Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Son_of_a_gun said:

I meni je zasmetalo to ogledalo dualnosti drĆŸavnih blizanaca, mnogo bi bio bolji post da vas se nije uopĆĄte dotaklo. No, kao ĆĄto rekoh DuĆĄku danas, to treba da vam imponuje a ne da vas vređa.

True, true, ali mi znamo koji su koji, nemoj da sumnjaĆĄ u to.

Verujem,lako je prepoznati laznog dusebriznika.👍

Posted

Post je besmislen.

Imamo tri sezone koje u potpunosti opovrgavaju narativ i jednu blistavu sezonu koju je Pljuj ugasio samo jednim nesportskim faulom.

Posted (edited)
3 hours ago, Placebo Lone star said:

Dosta navijaca Zvezde dolazi na ovu temu sa laznom brigom o KK Partizan a verujem da se samo nasladjuju.

me-funny.gif

iskreno, povremeno brinem zbog kuma.

...ali me i brzo prodje.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 7
Posted

Tekst, suĆĄtinski, ima logiku ali nisam siguran da su koriĆĄteni primjeri relevantni. Puno većeg smisla bi imao (i prije bih ga prihvatio kao "objektivnog") da se ne spominju KKP, CZV itd...da je pisac ostavio čitaocu na izbor da sam zaključi ko je u kakvoj fazi, da li je uopĆĄte itd...bez namjernog ili slučajnog navođenja da se prihvati piơčevo razmiĆĄljanje. Ovako kako je napisan, tim navođenjem čitaoca i spominjanjem ovakvih primjera, meni izgleda kao da mu je cilj da amortizuje nezadovoljstvo jednih na uĆĄtrb zadovoljstva drugih. Tekst bi mnogo viĆĄe smisla imao da je pisan prethodne sezone, kad je u KKP ostao samo 1 igrač iz prethodne sezone pa je proces formiranja iĆĄao od početka do kraja i uključivao je vjerovatno sve ove faze. Ove sezone, faza "STORMING" u KKP faktički nije trebala ni postojati ili je trebala trajati veoma kratko, uzevĆĄi u obzir da je ekipa formirana proĆĄle sezone, gdje su uloge već bile jasno raspoređene a ove je doveden samo jedan nosilac vrhunskog kvaliteta (Parker) koji je trebao da se "utopi" u već formiranu ekipu. Jednostavno mi nije normalno da isti igrači prolaze iste faze svake godine. OK, Karlik je ispao ali je do sada trebalo da je sistem formiran pa i da proces prilagođavanja njegove zamjene prođe dosta lakĆĄe, bezbolnije. Takođe, u dijelu u kojem se spominje Zvezda, pisac nigdje ne spominje (ili bar u dovoljnoj mjeri) da u toj ekipi nedostaje 8 igrača od čega skoro sve nosioci, glavne zvijezde i da je ekipa kao takva, ostvarila najbolje rezultate u takmičenju. Nekako se kritika naglaĆĄava a dobre stvari usputno spominju (sa puno "ali" a pametni ljudi su rekli da u rečenicama sa tim veznikom, čitaĆĄ samo tekst nakon njega jer ono prethodno manje bitno). Po tekstu ispada da je bezveze ĆĄto su pobijedili jer to stvara laĆŸnu sliku a da bi sve bilo OK da su izgubili jer bi to pokazalo pravu sliku. Ovo bi čak i imalo smisla da je riječ od 1-2 pobjede..a ovdje je ipak malo viĆĄe njih. Ne poznajem psihologiju dovoljno dobro ali bih volio čuti ĆĄta se, uzimajući teoriju u obzir za koju mi se čini da ima smisla, deĆĄava ukoliko uspijeĆĄ u fazi "STORMING" ostvariti dobar rezultat, da li je u sledećoj fazi nuĆŸno doĆŸivjeti pad i da li je uopĆĄte pad nuĆŸno doĆŸivjeti u ovom ciklusu.

Izvinjavam se na uletu i potrebi da iznesem miĆĄljenje, ne znam ni ja koji mi je..

• Like 5