwore. Imamo dovoljno igrača sa atletikom da i bez njega se pošibaju. Ja ne verujem ali se nadam da si ti u pravu.
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Čočo said: Ja verujem u 2:0 i bez Nwore. Imamo dovoljno igrača sa atletikom da i bez njega se pošibaju. Uff bas mislis da je Makabi los,za Asvel se slazem,njih moramo dobiti ali Makabi? Po meni teska prica i sa Nworom 2
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Nini3112 said: Uff bas mislis da je Makabi los,za Asvel se slazem,njih moramo dobiti ali Makabi? Po meni teska prica i sa Nworom Osciliraju. Ništa posebno. Mogu da bljesnu ali i raspadnu. Ako ćemo u procentima 50-50%.
Fromthecorner Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Savrsena hemija u svlacionici, igraci puni naboja i samopouzdanja, trener jos nije izgubio utakmicu, 6 pobeda u svim takmicenjima sa 7 povredjenih igraca. Uspeli smo da dovedemo beka kojeg je cela Evropa htela i centra koji je jedno od najinstant pojacanja ikada u smislu momentalnog doprinosa. Naizgled nista ne moze da se prigovori sem kombinacije amaterskih medija i besposlicara sa tvitera koji razglabaju preko cele nedelje ko je povredjen ko nije i traze razlog da pljunu po nekome iz kluba. Ako igra Nwora igrace ako ne nece, ostali momci ce dati 100% sebe navijaci neka nadju neku aktivnost u zivotu vikendom izmedju dve evroligaske nedelje i neka daju bezuslovnu podrsku timu i klubu koji su to zasluzili. Edited 5 hours ago by Fromthecorner 8
harmonajzer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) S obzirom na okolnosti, bio bih veoma zadovoljan skorom 1-1 u nastupajućoj nedelji. Odsustvo Nvore je nenadoknadivo, ali verujem da imamo dovoljno oružja da izborimo makar jednu pobedu. Kodi, Jago, Dobrić i Miljenović mogu da izguraju minutažu u smislu minuta, ali faliće tu čist kvalitet na bekovskim pozicijama. Zato bi bilo dobro da se Batler pojavi i odradi nešto posebno, makar u par napada ili akcija. Da digne publiku, da ulije samopouzdanje ostatku tima. Pogotovo ako stvari na terenu ne krenu onako kako smo zamislili. Edited 5 hours ago by harmonajzer 1
ZvezdaBL Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Graham, Kenan, Karter, Nwora, Rivero, Bolomboj Ekipa koja bi bila legitiman kandidat za top8 je nama van stroja, mislim da ovoliko povreda jedne ekipe nije zabiljezeno u istoriji sporta, pri tome do prije par dana su povredjeni bili Plavsic i Dobric Sa 1-1 u ovom duplom kolu bio bih prezadovoljan, 2-0 ne smijem zamisliti, vidim da je atmosfera fantasticna i to me jedino tjesi da igraci ne popadaju
DelijaTb Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Niko ovde ne zeli da hejtuje oko povreda nego smo svi vise istraumirani. Imamo toliki broj povreda, i kad cujemo za novu onda naravno spamujemo sve zivo iz nemoci i nervoze. A ne zato sto hejtujemo sve i svasta. Jednostavno u situaciji kada imas ovoliko povredjenih igraca, stalno gledas kada ce se neko vratiti, jer vidis da imas tim koji je sposoban da napravi iskorak. Ne predstavljajte da mi sto kazemo da je sramota nacin na koji Klub radi hejtujemo. To nije hejtovanje. To je realnost. Da izbacis saopstenje i kazes kako neko pokusava da destabilizuje klub. I onda nakon 2 dana trener kaze da je taj isti igrac pod terapijom i ne zna se do kada. To je bezobrazluk cisti od strane kluba. Cemu onda saopstenje?! Zasto je dato?! 3
Nellthe Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ni asvel nije kanta kakva ljudi misle, a kamoli Makabi. Asvel vjerovatno mozemo i bez Nwore, al Makabi bas bas tesko. Ako se pobjedi Asvel, Makabi sta bude. Sto je neko i napisao bas se potcjenjuje Nwora, koliko se odbrane skoncentrisu na njega i mogucnost da pogodi suteve kad treba, vidjecete sad koliko ce napad stekati bez njega, ali kontam asvel mozemo na neko rudarstvo. Edited 5 hours ago by Nellthe 6
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Imamo Kalinu i Odželeja tu ali ovo što igra Nvora oni ne mogu da nadomjeste. Nvora postiže poene na sve načine, a u skoku i odbrani je top na početku sezone. Baš će nam falili poena i kreacije bez njega. Realnije mi je da Batler odmah dobije dosta minuta nego da Kalina i Semi nešto puno kreiraju, jer mislim da se neće snaći u toj ulozi. 7
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Očekujem da kobra povuče u duplom kolu, red je da pokaže zašto smo ga preoteli Virtusu. 7
Bruda Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Nellthe said: napisao bas se potcjenjuje Nwora Vidim da dosta ljudi piše ovo ali ja iskreno ne znam zašto. Bukvalno niko nije napisao nešto potcenjivački na račun Nwore. 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bukvalno naš najbolji igrač i niko ne potcenjuje Nworu. Već ne potcenjujemo tim koji imamo. Nwora nije tim. Tim je ovo šta gledamo u poslednje vreme gde igrači ne biraju utakmice, gde je borba od početka do kraja, gde svako daje 100% i gde uvek iskoči neko ko povuče ekipu. Imamo hemiju u timu, igramo pred svojim navijačima i ne izlazimo iz Beograda, imamo najveći trenutni niz pobeda u EL, verovatno u najboljoj formi i dobra je atmosfera i u i oko ekipe. Bez Nwore u ovom duplom kolu možemo i nadam se da stvarno nije ništa ozbiljno i da nam se vraća uskoro jer na sve ovo šta sam naveo Nwora je igrač koji te pravi ekipom za velike domete. A pobede donosi tim. 4
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 30 minutes ago, DelijaTb said: To je bezobrazluk cisti od strane kluba. Cemu onda saopstenje?! Zasto je dato?! Zato što povreda Ahilove tetive nije isto što i povreda lista. Vrlo jednostavno. 5
Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Као што ни са Нвором не би биле сигурне победе тако и без њега није сигурно да нећемо победити некога од ова два противника, разни фактори могу да одреде смер утакмице ко год фалио...па Олимпијакос смо тукли без центра а по овим критеријумима овде нисмо требали ни да излазимо на ту утакмицу. 3
Recommended Posts