Jump to content

Recommended Posts

Posted

Previše , ali baš previše kukanja. Tamo kraj Novembra ćemo imati 6-6 skor , eventualno 5-7 ali po meni će sigurno biti bar 6-6. Sve i da nas vodi ovaj giros.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, No name said:

Dobio je Sveropulos poverenja i vise nego sto je zaslužio. Ok, koja je granica koja preliva času? Može li neko reci? Sačekacemo i to, nije problem....samo recite koja je crvena linija i dokle možemo da se srozamo da bi rekli e sad je dosta....

Kad je preživeo poraz od Efesa 45 razlike, poraz od Buducnosti 34 razlike, 4 mesto u ABA ligi zacementirano vec od sredine sezone, kad je ispao u polufinalu KLS u dvomecu protiv Spartaka...i ko zna sta jos ...daj da vidimo šta još može da nas zadesi da bi on dobio avionsku kartu za Atinu.

Ako nije smenjen posle ABA i KLS raspada već je uprava stala iza njega, raspušten je veći deo ekipe i dovedeni su igrači koje je Sfero želeo onda je i normalno da dobije priliku da sve to posloži a ne da se tera jer nije dobio prve 2 utakmice u sezoni. Neki period od tipa 7 utakmica u EL je dovoljan da se vidi da li ima napretka. Znači ne moraju sve utakmice da se dobiju ali da se u tom periodu vide neka poboljšanja u našoj igri.

To što je većina navikla da se treneri i igrači šilbuju čim krene lošije ne znači da je to ispravno rešenje. Imaš i primer Radonjića koji po vašim željama ne bi preživeo gubljenje aba lige u sezoni 13/14 a takođe ne bi preživeo ni 1-4 start u EL 2015/16.

• Like 4
Posted
26 minutes ago, Webad said:

Posle koliko bese sfero najuren iz makabija? 0:7/0:8...

Krenuli sezonu 7-3, pa onda 0-8 serija. Interesantno je da je posle Sfero imao cetiri pobeda u sledećih pet utkamica u Evroligi i tek je u tom trenutku dobio otkaz jer je treći put u sezoni izgubio od Hapoela. Na krajnjoj tabeli je negativna serija efektivno bila samo 0-6 jer su se brisali dva poraza od Rusa. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Ako nije smenjen posle ABA i KLS raspada već je uprava stala iza njega, raspušten je veći deo ekipe i dovedeni su igrači koje je Sfero želeo onda je i normalno da dobije priliku da sve to posloži a ne da se tera jer nije dobio prve 2 utakmice u sezoni. Neki period od tipa 7 utakmica u EL je dovoljan da se vidi da li ima napretka. Znači ne moraju sve utakmice da se dobiju ali da se u tom periodu vide neka poboljšanja u našoj igri.

To što je većina navikla da se treneri i igrači šilbuju čim krene lošije ne znači da je to ispravno rešenje. Imaš i primer Radonjića koji po vašim željama ne bi preživeo gubljenje aba lige u sezoni 13/14 a takođe ne bi preživeo ni 1-4 start u EL 2015/16.

Ne radi se ovde samo o dve  utakmice...pogledaj malo i pripreme...Da li tebi Sveropulos uliva poverenje? Da li tebi govor tela igraca govori nešto? Da li ti vidiš nešto pozitivno u igri , što je on promenio u odnosu na ranije? Zato sam i rekao koja je to crvena linija koja treba da se predje da bi on dobio otkaz, pošto on meni ne deluje kao neko ko može nešto da preokrene. 

• Like 1
Posted (edited)

Sasa potvrdio da giros ostaje

Spoiler

Profil nije pravi, dobra pošalica moram da priznam

Edited by Phobia
Posted
18 minutes ago, Kosjan Willavić said:

CMM-Jago-Miljenovic

Karter-Radosic

Nvora-Odzelej

Moneke-Deda

Izundu 

+juniori Stojkovic i Nedeljkovic kojima ne znam pozicije.

To nam je ekipa protiv Zadra u ponedeljak.

Pa ok, i ovo je tim koji bi morao da dobije Zadar 15+ razlike.

• Like 5
Posted (edited)
2 minutes ago, fradler said:

Pa ok, i ovo je tim koji bi morao da dobije Zadar 15+ razlike.

Naravno, nego je stvarno frapantno da smo od onog fudbalskog tima spali na ovaj broj zbog povreda. Voleo bih da vidim Odzeleja sto vise na parketu i da malo pokusaju da ga trgnu iz kanala. Verovatno cemo gledati i dva pleja na parketu u nekim delovima meca

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 3
Posted
13 minutes ago, mister-no said:

Šta je s Donatasom, zar ne rekoše da je spreman, ima ličnog trenera...

Značilo bi u ovakvoj utakmici da se uigrava.

Biće u timu protiv Turaka. Tako je klub objavio.

• Like 1
Posted

Ne znam da li mi je promaklo, ne znam da sam negdje pročitao, da li su izašli sa nekim konkretnijim informacijama kada možemo Grejma očekivati? 

Posted
5 minutes ago, Taki said:

Ne znam da li mi je promaklo, ne znam da sam negdje pročitao, da li su izašli sa nekim konkretnijim informacijama kada možemo Grejma očekivati? 

A bone bruise can take anywhere from two weeks to several months to heal, with the average time being 1 to 2 months for most bone bruises, while more severe cases can take 3 to 6 months or longer. Healing time varies significantly based on factors like the severity and location of the bruise, as well as overall health.

• Tuzno 1
Posted

Day by day. Duga je godina. Gde žurite. Vratiće se, znam, kad tada. Još u meni tinja nada, sve će biti kao nekada... 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
27 minutes ago, Taki said:

Pa i da izađu to ništa ne znači. 

Posted

Mislim da je prosto prerano da se prica o smeni trenera u trenutku kad isti ima dva poraza u EL. Pritom na raspolaganju ima samo jednog pleja i to drugog i jednog centra i to projektovano treceg. Ja bih voleo da mi kazete ko bi mogao da racuna u EL na vise od dva poraza sa takvom situacijom. Sfero je sklopio ekipu i treba mu dati najmanje 5 kola  i to od trnutka kad u ekipi budu Jago i Motijejunas. Sama cinjenica da je na raspolaganju imao samo Kodija i Kalinu iz prosle godine je jako alarmantna i govori da treba vremena da se kockice posloze.

Po meni mi smo morali da racunamo na ovu godinu kao na neku vrstu prelazne godine. Potpuno promenjen tim. Igraci koji nikad nisu igrali zajedno i ne poznaju se. Pa Sferove zamisli nije moguce posloziti u jednoj takvoj skupini pre nove godine. Ko je nama kriv sto mi nismo vrsili smene igraca na vreme. Sto recimo Lazic pre dve sezone nije zamnjen nekim bekom ili Mitrovic. Sto su vraceni Deda i Dobric. Nismo krenuli u rekonstrukciju ekipe na vreme i ovog leta je nakon potpune katastrofe u zavrsnici prosle doslo do generalke. Da se ne lazemo i bez trenera smo morali dobiti Spartak sa 2:0. To sto nismo je do igraca, a ne Sfera. I to ne do bilo kojih vec istih onih koji su oterali i Sasu i Duska, a ocigledno da su hteli i Sfera. Grejem je trebao da bude primarni igrac na pleju  i tad bi Kodijev besmisao u organizaciji bio zanemarljiv. Ovako je sve spalo na njega, plus nismo ni uspeli da zamenimo Kenana za nekog drugog beka, sto je Sfero svakako zeleo. Proslogodisnjih 16-10, kad se sad pogleda unazad je bio rezultat koji se postigao carobnim stapicem. Sfero je trenercina i zavrsnica prosle godine je bila do igraca, zato su i sklonjeni. Po meni, Sfero bi trebao da ima priliku bar do novembra, pod uslovom da nije izgubio svlacionicu.

Ovo je prelazna sezona, jer se prosto kasno krenulo u rekonstrukciju ekipe. Moramo je gledati kao takvu i nadati se da ce nam iznedriti jaku igracku osnovu, koju bismo mogli dogodine nadograditi ne nuzno velikim imenima, ali igracima koji bi nam mogli dodati ono sto nam nedostaje, plus dogodine necemo biti vezani ugovorima ni za Kodija ni Kenana, pa cemo i tu imati prostor za nove igrace i napredak. Problem je i to sto ugovorom ni Bolomboj vise nece biti vezan, a vidimo kakav je to problem. Ostaje nam nada da Izundu moze izrasti u legit EL igraca, pa da ce nam biti potreban samo jedan centar.

• Like 1
Posted

Milsim da treba da razgranicumo neke stvari. Ja sam ubedjen da velika vecina ovde na forumu, a i onih koji nisu ovde a navijaju za promenu trenera, ne rade to zbog dva poraza na startu ove sezone. Ja licno, zelim da dobije otkaz jer nam je igra go ku..c vec duzi vremenski period, zato sto je izgubio od Buducnosti, zato sto je izgubio od Spartaka i zato sto se ne vide nikakve smislene stvari na pocetku nove sezone (a imao je odresene ruke). 

• Like 1
Posted
50 minutes ago, Candyman said:

Sad porcitah da ce Bolomboj biti spreman polovinom novembra da igra... Ako je tacno lepa vest... 

izvor, link?

• Like 3
Posted
15 minutes ago, astrix1402 said:

Milsim da treba da razgranicumo neke stvari. Ja sam ubedjen da velika vecina ovde na forumu, a i onih koji nisu ovde a navijaju za promenu trenera, ne rade to zbog dva poraza na startu ove sezone. Ja licno, zelim da dobije otkaz jer nam je igra go ku..c vec duzi vremenski period, zato sto je izgubio od Buducnosti, zato sto je izgubio od Spartaka i zato sto se ne vide nikakve smislene stvari na pocetku nove sezone (a imao je odresene ruke). 

Covek je zavrsnicu EL igrao bez Bolomboja, Buducnost i Spartak tvrdim da su izgubili igraci, a ne trener. A za smislenu igru treba plej sa organizatorskim sposobnostima, a Kodi to nije. Takodje ni Jagisa to nije zato su mu se i zahvalili na saradnji. Zato ove godine i jeste bio plan da  prvi plej bude Grejem.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, kokodakalo said:

Covek je zavrsnicu EL igrao bez Bolomboja, Buducnost i Spartak tvrdim da su izgubili igraci, a ne trener. A za smislenu igru treba plej sa organizatorskim sposobnostima, a Kodi to nije. Takodje ni Jagisa to nije zato su mu se i zahvalili na saradnji. Zato ove godine i jeste bio plan da  prvi plej bude Grejem.

Зашто је онда бирао Кодија прошле сезоне или зашто није довео таквог типа ове сезоне? Грем није тај тип.

Биће увек изговора ко жели да нађе.

Posted
2 minutes ago, kokodakalo said:

Covek je igrao zavrsnicu bez jednog igraca i to je opravdanje za onaj raspad od igre? Tim izgubi od grupe gradjana iz Subotice (ne omalovazavam Spartak, vec samo uporedjujem sa evroligaskim timom i koliko su daleko od tog nivoa ili nisu), opet je neko drugi kriv a ne trener. Mislim da je tu napravljeno suvise propusta u veoma kreatkom vremenskom roku, da ne bude nikakvih posledica.

Posted

I jos jedna stvar. Mi smo po budzetu ove godine jaci verovatno samo od Asvela, Pariza i eventualno Baskonije i Valensije. Ne mozemo se mi zavaravati da to nema bas nikakve veze. Pogotovo kad menjamo citavu ekipu. Nama za uspeh treba kontinuitet i strucnost, pamet i strpljenje. Nisam siguran da je bilo sta od navedenog odlika ljudi na ovim prostorima. 

• Like 1