Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 22 minutes ago, ScepanScekicSto said: Js koliko znam, on i zeljko nisu u dobrim odnosima? Kako li je uspeo sa nepunih 18 godina da ga iznervira?!
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Danas neka svadba, a baลก su mi se gledali Poku i Mika po 30 minutaย ๐ซ
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, odupri se ludilu said: Volio bih koje minute Mike protiv Deka i/ili Hezonje. Mislim da bi ga pojeli za doruฤak. 1
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ลฝelimir bi pre doveo Spanulisa za pomoฤnika nego da Yurtsevan ponovo igra za njega ย ย
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, Alek The Great said: Kako li je uspeo sa nepunih 18 godina da ga iznervira?! ย Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.ย Edited 4 hours ago by SuperTraktorko
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako smo vec hteli Balsu da ostavimoย Yurtseven je veliki upgrade. Bio bi i malo skuplji doduse. Imaju istu boljku, te spore noge, aliย Yurtseven ima bolji sut i ume da nazida. 33 minutes ago, SuperTraktorko said: ย Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.ย Zamisli otisao na koledz. Danas bi to 99% igraca uradila. 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako ima el klauzulu treba juriti Krisa Benkstona, to je fin defanzivni tip centra uz koliko toliko solidan napad i skok. ย Plus je maลกina za letenje to kod nas uvek upali. 2
Arsenije Pesic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Yurt7 je za ovih godinu i kusur dana kod Atamana, ลกto u klubu ลกto u reprezentaciji, prikazao uglavnom niลกta. Ne previลกe bitan u napadu i joลก manje u odbrani, proseฤan skill, kao atleta loลก i nikakav. To ลกto je zaliฤio na koลกarkaลกa protiv Srbije na EP, ne znaฤi mnogo. ย Postoji naravno mala moguฤnost da ฤe negde da procveta. Ali, ako neko kod Atamana ne pokaลพe niลกta u duลพem vremenskom periodu, meni je to popriliฤan red flag. ย Ukratko, ne. ย Na temu Dลพabarija, mogu ja da ลพivim sa njegovim promaลกajima, ali malo teลพe sa onolikim izlivima bolekurcije u odbrani. Posebno sam pregoreo kad je onu loptu pod naลกim koลกem, umesto da je uhvati, a apsolutno je imao poziciju i moguฤnost, samo ฤuลกnuo van reketa po sredini i naravno odmah primamo trojku. A nije da ne moลพe da se iscima u odbrani, jer je imao i par korektnih. Ne znam, bojim se da i kad doฤu te partije gde ฤe da pogaฤa, da on prosto nije igraฤ koji donosi pobede. Ali jbg, sad je naลก, da ga zagrlimo pa ลกta bude. 1
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Arsenije Pesic ย Timski dolazimo do pobeda, a ako misliลก na klaฤ ลกuteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar ฤetvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meฤu njima je svakako i Jabari. Za mesec dana ฤemo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fiziฤki u red. On ฤe svoje isporuฤuvati, jer; isporuฤivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim ลกto imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viลกem nivou, od toga niลกta do sad nismo videli proลกle sezone, izuzev na mahove, i ako iskljuฤimo uvek prisutnog Bongu. Ono ลกto ฤemo priฤati za Jabarija da uzima loลกe ลกuteve, moraฤe se svako od nas naviฤi da to za njega nisu loลกi ลกutevi.ย
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: ย Cilj o disciplini u klubu prop'o. Ostoyah, je l' sme ovo? 1
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jao, kako ce nas nalupati Splicani... Modrih guzova idemo za Espanju. 1
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Papanikolesku said: @Arsenije Pesic ย Timski dolazimo do pobeda, a ako misliลก na klaฤ ลกuteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar ฤetvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meฤu njima je svakako i Jabari. Za mesec dana ฤemo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fiziฤki u red. On ฤe svoje isporuฤuvati, jer; isporuฤivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim ลกto imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viลกem nivou, od toga niลกta do sad nismo videli proลกle sezone, izuzev na mahove, i ako iskljuฤimo uvek prisutnog Bongu. Ono ลกto ฤemo priฤati za Jabarija da uzima loลกe ลกuteve, moraฤe se svako od nas naviฤi da to za njega nisu loลกi ลกutevi.ย ย Mislim na to da postoje igraฤi koji kad igraju dobro, nose celu ekipu. Kao ลกto je na primer Karlik kod nas, tu moลพe da se izvuฤe dosta jasna korelacija izmeฤu izmeฤu toga kako odigra Karlik i kako odigra KKP. Naravno, razumem da je ta korelacija jaฤa kada su u pitanju plejmejkeri. Drugi primer bi bio Moneke. Kod Dลพabarija ฤe, ฤini mi se, biti drugaฤija situacija. Veฤ imamo situaciju da smo dobili kad se on raspadao, a deluje mi da ฤe biti utakmica gde ฤe on da ubaci svoje, a partizan bude loลก. ย I drugo, razumem ja da postoje razliฤiti tipovi i mentalni sklopovi igraฤa, kao ลกto i razumem ลกta su Dลพabarijevi kvaliteti i nedostaci. Ali ne moลพe to da bude univerzalno opravdanje, kao, e pa znali smo da je loลก u odbrani i jbg. Pa postoje razliฤiti nivoi loลกe odbrane, ako on mora da daje 15-20 poena samo da bi bili u nekom egalu ลกto se tiฤe njegovog uฤinka, nismo napravili dobar posao. ย Ali da ne idem predaleko sa zakljuฤcima, tek je poฤetak sezone i nekoliko utakmica odigrano. Nadam se da ฤe biti bolje i to je to. 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da bi ga pojeli za doruฤak. Pa recimo baลก zato..Trฤanje sa ลกampionima naลกe ruลพe ne procvetale. Deฤku treba iskustva kud ฤeลก bolje.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Polako, za poฤetak neka ga stiฤe protiv Splita i sliฤnih timova. Ne mora odmah na fakultet.
Son_of_a_gun Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 2 hours ago, Ne sam Safete said: ย ย ย Kvota 1.03 da bi nokautirao sam sebe.
Recommended Posts