Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja iskreno nemam nista protiv toga da Savo ne voli da mu se podvikne, takav je tip licnosti, kao i velika vecina ljudi na svetu i to je to. Nije morao da doda da sad ima trenera koji ne vice i da mu to prija, ali iskreno meni ne deluje da je to ubacio maliciozno u izjavu (upitan je, nije sam poceo da prica ja temu trenera), vec onako nepromisljeno i glupo, sto je osobina koja ga krasi u dobroj meri na i van terena. Jbg, njemu Zeljko =/= Bog kosarke i to je to.

Druga je stvar ako je on aktivno busio Zeljka i namerno ignorisao instrukcije, za to svakome treba jebati mater pre svega pravno-finansijski, ali za to nema konkretnih dokaza. Niti za bilo kojeg igraca nazalost, bukvalno olicenje onog mima

cantproveit-dexter.png

Lik igra istu igru kao i do sada, samo mu trenutno ulaze user sutevi.

• Like 2
Posted

Elem, gledam onaj zadnji napad i ne mogu da verujem šta mi radimo.

Kao prvo, dobra prilika za faul nad Kalinom. Solidan, ali ne i perfentakn izvođač bacanja, kako god, kontra ostaje u našim rukama.

Drugo - Bonga, jeste odigrao perfektan meč, ali zašto bi pobobu pustio njihovog najboljeg šutera na ovom meču, da bi se spustio i zatvorio sredinu reketa? Pa sve i da je Kalinić mogao da zadrži dribling i krene ka košu, to bi bila eventualna dvojka, na par sekundi do kraja. I to treba d probije, pa bi ga preuzeo Tajrik, pa bi on eventualno spustio samom Odželeju, ali opet je to dvojka i previše potrošenog vremena.

Sreća naša pa je Batler glumeo uvređenu mladu na drugoj strani i nije ni pomislio da se namesti za taj šut, pa posle opalio potpuno nespreman i iz očajne pozicije.

Ali kako god, Bongino spuštanje je čisti kriminal. 

Screenshot-2025-12-14-115949.png

Naravno, ne mogu da ne spomenem sudiju slepca koji ne vidi Odželejevo kupljenje lopte iz auta, iako je staoa udaljen 30cm. Jeste Šejk pokupio tu loptu, ali to je moglo da dovede do još jednog šuta za produžetak. 

• Like 4
Posted

Menije delovalo da će Kalina ići na šut, Batlera maltene nisam ni primetio, kao da je otišao na tribine. Moguće je da je Bonga krenuo da se pozicionira za skok.

• Like 1
Posted

Meni je na prvu djelovalo tu da Butler uopce nije bio s dvije noge u terenu prije nego je uhvatio loptu. Izasao je bio s terena prije nego je lopta dosla do njega, to sam siguran. 

• Like 1
Posted

Na temu Dušana i dranja...

Stara priča, imali smo pregršt primera u mnogim sportovima, ali i u običnom, smrtničkom životu. Ljudi jednostavno imaju drugačije senzibilitete i to je to. Pre 7-8 godina imao sam menažera koji je uz nekakav korporativni tough love izvlačio najbolje iz mene, dok je drugima često bio tu mač i morao je daleko opreznije i nežnije. Meni je tada to odgovaralo, sada verovatno ne bi, umeo sam da se osetim isprovociranim i onda zainatim... klinački momenti, ali radilo je. 

ALI

Neverovatno mi je koliko je lik odsečen od momenta, gledam ga protiv Bajerna kako đuska dok mu ljudi jebu sve po spisku, pa onda i preksinoć daje onakvu izjavu. Verovatno ga, kao i još neke igrače, jednostavno boli patka. U klubu bi morao da postoji neko ala Novica (neko ko oseća i navijače i ambijent iznutra) ko bi amortizovao sve što se dešava iako je dobrim delom to i individualna odgovornost. 

Slažem se sa @Elevator Operater, meni takođe deluje da nije imao maliciozne motive, ili ne dobacuje ili ga samo boli patka. Šta god da je od ova dva, ubuduće moramo da nađemo način da premostimo taj gap između love for the game amera i onoga šta je Partizan.

• Like 2
Posted

Butler se ovde iznervirao jer nije ranije dobio loptu da resava napad i okrenuo ledja. A ja mislim da je Kalinic ovde i hteo da resava, ali da nije mogao da sebi kreira iole normalan sut i onda pravi i ocigledne korake pre pasa ka Butler-u. Smesno je sto uopste Obradovic pominje sudijski kriterijum i "prilagodjavanje" istom.

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted

Butler je klasican primer ludog Save, samo kod komsija. Ovaj poslednji napad, i njegov pristup u njemu je cist deblizam. Covek je na 7 sec do kraja tako reci sam izasao sa terena i okrenuo ledja igracu koji gradi poziciju da izbaci pas nekom na 3. Mogao je da ima otvoren sut iz mnogo bolje pozicije da je skapirao sta Kalina pokusava. Na nasu srecu, nije. Inace sam siguran da bi to pogodio.

• Like 1
Posted

Malo se ovde pominje Bonga, koliko bi trebalo. On je suvo zlato ove ekipe. Svaki tim bi morao da ima svog Bongu. 

I nijedan tim ne bi trebao da ima Duana. Negde pogodis, negde promasis. 

• Like 2
Posted
1 hour ago, realno *w said:

Elem, gledam onaj zadnji napad i ne mogu da verujem šta mi radimo.

Kao prvo, dobra prilika za faul nad Kalinom. Solidan, ali ne i perfentakn izvođač bacanja, kako god, kontra ostaje u našim rukama.

Drugo - Bonga, jeste odigrao perfektan meč, ali zašto bi pobobu pustio njihovog najboljeg šutera na ovom meču, da bi se spustio i zatvorio sredinu reketa? Pa sve i da je Kalinić mogao da zadrži dribling i krene ka košu, to bi bila eventualna dvojka, na par sekundi do kraja. I to treba d probije, pa bi ga preuzeo Tajrik, pa bi on eventualno spustio samom Odželeju, ali opet je to dvojka i previše potrošenog vremena.

Sreća naša pa je Batler glumeo uvređenu mladu na drugoj strani i nije ni pomislio da se namesti za taj šut, pa posle opalio potpuno nespreman i iz očajne pozicije.

Ali kako god, Bongino spuštanje je čisti kriminal. 

Screenshot-2025-12-14-115949.png

Naravno, ne mogu da ne spomenem sudiju slepca koji ne vidi Odželejevo kupljenje lopte iz auta, iako je staoa udaljen 30cm. Jeste Šejk pokupio tu loptu, ali to je moglo da dovede do još jednog šuta za produžetak. 

Koraci Kaline, što ne mjenja ništa u tvom upisu.

• Like 2
Posted

Negde pročitah da je Bonga povređen igrao utakmicu, pod blokadama, na svoje insistiranje. Da ima problem sa kolenom. 

Inače, ona dva izmišljena koša u poslednjim sekundama napada, mislim čak u nizu, je baš zaslužio zalaganjem i ponašanjem. 

Momak je elitni prašinar, glue guy i čista partizanština. 

Mnogi se danas stavljaju u istu rečenicu sa njim, ali mora još kačamaka da se pojede. 

• Like 7
Posted
1 hour ago, NikadProtivŽelimira said:

Na temu Dušana i dranja...

Sve bi bilo pet u napisanom da je izašao iz ugovora na kraju prošle sezone i našao sredinu gde ne viču na njega.

• Like 4
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Sutra u 12:30 konferencija za štampu, vjerovatno trener.

Mozda gosn limar objavi i igraca posto nova pise da smo na pragu potpisa sa Kameronom Pejnom za 1.3 miliona evra do kraja sezone.

Rekao bih populizam, prenatrpavanje i bespotrebno zaduzivanje.

Posted (edited)

Skandiranje Tajrikovog imena dok je bio na liniji penala bilo je jač̣e u decibelima od bilo kog skandiranja na tekmi sa Bajernom a možda i najjače ove sezone. Iskreno mi je žao što je baš njemu zapala ta čast umesto Bongi jer je samo njegovo kreveljenje Źocu u tekmi koju je bojkotovao bilo za neku unforgiven kategoriju.

To sam vas pitao pre par dana kada ste nastavili ovde sa inicijativom da se i na kraju derbija opet napuŝavaju igrači. Pitao sam samo dokle.

Ali većina je ipak prebolila ranije...

Edited by wing
Posted (edited)

Nešto kontam nas će kroz nekoliko kola zadesiti ona a jesmo se ponadali.

Recimo ovo seciranje Savinih koševa su setovi od Obradovića. I istina je da će oni sada pod uticajem lažne slobode i pričom o novom i/ili sa novim trenerom zaličiti na nešto dobro ali tim biti neće.

Uskoro kreće ludilo sa novim trenerom NBA pojačanjima i slično ali sve će to biti kratkog daha jer je odsustvo sistema i zdravih osnova.

Što bi veliki Valtazar Bogišić rekao:

Što se grbo rodi vrijeme ne popravi.

Edited by odupri se ludilu
  • Like 5
Posted (edited)
2 hours ago, le piaf said:

Dobri moj @wing, utrnuše ti zubi od tolikog kiselog grožđa :default_coffee:

Ne sporim, ali i ne krijem. Možeš li ti osporiti da će se Tajrikove majice jednako prodavati na max i u nastavku sezone. Amnestiran je od većine ko jen, dva...jer derbi. Vaše zvižduke odavde čuo nije. Cenim da će za razliku od Lesora, kada bude odlazio, potisnuti partizanštinu pre nego mu se avion odlepi od piste.

Edited by wing
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, wing said:

Ne sporim, ali i ne krijem. Možeš li ti osporiti da će se Tajrikove majice prodavati na max i u nastavku sezone. Amnestiran je ko jen, dva...jer derbi. Vaše zvižduke odavde čuo nije. 

Već sam rekao šta imam na temu, znaš šta mislim o svemu. Ali kao što si primetio, ovde retko ko oseća pripadnost trenutnom timu.

Posted

Ukoliko sada stvarno kresnu neke milione na pojacanje, pa jos na poziciji povredjenog Carlika, nakon sto je kao 'spasilac' angazovan 1 Calathes, tek onda im treba jebavati sve 12 kolena unazad. To bi bilo toliko bedno i bestidno, cak i za posumljenog gmaza i kliku. Bukvalno sve maske bi pale i jos jednom bi urinirali po licu svakog postenog grobara.

• Like 8
Posted
36 minutes ago, odupri se ludilu said:

Nešto kontam nas će kroz nekoliko kola zadesiti ona a jesmo se ponadali.

Recimo ovo seciranje Savinih koševa su setovi od Obradovića. I istina je da će oni sada pod uticajem lažne slobode i pričom o novom i/ili sa novim trenerom zaličiti na nešto dobro ali tim biti neće.

Uskoro kreće ludilo sa novim trenerom NBA pojačanjima i slično ali sve će to biti kratkog daha jer je odsustvo sistema i zdravih osnova.

Što bi veliki Valtazar Bogišić rekao:

Što se grbo rodi vrijeme ne popravi.

Ja mislim već u srijedu.

• Like 2