Bode Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Igramo sledecih 6 zaredom kuci, od cega 4 u EL. Ako to ispeglamo kako treba, ekipa ce se taman lepo stabilizovati. Svaka cast za ovo veceras, prvi nisam verovao. Mislim da cemo zgotiviti Montejunasa samo tako. A i on nas, jer ima priliku da igra prvog centra. Edited 22 hours ago by Bode 9
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Ja bih ostavio Ruda Van Nistelroja na vasem mestu, ne ponavljajte gresku Mancester Junajteda. I Tomoviceva karijera na klupi Zvezde je gotova. 8 1 3
Šiljokapi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Ja bih ostavio Ruda Van Nistelroja na vasem mestu, ne ponavljajte gresku Mancester Junajteda. Jbga, sad moramo promeniti Van Nistelroja😂 2 1
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Sad je i Saša u problemu. Ako sad dođe, a Žalgiris nas otrese, nabiće negativu mnogo pre nego što bi da smo i ovo večeras izgubili... Sad odmah skaču očekivanja... Jbg, tako mu to ide... Edited 22 hours ago by Issey 6
božija noga Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 15 minutes ago, BojanaCZV said: Ali Motejunas kako je čovek odigrao, ludnica. Toliko je bio u utakmici, konstantno bodrenje na terenu, na klupi, jednostavno fenomenom! Hteo bih da ti odgovorim. Uz post koji sam objavio to je to od mene. Gledao sam mu Instagram, Moteijunasu. Momak stavlja uvek motivacione video snimke ili poruke na storije. Voli da bude motivisan generalno na terenu ali i van njega. 2 1
Crni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nema ko! Niko nije lud! A evo, posle nedelju dana red zainteresovanih da vodi Zvezdu. 1 1
Popular Post Knipex Posted 22 hours ago Popular Post Posted 22 hours ago Na nekoj svadbi sam. Gledao utakmicu na euroleague TV. U jednom trenutku skontam da za dva stola pored isto gledaju utakmicu, samo im kasni snimak i to ne isto. Skačemo u talasima kao na stadionu Na kraju smo ispratili zajedno. Kaže sin primetio sam nešto, reko šta, kaže ti si drugi čovek od trenutka kad Zvezda pobedi 10 24 18
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 18 minutes ago, bodo said: Ojelele što pre da se probudi jer ovo je baš oskudno šta igra. Ne igra nista. Nije ni do trenera, ocigledno. Kada bi uspeo da odigra na 80 posto onoga od pre 2 sezone, digao bi nam se dosta plafon. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Napisah ovde pre početka meča da dobijamo ovo. Do juče nisam verovao, ocekivao sam seriju tek protiv Žalgirisa, ali kako se utakmica bližila početku meča, sve sam bio sigurniji u pobedu. Tomović brat naš, sa kakvim stresovima vodio utakmicu, kao da je neko od nas sišao dole na parketu da vodi utakmicu. Videlo se da mu je bas stalo. Isto tako, sve pohvale i za pomoćnike, bas su bili napujdani i redovno hrabrili igrače po izlasku i ulasku na teren. I još jednom od mene, nije Zvezdaški biti pesimista. Napred Zvezda! 🤩 1
Kosjan Willavić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dajte Borata i Titove guske, nismo davno pobedili u EL ( a i ovako bogami 😄 ) 6
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Radujte se cigani. Nije mala stvar pobediti šampiona Evrope na njegovom terenu. Da je najruznija utakmica, koga briga. Bili smo malo manje ružni i pobedili. Ovde nema lepote , ovde je bitno pobediti ako možeš a mi smo mogli. Veliko bravo za sve momke. Posebno bravo ta ovog coveka na klupi. Motivacija ekipe, pravovremene izmene, tajm aut kad treba. Covek se ponašao na klupi kao da je vodio 1000 utakmica. Nije paničio kad nije išlo. Sve je blagovremeno radio. Ono što je posebno bilo istaknuto je bodrenje igraca međusobno, ono sto nismo imali. Jos jednom veliko bravo. 10
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sa bacanjima bi se totalno uklobio u nas backcourt. Nesto utihnuli ljudi koji su rekli da smo se zajebali za njega. :) Mada zamisljam da je imao ovakvu partiju u nasem dresu sta bi bilo... 1
MV91 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Краткорочни бенефити смене тренера већ видљиви, не зато јер се нешто епохално променило, већ јер се ушло растерећеније, остављена је једна епоха иза себе, ушло се мотивисано и растерећено уз пар ситних, али здраворазумских корекција, смањено Нворино солирање и присуство правог евролигашког центра што Звезда није имала до сада. Да ме неко не схвати погрешно, али повреда Ривера је омогућила Звезди да доведе два пута квалитетнијег играча. Охрабрујућа чињеница је да је меч добијен тотално независно од шута, пре свега дефанзивом и дубином у нападу оствареном кроз Мотијунаса. Трећа везана победа у Истанбулу, иако су претходне две биле убедљивије, ова је била некако доста боља и битнија, није се Голдијевим речником један тим распао као Фенер претходна два пута, већ су гризли до краја да се врате. Коначно и ти фаулови да се боље користе. Edited 22 hours ago by MV91 12
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Prva pobeda u EL otkako je Arena preuzela prava prenosa 😳 5 2
Henry Chinaski Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobar twit sam pročitao: Motejunas je sve ono što navijače Zvezde misle da je Luka Mitrović 14
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 19 minutes ago, BojanaCZV said: Ali Motejunas kako je čovek odigrao, ludnica. Toliko je bio u utakmici, konstantno bodrenje na terenu, na klupi, jednostavno fenomenom! Kao Maximus kad je bodrio kolege gladijatore u Areni, form the formation! 5 1
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 6 minutes ago, Knipex said: Na nekoj svadbi sam. Gledao utakmicu na euroleague TV. U jednom trenutku skontam da za dva stola pored isto gledaju utakmicu, samo im kasni snimak i to ne isto. Skačemo u talasima kao na stadionu Na kraju smo ispratili zajedno. Kaže sin primetio sam nešto, reko šta, kaže ti si drugi čovek od trenutka kad Zvezda pobedi Svi smo 3
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 21 minutes ago, Henry Chinaski said: Svidjaju mi se ovi intervjui mnogo, if you know what I mean 😀 Ja bih zabranio ovim voditeljkama da vode intervjue u topicima na poluvremenima, nije lako kosarkasima pogled odozgo a znoje se iovako. 3 1
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, Cavani said: Kao Maximus kad je bodrio kolege gladijatore u Areni, form the formation! As one! 2
astrix1402 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da su pametni (ne verujem), Motejunas bi mi vecaras potpisao do kraja sezone. Neće uvek biti ovakvih utakmica, ali čovek zna košarke. 13
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sa Kalinicem se mora ozbiljno popricati.Svakako vise nije ono sto je bio al moze biti koristan jos uvek. 12 1
Recommended Posts