Placebo Lone star Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: I meni je zasmetalo to ogledalo dualnosti drĆŸavnih blizanaca, mnogo bi bio bolji post da vas se nije uopĆĄte dotaklo. No, kao ĆĄto rekoh DuĆĄku danas, to treba da vam imponuje a ne da vas vreÄa. Â Â True, true, ali mi znamo koji su koji, nemoj da sumnjaĆĄ u to. Verujem,lako je prepoznati laznog dusebriznika.đ
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 38 minutes ago, Placebo Lone star said: Nije sve kosarka i nije sve crno. Nije, neƥto je fudbal. Dakle, ipak je sve crno. 1
Bad Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) DECIMA - Ti meni serdare, ja tebi vojvodo Edited 12 hours ago by Bad 3 5 1
Goofy Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Post je besmislen. Imamo tri sezone koje u potpunosti opovrgavaju narativ i jednu blistavu sezonu koju je Pljuj ugasio samo jednim nesportskim faulom.
Son_of_a_gun Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dobro je ovo ali ono sa Gagatarom je neprevaziÄeno.  Bacih malo pogled na lajnu, dosta jaki upisi, stari dobri Tokyo⊠đ€ 1 2
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: Tja, ni za fajt niste vas dvoje. Fuj.   Samo da se zna, nisam odstupila prva. 3
Wingwalker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 3 hours ago, Placebo Lone star said: Dosta navijaca Zvezde dolazi na ovu temu sa laznom brigom o KK Partizan a verujem da se samo nasladjuju. Â Â iskreno, povremeno brinem zbog kuma. ...ali me i brzo prodje. Edited 10 hours ago by Wingwalker 1 7
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klinci poveli socio-politicku temu o kojoj imam misljenje ali neka đ Â Poku car đ 3
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, ÄoÄo said: đ Klizav teren, plitke patike - veÄ vidim kako ne igra u petak zbog distorzije skoÄnog zgloba 7
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tekst, suĆĄtinski, ima logiku ali nisam siguran da su koriĆĄteni primjeri relevantni. Puno veÄeg smisla bi imao (i prije bih ga prihvatio kao "objektivnog") da se ne spominju KKP, CZV itd...da je pisac ostavio Äitaocu na izbor da sam zakljuÄi ko je u kakvoj fazi, da li je uopĆĄte itd...bez namjernog ili sluÄajnog navoÄenja da se prihvati piĆĄÄevo razmiĆĄljanje. Ovako kako je napisan, tim navoÄenjem Äitaoca i spominjanjem ovakvih primjera, meni izgleda kao da mu je cilj da amortizuje nezadovoljstvo jednih na uĆĄtrb zadovoljstva drugih. Tekst bi mnogo viĆĄe smisla imao da je pisan prethodne sezone, kad je u KKP ostao samo 1 igraÄ iz prethodne sezone pa je proces formiranja iĆĄao od poÄetka do kraja i ukljuÄivao je vjerovatno sve ove faze. Ove sezone, faza "STORMING" u KKP faktiÄki nije trebala ni postojati ili je trebala trajati veoma kratko, uzevĆĄi u obzir da je ekipa formirana proĆĄle sezone, gdje su uloge veÄ bile jasno rasporeÄene a ove je doveden samo jedan nosilac vrhunskog kvaliteta (Parker) koji je trebao da se "utopi" u veÄ formiranu ekipu. Jednostavno mi nije normalno da isti igraÄi prolaze iste faze svake godine. OK, Karlik je ispao ali je do sada trebalo da je sistem formiran pa i da proces prilagoÄavanja njegove zamjene proÄe dosta lakĆĄe, bezbolnije. TakoÄe, u dijelu u kojem se spominje Zvezda, pisac nigdje ne spominje (ili bar u dovoljnoj mjeri) da u toj ekipi nedostaje 8 igraÄa od Äega skoro sve nosioci, glavne zvijezde i da je ekipa kao takva, ostvarila najbolje rezultate u takmiÄenju. Nekako se kritika naglaĆĄava a dobre stvari usputno spominju (sa puno "ali" a pametni ljudi su rekli da u reÄenicama sa tim veznikom, ÄitaĆĄ samo tekst nakon njega jer ono prethodno manje bitno). Po tekstu ispada da je bezveze ĆĄto su pobijedili jer to stvara laĆŸnu sliku a da bi sve bilo OK da su izgubili jer bi to pokazalo pravu sliku. Ovo bi Äak i imalo smisla da je rijeÄ od 1-2 pobjede..a ovdje je ipak malo viĆĄe njih. Ne poznajem psihologiju dovoljno dobro ali bih volio Äuti ĆĄta se, uzimajuÄi teoriju u obzir za koju mi se Äini da ima smisla, deĆĄava ukoliko uspijeĆĄ u fazi "STORMING" ostvariti dobar rezultat, da li je u sledeÄoj fazi nuĆŸno doĆŸivjeti pad i da li je uopĆĄte pad nuĆŸno doĆŸivjeti u ovom ciklusu. Izvinjavam se na uletu i potrebi da iznesem miĆĄljenje, ne znam ni ja koji mi je.. Â Â 5
Recommended Posts