TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, NMX said: Nego, ja utorak cekam ko zapeta puska. Bice to pakleno otvaranje EL, mmw. Mnogo je bitna utakmica, bez obzira što je nerealno očekivati da naš nov tim igra odlično na početku. Raspored na početku nam je dobar, Milano je jedna od težih utakmica i ako njih dobijemo imamo šanse da u nastavku ostvarimo dobru seriju. 6
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: Mali sad ima jaka leđa, Karlik, Sterling i onda insane level (u svakom obliku) Tajrik 😄 Mali je opasan talenat...al' da se ne lažemo, preporučilo ga je ono kucanje i unošenje u lice Joviću... Idealno će se uklopiti 😉
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo ako ga to nije preporučilo. Uozbilji se, molim te, došao sam da se našalim.
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Papanikolesku said: Samo ako ga to nije preporučilo. Uozbilji se, molim te, došao sam da se našalim. Pa šalim se i ja ... Jbt 😉 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Ја типујем на Калину да ће се први обрачунати са појачањем комшија на дербију 😅 Šteta što Petrušev nije ostao, da na obe strane bude neko ko će da zaradi glupu tehničku 😁 3
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, NMX said: Dosao sam da vidim jel se kuka zbog grobarskog potpisa malog Hakinena i gle cuda - ne kukamo. Svaka cast cigani, rastemo. Baby steps. Nego, ja utorak cekam ko zapeta puska. Bice to pakleno otvaranje EL, mmw. Kako ne kukamo eno nas na komsijskom topicu. Jak je fix. Spoiler Sad kad se @Papanikolesku naljuti :P 2
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Joj pustite komšije i Murinena... Daj da bacamo grah da vidimo šta je s Grejemom i Kenanom... Ili ćemo saznati u utorak na zagrijavanju... Mada kad bolje razmislim, šta nam znači i da kažu iz kluba...
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Nate said: Ja imam grozan osecaj. Mislim da cemo se boriti za 12 mesto maksimalno. Graham i CMM su jeziva kombinacija. Ne znam otkud prica da su kompatibilni kad su i jedan i drugi neupotrebljivi u pozicionom napadu. Plasim se da cemo na kraju grahama gledati na dva i da cemo opet muku muciti sa laznim floor generalom. Bas smo groznu ekipu napravili! 8
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Ја типујем на Калину да ће се први обрачунати са појачањем комшија на дербију 😅 Zasto? Edited 2 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ja tipujem na Plavšića. To bi bio jedini način da opravda ugovor. 1 4
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najbolje da kukamo, meni se onaj lik ne gleda ni na tv-u. 1
zemljoradnik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Zar vam nije čudno što ċute ceo dan u vezi Kenanove povrede? PS Ife nam je ispred nosa 😀 Edited 2 hours ago by zemljoradnik
pavlaka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, zemljoradnik said: Zar vam nije čudno što ċute ceo dan u vezi Kenanove povrede? Sta to znaci da ce biti bivsi?
mile-r Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Šta se dešava sa Jagom ? Edited 2 hours ago by mile-r
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, mile-r said: Šta se dešava sa Jagom ? Samo sam čekao da vidim ko će prvi da se seti ove genijalne ideje 1 9
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima li ljudi ko neku informaciju ozbiljniju oko vracanja na parket Grejema? 1
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je nerealno da nema nikakvih informacija oko Grejema i Kenana, jedino ako im stvarno nije nista i da ce obojica biti spremni u utorak
mile-r Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, The_Big_S said: Samo sam čekao da vidim ko će prvi da se seti ove genijalne ideje Zašto smatraš moje pitanje nekakvom idejom ? Ne znam ili nisam upućen gde je momak na kraju završio
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, mile-r said: Zašto smatraš moje pitanje nekakvom idejom ? Ne znam ili nisam upućen gde je momak na kraju završio Nigde, trazi klub. Dok ne nadje, mi ga placamo. 1
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, NMX said: Dosao sam da vidim jel se kuka zbog grobarskog potpisa malog Hakinena i gle cuda - ne kukamo. Svaka cast cigani, rastemo. Baby steps. Nego, ja utorak cekam ko zapeta puska. Bice to pakleno otvaranje EL, mmw. Što da kukamo i dalje će lako biti ne voleti ih. 3
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, ZvezdaBL said: Meni je nerealno da nema nikakvih informacija oko Grejema i Kenana, jedino ako im stvarno nije nista i da ce obojica biti spremni u utorak Bolje i ovo nego da lažu i zavlače navijače, što je ranije bila praksa. Kad se pojave u timu, pojavili su se. I ova dvojica i Bolomboj uostalom.
Čvarkov Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 hour ago, mile-r said: Šta se dešava sa Jagom ? Video ga danas, kulira sa Ifeom na Markusovoj klupici. Spoiler 3
mindgame Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 3 hours ago, Bogoljub Gagic said: Ја типујем на Калину да ће се први обрачунати са појачањем комшија на дербију 😅 nadam se da će prevaspitati malo ono nevaspitano i prepotentno derište 1
VISOKOLETAC Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Zahvaljujemo se svim Zvezdašima na velikom poverenju i podršci koju su nam ukazali i ove sezone time što su obnovili/kupili gotovo 11 hiljada sezonskih karata, o čemu će se klub oglasiti sa preciznim podacima u narednim danima! 1 1
Recommended Posts