Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Pa sad, ja se delom slazem, kod nas bi leteo. Verovatno i svugde drugo. Tamo nije leteo jer im donosi ono sto im nijedan drugi trener nece doneti. Samo je poenta bila da je zamenio ceo tim kao i mi i naravno da nije kliknuo odmah. A to je, jelte, najbolji trener. Sta im donosi? Klub ima zadnje 3 sezone budzet preko 20m eur, sa tendencijom rasta. Trofej osvaja jednom u 2 godine. Uspeo je od Sfekija da napravi legendu i 8 puta za redom izgubi. Defanzivno ne uspeva nikakve principe da nametne, gubi svlacionicu i ekipu jednom u par meseci.. Da ne idem dalje, Ostoya je mogao do sada vec 2 puta da ga zameni. Umesto da se vezba Zeksi sa ovim astronomskim budzetima za nase uslove. Odosmo u oftopik. 1
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li ce neko da uruci otkaz ovoj neznalici posle 0-5 najverovatnije ? Pitam se.... Kakvo vece za sve Zvezdase, zaista ovo je samo karma cini mi se za sav nerad .
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Pa upravo ceti doci caci trener. Mi koji zagovaramo ostanak Janisa smo svesni da ce bas takav da dodje. Ili cemo dati enorme sume para nekom treneru koji je rang Janisa pa ce opet biti posle 3 meseca nece moci gore od xy trenera na nasoj klupi. Zasto si siguran da ce doci Caci-trener? Znaci ti si svestan a mi (koji btw ne zagovaramo dolazak caci-trenera ali smatramo da Sfero i strucni mu tim uzasno rade) smo nesvesni? Kako si to zakljucio, stvarno?
mile-r Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sfero nigde nije ponudio ostavku i otišao kao posledica loši rezultata. Svugde gde je radio morali su da ga oteraju 2
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Samo napisi koga cemo sledeceg da teramo pa necu braniti Sferopulosa. Onog ko ga bide zamenio i kome tim 8 meseci izgleda ovako. A sad ti napiši koja je crvena linija, pa da ti kazes da Sfero treba da ide. A kad kazes to, onda sam sebi postavi pitanje koga cemo sledeceg da teramo.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Losmi17 said: Sta im donosi? Klub ima zadnje 3 sezone budzet preko 20m eur, sa tendencijom rasta. Trofej osvaja jednom u 2 godine. Uspeo je od Sfekija da napravi legendu i 8 puta za redom izgubi. Defanzivno ne uspeva nikakve principe da nametne, gubi svlacionicu i ekipu jednom u par meseci.. Da ne idem dalje, Ostoya je mogao do sada vec 2 puta da ga zameni. Umesto da se vezba Zeksi sa ovim astronomskim budzetima za nase uslove. Odosmo u oftopik. Pa pola ljudi nr bi u snu platilo bolesno skupe godisnje da na klupi sedi Trinki ili Dzile. To im donosi. Ajd da okoncamo off. Samo htedoh reci da Sfero prolazi sada ono sto je Zoc prosle godine
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Kooineeperk said: Zahtevne su samo zato sto su prve bas takmicarske, mada u ovako dugoj sezoni, ovo sve vise lici na NBA gde tek u drugoj polovini sezone pocinje da se igra. I jos nesto - Sfero nije takav trener. Jos jednom - vadjenje na umor, sa rosterom od gotovo 18 igraca, gde niko nije napumpan minutima u prvoj utakmici - je nista drugo do trazenje nekog alibija (koji ne postoji). Kojih 18 igrača, kad se uračunaju juniori i povređeni možda. Kad se računa broj stvarno raspoloživih igrača to je 9, s tim da broj igrača koji zasta doprinose u napadu je u prvom meču bio 6, a u ovom meču 4 i ta četvorica su večeras u drugom meču duplog kola igrala po oko 30 minuta, koliko je igrao i Kalinić. Možda u video igricama tako mali broj igrača može da dobro igra sve vreme na obe strane terena, a u realnosti ne.
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, JPM said: ✅ Hteo sam da napišem da mi je to nekako baš jadno, ali neko bi se istrigerovao pa kao aj nema veze. A ova tema po onoj sto prakticno znaci da je i ova tema dobila ime po njemu :) 3 1 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa upravo ce ti doci caci trener. Mi koji zagovaramo ostanak Janisa smo svesni da ce bas takav da dodje. Ili cemo dati enorme sume para nekom treneru koji je rang Janisa pa ce opet biti posle 3 meseca nece moci gore od xy trenera na nasoj klupi. Ne nužno. Došao bi neko bombastičan, bacile bi se pare da se zamažu oči, bez ikakve strategije. Zato ja i jesam uzdržan. Grku ne verujem više uopšte. 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj period će biti bolan. Malo će biti lakše sa Jagom i Donatasom ali to su više zakrpe nego igrači koji će suštinski nešto promijeniti. Možda u decembru i januaru vidimo nešto bolje. Da li će biti kasno za ovu sezonu? Pa, vrlo vjerovatno. 10
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fedor said: A ova tema po onoj sto prakticno znaci da je i ova tema dobila ime po njemu 🙂 Jok, Zvezdi bi zaista bila prva titula. Naravno u mašti pošto će se desiti tačno nikad, ali bi bila. Partizanu može biti druga, svakako ne deseta. Ali ok, nije to toliko ni važno, sam uvod u temu je duhovit.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Pa pola ljudi nr bi u snu platilo bolesno skupe godisnje da na klupi sedi Trinki ili Dzile. To im donosi. Ajd da okoncamo off. Samo htedoh reci da Sfero prolazi sada ono sto je Zoc prosle godine Rezultat kupuje sezonske i tim, uz ambicije kao i takmicenje koje igras. Da li mislis da bi te sezonske isle tako i s ovom cenom da je budzet 10m eur umesto 27m a da je Zeksi trener? Ili isto to, a da se igra EC?
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg, mi smo upali u kanal odmah u startu i sada se treba čupati iz blata pre nego što se i pomisli na paljenje mašine a kamo li na to da ta mašina radi. Ovo sada stanje je horor. Sezona je duga i biće bolje u nekom momentu ali trenutno je svaka pobeda koja se na guzove iščupa - kao kuća. Sfero sad da se smeni i da dođe neznamnijako, to može da bude šok terapija i na konto toga da se uzme meč-dva, ali na duže staze je to opet podjednako mutno. Ništa, daj Jaga i Mote Junca, Kalinu isterati iz Teo moda pa seci uši krpi dupe. 2
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, NMX said: Samo htedoh reci da Sfero prolazi sada ono sto je Zoc prosle godine Prolazimo mi iste probleme kao posle kupa, preslikane utakmice preslikani problemi, bez uloge, lose vodjenje utakmice. novi tim stari problemi pa sta je problem? mora da je do Duska Ivanovica
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, NMX said: Mahom se slazem. I onda opet na pitanje, ko ce da uzme ovakav roster a da nije "caci" trener (pocinjem da mrzim termin caci koliko ga raubujemo za sve bez ikakvog smisla)? Dodjes u klub, znas da imas instant pritisak rezultata, i prihvatas to znajuci da je ono sto imas na raspolaganju znacajno drugacije od onoga sto ces imati za mesec, dva ili tri? Ozbiljan trener bez pritiska da mora posao odmah - to nece prihvatiti. Rekoh danas, best case scenario - Milan Tomic. Ma neka ga Grk. Neka ga Alek.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Mahom se slazem. I onda opet na pitanje, ko ce da uzme ovakav roster a da nije "caci" trener (pocinjem da mrzim termin caci koliko ga raubujemo za sve bez ikakvog smisla)? Dodjes u klub, znas da imas instant pritisak rezultata, i prihvatas to znajuci da je ono sto imas na raspolaganju znacajno drugacije od onoga sto ces imati za mesec, dva ili tri? Ozbiljan trener bez pritiska da mora posao odmah - to nece prihvatiti. Rekoh danas, best case scenario - Milan Tomic. Pa ne menjas Sfera ako nisi dogovorio novog trenera. A novog trenera valjda dogovaras sa nekim uslovima, nece ni neko poznatije ime da dodje tek tako i prihvati se vruceg krompira. Zamisli sada dodje Xavi i kaze "dobar je ovo tim sa pola ekipe na stakama, idemo na F4". Pa niko nije lud. I taj Xavi (eto uzeo sam njega za primer ali stavi bilo koga) ako i dodje, postavice uslove "ja mislim da ovoj ekipi nedostaje to i to, ako dobijem to, ako u strucnom/fizio/mediko stafu imam ovog i ovog, onda mogu da se obavezem da cu ispuniti zacrtane ciljeve kluba koje je Dr.Chela izneo na pocetku sezone".
avakss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali koliko se Kaliinic raspada po terenu,non stop nesto mlati rukama i samo sto ne padne na glavu kao da je klizav pod,kasni da se vrati posle toga,bas mucno za gledati.. 9
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Braco, ajmo bez svadje i da vi meni kazete (uz dozu ozbiljnosti) koga biste vi sutra doveli za trenera a da postoje realne sanse da se to ostvari (moze i obrazlozenje). Evo budimo se sutra, Sfero na minhenskom aerodromu popio nogu, koga predlazete i zasto (imajuci u vidu roster, povrede, prethodna iskustva, licni odnos sa igracima...). Skroz neironicno pitam, hajde da vidimo taj spisak kad je vec konsenzus da Sfero treba da leti?
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sta kazu cuvari vatre, kako vam deluje ovih 95 primljenih poena u proseku i dve izgubljene utakmice u 3 minuta. Doduse napredak u odnosu na proslosezonsku seriju od 0-25 u 3/4 u Minhenu. Ispada da razmazeni navijaci bezveze kritikuju jer nece da gledaju ovo govno od igre. Edited 1 hour ago by Cavani 7 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Crni said: Ma neka ga Grk. Neka ga Alek. Najpametnije što si mogao da smisliš je povezivanje podrške Sferopulosu sa podrškom Vučiću. Jadno, bedno i sasvim očekivano od tebe.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Osim što ne zna, nema ni obraz. Ćuti glibo i onako si grbav. Koliko god da sam hteo da Jaga vidim van rostera ove sezone, treba sad posle svega prvo da mu se sagnu svi do jednog počevši od trenera pa onda na trening. 4
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Braco, ajmo bez svadje i da vi meni kazete (uz dozu ozbiljnosti) koga biste vi sutra doveli za trenera a da postoje realne sanse da se to ostvari (moze i obrazlozenje). Evo budimo se sutra, Sfero na minhenskom aerodromu popio nogu, koga predlazete i zasto (imajuci u vidu roster, povrede, prethodna iskustva, licni odnos sa igracima...). Skroz neironicno pitam, hajde da vidimo taj spisak kad je vec konsenzus da Sfero treba da leti? Predlazem uspravno postavljenu metlu kao zamenu. Utisak mi je da bi imala malo bolji efekat na tim i igru od Sfekija.
Recommended Posts