Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 56 minutes ago, Elevator Operater said: Savo limitirao komentare na insta, ali ne i potrebu da pravi self kompilacije. Ko je to?
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Ko je to? Sad ga za kaznu vise ne pominjemo po nadimku ili si legit zaboravio da mu je to nadimak? 😁 Washington
leki bg Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, fedor said: Damage control 😄https://nova.rs/sport/kosarka/partizan-u-pregovorima-sa-malikom-bizlijem/ Pregovara licno Ostoja junior hahahahaha Mora damage control, svako od nas bi to uradio u Ostojinoj kozi. Malik Bizli realno najbolji Amerikanac iz NBA koji bi dosao u Evropu u zadnjih par godina. Ni Kendrik, ni Grejem, ni Voker jedan i drugi...svi su nekad znacili, ali su barem 1 sezonu pre dolaska bili qrac na biciklu u NBA. Malik nije, on je na pragu prajma, njegovi problemi su vankosarkaske prirode, i, uz to, msm da je cak i aksiom da je najludja glava u NBA. Tako da...win some-lose some.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da da samo ti dovodis jos jednog igraca upitne profesionalnosti na ovaj tim koji isto ima problema sa istom. 2 4
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://www.instagram.com/p/DR98nm1iBaC/?igsh=MXg0MnV4aXF1ODAxbw== haahhahahahaha hahahahajajajaj daj jebote ugasite nas
Luchifer89 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Čeka se Bugi Kazins i "najjači crnački sindikat" ikada Edited 8 hours ago by Luchifer89 4 6
fedor Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 hours ago, rodriguez said: nikad mi neće biti jasno zašto i kako bayern. moj brat vozi velike šlepere za milšped preko evrope ali opet, zašto je izabran bayern a ne recimo barcelona, gde često vozi velike automobile koji idu preko okeana dalje. anyone Milsped je nekoliko puta spominjan i u Bundestagu u negativnom kontekstu i kao pretnja nemackim kompanijama zbog obima, nacina poslovanja i uticaja na neke nemacke institucije pa je to sponzorstvo i jos nekoliko humanitarnih donacija kontam PR potez jer Nemacka nije Srbija. Covek kao covek je svuda kvarljiva i potkupljiva roba, ali koliko se na takve stvari ovde gleda kao na nesto normalno i ocekivano tamo sistem odmah reaguje ako nista bar simbolicno. @ScepanScekicSto Ne znam za Paspalja nista, ono sto znam je da je Zeljko mnogo bolji sa njim nego sa Savicem recimo, Pralja ga je branio pre par meseci kad su krenuli ovi losi rezlutati i apostrofirao igrace kao krivce, znam i da je Obradovic licno spominjao Paspalja i Novicu kao moguce prirodne naslednike Zorana, ali u ovom ludilu da li je to ako nisi samnom onda si protiv mene varijanta ne bih mogao reci. 1 hour ago, Eddard said: Takoe bre, na ovu grupu bandita samo fali ilegalni kockar. Da uzmemo da vest ima neke veze sa istinom, a verovatno nema voleo bih da vidim taj nivo qrzzobolje sa kojom ce gospodin kocos da igra i inkasira 2 milke do kraja sezone 😄 Slag na tortu ovog tima definitivno. 1
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Luchifer89 said: Čeka se Bugi Kazins i "najjači crnački sindikat" ikada 2
rodriguez Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago paspalja možete naći svaki dan, sa naglaskom na kasnije jutro kako ispija svoj kvalitetni espreso/dojč u kafiću esquina na uglu kičevske i molerove https://maps.app.goo.gl/mcSFLv6kB3Y2FjAaA pa ga možete pitati šta hoćete, ako je raspoložen odgovoriće. a često se desi da je u društvu igrača iz svoje generacije...
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Sava, ne Savo. U Bosni je Sava žensko ime, a Savo muško. U Srbiji Sava je muško ime, a Savo je Bosanac. 24 minutes ago, Luchifer89 said: Čeka se Bugi Kazins i "najjači crnački sindikat" ikada “Crnjski” se reče, by PejoTM. @Barkley#34 see what I did here? 😁 1 3
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čestitam, ozbiljno pojačanje ako klikne. #ocokoljaeffect 5
mindgame Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) kao Zvezdaš kažem da ako dodje igrac ovakvog kalibra i ovakvog napadackog arsenala da to ne može i neće biti loše. Mogu da se pišu razne stvari da je promaja u glavi, kockar itd, lik je ubica i duplo bolji igrac od Nana Po meni nema teorije da igra loše, makar i privatnik bio, on će u proseku beleziti bolje brojke nego Nan. Stvarno ubica i stvarno se nadam da neće doći. Ako potpise, sve u svemu svaka čast na tome Edited 7 hours ago by mindgame
wrach Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nadam se da je ovo buva. Neka se pozabave otkazima, a ne dovodjenjima igraca, s obzirom da je sezona 25/26 gotova. 2
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 28 minutes ago, Son_of_a_gun said: U Bosni je Sava žensko ime, a Savo muško. U Srbiji Sava je muško ime, a Savo je Bosanac. Rahmetli baba moje žene se zvala Sava a moj drugar sasvim drugačije - Sava. Malo mi je žao što se nikada nisu upoznali. 1 2
Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo nam je ova dijabola falila Verovatno ce ga potpisati Ali daleko od toga da je 2 miliona do kraja sezone, to je cist spin da se pokaže kako se ima onih famoznih 27 miliona 1
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I da mu se isplate unapred ta dva miliona, pa da može ko čovek da igra sebe over under 🫠 1 8
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, jedibojan said: Dobrodoslica bratu u zemlju kladionica Kao da je Klaudio Kaniđa potpisao za Independiente Medellín 3 9 1
Recommended Posts