JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Filbi said: Podseća me na Raduljicu Original Vlade Divac po stilu igre, po kreativnosti, po tom nekom kosarkaskom smeku koji daje na parketu. 8
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nole brat kao ja, u 10 sekundi navija, psuje, kune, voli, ne voli, navija pa u krug 5 3 21
Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovo je bilo puko rutiranje. Kakva god da je Baskonija, ovo je EL. Svaka cast. 2
MrTripleDouble Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 hours ago, Sinnerman said: Hifi kad je "gostovao" Partizanu stavio kapuljaču da ga ne prepozna rodbina 😂 Srecno danas braco! 4 1 5
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Au jbt ja tek sad vidim da mi već danas igramo sa Megom. Ovo nije humano. Plavsa, Dobric, Miljenovic, Radosic i jos neki klinac i neka peglaju 20+ minuta. Koja si ti legenda ja ne verujem ahahah
Popular Post srlepajce Posted 10 hours ago Popular Post Posted 10 hours ago 🤣 Ladno sam pomislio da je lazni profil 1 1 56
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Donatas baš podseća na Divca koji je naravno bio ceo level iznad kao top asistent ali skil set, frejm i igra ledjima su im slični uz prvenstveno uticaj na tim sa neverovatnim pregledom igre i predikcijom kretanja lopte. Swiss knife old skul centar sidraš, life couch i top animator. Edited 8 hours ago by Wingwalker 14 1
K.Dot Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 hours ago, BojanaCZV said: Inace, meni je ova pesma Zvezda Olimpijakos bas dobraaaa. Ima taj neki pobednicki vajb i neretko krenemo da pravimo seriju napad odbrana kad bas ona krene sa tribina. Kao da nam dodatno pojaca taj neki fokus i intezitet. Čekao sam da neko ovo primeti. Bukvalno kao da je neko pritisnuo dugme i kaže “sad grizemo”, ima dobar ritam, dobru energiju, cela hala se poveže i drago mi je da je brzo prihvaćena. Čini mi se da uvek krene u 3/4, koja je za nas u zadnjih par godina uvek bila posebna. 13
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vrlo dobar Kodi zadnje 2 utakmice. I dalje mislim da ne može on biti glavni igrač, to jest neko od koga zavisi uspjeh ekipe ako pucamo na top 8, pa i više. Krenuo ga je šut i primjetno je da nešto bolje sarađuje s visokim igračima, dao je nekih finih asistencija ovih nekoliko utakmica. I dalje mi nije tako fluidan napad s njim, a pogotovo ne sa Jagom koji se muči žestoko. Tu imam velika očekivanja od Batlera. Da pravi višak, i u igri 5 na 5 da to znatno tečnije izgleda. Sinoć je sve stalo u tu treću četvrtinu. Ludilo na tribinama, a igrači na krilima te atmosfere su odigrali sjajno i rješili utakmicu. Ostalo je bilo otaljavanje manje više. Rutinski! 4
forumko topic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 27 minutes ago, srlepajce said: 🤣 Ladno sam pomislio da je lazni profil Lako je njemu da se prešalta sa bugarskog na srpski. Bratko. 1 1 1
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Ovo je bilo rutinski, a iskreno - ništa manje nisam ni očekivao. Baskonija je mnogo skromna u ovom sastavu za EL kriterijume, do te mere da mi dođe žao Italijana na klupi. Igraju ljudi koliko mogu sa nekim veoma upitnim igračima za ovaj nivo + im se Sedekerskis raspada već duže vreme. Svakako je bitno da ovde nismo ušli u nervozu, na ovakvim utakmicama smo znali da padnemo prethodnih sezona. Nema šta mnogo da se kaže o ovoj utakmici, nadam se da ćemo rutinirati i Asvel mada su oni dosta fizikalniji i bolji od ovakve Baskonije plus imaju namazanka DeColoa koji igra kao u najboljim danima na startu ove sezone. Posle toga kreće serija težih utakmica i lepo bi bilo da napravimo zalihu. Najbitnije je da ekipa trenutno puca od samopouzdanja. 12
Polivalentni Stevica Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakva treća četvrtina na obe strane parketa,fenomenalno. Najteže su nam ove utakmice,unapred dobijene,ali serija se nastavlja. Bravo za igrače i stručni štab,idemo dalje. 3
NikadProtivKaline Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 10 hours ago, Kosjan Willavić said: Drago mi je zbog brata Miljena sto se upisao onim ulazom. Nije on toliko los igrac, koliko je preplasen i nenaviknut na ovaj nivo. Neka se trudi i ima profesionalan pristup kao i do sad kad dobije minute u ABA i dosta od njega. realno, jeste los, jedan ulaz u garbidz tajmu to ne menja zalutao je na ovaj (EL) nvo kosarke, ABA i moze da odigra neke minute mnogo bolji izbor na poziciji krupnijeg domaceg beka je bio npr kosta kondic, al taj voz je prosao sada enivej, nije to tema bravo momcima za pobedu CMM dosta dobro sutira za sad, pa izgleda znacajno bolje, ali ne ocekujem da ima 40% na nivou sezone i dalje prva stvar koju treba da radi je trcanje na nepostavljenu odbranu druga 1na1 posle preuzimanja, posebno kad je dole motejunas, koji ume da mu ostavi livadu nwora je nas dante exum, otprilike taj nivo missmatcha i dalje me plasi njegov dribling, nije dovoljno dobar da bi igrao beka, i ekipe ce to eksploatisati(sinoc mu je isti igrac 2x izbio loptu u par sekundi) dobra stvar je sto moze (i zeli) da doprinese i na mnogo drugih nacina, ne samo kao iso strelac Edited 9 hours ago by NikadProtivKaline 3
NikolaTest Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Prethodnih sezona sam jedva cekao Baskoniju, Asvel i slicne ekipe da napokon pobedimo nekog. Ove sezone jedva cekam Real, Pao, Barsu, da isprasimo nekog takvog 'baju' evropske kosarske 🙂 Samo zelim sto vise zdravlja i energije ovoj ekipi.
ZvezdaBL Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jutro, sunčan dan, druga kafa uz gledanje svih poena Zvezde, atmosfere i svega što jednog ciganina čini srećnim. Život je lijep, volim te Zvezdo❤️ 4 3
Zadnji vezni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bravo Sale,bravo momci. Pristup,energija,atmosfera u timu,ozbiljnost,krvava kolena,rutiniranje...sve smo videli sinoć. Utkamice koje su unapred dobijene bile su kamen spoticanja našem klubu predhodnih sezona, što izgleda sa ovom grupom momaka nije problem.Jer je stav i pristup na terenu pravi i fajterski. Pobediti Asvel,iako je ozbiljniji protivnik od baskonije bi bilo sjajno i sa lepom zalihom krenuti u novi ciklus, ciklus težih protivnika i utakmica. Vraćam se na temu mnogo stranaca u ekipi i nemogućnost povezivanja nas navijača sa takvom ekipom. Kako može neko ko voli jedan klub da se ne poveže sa ekipom koja diše kao jedan,koja daje poslednji atom snage bez štekanja i ustručavanja,gde svi boidre jedan drugog,gde jedan igrač od 36 godina se baca na parket za loptu na +15 razlike par minuta do kraja i koji sa parketa maše i signalizira tribinama da još jače navijaju. Jednostavno moraš da se povežeš sa takvom ekipom i timom,bez obzira kako se igrač zvao Dobrić,Izundu,Nwora ili Miljenović. To oseti i arena,zato je u ovih nekoliko utkamica i atmosfera jako dobra,pozotivna i bučna.Cela arena od tribina,parketa ,klupe diše kao jedno za jedan cilj pobedu.I to se jasno oseti dok gledate KKCZ. Takođe,pravo otkrovenje su KZŠ Saše Obradovića.Bez izlizanih floskula,ispraznih reči i praznih priča uvijenih u celofan. Čovek priča,jasno,glasno,direktno o košarkaškim stvarima i samoj igri. Takođe pljuvanje Dobrića posle prvih minuta na parketu posle povrede je pomalo bezveze,da ne napišem neku grublju reč. Bravo momci! 6
Mile1 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nekad smo ovakve utakmice koje su unapred dobijene lagano gubili, tako da sam izuzetno zadovoljan kako smo igrali pogotovo drugo poluvreme 18
Nellthe Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kako se brzo promjeni situacija, protiv Armanija i Bajerna, pa i Fenera, sam i kad smo vodili ili bio egal bio ubjedjen da gubimo. Sinoc ni u jednom trenutku nije bilo tog straha, znao sam da cemo zategnuti i dobiti. Asvel je ozbiljniji od Baskonije svakako, ali to se mora dobiti u Beogradu nema izgovora. Onda protiv Makabija sta bude. 3
MGinobili20 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 10/19/2025 at 10:19 PM, MGinobili20 said: Да ли можеш да нам потврдиш да ли се тражи један или два играча на бековским позицијама? Негде би идеално било ако бисмо успели потписати рецимо Метјуза и неког комбо бека као што је Џеред Батлер. Смејаше ми се људи због Батлера, добих и бан, нек сваки пут буде овако🙂 Чим смо у другом полувремену стегли одбрану, кренули нападати са пост игре, нису имали шта да траже. Џордан МВП. Калина мој кеп🫡Коди озбиљно плеше од доласка Салета. Максимално одморити стартере против Меге, али максимално, тотално небитна утакмица а они ће гристи. 8
Stefi88 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, MGinobili20 said: Смејаше ми се људи због Батлера, добих и бан, нек сваки пут буде овако🙂 Чим смо у другом полувремену стегли одбрану, кренули нападати са пост игре, нису имали шта да траже. Џордан МВП. Калина мој кеп🫡Коди озбиљно плеше од доласка Салета. Максимално одморити стартере против Меге, али максимално, тотално небитна утакмица а они ће гристи. Ako potpise i Metjuz onda mozemo da pricamo... 😝🫣😂😂 1
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako je bilo dileme, sad je više nema - Motejunas mora dobiti ugovor do kraja sezone. Nijesam imao neko mišljenje o njemu, ali kad ga gledaš u svojoj ekipi bolje vidiš mnoge stvari. Ima tjelesinu, može da odigra i unutra i spolja, razumije igru. Spore noge u odbrani nadoknađuje dobrim pozicioniranjem. 13
MWilly Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Utakmicu odlucila promena odbrane kada smo poceli da iskacemo na Nowella u pnr odbrani umesto preuzimanja , jer nam je tu probijao prvu liniju u prvom poluvremenu i lako pravili visak i ostavljali otvorene suteve ili katove po osnovnoj. Kad je to korigovano bili su ugaseni momentalno i posle je samo bilo pitanje koliko brzo cemo okrenuti i sa kojom razlikom dobiti. Odlicno prilagodjavanje Obradovica. 13 1
Nellthe Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ako je bilo dileme, sad je više nema - Motejunas mora dobiti ugovor do kraja sezone. Nijesam imao neko mišljenje o njemu, ali kad ga gledaš u svojoj ekipi bolje vidiš mnoge stvari. Ima tjelesinu, može da odigra i unutra i spolja, razumije igru. Spore noge u odbrani nadoknađuje dobrim pozicioniranjem. Ja vjerujem da ce ako ostane zdrav do isteka ove pozajmice nasi produziti bez razmisljanja. Ako je na nama pravo da produzimo nema smisla sada produzavati, jer covjek ima 35 godina, i mi vec imamo 2 povredjena centra. Sad nedao Bog produzis ga i on se povrjedi odmah, sta onda raditi... Ali igrac je ipo, odlicnan kosarkaski IQ, iskustvo da izbori faulove, tanak mi je u skoku jer je malo sporiji, ali tu su Moneke i Nwora da pokupe to. Odlicno se uklopio na ovaj tim. Ako se ikada Boki vrati, rotacija Boki, Motijunas i Iznudu je bolesna, sa Riverom ne znam onda sta bi radili iskreno. 3
Recommended Posts