DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, Eddard said: Wait a minute 🤔. Budi precizniji, please. My thoughts exactly. Ako misli na Sašu, potpuno se slažem 😝 Spoiler Šalim se, meni je čak i on iznadprosečan trenutno. Mada EL baš i ne vrvi od takvih trenera... 19 minutes ago, GameChanger said: Koji je skuplji? Nice try, ali ista im je cena. 😁 1
SamoFlacko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago vidimo da ce sjutra na derbiju biti onaj debeli analiticar sa espn-a vindhorst ili kako vec, joakim noa i cuveni profesor, za one koji su se kao ja nekad lozili na and1 mixtejpove. valjalo bi da se useremo u njih uz svo duzno postovanje. 1
NMX Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 2 hours ago, DameTime said: Da spojimo naše dve omiljene teme Reveal hidden contents Lagano je neki cigan otvorio kutiju pored i gotovo sigurno drpio parfem
Don Dusko Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 12 minutes ago, NMX said: Lagano je neki cigan otvorio kutiju pored i gotovo sigurno drpio parfem 8
DameTime Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 15 minutes ago, NMX said: Lagano je neki cigan otvorio kutiju pored i gotovo sigurno drpio parfem Da, neka seljačina je pocepala kutiju, zato nisam slikala celo FKCZ pakovanje. Iako sam morala da udovoljim svom poremećaju da je glavni predmet na fotografiji centriran, pa ipak ovako viri Proverila sam, bočica je unutra, verovatno je neko "samo" isprobao. 1
NMX Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 4 minutes ago, DameTime said: Da, neka seljačina je pocepala kutiju, zato nisam slikala celo FKCZ pakovanje. Iako sam morala da udovoljim svom poremećaju da je glavni predmet na fotografiji centriran, pa ipak ovako viri Proverila sam, bočica je unutra, verovatno je neko "samo" isprobao. Ma dobro to, nego Quote Parfem Šampion Partizan je drveni, vodeni miris posebno kreiran za muškarce, pobednike i prave navijače. U sebi nosi pobednički duh i živahnost citrusa, zavodničke arome morske vode sa notom lovorovog lista koji simbolizuje pobedu. Mirisne note su isprepletane cvetnim tonovima jasmina i drvenim miksom sivog ambera i hrastove mahovine. Quote Parfem Šampion Crvena zvezda je drveni, vodeni miris posebno kreiran za muškarce, pobednike i prave navijače. U sebi nosi pobednički duh i živahnost citrusa, zavodničke arome morske vode sa notom lovorovog lista koji simbolizuje pobedu. Mirisne note su isprepletane cvetnim tonovima jasmina i drvenim miksom sivog ambera i hrastove mahovine. #NismoJesmoIsti Svaka cast marketingu na genijalnoj ideji da isti parfem zapakuje u dve razlicite flasice 3
Recommended Posts