Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Saša zvanično. Neka nam je sa srećom! ❤️ Edited 5 hours ago by Čočo 3 17
Miloš 52 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nvori, čini mi se, juče pronađena mera i uloga, čak mi je bilo lakše što je i Jago, takav kakav je, bio tu i uletao u nekim sekvencama. Gde je i kada će i da li će Grejem (jbmu sve, msm ne njemu nego uopšetno 🙂)? 8 1
Creed Bratton Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, aleksa7 said: Друго запажање се тиче Монекеа и чињенице да смо тренутно на скору 1-3 у сезони, а он је у свакој од четири утакмице био у плусу по +/- статистици Ovo je ozbiljan podatak, Bajern nas je i okrenuo onda kad su njemu svirali onaj fantomski faul i tehnicku na prvi prigovor. Covek je motor ekipe bukvalno i dobra je stvar sto znamo da nece birati utakmice na kojima ima ovakav hasl vec mu je to stil igre. Mozda nece svaku ubaciti ovoliko ali ovakav pristup ce uvek doneti pozitivne stvari odatle i ovakav +/-. Jedina briga je sto ume da udje brzo u problem sa faulovima bas zbog te energije sto sam i sinoc pomoslio posle onog brzog na pocetku meca ali se dobro iskontrolisao kasnije. Karter se vec pokazao kao pogodak momak je bas kompletan igrac moze sve u napadu dok u odbrani pogotovu na lopti jako dobar. Sinoc je pogodio mozda i najvaznije poene (2 trojke) uz onu Ciminu. Ima mi neki cold vibe deluje uvek smireno, sinoc je uzimao neke teske suteve za 2 ali ako neko treba da ih uzima to je on. Nwora fizicki izgleda impresivno on moze da dodje do suta iz raznih pozicija i to iako deluje da su teski sutevi realizuje u dobrim procentima, deluje dosta krupnije od cuvara i jos ima meku ruku pogotovu za ove suteve sa 3,4 metra od kosa. Da je pogodio bar nesto van 6,75 bila bi jako dobra i sto je jos bitnije racionalna partija. Mana mu je igra sa loptom i to treba ograniciti sto vise pogotovu lad protivnik igra presing uopste se ne snalazi u takvim situacija i pre bih gledao Monekea nego njega sa loptom. Montejunas bas veteranska partija, ne secam se da je neko isporucio ovako dobar mec na debiju u el. Nece uvek biti ovoliko dobar pogotovu jer Fener nema neko oruzje na centru da ga napada ali je covek namazan i iskusan i uvek ce moci da iako je los defanzivac isceprka neku loptu, iznudi faul, a u napadu pogodi onu njegovu pogacicu, trojku itd.. I na kraju najvise mi je drago zbog Tome, covek je u prvom mecu uradio sve ono na sta sam ja kukao od pocetka sezone, Karter u startnoj u paru sa Kodijem, mnogo brze ulazenje u tranziciju, dosta manje rotacija igraca koje nije izvodio posle prve greske i na oko smislenija odbrana iako se fener ispromasivao. 12
Bogoljub Gagic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Pre toga je izborio 2 bacanja kad kos nismo mogli da pogledamo i “isterao” Melija petim faulom. par minuta pre, Kodi je upao u njegovu mračnu fazu, nije znao gde udara. Jago je plej sa izuzetnom kontrolom lopte, zato je i bila kod njega. Nazivanjen našeg igrača kepecom iako je odigrao korektan meč je ružno sa tvoje strane, nekulturno. Није одиграо коректан меч већ је био један од најгорих 1-6 из игре и 4 изгубљене лопте. 10
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Saša zvanično. Neka nam je sa srećom! ❤️ Cigani sada: 2 1
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ajde Sale,da se sada zavrsi lepse,podrska novom treneru 20
kojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, VukVule1988 said: To za Mahmutoglua sam i ja skontao. Jos kaze lik ladno, cudi me da ga nije Jasikevicius i ranije uveo, a pre toga rekao da nije ni u sastavu. Definitivno da je bas los bio sinoc, ali na kraju utakmice je i sam priznao da nije bio bas u elementu i izvinio se, na kraju dana i oni su ljudi. Nisam do sad ispratio njegov rad, cak ne znam ni kako se zove, mozda ga je pojela trema ako mu je prva utakmica sa ovolikim brojem gledalaca/navijac zvezde pa je bilo nelagodno da izbalansira da prenos ne zvuci 'navijacki' previse. Sve u svemu ni meni nije legao prenos juce, nadam se da ce se popraviti. 1 hour ago, NikadProtivKaline said: chimdogg alfa muzjak imao sam dozu skepse priznajem, nije tu neki mega napadacki skillset da bi bio prva opcija ali on samo na hustle i energiju ima tipa 10p 6s kad mu jos i udje nesto onda je to ovakva partija motejunas definicija namazane kajle veteransko prisustvo u svakom smislu cak ni u odbrani nije bio spor koliko sam ocekivao jos upecatljivo je nula minuta za miljenovica i pored skracene rotacije...sto mu je otprilike i mera u EL s tim u vidu, ovde fale jos beka, ili jedan i znacajan doprinos grejema(za koga ne znamo ni sta je tacno problem) Sve 3 partije do sad su bile jako zrele i na moje iznenadjenje. Nije glavinjao i forsirao, dobra kontrola skoka, prisutan u kontrama, napadao kos licem kada su bili u bonusu itd. Za sada jako pozitivan utisak moram priznati 1
Igor_ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 31 minutes ago, Miloš 52 said: Nvori, čini mi se, juče pronađena mera i uloga, čak mi je bilo lakše što je i Jago, takav kakav je, bio tu i uletao u nekim sekvencama. Gde je i kada će i da li će Grejem (jbmu sve, msm ne njemu nego uopšetno 🙂)? Pricao sam ja o tome da je Tomovic glavni krivac sto je Nwora zavrsio kod nas, ocekivao sam da ga drugacije iskoristi sinoc. 2
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Neka ostane zapisano da se ne zavoravi. Tomovic je sinoc imao odlican osecaj za tok utakmice, za rotaciju i za time out. Covek zasluzuje sansu, mnogo je pokazao sinoc. Naravno da se ne sudi na osnovu jedne ali nije se pogubio ni na trenutak. 16
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, pavlaka said: Svaka mu čast na igračkoj karijeri, bio je klasa, ali twiteraška mu je užas. 7 2 1
pilif88 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zanimljiv Miškov tweet https://x.com/MiskoRaznatovic/status/1976982225750233542?t=p9T6PaBQkUUQFdTswBbg3A&s=19
Milos 3.14 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Podrška za Obradovića. Nadam se da će u ovom periodu dok smo u Beogradu i dok ni protivnici ne znaju šta da skautiraju i dok nas ne upoznaju ekipa uspeti da uhvati malo više pobeda što bi dalo energiju za dalje i promenilo atmosferu oko kluba. Čestitke Tomoviću , Moneke na centru u smol bolu , čvrsto, bez lakih poena, smislene petorke, gađao prave mečapove. Protiv Žalgirisa tako čvrsto i biće dobro 14
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pregorela tema sinoc i jutros za TT, svega par upisa za novog trenera. Svakako srecno Sasi Obradovicu. 2
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gleda Kalinarija, malo sam vrtela kraj meča par puta 😁 Sa pet ličnih, hladi peškirom igrače na poslednjem tajmautu. Daje intervju posle tekme, kaže: izvinjavam se malo sam izgubio glas zbog utakmice. Tako da je Nikola prisutan ako je neko sumnjao ♥️ 20 12
Mairosu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago idemo još jedan krug, sad kada je zvanično. https://velikeprice.com/sport/pocnimo-ljubav-ispocetka/ 5 2
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najjači utisak koji imam sa ove 4 utakmice od starta sezone, tri u evroligi i Zadar, je mnogo promašenih otvorenih šuteva za 3 poena. Baš, baš mnogo. Pretpostavljam da je ekipa stegnuta i da će biti bolje, možda već od sledeće utakmice, ali eto to mi onako baš bode oči. 10
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, BojanaCZV said: Nama Žalgiris dodje nešto slicno kao mi Fenerbahčeu, ja otprilike to tako vidim. Bilo bi dobro da na ovom talasu (od prve pobede u sezoni 🙃) nekako uhvatimo jednu pobedu, ali iskreno ne vidim kako. Biće to jedna mučna utakmica, na malo poena, trojke šutiramo 3/20 kapiram. Hrkljus košarka, katastrofa na tribinama od nekog navijanja, itd. Sve u svemu, tu uopšte nisam optimista i mislim da su nam šanse ispod 30%. em nam ne leže em su u formi em imaju bolji tim nego lani. i oni nekao već po tradiciju dobro ulaze u start sezone pa onda tamo negde od sredine iste počinju kašljucati. očekuje nas zasigurno teška utakmica u kojoj su nam šanse male ali ostaje nam da se ponadamo. 1
MGinobili20 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Сале, срећно, оствари и своје и наше снове. Изундуово укуцавање Мелија и Јантунена 6. место на листи најбољих потеза ове недеље. 8 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Srećno Saši. Dobio je drugu šansu u Zvezdi i ranije nego što sam očekivao. Nadam se da će biti pametan i fleksibilan i da će kao minimum minimuma biti glavni Obradović u gradu, ali očekivanja su veća od toga. 19
Николица Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Saša zvanično. Neka nam je sa srećom! ❤️ Нисам писао дуже време. Нека нам је са срећом. Сале нека испуни сан који су му одузели. Срећно и храбро браћо у нове победе. 1
pavlaka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro dosao Sale. "Uzeli su mi neke snove, nije vazno" ❤️🤍
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam baš najzadovoljniji izborom ali jednu Zvezdu imamo. Srećno ćelavi i ne zaboravi čupavog.
Recommended Posts