Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tako je,obratio sam se komentarom na tvoj post.Skroz kulturno na šta si se ti obratio posprdno i ubacio mi tudje reči u post Nema veze ,opušteno Majstore 👍
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Stefi88 said: Mislim da se dizemo vec od utakmice sa Zadrom, valjda ce Yago i Motijunas igrati taj mec, da budu sto vise sa ekipom pred Fener, tamo imamo sansu realno. Шицеровим гласом "У ту причу не верујеш ни сам". Задар ће бити на нож због сувог квалитета ово мало људи што су нам у првој петорци, да се игра тамо, било би свашта. Фенер ће нас нашамарати тврдо, очекујем шибање у првом полувремену, а онда брзи и големи распад, као и до сада.
kokodakalo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sferopulosa treba otpustiti samo ako ne kontrolise tim, u suprotnom ga treba pustiti da radi. Realno covek ne moze da racuna na prvog pleja, drugog beka i prvog, drugog i cetvrtog centra. Voleo bih da vidim jedan klub u El koji bi bio bolji u tom slucaju. 1
dzakala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, kokodakalo said: Sferopulosa treba otpustiti samo ako ne kontrolise tim, u suprotnom ga treba pustiti da radi. Realno covek ne moze da racuna na prvog pleja, drugog beka i prvog, drugog i cetvrtog centra. Voleo bih da vidim jedan klub u El koji bi bio bolji u tom slucaju. Onaj od prosle sezone definitivno nije mogao da kontrolise. Sto se tice ovog tima, i izostanaka saglasan sam.
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne bih svakako pustio suzu da Sfero ode ali nama trenutno ne može pomoći ni jedan trener. Za neku iole ozbiljniju priču nama trebaju startni PG i zdrav Bolomboy. 5
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, aleksa7 said: Мислим да имамо много потенцијала у овој екипи и не бих волео да одустанемо од идеје јер су нас затекле повреде на старту и у великој количини. Оно што ме брине је да не видим да је Јанис нека ауторитативна појава и то ме убија у појам. У онаквој ситуацији са Монекеом, Жељко би сваког од тројице судија подсетио како им се зову чланови породица, Атаман би их подавио на лицу места, а Јасикевичијус уписао у тефтер да им се спреми незваничан дочек кад их посао наведе у Истанбул наредни пут. Овај наш се понаша малтене као да се ништа није десило. Željko je sinoć urlao na sudije zbog sumnjivih odluka u završnici, kako u trenutku tako i po završetku utakmice, pa mu to ne bi mnogo pomoglo da su navedene odluke uticale na krajnji rezultat. Jedina razlika je što Sfero pre može da dobije tehničku nego navedeni treneri, zbog te trenerske reputacije. Inače fino pišeš, razložno, i dobro je što koristiš ćirilicu da te ne bih mešala sa bratom NMX-om
Milos 3.14 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da li sam sad video da Kem Rediš igra u nekoj š litvanskoj ekipi. Jeste više trojka, jeste da ima upitne odluke na terenu, ali ja bih ga doveo na poziciju Kenana 2
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) To što smo počeli loše i uloge još nisu svima legle ne znači da su igrači kanta, naprotiv. Svima je jasno bilo da su pozicije 3. i 4. bile goruće, Kalinić je ceđen do besmisla prošle sezone. Pritom do avgusta smo imali Nedovića, Kenana i Jaga uz Grejema i Karteta, dakle više nego pun magacin bekova. To što se se u klubu nadrkali na Nemanju i Jaga pa rešili da ih precrtaju na silu je pitanje odgovarnosti za njih. Koje gle čuda niko ne pokreće niti šta skandira niti piše. Drčelić, Dozet i Bagzi zaštićeniji od pola Vlade Srbije. Drugo, Moneke i Odželej osim fizikalija i sposobnosti za preuzimanje nemaju ništa zajedničko. I mogu zajedno u petorci, ako se napokon zavrti nešto za Šemija. To jeste 1/1 krivica trenera. Ovakav Kalinić je za sada vrlo otužan i štetan i zreo za second unit. I možda je i poželjno da pređe na 4 uz Dedušku. Nadam se da je Motejunas pristojno spreman za planiranje, namazan je to centar sa dosta alata u igri koji nam trebaju ispod koša. Može da širi, da izbaci pas, da se uguzi dole, baci koju pogačicu, dosta. Imamo 6 mečeva (Fener, Žalgiris, Real, Baskonija, Asvel, Makabi) praktično sve u Beogradu i tu mora da se pobedi na 4, poželjno 5. Ako se mene pita, Janis treba dobije ceo oktobar uz povratak par igrača. E onda možemo da pričamo kako stojimo na tabeli i kud plovi ovaj brod. Edited 2 hours ago by Molina23 4
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, MrTwister said: Da ima neke pravde za ovo “izvesni” a pogotovo pogresan naziv kultne pjesme bi se na 24h hladjenje islo 😅 Mi scusi, mi scusi! Veliko poštovanje za gospodina Kneza od mene, naročito zbog te pesme
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Situacija izgleda bezizlazno trenutno, igra i rezultati su losi, povredjenih igraca mnogo, dolaze neki novi i neki "novi" (Motiejunas i Yago), mozda bude i neka 2-ka jos (i Tomic rece da smo "na trzistu" za tu poziciju). Promeniti trenera sada (ili u nekom kratkom vremenskom periodu ispred nas) je svakako ozbiljna dilema posebno sto mu je ukazano poverenje posle zaista debakla na kraju prosle sezone, ispisano je dosta stranica unazad sa argumantima zasto je potrebna smena sa jedne strane i zasto bi to bila losa odluka sa druge strane i moram reci da ima validnih argumenata na obe strane. Ono sto mislim da je sigurno je da ce pritisak postati nesnosljiv i jos veci (kao da i trenutno nije dovoljno veliki) ukoliko ne krene neka naznaka bolje igre koja bi morala da se odrazi pozitivno i na rezultate u narednom periodu. Bacio sam pogled na raspored u narednih 5-6 kola (spomenuo je ovaj raspored i @Chaos Is Me na prethodnoj strani) i evo sta nas ceka u tom periodu od utakmica u Evroligi. Posle gostovanja Fenerbahceu sledece nedelje u 3-cem kolu raspored u narednih 5 kola (igra se u 3 nedelje tj ima jedno normalno i 2 dupla kola) je sledeci: - duplo kolo runda 4 i 5 (utorak i petak) Zalgiris kuci pa Real kuci - normalno kolo runda 6 Baskonija kuci - duplo kolo runda 7 i 8 (utorak i cetvrtak) Asvel kuci i Makabi "gosti" Ovo posle Fenerbahcea u gostima je raspored koji bez obzira na stanje u kom se nalazimo ne daje bas mnogo prilike za izgovore i opravdanja ako se negativna serija nastavi i u tim utakmicama. Od 5 kola 4 su utakmice u Areni pred svojim navijacima i jedno "gostovanje" u hali u kojoj nam je "baza", kancelarije kluba, teretana i u kojoj treniramo svaki dan kada smo u Beogradu uz verovatno "korona sezona" atmosferu na tribinama. Uz sve to od 5 protivnika u tim rundama jedan je da kazemo standardni F4 favorit svake sezone, a 4 su u najboljem slucaju grcevita borba za plej-in, a neki i medju velikim "favoritima" za poslednjih par pozicija na tabeli. Nisam siguran sta ce se desiti ako se ne pobede barem 3 ili 4 od tih 5 utakmica.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Čemu tolika frka i rasprava. Sve je pod kontrolom. Samo smo na jednu pobedu od 10 pozicije. Sve je ok ljudi,nema razloga za paniku. Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, MV91 said: За повреде је тачно, велики број играча ван строја нису подносиле ни много боље екипе од данашње Звезде, али имам утисак да би једино Боломбојево присуство синоћ буквално било game changer. Nije bio ni potreban game changer, dovoljno bi bilo da smo imali Rivera kako Davidovac ne bi igrao na pet, jer smo bili užasni u tim periodima, Grejema da preuzme organizaciju umesto Kartera koji je takođe bio veoma loš u drugom poluvremenu, pa čak i Dobrića da se smanji minutaža Kalinića, da ne pominjem da bi ova petorica sa 25-30+ minuta u proseku dobila po par minuta odmora više.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Boldwin ne ide na naš roster Najveća nebuloza prelaznog roka.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, Taki said: Boldwin ne ide na naš roster Najveća nebuloza prelaznog roka. Baš nam je prekopotreban još jedan bek koji će jednu utakmicu šutirati trojke 6/8 pa sledećih 5 utakmica 0/4. Mi i sad imamo premalo ozbiljnih pretnji u šutu za 3 a sa njim bi bilo još manje. Edited 1 hour ago by Урош19 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 22 minutes ago, Borca said: Situacija izgleda bezizlazno trenutno, igra i rezultati su losi, povredjenih igraca mnogo, dolaze neki novi i neki "novi" (Motiejunas i Yago), mozda bude i neka 2-ka jos (i Tomic rece da smo "na trzistu" za tu poziciju). Promeniti trenera sada (ili u nekom kratkom vremenskom periodu ispred nas) je svakako ozbiljna dilema posebno sto mu je ukazano poverenje posle zaista debakla na kraju prosle sezone, ispisano je dosta stranica unazad sa argumantima zasto je potrebna smena sa jedne strane i zasto bi to bila losa odluka sa druge strane i moram reci da ima validnih argumenata na obe strane. Ono sto mislim da je sigurno je da ce pritisak postati nesnosljiv i jos veci (kao da i trenutno nije dovoljno veliki) ukoliko ne krene neka naznaka bolje igre koja bi morala da se odrazi pozitivno i na rezultate u narednom periodu. Bacio sam pogled na raspored u narednih 5-6 kola (spomenuo je ovaj raspored i @Chaos Is Me na prethodnoj strani) i evo sta nas ceka u tom periodu od utakmica u Evroligi. Posle gostovanja Fenerbahceu sledece nedelje u 3-cem kolu raspored u narednih 5 kola (igra se u 3 nedelje tj ima jedno normalno i 2 dupla kola) je sledeci: - duplo kolo runda 4 i 5 (utorak i petak) Zalgiris kuci pa Real kuci - normalno kolo runda 6 Baskonija kuci - duplo kolo runda 7 i 8 (utorak i cetvrtak) Asvel kuci i Makabi "gosti" Ovo posle Fenerbahcea u gostima je raspored koji bez obzira na stanje u kom se nalazimo ne daje bas mnogo prilike za izgovore i opravdanja ako se negativna serija nastavi i u tim utakmicama. Od 5 kola 4 su utakmice u Areni pred svojim navijacima i jedno "gostovanje" u hali u kojoj nam je "baza", kancelarije kluba, teretana i u kojoj treniramo svaki dan kada smo u Beogradu uz verovatno "korona sezona" atmosferu na tribinama. Uz sve to od 5 protivnika u tim rundama jedan je da kazemo standardni F4 favorit svake sezone, a 4 su u najboljem slucaju grcevita borba za plej-in, a neki i medju velikim "favoritima" za poslednjih par pozicija na tabeli. Nisam siguran sta ce se desiti ako se ne pobede barem 3 ili 4 od tih 5 utakmica. Trenutno u kakvoj je formi Žalgiris i kako igra, za klasu su spremniji i organizovaniji od nas. Nema mi ni tu šta da tražimo. A da ne pričam tek o očekivanjima od utakmice sa Fenerom i Realom. Edited 1 hour ago by Čočo 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Taki said: Boldwin ne ide na naš roster Najveća nebuloza prelaznog roka. Kada bi svi koji se ovako podsmevate razumeli kontekst.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Kada bi svi koji se ovako podsmevate razumeli kontekst. 3 minutes ago, Don Dusko said: Kada bi svi koji se ovako podsmevate razumeli kontekst. Koji kontekst? Boldwin je igračina, radi sve, kreira za sebe druge, prošlu 10 asistencija,popravio i šut za 3. I nama takav igrač kao ne ide na roster? A vrlo dobro se sjećam kada je Markos napisao da ga razmatramo i Guru napisao da ne ide na ovaj roster, odma se našlo još bar 10 stručnjaka koji se sa tim slažu, a ne samo ta situacija, to sam baš ispratio, kada nešto Guru napiše eto serije istomišljenika, a mislim da si i ti jedan u 99% slučajeva. 1
mile-r Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 20 minutes ago, Čočo said: Trenutno u kakvoj je formi Žalgiris i kako igra, za klasu su spremniji i organizovaniji od nas. Nema mi ni tu šta da tražimo. + Maoda Lo, čovek nas puni sa 5 različitih timova.116 koševa nam dao na poslednji pet tekmi Predpostavljam da će se tradicija nastaviti 3
Урош19 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Just now, mile-r said: + Maoda Lo, čovek nas puni sa 5 različitih timova.116 koševa nam dao na poslednji pet tekmi Predpostavljam da će se tradicija nastaviti Šteta što ga nismo doveli, bar bi imali brigu manje na startu sezone. 1 1
Azazelkg Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 5 hours ago, Taki said: Ma mi smo sa njim na sigurnih 0:5,ne znam kako mi možemo dobiti Zalgiris i Real koji nas u Beogradu redovno dobijaju i kad smo u puno boljem stanju bili a Zalgiris gorem, a za Fenerbahče u gostima se nema šta polemisati.. E sad da li bi novi trener nešto mogao tu izvući ne znam ali sa Sferom je sigurica.. I tad na 0:5 će biti otkaz, zašto onda ne odraditi to ranije što čekati 0:5. Da ne bi taj novi startovao sa 0:3, pa da moramo i njega da menjamo 😉... 1
Night wolf Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 9 hours ago, No name said: Ma Kalinari strmoglavo ide na dole, ni ti on ima kočnicu da se zaustavi ni ti neko moze kočiti umesto njega. Pisao sam još pre sezone da njegove igre prolaze ispod radara, I da je više štetan nego što mnogi misle. Uvek je bar na terenu dva igraca lošija od njega pa se on zanemari. Ako se malo bolje sagleda, vidi se da čovek nista ne igra i da je previše nervoze. Previše se troši energije oko povređenih, njima srećan oporavak, dajte da se pozabavimo ovim sto igraju i vidimo sta se tu može uraditi. Meni Bode oci Miljenovic i njegov dolazak. 24 godine, prospekt? Juče NULA MINUTA...Za šta ste ga doveli, za šta se plaća? Da popunjava broj i cini red domacih igraca. Yago je bio treći plej kad je dosao pored Nejpira i Teodosica, pa je odmah uskoci i pomogao. Juče CMM 33 min...Ako nije sposoban da udje na 10-12 min onda ne vidim svrhu trećeg pleja osim što ga imamo na papiru. Miljenović je došao da igra Aba ligu. Pored Grahama i CMM i ponekad Kartera, samo je to mogao očekivati. Usled povreda, Sfero je pokušao da ga upotrebi protiv Milana, nije išlo. Da li će da ponovo proba ili da ga uvodi u neku sigurnost i formu kroz ABA ne znam. E da, Karter definitivno ne može da igra pleja, može u nuždi par minuta i da kreira sebi kao ball handler, sve preko toga ne treba očekivati, nema pas ni pregled igre na dovoljnom nivou za EL bar zasad. Inače odličan igrač. I nije mi jasno zašto ne dovodimo više igrača iz EC ili Fiba LŠ kad se oni mnogo bolje snalaze nego ovi preko bare. 1
Taki Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 4 minutes ago, Azazelkg said: Da ne bi taj novi startovao sa 0:3, pa da moramo i njega da menjamo 😉... Nije isključeno
dunaj95 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Sa Janisom ili nekim drugim svejedno je...kad se pogleda kako trenutno izgleda 19 ostalih EL klubova... Biće nas svakakvih ove sezone.. Imamo na platnom spisku "20" igrača i opet nav fali ne malo stvari...
Recommended Posts