Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbg, kad smo mi mogli dobiti 4 sa Kodijem i Jagom (povratnikom sa plaže) na 1-2 mozete i vi kući Pariza. Mislim da je Obradović dobar u ovakvim situacijama kada se treba prilagoditi i pripremiti taktika u ovakvim situacijama i protiv specifičnih protivnika. 

Posted
27 minutes ago, Chaos Is Me said:

Meni deluje da je momak glup kao noga i da ako ne prođe nešto na golu silu (a poseduje silu) on ne zna šta bi. 

Mene ovo plaši pošto nisi prvi od koga sam nešto tako pročitao. Navodno je i u Realu imao problem sa tim da skapira akcije i svoju ulogu u tom timu. To na stranu, u njemu smo dobili ono što nam je trebalo uz Tajrika i Osetkovskog - masivniji centar sa dugačkim rukama koji će moći da zatvori protivničke krupnije petice, da pospremi tu oko koša i uhvati neki skok. Nije game changer niti opcija za prvu peticu, ali mi to već imamo u Tajriku koji je jedna od najboljih petica u EL trenutno. Tajrik ovime dobija malo više opuštenosti, da ne mora da bude uzdržan zbog potencijalnih faulova što mu je, čini mi se, stvaralo određenu blokadu. Takođe, ovo nam otvara prostor da i Dilana koristimo malo na 4, umesto Džabarija.

8 hours ago, MrTripleDouble said:

Fernando letos nije mogao da napravi razliku ni na Afrobasketu, a igrao je u najjacoj reprezentaciji na turniru. 

Zar on nije bio izabran u najbolju petorku turnira?

Posted
51 minutes ago, DameTime said:

Zar ne postoji konsenzus u vezi Shakea da ima dobar potencijal? Ne vidim problem u prilici da se iz njega izvuče maksimum.

Mislim da Šejk može da postane strah i trepet ali da će nam svejedno trpeti organizacija bez nekoga ko je iole čru plej. Od početka sezone ne izgledamo sjajno kada je Karlik bio na klupi.

Večeras da nekako iščupamo pobedu pa ćemo biti kompletniji od sledeće nedelje, nadam se.

• Like 2
Posted (edited)

fernando deluje kao solidan potpis, posebno ako se gleda da je to zapravo zamena za balsu i neko ko ce deliti minute sa tajrikom, u zavisnosti od matchupa/forme

dakle na 5 treba da ste jaci nego prosle sezone

na 4 takodje sa jabariem i osetkowskim, koji moze i strech 5

najveci problem jeste sada zamena na pleju, jer 3 meseca plus povratak u formu jeste jebeno dugo

karlik vam je sigurno najbitniji igrac za napad

mislim da vam tu ne pije vodu neka kratkotrajna zakrpa vec treba ozbiljniji igrac

ciglates od pre god ipo dana - da, ali pojma nemam u kakvoj je formi/fizickom stanju sada

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 1
Posted

Znaci what could be possibly go wrong with Fernando?

Kaze u Realu nije mogao da skapira akcije a sada dolazi kod trenera koji ima 125x akcija vise nego Real. :P

• Tuzno 1
Posted

Meni smeta kad Žoc izjavi da nema dovoljno igrača za trening, ko je kriv za to... Ako podbada upravu pa i ok, ali ako objašnjava nešto navijačima to nema smisla. Bukvalno meme gde lik pada sa bajsa.

Posted
2 hours ago, Son_of_a_gun said:

Ne znam za vas ali ja sam se probudio u raspoloženju da im jebemo mater večeras, od prve minute do posljednje. Mislim da nam se skupilo svima dosta (previšeeee meme inserted) negativne energije ovih dana i nadam se da ćemo je večeras kanalisati na teren i da će momci prepoznati da je trenutak (vrime je meme inserted) da se skupe (dule pacov meme inserted) kao jedan i da nas podsjete zašto je Partizanov teren godinama bio stratište najvećih a ne nekog Pariza sa sistemomTM.

Podrška najvećem iz sveg glasa a timu imam da poručim samo borite se jebo vas pas sakati. Sa štitom ili na njemu, god save Bonga!

Hide contents

Moje prvorođeno 🖤 otišlo danas ne kontrolni iz matiša u Moreirinoj "sretnoj" majici tako da dan nije mogao bolje da počne, grobosi sve je pod kontrolom, univerzum je u ravnoteži. Uživajte.

niko-nikom-ne-jebe-mater-svi-pijani.gif

• Ha-ha 1
Posted

Tanak je Fernando trenutno ali možda vam i završi posao kao bek ap. Mislim da vam je veći problem spolja.

A Pariz rutinirate.

Posted
4 minutes ago, La mano de Dios said:

To je to, Mozzart potvrdio

S obzirom da je ovo reseno, znaci jedna briga manje nadam se i da plej dolazi do kraja nedelje, sanse da igraju obojica u duplom kolu su minimalne al opet bar ce biti spremni za onu tamo nedelju.

Samo da ne bude 10 dana više zbog njegovog mrcvarenja sa Realom...

Posted

Nachi mi smo saznali da ne moze upamtiti akciju, ali je to nekako promaklo Zokiju i Zocu. OK.

Ne mogu da se sjetim ciji je ovo bio tm pred utakmicu (frensis ti si mi sumnjiv)Uglavnom 

spacer.png

• Like 3
  • Love 2
Posted
8 minutes ago, La mano de Dios said:

To je to, Mozzart potvrdio

S obzirom da je ovo reseno, znaci jedna briga manje nadam se i da plej dolazi do kraja nedelje, sanse da igraju obojica u duplom kolu su minimalne al opet bar ce biti spremni za onu tamo nedelju.

Što ne bi igrao duplo kolo, bar 5-10 minuta 

Posted

Dobar stav Voša i za primer drugima:

I pored velikih problema u timu, brzonogi bek na sve gleda pozitivno.

"Imamo najbolji posao na svetu. Igramo košarku. Dolazimo svaki dan nasmejani ovde, bez obzira na situaciju, bez obzira koliko je teško. Momci koje imamo, verujemo u njih, verujemo u sebe, kao i trener što veruje. Spremni smo. Može se i reći da sam ovo čekao, uzbuđen sam. Idemo da igramo košarku, igramo zajedno i damo sve od sebe."

Priznao je ono što svi vide, a to je da se ove sezone oseća mnogo ugodnije na parketu nego prošle.

"Mislim da je druga godina zaredom kako radiš svoj posao bolja nego prva godina. To je otprilike situacija sa mnom. Osećam se komfornije, osećam se bolje. Verovali ili ne, ovo je prvi put za mene kao profesionalnog košarkaša da igram u istom timu drugu godinu zaredom. Za mene je to prekretnica, samo to što imam, da igram u istom timu dve godine zaredom. Osećam se komfornije. Imam ja još dug put, čoveče, ali sada sam samo fokusiran na sutra."

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/vasington-nasmejani-smo-bez-obzira-na-situaciju-za-mene-je-ova-sezona-prekretnica/526299

• Like 8
  • Love 3
Posted

Naime, trenutno traju pregovori sa Real Madridom oko ugovora sa Fernandom, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Centar iz Angole želi što više da naplati svoje usluge i kada se bude postigao konačan dogovor oko količine novca koji će Real isplatiti, transfer u Partizan će biti realizovan. Prema informacijama do kojih je došao naš portal, sve ide u pozitivnom smeru za aktuelnog šampiona ABA lige i Srbije.

Znači i ovo je propalo. Ništa, daj tog Bambu pa da svi odlijepimo do kraja. Kad je bal nek i princeza omasti brkove.

• Like 1
Posted

Opasan je ovaj Vašington. Kad ga krene dijeluje nezaustavljivo. Ali ima i ona druga strana kad nije u elementu i bukvalno je igrač manje. Ne prija mu kad ga pritiskaju i igraju agresivno na njemu. Sve u svemu vrlo potentan igrač koji ide od sjaja do očaja, i obrnuto, čak i u toku samo jedne utakmice. 

Posted

Oko Bruna - što se mene tiče approved, ti koji imaju šta da dokažu (a nadam se da on sada ima) su kod nas u principu uvek igrali dobro, tako da, pakuj Zorane! 

Ovo nam je prvi Angolac?

Što se večerašnje utakmice tiče - svi u Arenu! Mora na podršku da se ovo nekako izvuče pošto će nam duplo kolo biti teška priča da išta dobijemo. 

Wash da vodi, Bonga da brani, napred Partizan!

• Like 3
  • Pumpaj! 3
Posted (edited)

Nemoj da mi na kraju budemo rutinirani. Težak meč protiv svima nezgodnog Pariza u lošem momentu za nas. Vuče malo i na prošlogodišnju situaciju protiv Asvela u Areni, kad su svi upisali dva boda unapred a na kraju bilo teško mučenje i ćorak. 

Očekujem dosta igre 1v1 od nas od tri naša igrača koja su sposobna to da igraju, Voša, Sterlinga i Jabarija i lošiji napadački flow od onoga na koji smo navikli. 

Što se njih tiče, oni ništa neće menjati u svojoj igri, brz tempo uz dosta rotacija u kratkim vremenskim intervalima, pritisak na naše bekove i Nader Hifi u standardnom modu i njehovih 20ak šuteva iz raznih situacija i pozicija. 

Ipak, nadam se da će ekipa dobro reagovati i da je Želimir ovo spremio kako treba, trebaće nam i njegovog umeća. Jako je važno da otvorimo kako treba da se ne bi tenzije i nervoza povećavali kako utakmica odmiče, da ih ne uvedemo od starta u dobar ritam gde prangijaju i razne Quattare.

4-2, ali ovaj put subjektivno. 

Edited by Papanikolesku
  • Like 1
Posted

Nego, da pokrenemo prave teme..

Videh da Mario Nakic nosi ovo

1174671-DEOC_1.png?_s=RAABAB0

Mislim da taj modni incident zasluzuje raskid ugovora i trazenje bolje zamene

• Like 7
  • Thanks 2
  • Ha-ha 21
  • WOW 1
Posted
3 minutes ago, wrach said:

Mozda mu ih je doktor preporucio zbog kolena 😄

Posted
6 minutes ago, wrach said:

Back off, ovo je najudobnija stvar ikad. Nosim slično, samo su fake UGG, ne pada mi na pamet da bacam 20K na to. 

1 hour ago, Barkley#34 said:

Mislim da Šejk može da postane strah i trepet ali da će nam svejedno trpeti organizacija bez nekoga ko je iole čru plej. Od početka sezone ne izgledamo sjajno kada je Karlik bio na klupi.

Večeras da nekako iščupamo pobedu pa ćemo biti kompletniji od sledeće nedelje, nadam se.

Ma okej, slažem se. Moj problem je u insistiranju da se sad traži direktna zamena za Carlika, sa svim njegovim kvalitetima. 

• Like 1