forumko topic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakvu sezonu AI prognozira kumiću u kneževini? Nema šanse da to nisi pitao 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, forumko topic said: Kakvu sezonu AI prognozira kumiću u kneževini? Nema šanse da to nisi pitao Pitao. Stigli mu FBI momci na vrata. Odveli ga. 1
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 50 minutes ago, NMX said: Posle kažu AI će ljudima da uzme posao Ja sam siguran jer čisto sumnjam da AI može popiti 10 piva i popušti 20 cigara za veče.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nego, opet media day u Pioniru. Ružno sve ovo izgleda, plus hala u kojoj ne igramo EL utakmice. Jedino ako Arena trenutno nije zauzeta. 1
Night wolf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 hours ago, Markoss said: Imao je Moneke neku ribu u BG i dok je igrao preko, dolazio zbog nje ovde. Pardon my french, ali ima vecu sisu nego prosecan covek glavu. Videcemo hoce li Chimdog uspeti da odrzi to... Dok si u kontinentalnom delu ideš na more po ribu, ali kad živiš na moru ribe same dolaze...
pavlaka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, forumko topic said: Kakvu sezonu AI prognozira kumiću u kneževini? Nema šanse da to nisi pitao Predviđanja za sezonu u Monaku 1. Uloga i doprinos ofanzivi Monako je klub sa izuzetno jakim rosterom, pogotovo na bekovskim pozicijama, čak i bez potvrde da li će Mike James ostati. Ako James ostane, Nedovićeva uloga bi mogla biti nešto smanjena u smislu glavnog kreatora igre, ali bi bio izuzetno vredan kao sekundarni strelac i igrač koji može da rešava utakmice kada je potrebno. U Zvezdi je često imao loptu u rukama i veliku potrošnju, dok bi u Monaku, uz igrače poput Jamesa i Nikole Mirotića (koji je takođe stigao), mogao da ima efikasniju ulogu sa manjim pritiskom kreacije. Očekivanja: Verovatno nešto manji prosek poena u odnosu na Zvezdu (gde je u prve dve sezone nakon povratka imao oko 13-14 poena po utakmici), ali uz višu efikasnost šuta zbog boljih pozicija i manje opterećenosti. 2. Saradnja sa Spanulisom i timska ambicija Nedović je izjavio da mu je Monako bio prioritet i da je razgovarao sa trenerom Vasilisom Spanulisom, koji je "razume bekove". Monako ima visoke ambicije – u prethodnim sezonama su bili blizu EuroLeague finala. Nedovićeva želja za osvajanjem trofeja na ovom nivou, kako je sam rekao, mogla bi da ga motiviše. Spanulis ga verovatno vidi kao proverenog "closer"-a i beka koji donosi iskustvo EuroLeague na vrhunskom nivou. Očekivanja: Visoka motivisana igra i spremnost da se podredi timskom uspehu. Može biti ključan faktor u tesnim završnicama utakmica (tzv. clutch igrač), što je uloga u kojoj je u Zvezdi bio izuzetan. 3. Zdravlje i fizička sprema Nedović (34 godine, sezona 2025/2026) je tokom karijere imao problema sa povredama. Manje opterećenje na kreaciji u Monaku bi moglo da pomogne u očuvanju njegove fizičke spreme. Njegova elitna atletičnost je i dalje jak adut, a mudrije korišćenje energije tokom sezone bi mu omogućilo da bude na vrhuncu forme u najvažnijem delu sezone, u plej-ofu. Očekivanja: Ključno je zdravlje. Ako uspe da odigra veći deo sezone bez ozbiljnih povreda, biće izuzetno značajan za Monako. Zaključak Verujem da će Nemanja Nedović imati uspešnu sezonu u Monaku. Iako se verovatno neće "vrteti" cela igra oko njega kao u Zvezdi, njegova uloga će biti izuzetno važna kao opasan strelac sa klupe ili startni bek sa dokazanim clutch sposobnostima. Ako Monako sačuva nosioce igre, Nedović je idealan dodatak koji donosi stabilan šut, iskustvo i dodatnu poentersku pretnju, što bi moglo da pogura Monako ka samom vrhu EuroLeague. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Crta se neki scenario da Nedović postane Euroleague šampion sa Monakom, a KKCZ ne dobaci ni do plejina. 2 1
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: Crta se neki scenario da Nedović postane Euroleague šampion sa Monakom, a KKCZ ne dobaci ni do plejina. Nadam se da si makar u daljem srodstvu s Mekom 6
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pre ce Monako ostati i bez plej ofa, da se ispostuje tradicija. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Nadam se da si makar u daljem srodstvu s Mekom Ne iznosim ja tako samouverena predviđanja kao Mek. Osim kad sam prošle sezone izjavila da Oly i Bartzokas neće osvojiti, e u to sam već bila ubeđena. Edited 4 hours ago by DameTime dopuna 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Eto prilike da @pavlaka pita veštačku telegenciju da li je @DameTime dobra prognozerka.
zemljoradnik Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Eto prilike da @pavlaka pita veštačku telegenciju da li će se @DameTime udati za Bogdanovića. 😎
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Msm da bi se AI zbunio kod pitanja za koga @DameTime navija. Bilo bi: 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Pa bar je to jasno, navija za onog lika za koga je ove sezone otvoren topik namesto topika za KK Partizan. Edited 3 hours ago by Smrtokapa 3
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 49 minutes ago, zemljoradnik said: 😎 Bila je i neka želja prema Sterlingu Braunu, ako se dobro sećam. Da...dobro se sećam. Edited 3 hours ago by JPM 5 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: Bila je i neka želja prema Sterlingu Braunu, ako se dobro sećam. Da...dobro se sećam. Malo je zabrinjavajuće otkad ti ovo čuvaš, stalker alert. 1 hour ago, Smrtokapa said: Pa bar je to jasno, navija za onog lika za koga je ove sezone otvoren topik namesto topika za KK Partizan. To se tešiš jer navijam za Partizan. 😁 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Malo je zabrinjavajuće otkad ti ovo čuvaš, stalker alert. Slatko smo se nasmejali Kronos i ja na vajberu kad si ovo izbacila, pa sam sad malo protalaškao naš čet i evo našao. Tako da...ono...
Miloš 52 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @Milos 3.14 Mene vala podseća, malo kretnjama, malo građom, pa čak i nekim facijalnim ekspresijama. Da li je tog kvaliteta kao moj miljenik, nemam pojma, vreme će da pokaže. @mrvica To što je možda perverzan ili ima afinitete ka nečemu, ne znači da nije inteligentan. A slušao sam ga više puta i čitao neke njegove intervjue... Mozak i intelekt i te kako poseduje! Na kraju krajeva, pored radne etike koja ga je krasila tokom karijere, intelekt ga je služio u igri i pomogao da bude top igrač. Nadam se da još nije rekao adio vrhunskom basketu. Edited 2 hours ago by blade runner
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 28 minutes ago, JPM said: Slatko smo se nasmejali Kronos i ja na vajberu kad si ovo izbacila, pa sam sad malo protalaškao naš čet i evo našao. Tako da...ono... Cela situacija mi je malo više creepy, ali me bold ne iznenađuje. 1
božija noga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Novosti lajno. U vezi sa čuvenim medicinskim timom 😁🏀 Edited 1 hour ago by božija noga
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, DameTime said: To se tešiš jer navijam za Partizan. 😁 Gde je Secunda topik?
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, božija noga said: Novosti lajno. U vezi sa čuvenim medicinskim timom 😁🏀 1
Jeremija123 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igramo li mi neku utakmicu sutra ili sam ja nešto to sanjao? Na tv programu arene nema ništa.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jeremija, igramo sutra u 17h protiv Fenera. Prenos je na arena premium 1. U pitanju je turnir na Kritu ako se ne varam. 1
Recommended Posts