goofy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Karlik u širokom luku zaobilazi mesto gde je tamburao flajkom... edit slovo Edited 6 hours ago by goofy 1 11
bungalov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, goofy said: Karlik u širokom luku zaobilazi mesto gde je tamburao flajkom... edit slovo Tu ce ga navlaciti na tehnicku 😂 3
Shikamaru Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Parket je dakle već uspešan, čim je ovoliko fora inspirisao 😁 5 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 hours ago, Barkley#34 said: Gle, gle, pogrešio sam, označili su JNA na mapi: Kao što rekoh, brutalan parket ____________________________________________________ Inače, Realni Jr pozdravlja @SteveFrancis#3 Edited 4 hours ago by realno *w 6 4 1
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/4016 I KK izdao saopštenje povodom mizoginije i uvreda onog obolelog degenerika. Naravno, Ostoja hvata jeftine poene i nastupa populistički, jer mu je taj isti smrad vređao trenera i igrače pa je ćutao, a sad kad se digla kuka i motika eto ga u prvim redovima. I zato puši kurac ostoja 4
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mladi i neiskusni Ataman, ostavlja Rakoča da mu igra zadnju odbranu... ccc 1 2
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako sam skakao ovdje po stanu sa nogom u gipsu, dobro nisam i drugu polomio… 😁 1 2 6
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kako sam skakao ovdje po stanu sa nogom u gipsu, dobro nisam i drugu polomio… 😁 Naravno da ću da se hvalim - I was there, doduše bio sam u izmenjenom stanju svesti ali Bože moj, ko radi taj i greši... 😂 3 1 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) I ja sam bio, uvek se setim drugara koji je stajao pored i mene i mi slavimo Kecmanov koš, a on je posle istog samo pogleda semafor, tj vreme koje je ostalo i rekao "prerano!". Srećom Nahbar bacio neku ciglu posle toga. Edited 3 hours ago by realno *w 6
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo mene u Areni. Poku, Vanja i Dilan prangijaju trojke sat ipo pre početka. Na drugom košu se zagrevaju petorica iz Efesa. 2
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Da se podsetimo: E ovde sam bio ubedjen da ce deo tribine gde sam bio da se urusi, bilo je 3 ljudi na jednoj stolici @realno *w tu je Douzer, dobio lep aplauz edit2: sad vidim nema ga na semaforu, a tu je Larkin Kod nas Mika u sastavu, nema Mitra Edited 2 hours ago by wrach
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma kakav Douzer. Vecito nas je trpao Larkin. Ima li njega?
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, ScepanScekicSto said: meni bas super izgleda Trojka sa autokomande dobija i bukvalno značenje 😎 3
bungalov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, Stiletto said: Evo mene u Areni. Poku, Vanja i Dilan prangijaju trojke sat ipo pre početka. Na drugom košu se zagrevaju petorica iz Efesa. Znaci to je problem, potrose sve dok utakmica pocne. 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, wrach said: @realno *w tu je Douzer, dobio lep aplauz nije morao
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, ChrisJudd said: Jel tu Larkin? Ko je nama 12.? Eno ga dole na parketu, prangija one njegove trojke iz dribling. Ubada 8 od 10, brojao sam. Murinen i Lakić su 11. i 12. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Eno ga dole na parketu, prangija one njegove trojke iz dribling. Ubada 8 od 10, brojao sam. Vadi one Sonove šuhve, šta ovo znači? 😂
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Vadi one Sonove šuhve, šta ovo znači? 😂 To ti, Maliče, znači da smo najebali.
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, realno *w said: Mladi i neiskusni Ataman, ostavlja Rakoča da mu igra zadnju odbranu... ccc To su bili blokovi ❤️ Alex Maric 1
Recommended Posts