NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Smrtokapa said: Jedan (jako mali i grozan) deo mene prosto navija za vas u petak samo da bi mogao da svedoči veleobrtu u forumskom raspoloženju koji bi nastupio. Postovi koji bi nakon toga usledili na ciganskom topiku bi usli u hall of fame ovog a i rahmetli b92 foruma 2
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, NMX said: Postovi koji bi nakon toga usledili na ciganskom topiku bi usli u hall of fame ovog a i rahmetli b92 foruma Očekujem bar 10 banova sa vaše strane brda, jedan ovde - tipujem na Papu, i da se brat Šćepo ritualno samospali 1 4
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 53 minutes ago, Smrtokapa said: Jedan (jako mali i grozan) deo mene prosto navija za vas u petak samo da bi mogao da svedoči veleobrtu u forumskom raspoloženju koji bi nastupio. Samo što ćemo mi biti spremni za Meka. 4
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, le piaf said: Isuko i Frens patkiđanija Moj le quack je ususkan, ne brini. Ovo je zaista krajnje bedan nivo zamajavanja i vucenja navijaca za nos. Klasicni ostojizam. Ne moze im se dovoljno majki naspominjati. Ovaj degenerik ocito ne planira da ode. Nakon svega. Mnogo je mlako bilo ono preksinoc, moracemo malo ozbiljnije da pristupimo da poguramo stoku napolje. Recimo ja bih krenuo sa peticijom da kompletna uprava odjebe za svagda, siguran sam da bi je za dan potpisalo desetine hiljada grobara, pa bih onda izabrao najpodesnije lice da odnese i uruci prcedniku istu (ovde sam otvoren za sugestije), uz prisustvo medija koji bi sve to ispratili od polazista do odredista.
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iskreno mislim da za žustrije akcije i reakcije u smeru trikolora, mora da splasne nezadovoljstvo i bes ka ostalim faktorima. Što bi se reklo, da ne budemo jack of all traits but masters of none da usmerimo sve na trikolora, ostalo ćemo lakše.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, DameTime said: Očekujem bar 10 banova sa vaše strane brda, jedan ovde - tipujem na Papu, i da se brat Šćepo ritualno samospali bio sam na ivici da odem na komsijski topic j da im se nacestitam i time da me banuju, al Don Dusko covek rece ostani 😂😂😂😂 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Recimo ja bih krenuo sa peticijom da kompletna uprava odjebe za svagda, Izvoli upiši se, ima nas već 19k. https://www.opnzps.com/петиција 8
le piaf Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 51 minutes ago, DameTime said: Očekujem bar 10 banova sa vaše strane brda, jedan ovde - tipujem na Papu, i da se brat Šćepo ritualno samospali Moderacija i ja, slikovito 2
Elevator Operater Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Izvoli upiši se, ima nas već 19k. https://www.opnzps.com/петиција Ne znam da li je ovo jedina. Ako jeste, valja ovo izreklamirati, verujem da bi se skupilo laganih 300k potpisa, a mozda i vise
Урош19 Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 2 hours ago, le piaf said: Misliš, da i navijači Zvezde upadnu u depresiju pa da se tešimo međusobno? Ja sam već spremio copium: pustili za mir u kući.
Recommended Posts