fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgleda da nije patka za ovu mizeriju od Councila. Stvarno nekad pomislim da nas Covic preko svojih kadrova minira iznutra, nemoguce je da neko sa dobrim namerama bas ovoliko diletantski vodi klub. 5
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 4 minutes ago, Sinnerman said: Kad pre treba vratiti Radonju™ sati. Evo idem da se obesim majke mi. Je l' vraćamo i Đenku? Ako treba da bude povratnik on je na prvom mestu. Ako ne može Paskval ili neki drugi iskusan EL trener koji nije najuren govnjivom motkom iz prethodnog kluba. Edited 5 hours ago by Čočo
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dovoljno mi je bilo 2min hajlajtsa da vidim da je to ono što mi nepogrešivo uvek dovodimo i da zaključim da nas sunce ogrejati neće. Kad sam mu video skok šut, nije mi dobro. 4
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Sinnerman said: Kad pre treba vratiti Radonju™ sati. Evo idem da se obesim majke mi. Je l' vraćamo i Đenku? Ovo često vidim, ovakve preterane reakcije na neku, bilo tačnu ili netačnu vest. Čemu to? Zašto da se besiš za Radonjića? Čovek nas je doslovno podigao nakon godina tavorenja i to za novac koji je Sferopulos potrošio za tri igrača. Što se mene tiče, Radonji ide spomenik. Došao ili ne došao opet. Kad je on bio trener, ja sam bio ponosni Zvezdaš. Nakon njega postali smo pijani milioneri koji ne znaju gde biju. 29 3 4
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa ima ko će da šutira. Koliko sam mogao da upratim kod nas se otimaju za loptu i za sad se svodi sve na igru 1 na 1. Nwora, Moneke, Karter, još kad se vrati Graham, pritom i CMM voli da opali kao da je Kari, umesto da radi ono što bi primarno trebao. Mislim da ovo nije poenterski impotentna ekipa, ali zato niko nije u stanju bilo šta da odbrani. No, kaže trener iz Soluna da će to biti bolje sa Jagom i Montejunasom...Nema veze što se ne zna ko je veća rupa od njih dvojice, ali biće bolje. 😉 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zašto bi se uopšte dovodio igrač ako je novi trener u opticaju.
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Sector said: Zašto bi se uopšte dovodio igrač ako je novi trener u opticaju. Pa i nece se dovesti pre smene trenera. 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Čočo said: Pa i nece se dovesti pre smene trenera. I onda ce se taj igrac kupiti bez saglasnosti novog trenera i idemo u krug? Ili mislis da novi trener radi doselekciju iza Janisovih ledja?
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne, ne, prvo novi igrač, pa onda trener. Zašto bismo sjebali nešto što funkcioniše godinama... 1 7
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, JPM said: I onda ce se taj igrac kupiti bez saglasnosti novog trenera i idemo u krug? Ili mislis da novi trener radi doselekciju iza Janisovih ledja? Ne ne, naša uprava zapravo igra 5D šah i Tomić je sklopio ekipu po željama Obradovića ali eto igrom slučaja Sfero nam je još uvek trener. Rekoše neka dvojica u nekom opskurnom podkastu pa je 100% istina. 1
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da se salite sa Radonjom i Met Tomasom. Ja licno sada ne bih menjao trenera. Ova godina sa ovoliko povredjenih je verovatno otisla dodjavola. Sada se ukopavati sa novim ugovorima i za trenere i igrace (a prica se za Hermansona i 3 godine ugovora,rekla kazala, izvinjavam se, ako je tu mac) je bas lose. Sacekati ovu godinu i videti ko kosi,a ko vodu nosi. Na kraju ove godine ugovor istice Bolomboju Kodiju, Kenanu i Grejmu dok Izundu i Nvora imaju +1. Onda na miru mozes dovesti mozda novog trenera, a ja sam uvek za nekog mladog i perspektivnog, npr Ibon Navaro. Onda on bira plejmekere koji mu odgovaraju. Za ovo opet je potrebna struka, a mi je nazalost nemamo. Ovde ce Dozet i drugari dovesti neko provereno ime tipa Radonjic ili ne daj boze Sasa Obradovic i smire navijace. Sto se tice mladjih kategorija? Zasto nam u Minhenu nisu igrali Miljenovic, Radosic i Stojkovic? Zasto u Valensiji igra De Larea? Igrao je i za njihovu reprezentaciju na EP, a kod nas Topic koji je talentovaniji od njega nije imao mesto. Kada smo prestali da verujemo mladim igracima, a to nas je izdvajalo u odnosu na druge? Ja garantujem da Miljenovic krene da igra svaku po 10ak minuta u EL, da bi postao solidan El plej, a o Stojkovicu da i ne govorim. Decko je ozbiljan talenat koji ce da presedi na klupi kod nas. Sramota, a kojoj smo i mi doprineli, jer eto Miljenovic nema pojma i nije za EL i kofe govana su prosute ovde na par stranica kako on ne moze, a sve to smo videli iz 3 utakmice od kojih su 2 bile na pripremama. Zato je ok da cekamo Kodija i Kenana 2 godine, Dzenkinsa i Lorenca pola godine........., jer eto moraju da se priviknu na stil igre u EL. To smo mi, tudje g... lepse mirise. 5 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, forumko topic said: Ne, ne, prvo novi igrač, pa onda trener. Zašto bismo sjebali nešto što funkcioniše godinama... Po mogućstvu višegodišnji ugovor igraču, čisto da se obezbediš da trener tu ništa ne može. 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, JPM said: I onda ce se taj igrac kupiti bez saglasnosti novog trenera i idemo u krug? Ili mislis da novi trener radi doselekciju iza Janisovih ledja? Neće sigurno igrač doći u isto vreme kad i trener. Prvo trener, pa igrač. 1 minute ago, Урош19 said: Ne ne, naša uprava zapravo igra 5D šah i Tomić je sklopio ekipu po željama Obradovića ali eto igrom slučaja Sfero nam je još uvek trener. Rekoše neka dvojica u nekom opskurnom podkastu pa je 100% istina. Vidi, Motajunas mi sve na to liči.
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Po mogućstvu višegodišnji ugovor igraču, čisto da se obezbediš da trener tu ništa ne može. i na pola sezone, produžetak ugovora treneru
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Aktiviranje Yaga i potpis Motiejunasa na samo 3 meseca su dobri i racionalni potezi u trenutnoj situaciji. Zato ne verujem da će to sve sjebati potpisivanjem nekog nekompatibilnog beka samo da bi se nešto potpisalo. Ovo što nam se dešava sa povredama jednostavno nije normalno i loša je sreća, nisu baš svi ovi povređeni igrači injury prone. Crvenimo se kao semafor na rotowire, nijedan drugi EL tim nije ni blizu ovakvoj situaciji. 11
alokin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nadam se da se salite sa Radonjom i Met Tomasom. Ja licno sada ne bih menjao trenera. Ova godina sa ovoliko povredjenih je verovatno otisla dodjavola. Sada se ukopavati sa novim ugovorima i za trenere i igrace (a prica se za Hermansona i 3 godine ugovora,rekla kazala, izvinjavam se, ako je tu mac) je bas lose. Sacekati ovu godinu i videti ko kosi,a ko vodu nosi. Na kraju ove godine ugovor istice Bolomboju Kodiju, Kenanu i Grejmu dok Izundu i Nvora imaju +1. Onda na miru mozes dovesti mozda novog trenera, a ja sam uvek za nekog mladog i perspektivnog, npr Ibon Navaro. Onda on bira plejmekere koji mu odgovaraju. Za ovo opet je potrebna struka, a mi je nazalost nemamo. Ovde ce Dozet i drugari dovesti neko provereno ime tipa Radonjic ili ne daj boze Sasa Obradovic i smire navijace. Slažem se sa ovim, nažalost izgleda da od ove sezone nema ništa.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 42 minutes ago, Čočo said: Pa i nece se dovesti pre smene trenera. Pa abrovi spominju ovog Council IV kao ozbiljnu opciju a sumnjam da će Sfero da leti prije 0-5. Inače ja ne bih dovodio nikoga, kad su već vratili Yaga, neka sačekaju još Grahama. Mislim nije da bih bio gadljiv na nekog dobrog SG koji bi nam unaprijedio igru ali veće su šanse da dođe neko samo reda radi. 2
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: dok Izundu i Nvora imaju +1 Ako +1 nije opcija kluba, sve se namešta da pokidaju sezonu i odu u neki Hapoel. 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Čvarkov said: Ako +1 nije opcija kluba, sve se namešta da pokidaju sezonu i odu u neki Hapoel. Verujem da je Izundu opcija kluba, a za Nvoru ne verujem. U svakom slucaju imacemo cistu situaciju da dovedemo plejmekere i jednog beka po zelji novog trenera. Na 1 i 2 ostaju Miljenovic, Radosevic i Karter (mozda i Jago 🙂 ), na 3 Kalinic, Odzelej, Dobric, na 4 Moneke, Davidovac i na 5 Izundu, Rivero,Stojkovic, a verevotno i Bolomboj.
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Davidovcu istice ugovor sledece godine. Doduse, ne sumnjam u to da cemo ga produziti na jos 3 godine...
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, alokin said: Slažem se sa ovim, nažalost izgleda da od ove sezone nema ništa. Zasto, jer je proslo koliko, dva kola? Svi, ali apsolutno svi klubovi su imali problema sa povredama igraca u proslosti, osim Zeljka one sezone kada su zamalo otisli na F4. Sada je jos produzena sezona, dodati su klubovi, ima vise utakmica, a poll igraca je sve manji i sve su stariji. Domacih kvalitetnih a dostupnih igraca nema. Ako moraju povrede, bolje sada nego na kraju. Nama je sada zlata vredno da namaknemo 2 ili tri pobede kako znamo, neki skor recimo 3-6 bi bio itekako prihvatljiv u ovoj situaciji. Pogotovo ako se po nekim prognozama Graham i Bolomboj vracaju u novembru. Ps. Jel jebeno realno da se vec raspravlja za sledecu sezonu, koji smo mi svi skupa ludaci. Sesti oktobar. 5
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel realno da mi 6 tog oktobra pričamo o sledećoj sezoni, prešli smo igricu stvarno 2
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Zasto, jer je proslo koliko, dva kola? Svi, ali apsolutno svi klubovi su imali problema sa povredama igraca u proslosti, osim Zeljka one sezone kada su zamalo otisli na F4. Sada je jos produzena sezona, dodati su klubovi, ima vise utakmica, a poll igraca je sve manji i sve su stariji. Domacih kvalitetnih a dostupnih igraca nema. Ako moraju povrede, bolje sada nego na kraju. Nama je sada zlata vredno da namaknemo 2 ili tri pobede kako znamo, neki skor recimo 3-6 bi bio itekako prihvatljiv u ovoj situaciji. Pogotovo ako se po nekim prognozama Graham i Bolomboj vracaju u novembru. Nisu meni problem ta dva kola vec cela atmosfera oko kluba, oko tima, na tribinama. Dok se svi skupe bice kraj novembra, a do tada ko ziv, a ko mrtav. Daj boze da bude kako ti kazes, bar je poznato da sam ja prvi uz tim, pa sta bude. Zato i kazem da ovu sezonu, u ciklusu od tri, treba iskoristiti pametno. Afirmisati nekog mladjeg domaceg, iskristalisati tim i trenera i napraviti zalog za buducnost. Plasim se da ako budemo jurili rezultat po svaku cenu, da necemo imati ni rezultat ni tim za naredne sezone. 3 minutes ago, Taki said: Jel realno da mi 6 tog oktobra pričamo o sledećoj sezoni, prešli smo igricu stvarno Da li si ti mozda citao predhodne stranice ovde?
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisu meni problem ta dva kola vec cela atmosfera oko kluba, oko tima, na tribinama. Dok se svi skupe bice kraj novembra, a do tada ko ziv, a ko mrtav. Daj boze da bude kako ti kazes, bar je poznato da sam ja prvi uz tim, pa sta bude. Zato i kazem da ovu sezonu, u ciklusu od tri, treba iskoristiti pametno. Afirmisati nekog mladjeg domaceg, iskristalisati tim i trenera i napraviti zalog za buducnost. Plasim se da ako budemo jurili rezultat po svaku cenu, da necemo imati ni rezultat ni tim za naredne sezone. Da li si ti mozda citao predhodne stranice ovde? Ne bih da te razocaram previse, ali tu su dve stvari. Prvo, atmosfera ako kluba i u zemlji ce kako stoje stvari na zalost potrajati, stvari su kompleksnije od rezultatske krize. Drugo, necemo afirmisati mladjeg igraca i zadrzati ga na nekoliko sezona. Ni mi, ni gotovo svi klubovi. 2
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisu meni problem ta dva kola vec cela atmosfera oko kluba, oko tima, na tribinama. Dok se svi skupe bice kraj novembra, a do tada ko ziv, a ko mrtav. Daj boze da bude kako ti kazes, bar je poznato da sam ja prvi uz tim, pa sta bude. Zato i kazem da ovu sezonu, u ciklusu od tri, treba iskoristiti pametno. Afirmisati nekog mladjeg domaceg, iskristalisati tim i trenera i napraviti zalog za buducnost. Plasim se da ako budemo jurili rezultat po svaku cenu, da necemo imati ni rezultat ni tim za naredne sezone. Da li si ti mozda citao predhodne stranice ovde? Jesam čitao,ali nikako se ne mogu složiti sa tim da sezonu treba pustiti niz vodu i uloženih 20+ miliona sa nadom kako ćemo sledeće sezone sa novim trenerom izabrati 3-4 "prava" igrača. Samo na osnovu čega možemo vjerovati da neće doći novi Kodi, Kenan.. Da li je realno da ćemo afirmisati nekog mladog igrača? To tako lijepo zvuči, kao zadržaćemo neke igrače, dodati dodati na pozicijama gde je potrebno i to će biti pravi tim. Samo vrati se zadnjih nekoliko sezona od kad imamo ovaj veliki budzet kako je izgledala nadogradnja, sve promašaj do promašaja.
Recommended Posts