Jump to content

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, Eddard said:

Wait a minute 🤔.

Budi precizniji, please.

My thoughts exactly. Ako misli na Sašu, potpuno se slažem 😝

Spoiler

Šalim se, meni je čak i on iznadprosečan trenutno. Mada EL baš i ne vrvi od takvih trenera...

19 minutes ago, GameChanger said:

Koji je skuplji?

Nice try, ali ista im je cena. 😁

• WOW 1
Posted

vidimo da ce sjutra na derbiju biti onaj debeli analiticar sa espn-a vindhorst ili kako vec, joakim noa i cuveni profesor, za one koji su se kao ja nekad lozili na and1 mixtejpove. 

valjalo bi da se useremo u njih uz svo duzno postovanje. 

• Like 1
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Da spojimo naše dve omiljene teme

Reveal hidden contents

spacer.png

Lagano je neki cigan otvorio kutiju pored i gotovo sigurno drpio parfem :lol_2:

Posted
15 minutes ago, NMX said:

Lagano je neki cigan otvorio kutiju pored i gotovo sigurno drpio parfem :lol_2:

Da, neka seljačina je pocepala kutiju, zato nisam slikala celo FKCZ pakovanje.

Iako sam morala da udovoljim svom poremećaju da je glavni predmet na fotografiji centriran, pa ipak ovako viri :lol_2:

Proverila sam, bočica je unutra, verovatno je neko "samo" isprobao. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Da, neka seljačina je pocepala kutiju, zato nisam slikala celo FKCZ pakovanje.

Iako sam morala da udovoljim svom poremećaju da je glavni predmet na fotografiji centriran, pa ipak ovako viri :lol_2:

Proverila sam, bočica je unutra, verovatno je neko "samo" isprobao. :classic_biggrin:

Ma dobro to, nego 

Parfem Šampion Partizan je drveni, vodeni miris posebno kreiran za muškarce, pobednike i prave navijače. U sebi nosi pobednički duh i živahnost citrusa, zavodničke arome morske vode sa notom lovorovog lista koji simbolizuje pobedu. Mirisne note su isprepletane cvetnim tonovima jasmina i drvenim miksom sivog ambera i hrastove mahovine.

Parfem Šampion Crvena zvezda je drveni, vodeni miris posebno kreiran za muškarce, pobednike i prave navijače. U sebi nosi pobednički duh i živahnost citrusa, zavodničke arome morske vode sa notom lovorovog lista koji simbolizuje pobedu. Mirisne note su isprepletane cvetnim tonovima jasmina i drvenim miksom sivog ambera i hrastove mahovine.

#NismoJesmoIsti

Svaka cast marketingu na genijalnoj ideji da isti parfem zapakuje u dve razlicite flasice

• Ha-ha 3