Eddard Posted Saturday at 09:39 AM Posted Saturday at 09:39 AM 43 minutes ago, Arsenije Pesic said: 6. Partizan shop ima majice u svim veličinama; Onog dana kada ja nađem majicu u svojoj veličini u Shop-u, Srbija će biti slobodna 😁. Pre će Brick pogoditi svako slobodno koje šutira. 4
Barkley#34 Posted Saturday at 09:58 AM Posted Saturday at 09:58 AM A da smršate malo pa će biti i majica? 3 14
Arsenije Pesic Posted Saturday at 10:08 AM Posted Saturday at 10:08 AM 8 minutes ago, Barkley#34 said: A da smršate malo Pričamo o realnim željama ovde Uostalom, grobari su veliki ljudi. 1 1
drperce Posted Saturday at 10:51 AM Posted Saturday at 10:51 AM 50 minutes ago, Barkley#34 said: A da smršate malo pa će biti i majica? Ili da prestanu da navijaju za fenjerasa i predju u komsiluk. Ima kod mene i 4XL za ove sto su kao mali upali u kazance sa carobnim napitkom 😂 1 3
Smrtokapa Posted Saturday at 11:11 AM Posted Saturday at 11:11 AM ^ Ovo se zove poslovan čovek, privrednik i entrepreneur, takav vam treba na čelu kluba. 5 10
drperce Posted Saturday at 11:15 AM Posted Saturday at 11:15 AM 2 minutes ago, Smrtokapa said: ^ Ovo se zove poslovan čovek, privrednik i entrepreneur, takav vam treba na čelu kluba. 1
Dzep Posted Saturday at 11:27 AM Posted Saturday at 11:27 AM (edited) Moram da se upišem na topik i na ovaj sveti dan kada smo poslednji na tabeli, mislim da prvi još nismo bili od povratka u EL ali evo nas na dnu. Živa istina da tabela uvek sve pokaže, nikad neće prestati da bude istina. Limare, odlazi, jedva čekam 14.01. Edited Saturday at 11:28 AM by Dzep
Barkley#34 Posted Saturday at 12:07 PM Posted Saturday at 12:07 PM 55 minutes ago, Smrtokapa said: ^ Ovo se zove poslovan čovek, privrednik i entrepreneur, takav vam treba na čelu kluba. Je l' se razume u limariju?
Eddard Posted Saturday at 12:12 PM Posted Saturday at 12:12 PM 2 hours ago, Barkley#34 said: A da smršate malo pa će biti i majica? Jebeš muškarca grobara bez 100kg. 3
Jakob Aman Posted Saturday at 12:30 PM Posted Saturday at 12:30 PM Kaboklo izgleda u AEKu. Stvarno bi vrhunac bio da jednog mentola zamene drugim. Ali svakako je sve otislo do djavola pa ni to ne bi bilo iznenadjenje.
Mile1 Posted Saturday at 12:52 PM Posted Saturday at 12:52 PM Koliko sam cuo jurite Dzekirija iz cska
Kosjan Willavić Posted Saturday at 01:15 PM Posted Saturday at 01:15 PM 3 hours ago, Eddard said: Onog dana kada ja nađem majicu u svojoj veličini u Shop-u, Srbija će biti slobodna 😁. Pre će Brick pogoditi svako slobodno koje šutira. Mom drugu debeljanu od 140 kg smo pre par godina za rodj nasli onaj vas retro dres sa Sintelon sponzorom ili ko je vec bio '92, tako da ne brini 😄
Eddard Posted Saturday at 01:19 PM Posted Saturday at 01:19 PM 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Mom drugu debeljanu od 140 kg smo pre par godina za rodj nasli onaj vas retro dres sa Sintelon sponzorom ili ko je vec bio '92, tako da ne brini 😄 To mora da je bio Stragijev original 😂 1 4
Tunis Posted Saturday at 01:37 PM Posted Saturday at 01:37 PM 16 minutes ago, Eddard said: To mora da je bio Stragijev original 😂 Ja bih košarkaške dresove isključivo prodavao u originalnoj veličini igrača koji ih je nosio ili nosi, pa ako si preko 130kg onda samo Stragi iz te generacije
Eddard Posted Saturday at 01:42 PM Posted Saturday at 01:42 PM Kontam da to baš ne bi bilo profitabilno 😁.
Elevator Operater Posted Saturday at 01:55 PM Posted Saturday at 01:55 PM (edited) Konacno sam i ja spreman da se Kuper vrati. Ne sumnjam da bi njegovi upisi zasmejali, uvredili, razbesneli sve u jednom (poput onog pred derbi, vazno je jedino odbraniti +41, secam se koliko nas je trigerovao 😅). Ovo je sezona gde fale i on i Kronos sa bumerskim "forama". Da ispucamo sve sto mozemo 🥲🤣 Edited Saturday at 01:56 PM by Elevator Operater 2
jedibojan Posted Saturday at 03:22 PM Posted Saturday at 03:22 PM Sretna nova braco napacena. Sretna nova dobronamerne komsije. Ove godine puna ofanziva! Do pobede 1
Son_of_a_gun Posted Saturday at 03:24 PM Posted Saturday at 03:24 PM Karaičić solidan. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nogdan-karaicic-kolumna-ljubav-prema-partizanu-bezuslovna-sport-klub/ 3 1
Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 04:02 PM Posted Saturday at 04:02 PM Ljubav ne zna za granice, ali karijera zna. 2
Elevator Operater Posted Saturday at 04:53 PM Posted Saturday at 04:53 PM 49 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ljubav ne zna za granice, ali karijera zna. Bravo! Sad to idi i reci svakom i za svakog ko voli nesto a nije najuspesniji u svom poslu, da budes dosledan. 1
Dzep Posted Saturday at 06:04 PM Posted Saturday at 06:04 PM Što reče Krtola, Nobody wants you to stay... 2 1
Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 06:10 PM Posted Saturday at 06:10 PM 1 hour ago, Elevator Operater said: Bravo! Sad to idi i reci svakom i za svakog ko voli nesto a nije najuspesniji u svom poslu, da budes dosledan. Kad se rodiš odlučiš za koga ćeš da navijaš. Kad odrasteš shvatiš čije boje nikad nećeš nositi. Ako to ne znaš o kakvoj to uopšte “ljubavi” pričamo?
Jakob Aman Posted Saturday at 07:13 PM Posted Saturday at 07:13 PM Da se vratimo obavezama u domacem ataru. Klasik u Cacku. Protivnik po meri.
jedibojan Posted Saturday at 08:04 PM Posted Saturday at 08:04 PM (edited) Nick the brick maksimalno profesionalno odradjuje platu u fiskulturnoj sali protiv Borca. Legenda EL i evropske kosarke. Veteran. U situaciji u koju je dosao. Svaka cast torima Edit: ovo sam napisao dok je bio na 2/2 😄 Edited Saturday at 09:42 PM by jedibojan 5 2
Recommended Posts