Luchifer89 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 26 minutes ago, Coz29 said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/djoan-penjaroja-partizan-novi-trener-zeljko-obradovic-sport-klub/ Ajde govno posumljeno sad daj ugovor Penjaroji na 2 godine, posto Zeljku nisi mogao da das , navodno zato sto ti ističe mandat. Jebel li ti seme prevarantsko Slabo je ovo kolega, mora se pojačati hejt 1 1
La mano de Dios Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) On 11/29/2025 at 5:25 PM, La mano de Dios said: Kao sto sam i juce rekao, klasicno kupovanje vremena i trazenje zamene. Ako je Trinkijeri odbio ocekujem nekog strano ime tipa Penjaroja ili Luka Banki. Sumnjam da bi iko od domacih trenera pristao da dodje u klub u ovakvom momentu.Uglavnom to nikoga vise i ne zanima, vreme je da se celokupna uprava na celu sa Limarom podnese ostavku milom ili silom. Koliko je ovo bilo sve ocigledno jos tada, opet mislim da je Banki bio bolja opcija jer je dobar trener da ugasi pozar i vrati poljljanu ekipu u kolosek kao sto je uradio prosle godine sa Efesom. Sto se tice Penjaroje ili ce biti totalni fail ili ce biti wow, nema nista izmedju. Vidim kako neki pricaju kako je unistio Barsu, on je dobio otkaz ove sezone u Barsi na 5-4 skoru posle poraza od Reala kuci u El. Prosle godine ih je onaj sut Pantera delio od F4 ioako po kvalitetu tima nisu bili realno za F4 tako da mislim da je tu izvukao maksimum. E sad u domacoj ligi jesu brljavili i prosle i ove godine i izmedju ostalog mislim da je to i bio kljucni razlog otkaza kao i cinjenica da se ukazala sansa da Paskval vodi tim. Edited 16 hours ago by La mano de Dios
Son_of_a_gun Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ovo sam radio već jednom na kraju Duletovog trećeg mandata u klubu. Nije lijepo za topic ali je potrebno. 😁 Elem, predstavljam vam “Koja si Cecina pjesma, ed. 2.0: Željko: Ja još spavam u tvojoj majici Carlik: Kad bi bio ranjen Wash: Luda za sebe Kalates: Idi dok si mlad Milton: Šta još možeš da mi daš Vanja: Da li to ljubav pravi od nas slabiće Sterling: Idealno loša Bonga: Veliko srce Džabula: Od tebe ne znam da se oporavim Poku: Rođen sa greškom Tyrique: Trula višnja Bruno: Plan B Dilan: Mrtvo more Lakić: Sve što imam i nemam Nakić: Doktor Murinen: Isuse. Ostoja: Kukavica Honorable mention: Ife: Kuda idu ostavljene devojke Nilikina: Ne računaj na mene. 5 4 32 1 2 1
jedibojan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 55 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ovo sam radio već jednom na kraju Duletovog trećeg mandata u klubu. Nije lijepo za topic ali je potrebno. 😁 Elem, predstavljam vam “Koja si Cecina pjesma, ed. 2.0: Željko: Ja još spavam u tvojoj majici Carlik: Kad bi bio ranjen Wash: Luda za sebe Kalates: Idi dok si mlad Milton: Šta još možeš da mi daš Vanja: Da li to ljubav pravi od nas slabiće Sterling: Idealno loša Bonga: Veliko srce Džabula: Od tebe ne znam da se oporavim Poku: Rođen sa greškom Tyrique: Trula višnja Bruno: Plan B Dilan: Mrtvo more Lakić: Sve što imam i nemam Nakić: Doktor Murinen: Isuse. Ostoja: Kukavica Honorable mention: Ife: Kuda idu ostavljene devojke Nilikina: Ne računaj na mene. 4
wing Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Džabula: Od tebe ne znam da se oporavim Murinen: Isuse... Edited 14 hours ago by wing
fillam Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kad bi Džabarijev procenat šuta bio Cecina pesma - 39 za 2 2 2 6
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Koju pesmu bušački klan posvećuje Željku? - Ličiš na moga oca Željko igračima kad drugu sezonu ne mogu da izvedu loptu iz auta: - Što si tako zaboravan 2 1
Smrtokapa Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Željko igračima kad drugu sezonu ne mogu da izvedu loptu iz auta: - Što si tako zaboravan Ovo je expert level, basic je Koza pamti. Tkđ: Nevaljala - Ostoja dok ugovara avionski prevoz za ekipu. I naravno, Grobari + Željko = Fatalna ljubav. Edited 14 hours ago by Smrtokapa
Luchifer89 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ovo sam radio već jednom na kraju Duletovog trećeg mandata u klubu. Nije lijepo za topic ali je potrebno. 😁 Elem, predstavljam vam “Koja si Cecina pjesma, ed. 2.0: Željko: Ja još spavam u tvojoj majici Carlik: Kad bi bio ranjen Wash: Luda za sebe Kalates: Idi dok si mlad Milton: Šta još možeš da mi daš Vanja: Da li to ljubav pravi od nas slabiće Sterling: Idealno loša Bonga: Veliko srce Džabula: Od tebe ne znam da se oporavim Poku: Rođen sa greškom Tyrique: Trula višnja Bruno: Plan B Dilan: Mrtvo more Lakić: Sve što imam i nemam Nakić: Doktor Murinen: Isuse. Ostoja: Kukavica Honorable mention: Ife: Kuda idu ostavljene devojke Nilikina: Ne računaj na mene. Ali kakav si zicer imao sa Željkom - pređi sa mnom u crveno 1
Son_of_a_gun Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 18 minutes ago, fillam said: Kad bi Džabarijev procenat šuta bio Cecina pesma - 39 za 2 2 minutes ago, Luchifer89 said: Ali kakav si zicer imao sa Željkom - pređi sa mnom u crveno Dobro je ovo ovako. 🤨
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 20 minutes ago, Smrtokapa said: I naravno, Grobari + Željko = Fatalna ljubav. Ovo sam sad krenula da napišem. 🙃
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 20 minutes ago, Luchifer89 said: Ali kakav si zicer imao sa Željkom - pređi sa mnom u crveno Kakav si cvetak zanovetak
TripleJ Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kome @DameTime posvecuje pesmu Manta, manta ? 🙂 Kako bese, Sterling ili Iffe ?
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bilo je lepo otici u kurac i pricati o Zari i parfemima Nije bas prijatno otici u 3 cke materine pa pricati Cecnim pesmama : ( 5 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, TripleJ said: Kome @DameTime posvecuje pesmu Manta, manta ? 🙂 Kako bese, Sterling ili Iffe ? Otkako postoji sumnja da je izdao Željka, više mu ne posvećujem ništa. Ali tako mi i treba kad volim da šaram, umesto da se lepo držim Bogdana... 5 1
odupri se ludilu Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Željkova je Krug od EKV i nijedna druga. Ovaj krug sam smislio ovaj krug sam stvorio ovaj krug sam razbio u vetar rasuo Vetar misli, vetar zna sve sto znamo ti i ja on me voli, on me nosi on me razbija Kao da sam umoran i kao da sam star kao da je dosadno i suvise da znam Ovaj krug sam skupio i opet sklopio on me voli, on me nosi on mi oprasta, a-ha Ref. I kao ne, i kao da kao zabrana, i kao dozvola kao ne, ne, ne, kao da, da, da kao zabava, i kao dosada Edited 13 hours ago by odupri se ludilu 4
kojihit Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Honorable mention Punter - gore od ljubavi Hiljaduuu razloga jeeeeee... 1
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Zoc - trazio si sve, sve sam ti dala 😄 Da ispostujemo i pesmu koju je legendarni Milic potpisao za Cecu. Edited 12 hours ago by TripleJ
mister-no Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ali kakva diskografija.. Žena je sve pokrila. Fasciniran sam.
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, wrach said: Nije bas prijatno otici u 3 cke materine pa pricati Cecnim pesmama : ( Bruka 1 5
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, mister-no said: Ali kakva diskografija.. Žena je sve pokrila. Fasciniran sam. Samo da napomenem da ima i pesmu Rasulo. 7 1
Recommended Posts