Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Komsije izgube derbi i pokvare forum, ne pamtim da je ikada islo jedno bez drugog 🤣 2
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Alek The Great said: Ne mozemo mi lagano da privedemo utakmicu kraju. Ali je ovo je vec neverovatan niz pobeda. Sve je vec receno za centre u lajvu. A kad smo vec kod toga naidjoh na vest da zelimo Quetu. To je sala za prvi april, on će dečko pre zabiti 30/3 u Nba nego izaći iz lige. 1 hour ago, Ne sam Safete said: Bruno je bio dobar, izrudario je tekmu k'o Alija Sirotanović. Drugo pol savršeno, prvo tankosava
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Potpuno zaslužena pobeda KKP koja je trebala da bude oko 10 razlike na kraju. Malo CMM hail mary šutevi, malo su i sudije dozvolile jači kontakt u finišu, malo ste se uspaničili...međutim imate Carlika koji taman ima idealnu meru sportskog bezobrazluka i drskosti sa jedne, a smooth mothafucka sindroma sa druge strane. Našem "spasiocu" Butleru fali malo više ovog prvopomenutog za tvrdu, takmičarsku na nož košarku. Pošto sam sertifikovani hejter igre Nicka Calathesa i to se nikada neće promeniti, sinoć je odigrao sjajan meč uz pre svega doktorsku selekciju faulova, svaki put kad igrač taman napravi prednost on ga iseče. To su detalji koji prave razliku, posle ga i nebesa nagrade da uđe po neka bomba kad treba. Fernando je ozbiljan igrač i još ozbiljniji potencijal. Mnogi su ga potcenili nakon loše uloge u Realu, ali on je ogroman, jak i nije ni čudo što su se svi otimali za njega kad je dolazio iz Amerike. Manje više je držao egal sa tri naša centra različitih karakteristika i koristio svoje prednosti. Da ima širu lepezu poteza bio bi lagano u NBA. Na kraju Bonga, postao je jedan od onih jako vrednih igrača kojima ne možeš ništa da zameriš i kad odigra loše. A retko kad odigra loše, posebno kad ne mora da izlazi iz opanaka. Uz Washingtona na 10-15 minuta kao totalnog wild card igrača ova ekipa će imati i dovoljno nepredvidivosti, pa ako ti treba hail mary košarka - tu je, a ako ti treba stabilniji ali plašljiviji igrač - tu je Milton. Daleko od toga da je ovo ekipa koja bi se nešto pitala za vrh EL, mislim da ste tu u iluziji jer ste dobili dosta neizvesnih završnica nakon što ste ostali potpuno bez pritiska rezultata, ali biste bili legit play in ekipa ako ništa. 8
pendulum Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jutrić, kafica, kafetin, pokvaren forum (namerno ga zablokirali da ne možemo da se naslađujemo sinoć...). Bolji šut za 1, 2 i 3. Bolji u skoku. Bolji u asistencijama. Bolji u ukradenim loptama. Da smo ubacili trojku iz ona 4 uzastopna napada nakon ofanzivnih skokova, prelomili bismo tekmu još ranije. Ovako smo malo zaglavinjali i strepeli ali ipak priveli na Karlika do kraja. Penjaroja odlično pripremio utakmicu. Kao što rekoh - nismo videli sve u onom ABA derbiju. Imali smo odgovor na njihv presing i udvajanja. Ovaj put nas je i šut služio solidno. Potpuno zaslužena pobeda i šteta što ovo sve nije kliknulo malo ranije da se još malo ložimo oko plejina. Bravo za celu ekipu i odnos prema igri. 11
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Sector said: Čestitam, još jednom ste pokazali da ste bolja ekipa. Rekreativni derbi u aba ligi ne uzimam za ozbiljno. Karlik strašan igrač, svakako uz CMMa najbolji u obe ekipe. B1: Hvala kolega B2: ne. Prosto ne. Mozemo da se suprotstavimo i sinoc smo igrali bolje, ali nemamo bolji tim od Zvezde, koja mozda ika najjaci tim u svojoj istoriji. Ne moze tim kome sa jedne strane ulaze Pokuš i Arijan biti jaci od tima kojem ulaze Kalina i Batler. E sad, zasto taj tim ne igra konstantno u skladu sa kvalitetom i dubinom, pa...ja ne znam pozudano, mada verujem da u vasem dvoristu postoji konsenzus oko toga. 4
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaka čast komšiluk. Sjajno spremljena utakmica... Nevjerovatan igrač je Karlik Dzons. Kad je on tu onda je i Sterling svoj na svome, kao i Bonga, i mnogi drugi. Igrač koji pomjera mnogo toga i definitivno najbolji plejmejker u EL. Mislim šta reći za igrača koji je sa svojom reprezentacijom, sačinjenom mahom od anonimusa i divalja, imao šut za pobjedu protiv dream team-a. Pravi plejmejker sa izuzetnim liderskim sposobnostima, koji u svakom trenutnu zna šta radi. Skoro nemoguć za čuvanje jer šta god pokušao protiv njega uvijek ima odgovor. Ova ekipa je po projekcijama pred početak sezone bila viđena u 8, što sad i vidimo da je s razlogom. Mnogo igrača koji mogu kvalitetno da igraju u oba smjera, samo je falio jedan da to sve poveže u jednu kompaktnu cijelinu. Strašan ubod. Baš kao što ste vrhunski pogodili sa Bongom i Sterlingom. 3 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 34 minutes ago, Chaos Is Me said: Daleko od toga da je ovo ekipa koja bi se nešto pitala za vrh EL, mislim da ste tu u iluziji Odakle ti ovo za iluziju? Ne sećam se da je iko ovde imao takvo očekivanje otkad se ispostavilo da je Džabari propast. Ova ekipa bi se u normalnim okolnostima verovatno borila za neku od pozicija 6-10 i mislim da bi se većina ovde složila sa tim predviđanjem. Inače, kao što smo dobijali neke neizvesne završnice tako smo ih i gubili, to je negde u egalu. Inače, nisam ljubitelj ludog Save u ovoj ekipi koja izgleda organizovano ali je sinoć nedostajao u poslednjih 3-4 minuta, bilo je kao nacrtano za njega. 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Morala je da se ohladi glava a i crko je forum sinoc. Cestitke na pobedi, potpuno zasluzeno. Ljubomoran sam kako je Penjarola namestio odbranu, napravio je po rejtingu defanzivno 1. ekipu u EL u poslednjih 6 kola. Trenutno ste bolja ekipa, a uz to potpuno rastereceni, poraz me ne cudi ni malo. Steta za vas za prvi deo sezone, imala bi ova vasa ekipa sa Carlikom stosta da pokaze i u PO. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Karlik Dzons je najbolji strani igrač u Srbiji trenutno, a možda i ikada. Mislio sam da je prošle sezone problem u istrošenim Kenanu/Teo/Nedi/Lazi koji su ga čuvali, ipak momak nam konstantno jebe majku gde god da nas vidi i vredi svaki evro. 183 cm i jedva 80 kg a trpi nenormalne batine od najboljih defanzivaca, pogotovo u derbijima.. 3
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Odgledah još jednom poslednju četvrtinu; kao da smo igrali dve različite utakmice u prvih, i drugih 5 minuta. Napravili smo razliku na četiri do pet vezanih trojki, pametne faulove Kalatesa koji je igrač sa ubedljivo najvišim bbiq u ekipi i solidno pokretljivom odbranom gde smo sve preuzimali. Kad smo kod faulova, moram da se osvrnem na Miltona i one situacije početkom 3/4, tip prosto ne kapira, prazan pogled. Penaroja ga hvala Bogu izveo odmah, i više ga nije ni vraćao. Problem je bilo građenje reketa, pokupili su dosta ofanzivnih skokova, ali smo kontrolisali tempo, igralo se po našim notama. Dakle, u tom periodu je razlika otišla na 15,16 razlike, fluidan napad, dobro je kružila lopta, ubačeni šutevi iz smislene košarke - a onda - neko je oborio osigurač. Teško je uopšte nabrojati šta smo sve loše uradili u poslednjih pet minuta. Ovaj put neću o tome, pobedili smo i nema potrebe zakerati. Ali hoću još jednom o suđenju. Imao sam utisak i sinoć da je bilo loše u poslednjih par minuta. Hladne glave, bilo je užasno i doprinelo je umnogome haosu u koji smo upali. Presing na loptu, non stop u kontaktu, na naša dva najjača ballhendlera, tuča, jahanje, prebiše ih. Pet faulova nisu svirali na Karliku. Ruku na srce koraci Kalatesa su bili. Lepa pobeda, Karlik pokazao da je lider na terenu, desna ruka Kalates, Bonga duša ekipe. Navikao sam da je non stop prisutan na skoku, sinoć je to izostalo, otuda i problemi sa građenjem. Treba reći da nas je Sterling sam držao/vodio u 1/2. Penaroja, dobra priprema i korekcije u odnosu na prethodni derbi u ABA, fina prilagođavanja u toku meča na dešavanja na terenu, pravi osećaj za TO, Milton zasluženo zakucan za klupu iako nam je još jedan igrač u rotaciji, a jak na lopti, bio potreban. Šest pobeda u nizu je šest pobeda u nizu, i ne može mu se ništa tu oduzeti, bez obzira što nastupa iz pozicije underdoga. I nadam se da će EL jako kazniti KKCZ za ona dešavanja u Areni. Edited 2 hours ago by le piaf 5
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 3/22/2026 at 11:20 PM, wrach said: Kaze Sašica "Mnogo je važno da nismo imali veliku potrošnju, neka ovo bude jak trening pred ono što nas čeka." Ja bih bas voleo da ga ova izjava saceka za 10ak dana : ) Ispunila su se ocekivanja... Nije bas da sam hteo da ga klub podjebava, ali okej 2
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, le piaf said: Ali hoću još jednom o suđenju. Imao sam utisak i sinoć da je bilo loše u poslednjih par minuta. Hladne glave, bilo je užasno i doprinelo je umnogome haosu u koji smo upali. Presing na loptu, non stop u kontaktu, na naša dva najjača ballhendlera, tuča, jahanje, prebiše ih. Pet faulova nisu svirali na Karliku. Ruku na srce koraci Kalatesa su bili. Kuka moj klinac sinoć na suđenje. Kaže pokrali nas. Hvata se za par nekih faulova, na primer faul sviran Miljenoviću a trebao da bude faul u napadu Pokuševskog. Ja uzmem i vratim mu unazad par detalja samo iz završnice. Nebulozan faul sviran Karliku nad Čimom. Ne svirano 2+1 Karliku od strane Batlera kada ga je Batler uhvatio za ruku na prodoru a Karlik nekako iz muda izvukao loptu visoko na tablu... Generalno su pustili igru sa dosta kontakta tokom cele utakmice, pritom su propustili neke očigledne faulove da sviraju i onda ovo u završnici gde su baš pustili tuču. Da ne navodim sad detalje sa obe strane. Nisam fan suđenja kada se svira svaki kontakt, ali ovi sinoć preteraše. 17 minutes ago, le piaf said: I nadam se da će EL jako kazniti KKCZ za ona dešavanja u Areni. Potpuno podržavam ovaj stav, ali ću ponoviti nešto što sam pisao i ranije kada su naša dva kluba kažnjavana zbog navijača, ništa ta kazna neće promeniti. Jednostavno društvo je toliko u kanalu da ne obraća pažnju na to što će klub biti kažnjen, nije ih briga. Ponoviću ono što sam napisao i kod nas, onim debilima sa laserima bih ruke polomio. Toliko sam se iznervirao sinoć zbog ponašanja publike da sam zbog poraza u derbiju bio skoro rezigniran. I kad sam već ovde red je da čestitam na pobedi, htedoh i sinoć ali viša sila. Potpuno zasluženo. Odigrali ste pametnije i sa više energije od nas, a barem ovo drugo bi trebalo da bude obrnuto. Svaka čast. 7
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma nisu laseri toliki problem kad imaš dovoljno dima od baklji u hali😁 3
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 50 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Karlik Dzons je najbolji strani igrač u Srbiji trenutno, a možda i ikada. Mislio sam da je prošle sezone problem u istrošenim Kenanu/Teo/Nedi/Lazi koji su ga čuvali, ipak momak nam konstantno jebe majku gde god da nas vidi i vredi svaki evro. 183 cm i jedva 80 kg a trpi nenormalne batine od najboljih defanzivaca, pogotovo u derbijima.. Kao zvezdaš nisam ljubitelj tog lika.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U sred najbitnijeg napada na tekmi, Sterling uzeo da glodje dres 😄 7 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, crni96 said: Kao zvezdaš nisam ljubitelj tog lika.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Knipex said: Kuka moj klinac sinoć na suđenje. Kaže pokrali nas. Hvata se za par nekih faulova, na primer faul sviran Miljenoviću a trebao da bude faul u napadu Pokuševskog. Ja uzmem i vratim mu unazad par detalja samo iz završnice. Nebulozan faul sviran Karliku nad Čimom. Ne svirano 2+1 Karliku od strane Batlera kada ga je Batler uhvatio za ruku na prodoru a Karlik nekako iz muda izvukao loptu visoko na tablu... Generalno su pustili igru sa dosta kontakta tokom cele utakmice, pritom su propustili neke očigledne faulove da sviraju i onda ovo u završnici gde su baš pustili tuču. Da ne navodim sad detalje sa obe strane. Nisam fan suđenja kada se svira svaki kontakt, ali ovi sinoć preteraše. Potpuno podržavam ovaj stav, ali ću ponoviti nešto što sam pisao i ranije kada su naša dva kluba kažnjavana zbog navijača, ništa ta kazna neće promeniti. Jednostavno društvo je toliko u kanalu da ne obraća pažnju na to što će klub biti kažnjen, nije ih briga. Delim mišljenje, i ja volim kad sudije puste igru u kontaktu, ne seckaju i ne pretvore utakmicu u festival bacanja i 3.5h negledljive košarke i prekida. Mislio sam juče na lajv temi KKP da nakon 3/4 napišem da je suđenje odlično, ali su mi druge stvari okupirale misli. Zaista sam bio zadovoljan, prvo poluvreme gotovo bez prekida, 3/4 taman onoliko koliko treba. Rekao bih da se nisu videle, što je uvek dobro. A onda, potpuna tuča, hrkljuš. Kontra Zvezde gde je Miljenović promašio polaganje na drugi obruč, pa Kalinić iz odbojke je čista odluka, nije tu bilo nikakve silazne, lopta je legla na obruč, i skinuta sa istog. Koraci Kalatesu bili, pomerio je stajnu nogu, dva puta. Ali su dopustili prebijanje Jonesa, kao napadač bi trebao biti zaštićen, umesto toga su dopustili jahanje. 41 minutes ago, Knipex said: Potpuno podržavam ovaj stav, ali ću ponoviti nešto što sam pisao i ranije kada su naša dva kluba kažnjavana zbog navijača, ništa ta kazna neće promeniti. Jednostavno društvo je toliko u kanalu da ne obraća pažnju na to što će klub biti kažnjen, nije ih briga. Ponoviću ono što sam napisao i kod nas, onim debilima sa laserima bih ruke polomio. Toliko sam se iznervirao sinoć zbog ponašanja publike da sam zbog poraza u derbiju bio skoro rezigniran. I kad sam već ovde red je da čestitam na pobedi, htedoh i sinoć ali viša sila. Potpuno zasluženo. Odigrali ste pametnije i sa više energije od nas, a barem ovo drugo bi trebalo da bude obrnuto. Svaka čast. Isto važi, naravno, za mandrile i sa naše strane. Potpuno isti sklop ljudi, samo ih boje razlikuju.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko je verovao da Sterling nece ici do kraja u onom poslednjem napadu? 1
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bas me ne greje sunce oko Karlikovog ostanka... los osecaj. Nadam se da gresim.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Jakob Aman said: Bas me ne greje sunce oko Karlikovog ostanka... los osecaj. Nadam se da gresim. Ja msm da je to done deal
Recommended Posts