Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Tex_Willer said:

dok za mlohave igrace sa manjom energijom to je sve suprotno, pa pored užasne odbrane i napadacki budu prosek cist.

A onda iz sezone u sezonu dovodimo takve, iz neobjašnjivih razloga.

Posted

Ima rezona :classic_biggrin:

Hoću da vrištim a ne mogu sam

Ljudi su danas osetljivi na zvuke

Jer je noć, noć, noć, noć
Totalni je mrak 

Ništa se više ne vidi u tami

Posted (edited)

Jos pamtim Bonginu izjavu u Madridu "da smo se dobro spremili i da cemo pobediti taj mec". Ja se majmun primio, pomislio top, konacno neki novi KKP i mindset, mora da je Zeks bas spremio utakmicu to tancina. Narocito nakon 2 vezane pobede priotiv izuzetno jakih ekipa i to u neizvesnoj zavrsnici... A onda bi ono.

Tako da, Sterling (izjava pred Monako) moze da mi garantuje hipotekom, ne verujem nista vise dok ne vidim. Za pocetak da vidimo kako ide taj arhineprijatelj zvani zicer, najveci neprijatelj posle promaje (u reketu).

Edited by Elevator Operater
Posted
21 hours ago, La mano de Dios said:

Razmisljao sam i ja o tome ali sam gledao Makabi-Monako i nema sanse da odigram nakon svega sto sam video kako se covek raspada, moze da udje al za mene su sigurniji pikovic Nedovic + i Petrusev + sutra.

Ti bese zvezdas? Jedino to objasnjava ovo. Ako nisi njihov...

stupid-wtf.gif

• Like 1
Posted
54 minutes ago, Elevator Operater said:

Ti bese zvezdas? Jedino to objasnjava ovo. Ako nisi njihov...

stupid-wtf.gif

Ako Mirotic naprasno proigra veceras posle onoga sto sam gledao prethodnih nedelja od njega ja prestajem pratiti kosarku, nije to da njega nije hteo sut pa da kazes varljiva kategorija, govor tela mu je 5x gori nego kod Parkera, ali ajde da vidimo.

Posted
10 minutes ago, La mano de Dios said:

Ako Mirotic naprasno proigra veceras posle onoga sto sam gledao prethodnih nedelja od njega ja prestajem pratiti kosarku, nije to da njega nije hteo sut pa da kazes varljiva kategorija, govor tela mu je 5x gori nego kod Parkera, ali ajde da vidimo.

Pa ako ga cuva Parker i hoće, a staviti potencijalno Parkera na Dialoa je isto užasno...

Bolje da bude Tajrik na njemu, nego Dilan i Parker.

Posted

Jebes mi sve ako ste vi normalni

Da su Nedovic ili Dzejms pogodili verovatno bi sada bilo mrtvih

Imate sad Asvel, to vala mora da se dobije

Posted
Just now, DameTime said:

Jebo me dan kad sam uopšte ušla na live temu.

Pa u pravu su bili svi koji su kukali jer smo zamalo od gotovog napravili veresiju

• Like 1