Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
43 minutes ago, Arsenije Pesic said:

6. Partizan shop ima majice u svim veličinama;

Onog dana kada ja nađem majicu u svojoj veličini u Shop-u, Srbija će biti slobodna 😁. Pre će Brick pogoditi svako slobodno koje šutira.

• Ha-ha 4
Posted
50 minutes ago, Barkley#34 said:

A da smršate malo pa će biti i majica? :classic_biggrin:

Ili da prestanu da navijaju za fenjerasa i predju u komsiluk. Ima kod mene i 4XL za ove sto su kao mali upali u kazance sa carobnim napitkom 😂

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted (edited)

Moram da se upišem na topik i na ovaj sveti dan kada smo poslednji na tabeli, mislim da prvi još nismo bili od povratka u EL ali evo nas na dnu. Živa istina da tabela uvek sve pokaže, nikad neće prestati da bude istina.

Limare, odlazi, jedva čekam 14.01.

Edited by Dzep
Posted
3 hours ago, Eddard said:

Onog dana kada ja nađem majicu u svojoj veličini u Shop-u, Srbija će biti slobodna 😁. Pre će Brick pogoditi svako slobodno koje šutira.

Mom drugu debeljanu od 140 kg smo pre par godina za rodj nasli onaj vas retro dres sa Sintelon sponzorom ili ko je vec bio '92, tako da ne brini 😄

Posted
4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Mom drugu debeljanu od 140 kg smo pre par godina za rodj nasli onaj vas retro dres sa Sintelon sponzorom ili ko je vec bio '92, tako da ne brini 😄

To mora da je bio Stragijev original 😂

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
16 minutes ago, Eddard said:

To mora da je bio Stragijev original 😂

Ja bih košarkaške dresove isključivo prodavao u originalnoj veličini igrača koji ih je nosio ili nosi, pa ako si preko 130kg onda samo Stragi iz te generacije

Posted (edited)

Konacno sam i ja spreman da se Kuper vrati. Ne sumnjam da bi njegovi upisi zasmejali, uvredili, razbesneli sve u jednom (poput onog pred derbi, vazno je jedino odbraniti +41, secam se koliko nas je trigerovao 😅). Ovo je sezona gde fale i on i Kronos sa bumerskim "forama". Da ispucamo sve sto mozemo 🥲🤣

Edited by Elevator Operater
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

Bravo!

Sad to idi i reci svakom i za svakog ko voli nesto a nije najuspesniji u svom poslu, da budes dosledan.

Kad se rodiš odlučiš za koga ćeš da navijaš. Kad odrasteš shvatiš čije boje nikad nećeš nositi. Ako to ne znaš o kakvoj to uopšte “ljubavi” pričamo? 

Posted (edited)

Nick the brick maksimalno profesionalno odradjuje platu u fiskulturnoj sali protiv Borca.

Legenda EL i evropske kosarke. Veteran. U situaciji u koju je dosao.

Svaka cast torima

Edit: ovo sam napisao dok je bio na 2/2 😄

Edited by jedibojan
  • Like 5
  • Ha-ha 2