Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cujem da je Tajrik pokzao publici srednji prst u pauzi izmedju 3. i 4. cetvrtine. A posle utakmice, usao u svadju sa nekim navijacima. Mislim da nakon ovoga povratka nema. Tajrik, Parker i Wash moraju otici odmah. Njihovo bitisanje u timu stvara jedino stetu. 3 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, TripleJ said: Klubovi u EL nekako moraju da nadju nacin da se zastite od ovakvih scenarija. S obzirom na to da je EL postala smetliste NBA, i da dolaze svi ti US igraci sa vrlo problematicnim mindset-om, da uzimaju poprilicno velike novce, a da ovo ipak nije Kina ili G League, vec ozbiljnije takmicenje, sa naglaskom na takmicenje, gde se zapravo sve ekipe takmice za neki rezultat i poziciju, a ne promociju jebenih igraca. pisali smo o ovome. to je nemoguće, igrači su zaštićeni ugovorima koje prave top pravnici, imaju međunarodnu težinu i validnost, agencije se međusobno drže u održanju ovakvog sistema gde su igrači i agenti zaštićene bele gorile. konačno iza ćoška vrebaju skauti drugih klubova EL koji neće trepnuti da otkupe tajrika džonsa čim mu date ispisnicu. solidarnosti nema, bukvalno ovo je gladijatorska borba da se dođe do upotrebljivih igrača. nisam bzvz pomenuo precednika makabija koji je popunjavao blokče šta se ima za poneti iz bgd za njegov tim. 1
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sramna igra ja prosto ne verujem da se ovo desava. Pustite pare, treba da posaljete pola igraca na tribine, cak ni Aba da ne igraju, pa neka se pitaju sta ce i kako ce na leto. Sram ih bilo jbte. 2 1 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A mozda je zeljko izvlacio maximum sa ovim igracima 5 1 1
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najbolje za Partizan i jeste da se ovo brukanje nastavi, revolt ce nastaviti da raste i nece biti sanse da se gmazovi sakriju iza bilo koga. Ovako nema sta da anestezira i pravedan gnev moze da se usmeri tacno tamo gde treba. Ne treba im dati sekunde jebene mira. Jos jednom apelujem na grobariju da ne gute udice u vidu Penje, Paynea i da se ne dozvoli normalizacija nenormalnog i pogubnog za nas klub. Budite se, bre. 7 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago moram da citiram forumskog brata kojota koji je, kad sam mu čestitao penjaroju i pejnaroju rekao - nije svestan gde dolazi. ko je ovo očekivao neka gleda da unovči svoju dalekovidost, ja se iskreno nisam nado. nije KKP ovoliko loš, naprotiv. 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Elevator Operater said: U koju svrhu? Izbaciti iz ekipe 4-5 igraca. Udomiti ih negde ako moze. Dovesti 2-3 riljaca, nebitno da li iz Aba, EC ili LS. Vise minuta za klince. Prvi na spisku neka bude Tanaskovic. Gore ne bi bilo. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, rodriguez said: pisali smo o ovome. to je nemoguće, igrači su zaštićeni ugovorima koje prave top pravnici, imaju međunarodnu težinu i validnost, agencije se međusobno drže u održanju ovakvog sistema gde su igrači i agenti zaštićene bele gorile. konačno iza ćoška vrebaju skauti drugih klubova EL koji neće trepnuti da otkupe tajrika džonsa čim mu date ispisnicu. solidarnosti nema, bukvalno ovo je gladijatorska borba da se dođe do upotrebljivih igrača. nisam bzvz pomenuo precednika makabija koji je popunjavao blokče šta se ima za poneti iz bgd za njegov tim. Ja zbog toga već pet puta pišem da im treba što više usporiti karijeru i ogaditi vreme provedeno u klubu i dobijenic nezarađeni novac. Neka bleje na tribinama, neka budu izmene na pet sekundi, neka putuju busom na gostovanja, neka treniraju u hladnoj hali... Šta god je legalno a dovoljno pakosno. Naravno, ovo se odnosi na nekoliko kolovođa ovog ludila. 1 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, ScepanScekicSto said: Evo Vanja kaze da im treba vise vremena Nabijem ga na kurac i njega i vreme 5 1 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najgore sto se moze uraditi jeste da se uprava sakrije iza zeljka, a to je vec uradjeno, i da se igraci sakriju iza Jabaria 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, Barkley#34 said: Kakve su kazne u EL za doping? Ako bi moglo da se sredi da nekoliko igrača bude pozitivno na neki žestoki doping. Ili bar da im sredimo neke kurve sa triperom, daj šta daš. Ne zajebavam se. Sipati im drogu u piće. U noćnom klubu naravno. Možda se i pobiju sa nekim (ne znam otkud mi ideja) pa bude osnova za discipline kazMe. 1 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Je l je izasao podatak koliko je navijaca veceras bilo u Areni? NIsam nasao taj podatak. 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, suptil said: Je l je izasao podatak koliko je navijaca veceras bilo u Areni? NIsam nasao taj podatak. Osecaj dok sam gledao da nema ni 14-15k
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, suptil said: Je l je izasao podatak koliko je navijaca veceras bilo u Areni? NIsam nasao taj podatak. Attendance 13,749
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako vi, grobari, mislite da je vama teško posle Virtusa, Žalgirisa i sad Makabija... Šta mislite, kako je nama kad smo istopili +16? Znajte i da izgubite -100, nama će i dalje teže pasti ovih -11. 😭 Edited 1 hour ago by Summerfunk
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali ova doza bezobrazluka Tajrika je za debelu kaznu. Sigurno može da popije disciplinsku za pokušaj izazivanja incidenata. 1 1
Stiletto Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 24 minutes ago, Summerfunk said: Ako vi, grobari, mislite da je vama teško posle Virtusa, Žalgirisa i sad Makabija... Šta mislite, kako je nama kad smo istopili +16? Znajte i da izgubite -100, nama će i dalje teže pasti ovih -11. 😭 Molim te da se ne ljutiš, ali "da komšiji crkne krava" mi uopšte nije medicina za sadašnje duševno stanje. 1
wrach Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Koga zabole za pare? Para ima, to ocigledno nije problem. Zaboraviti na sve te milione zarad ciscenja. Likovima koji se zalecu na publiku i provociraju istu u toku utakmice treba zabraniti da treniraju, pa neka idu dogodine negde van forme. I koji je bre kurac novinarima, moze li jednostavno pitanje - Da li ce i ko snositi odgovornost za kontinuirano sramotno izdanje?
Kooineeperk Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago On 12/22/2025 at 11:33 AM, Kooineeperk said: Sad gledam nesto vas raspored i one predikcije koliko ce pobeda biti potrebno za doigravanje. Bice vraski tesko ali sanse postoje. Izbrojao sam 14 potencijalnih pobeda, moze i da se ne odbrani domaci teren ali da se nadoknadi na strani na tezim utakmicama... To je onda 20 pobeda sto jeste neki garant doigravanja. Makabi kod kuce W Valencia, Monako, Barca na strani stavljam 2W-1L (racunam, da katalonac moze da iznenadi Barsu i da se dobije mozda Monako) Olympiacos kod kuce L Bayern u gostima W Hapoel kod kuce L Armani i Makabi u gostima 1W+1L, moze jedna da se pobedi Pao, Real kod kuce i Fener u gostima, moze jedna da se pobedi 1W+2L Dubai kod kuce, Virtus, Paris, Asvel - ovo je kljucna serija gde racunam 4W Valencia kod kuce W Zvezda, Efes u gostima, moze da se dodje do 1W+1L Zalgiris i Baskonija kod kuce za zavrsnicu, 2W Tesko, ali nije neizvodljivo. Preduslov je da igraci daju 100% sebe, da trener, koji god, preokrene hemiju tima i uz to jedno pojacanje postanete zajebani za igranje sa vama. Nije nemoguce, i iskreno voleo bih to da vidim, kao i odlazak Ostoje (i DrChele i hulje na vlasti). Kako kaze izreka - No pain Payne no gain. Ono kad padnes tiket na prvom paru od 15ak koje si vezao... Nista, morace da se dobiju i Valensija i Monako i Barsa. Ne znam sta bih rekao - stvarno sam bio optimista. Sa akcentom na bio.
Summerfunk Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 29 minutes ago, Stiletto said: Molim te da se ne ljutiš, ali "da komšiji crkne krava" mi uopšte nije medicina za sadašnje duševno stanje. Jbg brate, ja nisam ovde da se ližem sa vama i da vam želim sve najbolje, da me ne shvatiš pogrešno možda? Samo kažem da je meni trenutno gore nego vama kad vidim od koga je Saša uspeo da napravi košarkaški tim, galaktikose da ne kažem
liv7 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Mislim da ne bi ste imali uopste problema da se resite igraca koji su izgubili kontakt i sa klubom i sa navijacima.Mislim da bi se nasli klubovi koji bi preuzeli celokupnu platu Tajrika,Karlika,Vasingtona Stirlinga...sve su to vrlo kvalitetni igraci...jedino bi za Dzabarija,dok je fizicki u ovom stanju, morali zestoko da doplatite.E,sad,da li je pametno izbaciti bas svaku trulu jabuku iz korpe...
Recommended Posts