TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Nego, ja utorak cekam ko zapeta puska. Bice to pakleno otvaranje EL, mmw. Mnogo je bitna utakmica, bez obzira što je nerealno očekivati da naš nov tim igra odlično na početku. Raspored na početku nam je dobar, Milano je jedna od težih utakmica i ako njih dobijemo imamo šanse da u nastavku ostvarimo dobru seriju. 3
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: Mali sad ima jaka leđa, Karlik, Sterling i onda insane level (u svakom obliku) Tajrik 😄 Mali je opasan talenat...al' da se ne lažemo, preporučilo ga je ono kucanje i unošenje u lice Joviću... Idealno će se uklopiti 😉
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo ako ga to nije preporučilo. Uozbilji se, molim te, došao sam da se našalim.
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Papanikolesku said: Samo ako ga to nije preporučilo. Uozbilji se, molim te, došao sam da se našalim. Pa šalim se i ja ... Jbt 😉 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Ја типујем на Калину да ће се први обрачунати са појачањем комшија на дербију 😅 Šteta što Petrušev nije ostao, da na obe strane bude neko ko će da zaradi glupu tehničku 😁 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, NMX said: Dosao sam da vidim jel se kuka zbog grobarskog potpisa malog Hakinena i gle cuda - ne kukamo. Svaka cast cigani, rastemo. Baby steps. Nego, ja utorak cekam ko zapeta puska. Bice to pakleno otvaranje EL, mmw. Kako ne kukamo eno nas na komsijskom topicu. Jak je fix. Spoiler Sad kad se @Papanikolesku naljuti :P 2
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Joj pustite komšije i Murinena... Daj da bacamo grah da vidimo šta je s Grejemom i Kenanom... Ili ćemo saznati u utorak na zagrijavanju... Mada kad bolje razmislim, šta nam znači i da kažu iz kluba...
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, Nate said: Ja imam grozan osecaj. Mislim da cemo se boriti za 12 mesto maksimalno. Graham i CMM su jeziva kombinacija. Ne znam otkud prica da su kompatibilni kad su i jedan i drugi neupotrebljivi u pozicionom napadu. Plasim se da cemo na kraju grahama gledati na dva i da cemo opet muku muciti sa laznim floor generalom. Bas smo groznu ekipu napravili! 5
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Ја типујем на Калину да ће се први обрачунати са појачањем комшија на дербију 😅 Zasto? Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ja tipujem na Plavšića. To bi bio jedini način da opravda ugovor. 1 1
zemljoradnik Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago (edited) Zar vam nije čudno što ċute ceo dan u vezi Kenanove povrede? PS Ife nam je ispred nosa 😀 Edited 44 minutes ago by zemljoradnik
pavlaka Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Just now, zemljoradnik said: Zar vam nije čudno što ċute ceo dan u vezi Kenanove povrede? Sta to znaci da ce biti bivsi?
mile-r Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Šta se dešava sa Jagom ? Edited 42 minutes ago by mile-r
The_Big_S Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 10 minutes ago, mile-r said: Šta se dešava sa Jagom ? Samo sam čekao da vidim ko će prvi da se seti ove genijalne ideje 1
Nini3112 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Ima li ljudi ko neku informaciju ozbiljniju oko vracanja na parket Grejema? 1
ZvezdaBL Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Meni je nerealno da nema nikakvih informacija oko Grejema i Kenana, jedino ako im stvarno nije nista i da ce obojica biti spremni u utorak
mile-r Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 10 minutes ago, The_Big_S said: Samo sam čekao da vidim ko će prvi da se seti ove genijalne ideje Zašto smatraš moje pitanje nekakvom idejom ? Ne znam ili nisam upućen gde je momak na kraju završio
JPM Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 3 minutes ago, mile-r said: Zašto smatraš moje pitanje nekakvom idejom ? Ne znam ili nisam upućen gde je momak na kraju završio Nigde, trazi klub. Dok ne nadje, mi ga placamo. 1
Recommended Posts