Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Sinnerman said:

Molim vas ne zovite ga Garaham 

spacer.png

Graham se speluje a izgovara /ˈɡreɪ.əm/. A ja sam učio da pišem izvorno ime a kad se mijenja kroz padeže dodaje se padežni nastavak. 

Posted
1 hour ago, aleksa7 said:

Свемирски брод Булса са Џорданом олупан од стране Ле Мана, учесника ФИБА Лиге шампиона, без да је водио на утакмици више од минут, па онда Булазака, екипе која је прошле сезоне играла другу лигу Француске, са рутинских 16 разлике у прве две такмичарске утакмице у сезони. Звезда од тада победила Монако и комплетан Фенербахче.

Примећујем да је ово феноменално закључивање о преозбиљном Паризу отприлике у равни са јучерашњим бриљирањем како би Срђан Благојевић са целим једним казахстанским трофејом у 17 година дугој тренерској каријери од Звезде коју води диносаурус Милојевић направио модерну верзију Реалових Галактикоса.

Svi znamo da si ti ovde drveni advokat i branioc lika i dela što pedantnog stručnjaka Miloja do Grka Janisa.
O glavnim ljudima naše košarkaške i fudbalske sekcije da i ne pričam.

Ne moraš vaditi iz konteksta i upise stare nedelju i više dana da bi mi dokazao to isto.

Svako je ono što želi ali bar zadrži neki nivo,pa da izbegnem zlonamernost da bi nekom spustio i pokazao sebe kao nekog vrlog znalca.

Moji komentari igre i stanja ekipe su bili vezani konkretno za tu utakmicu i taj deo priprema upoređujući iste.

Vidi nađi neki upis iz prošle godine pa repliciraj mi po onom general posle bitke fazonu,da ti izaplaidiram.

• Ha-ha 1
Posted

Ја да задржим неки ниво? Који ниво? Овај? ⬇️

21 hours ago, Zadnji vezni said:

Jok igraćemo dopadčjivo,lepršavo i efikasno ,moderno i hrabro sa ovim čemerom od trenera.

Ali ljudi kakav trenerski duduk ?!

Trenerska kukavica , poslušnik i mali miš.

Marš sa klupe kukavico trenerska!!!!

Kad će da ode sa klupe ova šarada i trenerska karikatura?

Kad ću više da vidim leđa ovom trenerskom tantuzu koji je svugde sem CZ dobijao nogu u guzicu posle dva meseca.

22 hours ago, Zadnji vezni said:

Glavni problem ove ekipe CZ je struka tj. Trener. Jednostavno čovek je tantuzi.

22 hours ago, Zadnji vezni said:

Polako dok Magiko Kaze da mu se ne igra.
Imaš gomilu igrača i onda ti počinje onaj što se kreće kao parking sat i pri tom je bezobrazan.

Nekad treba znati i kada stati i prestati.

Ali konstatacija,pa najbolji je strelac SL.Kakvo dostignuće?!

Ovaj neće menjati ništa ,dok ne dodje papirić.

Ово је компилација умотворина само у последња 24 сата, пошто је недељу дана ваљда предугачак период да би се неко осврнуо на претходне небулозе. Ако је то ниво комуникације и дискутовања који треба да се негује на форуму, надам се да никад нећу успети да га достигнем, а камоли задржим.

50 minutes ago, Zadnji vezni said:

Svi znamo da si ti ovde drveni advokat i branioc lika i dela što pedantnog stručnjaka Miloja do Grka Janisa.

Можда само имам мало више поштовања према ономе што су досад урадили и успут немам насушну потребу да пљујем без срама и без кочнице по свима и свему из меча у меч. Заменљиви запослени у клубу који волим дођу и оду, да ли ћу их памтити по добром или лошем је на њима. Ако ће Звезда бити боља без њих бићу за то да дође неко бољи. Док се надам да ће доћи, нећу штанцовати десетине истих увредљивих уписа који прелазе све границе укуса.

59 minutes ago, Zadnji vezni said:

O glavnim ljudima naše košarkaške i fudbalske sekcije da i ne pričam.

Ово је баш тешка будалаштина. Управу секције која ми показује крвав средњи прст нисам ниједном похвалио. Управу кошаркашке секције сам похвалио само двапут; једном на рачун труда да се омогући лакши и бољи рад у Пиониру, што се поклапа са сведочењима играча и стручног штаба, и једном на рачун труда да у складу са могућностима убрзају, подмладе и очврсну ростер играчима који ће бити жељни доказивања. Ко није препознао те сврсисходне потезе... биће да је до њега, не до мене.

1 hour ago, Zadnji vezni said:

Vidi nađi neki upis iz prošle godine pa repliciraj mi po onom general posle bitke fazonu,da ti izaplaidiram.

Баш ласкаш себи ако мислиш да ми се битисање на овом форуму своди на то да се теби јављам и набијам на нос разне феноменалне уписе које си натрпао у истом тону јер си био бесан 40 или 90 минута. Да не идем даље у приватизовање теме, задржаћу се овде јер ме ни најмање не занимаш лично ти, већ ме понекад оптерети токсична атмосфера која се ствара на основу ничега. У тренутно актуелном случају по принципу: пораз на припремама = тренер дудук и играчи дебили, победа на припремама = "нисам видео и не могу да коментаришем". У сваком случају, опрости што сам ти пробудио нервозу, апсолутно нећу поново квоутовати твоје уписе да не се не осећаш увређено и таргетирано.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)
13 minutes ago, aleksa7 said:

Ја да задржим неки ниво? Који ниво? Овај? ⬇️

Ово је компилација умотворина само у последња 24 сата, пошто је недељу дана ваљда предугачак период да би се неко осврнуо на претходне небулозе. Ако је то ниво комуникације и дискутовања који треба да се негује на форуму, надам се да никад нећу успети да га достигнем, а камоли задржим.

Можда само имам мало више поштовања према ономе што су досад урадили и успут немам насушну потребу да пљујем без срама и без кочнице по свима и свему из меча у меч. Заменљиви запослени у клубу који волим дођу и оду, да ли ћу их памтити по добром или лошем је на њима. Ако ће Звезда бити боља без њих бићу за то да дође неко бољи. Док се надам да ће доћи, нећу штанцовати десетине истих увредљивих уписа који прелазе све границе укуса.

Ово је баш тешка будалаштина. Управу секције која ми показује крвав средњи прст нисам ниједном похвалио. Управу кошаркашке секције сам похвалио само двапут; једном на рачун труда да се омогући лакши и бољи рад у Пиониру, што се поклапа са сведочењима играча и стручног штаба, и једном на рачун труда да у складу са могућностима убрзају, подмладе и очврсну ростер играчима који ће бити жељни доказивања. Ко није препознао те сврсисходне потезе... биће да је до њега, не до мене.

Баш ласкаш себи ако мислиш да ми се битисање на овом форуму своди на то да се теби јављам и набијам на нос разне феноменалне уписе које си натрпао у истом тону јер си био бесан 40 или 90 минута. Да не идем даље у приватизовање теме, задржаћу се овде јер ме ни најмање не занимаш лично ти, већ ме понекад оптерети токсична атмосфера која се ствара на основу ничега. У тренутно актуелном случају по принципу: пораз на припремама = тренер дудук и играчи дебили, победа на припремама = "нисам видео и не могу да коментаришем". У сваком случају, опрости што сам ти пробудио нервозу, апсолутно нећу поново квоутовати твоје уписе да не се не осећаш увређено и таргетирано.

Braco cemu svadja ovde, nije ni vreme ni mesto da se oko takvih stvari svadjate, imate pametnija posla nego da se prepirete...
Sad ce utakmica bolje se psihicki za to spremajte:krstipd4:

Edited by Phobia
bad typing
  • Like 1
Posted

Ovo ovih par meceva posle Pariza izgleda jako lijepo .

Centri pozitivno iznenadjenje .

Nvora i Karter koriste svoje prednosti za sad .

Na poziciji cetiri izgledamo bas stabilno .

Kodi pocinje da lici na onog Kodija .

I tu ce jos leci sad Kalinic .

Da ne ureknem bombona .

Posted

Ако будемо шутирали 35-40% за три кроз сезону бићемо јако тежак противник свакој екипи, посебно у пуној Арени. 

Posted

Poklonismo im pobedu sa 2-3 baš glupe greške. Generalno, dobro smo se pošibali, videli da možemo sa svima. Hustle je tu, doći će i šut valjda. Da se još malo iskristališu neke uloge, i biće to ok. Čudi malo da nema Moneke kad se lomi, ali on je sigurica kad dođe EL, pa možda Sfero proba druge varijante.

Videćemo, ako se ovako budemo fajtali sa svima, nema razloga da ne budemo zadovoljni. Već se vidi da je Karter pun pogodak, Moneke se traži, a sa Hasielom bih sačekao EL, mada je na pripremama bio odličan. Kodi nikako kad se lomi, tu su Grejem I Karter..

Da nas zaobiđu povrede, da Grk ne palamudi sa rotacijom previše i biće to ok... 

• Like 1
Posted

Jako dobra pripremna utakmica.Šteta što nisu igrali Kalina i Graham. Ne vidim nikakvu bitnu ulogu za Davidovca, Dobrića, Miljenovića, Plavšića i malog Radošića. Ode domaća osovina ko da je nikada nije ni bilo.

Posted
11 minutes ago, bodo said:

Nikakav napadački učinak od krilnih centara. A to bi nam trebao biti forte.

Mislim da je bilo bolje da je Moneke na parketu zadnjih par minuta

Posted

Šteta što Dobrić nije digao prvo gvožđe ali biće prilike. Rezultat je ovde nebitan. Dobri smo, a bićemo još bolji. Mešao je Janis, nema šanse da Moneke ne bi igrao završnicu inače. Dobrić i Deda će biti 11. i 12. igrač, Miljenović 13. Plavšićje tu reda radi, drago mi je što je Izundu odmah pokazao da tu nema dileme između njih dvojice. Radošić ovde ne pripada kvalitetom ni pod razno ali neka ga za rotaciju u Aba ligi. 

Posted
5 minutes ago, Bejn said:

Jako dobra pripremna utakmica.Šteta što nisu igrali Kalina i Graham. Ne vidim nikakvu bitnu ulogu za Davidovca, Dobrića, Miljenovića, Plavšića i malog Radošića. Ode domaća osovina ko da je nikada nije ni bilo.

Izgleda će Sfero pokušati da forsira Miljenovića, bar u ABA. I ostali će vidjeti minute u regionu, Dobrić nešto malo i u EL. Jedino mi se čini da bi Radošić lako mogao na neku pozajmicu. Baš je zelen.

Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Šteta što Dobrić nije digao prvo gvožđe ali biće prilike. Rezultat je ovde nebitan. Dobri smo, a bićemo još bolji. Mešao je Janis, nema šanse da Moneke ne bi igrao završnicu inače. Dobrić i Deda će biti 11. i 12. igrač, Miljenović 13. Plavšićje tu reda radi, drago mi je što je Izundu odmah pokazao da tu nema dileme između njih dvojice. Radošić ovde ne pripada kvalitetom ni pod razno ali neka ga za rotaciju u Aba ligi. 

Cinjenica je da je Miljenovic pokazao da ima mnogo veliku petlju veceras i nisam bas siguran da ce biti van 12 .

• Like 1