pilif88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Dzo23 said: Nije da nisu zaslužili. Po mom mišljenju treba ih napušavati još jače i gromoglasnije, suviše je ovo mlako, a zvezdaška publika ultra tolerantna. Svakakve svinjarije prolaze godinama, skoro bez reakcije. Ljudi odvajaju vrijeme, novac, narušavaju zdravlje, a dunsteri koje vode klub se sprdaju i srozavaju ga nenormalnim potezima bez bilo kakvog rezona. slažem se ja ako zasluže u 30om minutu utakmice, ali lik je krneuo spektakl još kada su igrači bili na zagrevanju....
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, NikolaTest said: Ako ima ugovor znaci da mora da ispunjava obaveze iz ugovora. Kao sto mi moramo da mu placamo platu i ako ne igra. Tako da ako ga pozovu da dodje samo za trening duzan je da to i uradi. Na stranu sto nisam za vracanje Jaga. ponos je jači od svakog ugovora... zakon favele 😏 1 4
Karakondzula! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad već vraćamo Jaga mvp, mogli bi da vratimo o vice mvp Američkih igara, Džavontea Smarta, poznaje halu, sistem, navijače. Kad ide june, nek' ide i uže. 2
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sokmeniki said: I na kraju sezone opet osvojiti duplu/triplu krunu, a ne ispasti u polufinalu ABA i KLS-a. Te duple/triple krune koje su nam mazale oči godinama (evo identičan Sferov primer sa tripletom iz 2024.) su jedan od razloga što kao klub nismo porasli ni jedan cm za sve ove godine. Al dobro, uvek možemo da merimo patku kako smo osvojili 4253 aba liga za vreme Ćokija a sada ćorak. Neverovatno zaista da posle Ćokija njegov legacy vrteške trenera i trener je kriv za sve nastavlja da živi i dalje.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ne znam kako to mislite da igrač pod ugovorom (Yago) može da odbije da radi ono za šta je plaćen. To je osnov za raskid ugovora, nije lud to da uradi. 14
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako to mislite da igrač pod ugovorom (Yago) može da odbije da radi ono za šta je plaćen. To je osnov za raskid ugovora, nije lud to da uradi. Ali sa druge strane takođe može i da čačka levi testis na parketu,tj. da ga bole uvo da se cima. Tek sad se vidi košarkaška vizija i plan sa produžetkom ugovora Yagiši. Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako to mislite da igrač pod ugovorom (Yago) može da odbije da radi ono za šta je plaćen. To je osnov za raskid ugovora, nije lud to da uradi. Narod ovde misli da ako šutnu trenera sa važećim ugovorom automatski ne plaćamo ništa više i novi uskače u isti ugovor, pa još ako smanjimo platu - eto i uštede tj. tečinim rečnikom - zarade. Što da ne misle da Jago može da nas odjavi iz Brazila. 4
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako to mislite da igrač pod ugovorom (Yago) može da odbije da radi ono za šta je plaćen. To je osnov za raskid ugovora, nije lud to da uradi. Ma odazvace se on mora.Nego kako ce na parketu izgledati bez priprema, bez treninga(timskih) pitanje je. 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma dobro ovo vracanje Yaga je skroz ok, realno iznudjeno resenje koje moze odmah da pomogne bez perioda adaptacije itd... Moramo dovesti zamenu za Cenana i Rivera tu se mozda cekaju neki igraci u USA.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Zadnji vezni said: Ali sa druge strane takođe može i da čačka levi testis na parketu,tj. da ga bole uvo da se cima. I da onda ne dobije vise nikada novi ugovor, a nije kao da je nesto preterano tarzen. Njegova jedina sansa da nastavi da igra u EL je da sabije ovo dok se ne vrati Devonte, pa da onda do Januara nadje neki EL klub. 3
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako to mislite da igrač pod ugovorom (Yago) može da odbije da radi ono za šta je plaćen. To je osnov za raskid ugovora, nije lud to da uradi. Naravno da neće da odbije. Fizički će biti tu. Kolika će mu motivacija biti da se uopšte trudi, to je već pravo pitanje. I u tome je kvaka. Trebaš imati naložen tim igrača, a ne ravnodušnih plaćenika.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako to mislite da igrač pod ugovorom (Yago) može da odbije da radi ono za šta je plaćen. To je osnov za raskid ugovora, nije lud to da uradi. Takodje i Luka, plus valjda je ostalo nesto "zvezdastva" u njemu... Obojica nam trebaju da premoste "do prvog". Plavsic je toliko los da bi i Luka na 5 znacio. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Narod ovde misli da ako šutnu trenera sa važećim ugovorom automatski ne plaćamo ništa više i novi uskače u isti ugovor, pa još ako smanjimo platu - eto i uštede tj. tečinim rečnikom - zarade. Što da ne misle da Jago može da nas odjavi iz Brazila. A najace je bilo ono sa Mekelom. Kada je ovaj otisao da igra za 50k za neki Izrealski klub i to bi bilo sve uredu da mi nismo placali ostatak ugovora koji nije bio mali. Al to nije bilo problem da Covic na sva zvona vice kako je Mekel zao covek jer eto potrazuje nas ugovor koji smo mu mi dali. 3
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ne postoji nijedan igrač na svetu kome je u interesu da igra "namerno loše". Pa i taj Yago bi trebalo da ima motiv da pokaže da mu je mesto u EL i da se uprava ogrešila o njega. Ne mogu da verujem da pišemo o Yaganjcu kao nekom spasiocu ali stvarno nam treba bilo ko ko može da pokrene napad. 6
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: I da onda ne dobije vise nikada novi ugovor, a nije kao da je nesto preterano tarzen. Njegova jedina sansa da nastavi da igra u EL je da sabije ovo dok se ne vrati Devonte, pa da onda do Januara nadje neki EL klub. Opste je poznato da je ovo igrica i da je igrac eto odmah u top formi cim kroci na parket.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Luka Mitrović nije ni trebao da odlazi. Prosle godine je fino igrao kao “3” opcija, zna da asistira, ima milion ovakvih utakmica, a za centra nije mator.. 2
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Yago ako hoce da ispadne pametan, treba sada klubu da da ultimatum - dolazim, igram na max, ispostovacu svoje obaveze, ali mi dajete odresene ruke da odem kad hocu i gde hocu, bez obestecenja. I to da stavi u aneks ugovora koji ce potpisati po sletanju u Beograd. A mi treba to da ispostujemo. Dobro, ne bas kad hoce, nego da se utvrdi neka dinamika, da mora da bude tu mesec dana, da mu se produzi na jos jedan mesec ako zatreba. Onda ce Yago igrati zaista na max i znaciti nam ma koliko utakmica odigrao. 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Opste je poznato da je ovo igrica i da je igrac eto odmah u top formi cim kroci na parket. Moze na svezinu da odigra nesto 💪😂 A dobro igrao je skoro ono prvenstvo njihovo, tako verovatno je u nekom ritmu, msm sigurno trenira dok ceka neki klub, naravno da to nije to, ali daj sta das u ovoj situaciji. Ti si bar njegov fan oduvek 💪☺️
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa upravo zbog toga sto nam je to i cilj smo sad u ovakvim govnima. Cilj opravdava sredstvo. A cilj su trofeji. A i ova prica da zli Covic smjenjuje trenere svake godine ne pije vodu. Radonjica je pored svih pritisaka zadrzao 2014, a 2016 je Radonja sam otisao. Alimpijevic je smijenjen zbog nenormalnog pritiska navijaca, inace ne bi bio. Tomic je sam ponudio ostavku, iako je do zadnjeg trenutka ubjedjivan da ostane. Sasa O je izgubio svlacionicu i tu nije bilo povratka. Jedine greske su postavljanje Vlade Joa i otpustanje Duska Ivanovica. Za sve ostalo je postojalo logicno objasnjenje. Jos jedna stvar koja nije popularna i ne spominje se dovoljno kod navijaca Crvene zvezde je plej of ABA lige 2024. godine. Mislite da je slucajno da nakon poraza od 45 razlike od Efesa odigramo plej of onako i bez poraza osvojimo ABA ligu? Ja mislim da nije. 1 1
Nellthe Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja cu se opet ponoviti ko pokvarena ploca, postoje i ugovori na kreci period, npr na 3 mjeseca, za igrace koji zele da se dokazu pa da traze nba anganzman tokom sezone, alla Loonie prosle godine (ma da je on imao potpuni ugovor i izlaznu klauzulu) ili sto sam spominjao 5 puta Montrez Herell koji je dobio 3 mjeseca u australiji ugovor da pokaze sta moze poslije povrede i onda dobio produzenje. Jako je nezgodno, i ne vjerujem da imamo para da dovedemo 3 igraca, ali mzoda mozemo na ovaj nacin da zakrpimo pogotovo poziciju centra sa nekom mackom u dzaku i tijelom. Pa za tri mjeseca ce valjda biti jasnija situacija i sa Bolombojem i Riverom. Na beku je rupa, ako kenana nema cijele godine, kao sto neko rece ne znam da li imamo osigranje od povreda, pa da se pokrije bar pola ugovora ili nesto. Na pleju je ogromna rupa, cekace se Graham, pa onda kakav ce biti je pitanje. Sve u svemu, kao i svake jebene godine, fali malo, nesto, jedna pozicija, igrac ili profil igraca da se upotpuni roster i igra normalna kosarka od pocetka do kraja sezone.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nikad nisam osetio u Areni to što sam sinoć. Mešavina ravnodušnosti i strepnje. Svuda oko mene. Ljudima je već preko glave svega šta se dešava u klubu i oko njega. Kad se na sve to doda i ono kroz šta sve prolazimo i mi i naši sugrađani očekivano je nezadovoljstvo i na utakmicama. Da li treba gnusno psovati igrače i trenera? O tome je suludo i diskutovati. Oni nemaju ni gram odgovornosti za sve kroz šta prolazimo kao građani ove zemlje i kao navijači našeg voljenog kluba. Ali nezadovoljstvo je ogromno i samo totalne promene na svim nivoima mogu da promene atmosferu među nama. Jedan trener i dva igrača će samo privremeno zamaskirati ovaj otrov oko kluba i nas. A po nekom pravilu,, što se grbo rodi, vreme ne ispravi". Takva će nam i sezona biti. Edited 1 hour ago by Čočo
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Luka Mitrović nije ni trebao da odlazi. Prosle godine je fino igrao kao “3” opcija, zna da asistira, ima milion ovakvih utakmica, a za centra nije mator.. Luka Mitrović nema šta da ponudi na ovom nivou. Nemojte još njega prizivati kumim vas Bogom? 🙂
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Sokmeniki said: Cilj opravdava sredstvo. A cilj su trofeji. Da da pa kad zbog tog cilja ostanes bez svega drugog onda se zapitaj da li je vredno. 4 minutes ago, Stefi88 said: Ti si bar njegov fan oduvek 💪☺️ Jesam i opet kazem koliko je ovo lose i da nisam srecan sa ovim. To ti je red flag. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Zadnji vezni said: Luka Mitrović nema šta da ponudi na ovom nivou. Nemojte još njega prizivati kumim vas Bogom? 🙂 Ma sad je već gotovo kad je već ostao Plavšić, onda ga i neka. Ali moje mišljenje je da kao treća opcija je imao šta da ponudi, prošla sezona sa te pozicije mu je bila sasvim korektna.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cigani uvek nađu načina da svo crnilo oko kluba prebace na zajebavanje komentar za medicinski tim: Da su lecili Nadala, Djokovic bi sada imao 50 slemova Međutim, foricu na stranu, sve povrede su mehaničke. Obe Bokijeve, Kenanova, Grahamova, Riverova. Nijedna iz kontatka, preforsiranosti, pretreniranosti ili jer su injury prone igrači (pa čak ni Riverova povreda nije iz tog razloga). Baš baš maler. Kako zračimo kao klub i navijači, dobro da Sfero i stručni štab nisu iskidali prednje ukrštene. 5
Recommended Posts