TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, m0k1 said: Ja sam mrtav ozbiljan. Ife je u prvoj polovini prosle godine bio jako dobar. Posle pauze je zaista bio uzasan i jasno je da gore od onoga ne moze. Inace je lik legitiman EL igrac koji igra dobru odbranu, moze da prevede loptu a nema ni los sut (ako izuzmemo drugu polovinu prosle sezone). Cak je i X puta umeo da clutchuje utakmicu. Lundberg ima karijerno 34,3% procenat za tri u EL, a prošle sezone u Partizanu je imao 34,6% uz uobičajene oscilacije tokom svake sezone. Tako da bi isto dobili kod nas. A još jedan nekonstantan šuter nam ne treba.
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Lundberg ima karijerno 34,3% procenat za tri u EL, a prošle sezone u Partizanu je imao 34,6% uz uobičajene oscilacije tokom svake sezone. Tako da bi isto dobili kod nas. A još jedan nekonstantan šuter nam ne treba. Nigde nisam rekao da je odlican suter, vec samo da nije los sto je u skladu sa tih ~34%, zar ne ? Takodje, ako do sada nismo nasli i doveli boljeg igraca cisto sumnjam da cemo to sada uraditi (nazalost). Tako da kada sam rekao da bi Ife bio premija to se odnosilo na trenutnu situaciju gde sam uveren da necemo dovesti boljeg igraca od njega (ako uopste i budemo doveli nekog a ne samo "aktivirali" Jaga) a ne na neku hipoteticku situaciju gde imamo veliki izbor igraca. Ne cenim Ifea bas toliko 🙂
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi do juče: može Grejem biti dobro a jeftino pojačanje, samo ga treba polako uvoditi u priču, čovek nikad nije igrao evropu i vidi se da dugo nije igrao na ozbiljnom nivou MI posle prvog kola: Samo Grejem da dodje da spasi sezonu 🙏🙏🙏🙏 1
kuraMochi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni stvarno nije jasno kako jedna ozbiljna ekipa na domacem terenu moze da sutira 60% slobodna bacanja. Znaci da ti saraju laserima po glavi ne mozes da sutiras bacanja na tako amaterskom nivou... 🙄
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kaze Sferopulus za Grejma Bone bruise, a Gemini kaze: Bone bruises vary significantly in healing time, from a few weeks for mild cases to several months for more severe bruises, with some taking up to six months or even longer. Healing depends on the bruise's depth and severity, the affected bone, and individual factors like age and health. Treatment focuses on RICE (Rest, Ice, Compression, Elevation) and activity modification, and the timeline for returning to normal activities, especially sports, is determined by a healthcare provider.
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 38 minutes ago, Chaos Is Me said: Loše. Držali smo se na individualni kvalitet i neka 1 na 5 rešenja, pre svega Cartera i Nwore. Izundu dobar. Milano nam je održao čas košarke što se tiče kretnji i pasova, mnogo otvorenih pozicija su imali. Želja je bila na visokom nivou. Ovo sa povredama je jebeno frustrirajuće, ne može se protiv toga nikako jbga. Jasno je da sledi krpljenje jer nemamo nikakvu kreaciju. Yago je na platnom spisku kluba pa je logično da bude ta zakrpa, koliko god sve tragikomično izgledalo. Fali još jedan ballhandler opet. Plavšića u vatru jebiga, nisam ga ja potpisao. Deda je i ovde gde nam trebaju bilo kakvi poeni uspeo da bude doslovno nevidljiv. Pomoći će malo i Dobrić, valjda bar on nije teže povređen. Mnogo loša situacija trenutno i stvarno deluje da smo otišli u kurac a da sezona praktično još nije ni počela ali ima da se igra. Potpuno logicno, zapravo bi bilo jos bahatije da na sav novac koji je potrosen na tim do sada i dodatni koji ce mozda da se potrosi zbog povreda (i to izgleda duzih sto se tice oporavka) Kenana i Rivera na 2 njihove zamene ti zbog nedefinisanog i nepoznatog odsustva Graham-a npr trosis jos novca za igraca na njegovoj poziciji, a pod ugovorom (i to izgleda pozamasnim po raznim informacijama posle produzetka proslog leta) imas prvog pleja reprezentacije Brazila. Da je "cirkus" posle one objave pred pocetak priprema da se na njega ne racuna mogu da se slozim ali bilo je i vecih "cirkusa" u Evropskoj kosarci u ne tako davnoj proslosti (za koje je posredno bila vezana i Zvezda) sa igracima jos veceg "renomea" i plate. Mislim na Motley-a i Hapoel prosle sezone ali je to na kraju sve "ispeglano" posto nije bilo u interesu ni Motley-u ni Hapoelu da se "saga" razvlaci u nedogled posto je bila velika suma novca u pitanju (njegov ugovor je bio oko 1.5 milion ako se dobro secam cifre).
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 53 minutes ago, Born Ready said: Vidi, potpuna je istina da veliki deo navijača CZ nema pojma o košarci. Međutim, oni koji sada prizivaju Duška umesto Janisa ne odskaču puno znanjem od te većine. Jeste Dušku falio Kampaco, ali je svakako uspeo da izgubi meč od Albe u Pioniru nekih 15 razlike na oko 10 kola do kraja, kao i da onda sa sve tim Kampacom izgubi dobijene utakmice prvo u Minhenu a onda i u Atini protiv one tadašnje olupine od Pao-a u praznoj Oaki. Nismo mi tu ni prismrdeli plejofu kao što neki pričaju, vezali smo pet pobeda kada smo već ostali bez šansi za plasman i tako završili na desetom mestu. Tim je takođe na početku naredne sezone izgledao kao totalna banda i tada je 95% upisa ovde bilo teranje njega. Duško je dobar izbor kada je ekipi potrebna šok terapija, ali očigledno preterano rigidan i zastareo za modernu košarku. Kako ta šok terapija prođe, tako i njemu kreće polako da ističe rok trajanja u većini ekipa u zadnje vreme. Potpuno je smešno ponovo ga prizivati sada i predstavljati njegov mandat na našoj klupi drugačijim nego što jeste. Takođe, isti ovaj Janis je, sa svim svojim manama, prošle sezone sa ovom ekipom do pred sam kraj sezone bio u top 6, tako da je prilično teško tvrditi kako je zavarao narod i ništa ne zna. Ispao je od Spartaka, bez dileme sramotno, ali u takmičenju koje bi svi navijači u toku sezone prodali za jednu pobedu više u EL. U toj EL nas je malo sreće sa povredama, sudijskim odlukama ili generalno odlučujućim trenucima nekih utakmica delilo od toga da igramo plej-of. Ne umanjujem ni Janisovu odgovornost za sve ovo, ali veličanje Duška a predstavljanje njega nekim totalnim dudukom je smejurija i upravo odraz toga kako razmišlja prosečan navijač KKCZ tj. koliko zaista pamti. Rigidni i zastareli Duško, posle Zvezde, posle šok terapije, a pred istek roka trajanja, igrao plej of EL s prosečnom Baskonijom i osvojio titulu s Virtusom. Iako jesi napisao neke činjenice, takođe si relativizovao pojedine stvari. Ta naša ekipa, van bekova (mada smo kompletni bili u baš malom broju utakmica), bila je jedan suvi mediokritetski tim, koji je jedno vreme pičio prilično dobru košarku i pored problema s povredama (Vildoza, Ivanović, Martin + afera Faku). Na kraju beše i njegov skor 16-11. Sledeće sezone s Baskonijom 17-12. Virtus je bio gotov i pre njegovog dolaska, a i tu je imao neke velike pobede, dok mu je bio zdrav bar jedan od 2 najbolja igrača. Ja jesam Duškov fan, jer vrišti koliko ima znanja i ume da improvizuje, iako ima brdo mana, ali ga sad ne prizivam. Ne treba mu uopšte ovaj haos ovde, na sasvim lepom mestu je trenutno. 1
Webad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago "Doveli smo boljeg pleja od vase za 5x manje para" 🤡🤡🤡🤡 Jago pored tv-a trlja rucice, smeska se...skakutacu ja jos po parketu arene... Hehehe (raduje se ponovnom susretu sa hidrantom ♥️)
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za Duska nije bilo spasa jer ga je Doktor Robotike otpisao. Bata Covke kad izgubi titulu u svom (blatu) dvoristu ne prasta treneru a na to se nadovezao losiji start evro lige kao kec na deset (ili jedanaest) da mu potpise otkaz. I sad zasto je kec na deset ili jedanaest? Stvarno ne znam sta je pravilno ali verovatno je i jedno i drugo, posto mi jedino Black Jack pada na pamet da bi imalo smilsla sa tim. Totalno nebitno ali palo mi na pamet.
Bobby Shurda Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Ali što je postalo opšte prihvatljivo da je 35% nekakav solidan procenat šuta za 3 poena i to bekova koji su nekada imali dodatak šuteri pa kao bek-šuter itd.... what happened to the game I love?
Recommended Posts