bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sinnerman said: Molim vas ne zovite ga Garaham Graham se speluje a izgovara /ˈɡreɪ.əm/. A ja sam učio da pišem izvorno ime a kad se mijenja kroz padeže dodaje se padežni nastavak.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, aleksa7 said: Свемирски брод Булса са Џорданом олупан од стране Ле Мана, учесника ФИБА Лиге шампиона, без да је водио на утакмици више од минут, па онда Булазака, екипе која је прошле сезоне играла другу лигу Француске, са рутинских 16 разлике у прве две такмичарске утакмице у сезони. Звезда од тада победила Монако и комплетан Фенербахче. Примећујем да је ово феноменално закључивање о преозбиљном Паризу отприлике у равни са јучерашњим бриљирањем како би Срђан Благојевић са целим једним казахстанским трофејом у 17 година дугој тренерској каријери од Звезде коју води диносаурус Милојевић направио модерну верзију Реалових Галактикоса. Svi znamo da si ti ovde drveni advokat i branioc lika i dela što pedantnog stručnjaka Miloja do Grka Janisa. O glavnim ljudima naše košarkaške i fudbalske sekcije da i ne pričam. Ne moraš vaditi iz konteksta i upise stare nedelju i više dana da bi mi dokazao to isto. Svako je ono što želi ali bar zadrži neki nivo,pa da izbegnem zlonamernost da bi nekom spustio i pokazao sebe kao nekog vrlog znalca. Moji komentari igre i stanja ekipe su bili vezani konkretno za tu utakmicu i taj deo priprema upoređujući iste. Vidi nađi neki upis iz prošle godine pa repliciraj mi po onom general posle bitke fazonu,da ti izaplaidiram. 1
Recommended Posts