le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, realno *w said: Upravo. U prvoj epizodi Duejna, napravili smo +12 za samo 4 minuta, imao je faul koš, 2 asistencije... U drugoj epizodi je bio loš, ali što kažeš, kao i svi. A uveo ga je kad je Zvezda napravila već 9-0, nije počelo sa njime. Eto, ponekad mi netrepeljivost prema nekim igračima zamagli vid. Oni su imali jednu seriju od 13-0 ako se ne varam, i jednu od 6-0, a u tom periodu Vošington je imao 2 izgubljene lopte, onaj šut za tri na isteku 3/4, i jedan promašaj za dva na početku četvrte, nakon toga je izmenjen za Karlika mislim. U principu nije kriv, samo se utopio u sivilo. Sterling je šutirao 1/8 na nivou cele utakmice, 0/5 za dva, 1/3 za tri, 19 minuta. Milton 2/4 za 12. I ja sam mišljenja da je mogao malo više da mu da minuta pogotovo u tom periodu. A i forma mu je sasvim solidna u poslednje vreme, realno je sam dobio Cedevitu, možda je negde i zaslužio nešto veće poverenje. Inače, povratkom Vošingtona, sada deluje da se stvorila gužva na dve pozicije, gde su Karlik, Vošington, Kalates, Milton i Sterling, pošto Osetkovski uzima velike minute na četiri, a Bonga igra trojku gro vremena. Uglavnom u 1/2 protiv njih mislim da više nisu u nekoj prednosti dužom klupom, jer naša druga petorka može biti Kalates, Vošington, Sterling, Pokuševski i Jekiri. Tu i tamo Lakić, pa i Nakić na koji minut. Nworu im gušimo Bongom već na ozbiljnom uzorku, ostaje Batler na koga možemo baciti svašta nešto.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Meni Sterlingovi promašaji ne padaju toliko teško, koliko pasovi. Ja ne znam da li bih njegove pasove nazvao nivoom kadeta. Kad je bacio onu iza leđa Džekiriju, ili ono prevođenje pod presingom, uradi bukvalno ono što pionire učiš da ne rade - preveo preko pola, stao u ćošak i uhvatio loptu. Edited 1 hour ago by realno *w 2
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moja prva a mozda i najveca zelja prelaznog roka je da Vasington ode. Stvarno nemam zivaca vise za njega. Dosta je bilo. 1
se son rose, fiorirrano Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 52 minutes ago, realno *w said: Meni Sterlingovi promašaji ne padaju toliko teško, koliko pasovi. Ja ne znam da li bih njegove pasove nazvao nivoom kadeta. Kad je bacio onu iza leđa Džekiriju, ili ono prevođenje pod presingom, uradi bukvalno ono što pionire učiš da ne rade - preveo preko pola, stao u ćošak i uhvatio loptu. Problem je kad je lopta kod njega duže od 5 sekundi. U suprotnom sve može i šut i ulaz. U takvoj situaciji mu ponekad prodje i asistencija. Ako je organizacija napada spala na njega odmah znam da će lopta završiti u bunaru.
Dzep Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Sterling je čovek koji zna da sledeće sezone nije ovde, vidi se da lagano završava priču. A drugo, ako se ja ne varam, ono malo što je u NBA igrao, uglavnom je bilo sedi u ćošak čekaj pas pripaljuj trojku. I tu je stvarno najopasniji, kad ne izmišlja i šutira, samo što je preskup za takvu specijalizaciju. Inače, sinoć top jači trening, biće mi užasno žao kad na kraju sezone ode Bonga (a otići će) i ako ne ostane Nik (a sve mi se čini da će otići u Grčku).
Recommended Posts