Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, Papanikolesku said: O mom (ne)znanju, hvala Bogu, nisi kompetentna da sudiš 🙃 i ovim zavrsavajte. Moze se diskutovati a da se ne svodi na licni nivo. Edited 2 hours ago by Don Dusko
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago KKP će dostići norming i performing, ali zato Real, Fener, PAO, Efes i drugi velikani koji takođe trenutno ne briljiraju neće. Pitaće se samo KKP i Željko. Ovo ne bi sastavio ni urednik partizanovog vesnika. Istina je vrlo jednostavna, KKP je bez Carlika Jonesa obezglavljen, čitav koncept tima je pravljen tako da on bude alfa i omega u kreatorskom smislu. Plan B su skupocena pojačanja Parker i Milton koji za sad ne isporučuju. Plan C je ovo što sad imamo, divlji bek na pleju + grčki Stefan Marković sa kraja karijere. Ostalo su igrači energije i komplementarna ekipa, počev od Browna pa do ovih klasičnih pomoćnih radnika. Biće KKP bolji svakako, a da li će to biti dovoljno ostaje da se vidi, minus još nije dramatičan, a skoro sve ekipe se trenutno nalaze u storming modu, pa se i one nadaju svojim norminzima i performinzima. 6
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: KKP će dostići norming i performing, ali zato Real, Fener, PAO, Efes i drugi velikani koji takođe trenutno ne briljiraju neće. Pitaće se samo KKP i Željko. Kako si iz teksta ovo zaključio? 2 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Videcemo gde cemo do kraja regularne faze EL zavrsiti mi, a gde komsije. Pa cemo time i otkriti kako ce ostariti ovaj psihoanaliticki carsav, sa nesumnjivim primenama mudrosti ali i pretencioznosti i big boy reči. Svakako dobar iskop od strane Sona. Za vise stvari. Edited 2 hours ago by Elevator Operater 3
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zanimljiv tekst, interesantno je kada ti ovako neko ponudi novu terminologiju za procese koji su ti poznati ali bi ih opisao na drugi način. "Problem" sa tekstom je to što je njegova praktično glavna poenta to da Željku treba vremena da posloži igru i ekipu. Međutim, to je opšte poznato, a glavna glavolomka sada nije to, već da li će Željko moći da posloži igru i ekipu. 5
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da sam znao da ćete se ovako uzrujati ne bih ništa ni pisao. Post jeste dosta navijački obojen i ni ja se ne slažem s njim u potpunosti ali mi je bio dovoljno zanimljiv da se zamislim. Što kažu Dejm i Keni, da je umjesto Zvezda stajalo Pariz 24/25 ili sl. izgubio bi na obojenosti ali ne bi na poenti. Ja sam našao vrijednost u njemu. 2
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E, prosla su ta vremena kad si dobijao ban na prvi post koji se "svodi na licni nivo". I to govorim iz licnog iskustva, a zanimljivo je da je i tada jedna persona iz ove "diskusije" gore bila umesana. Ovi danasnji moderatori su premekani ili su mozda neki povlasceniji od drugih.🫣
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, DameTime said: Upis je daleko kvalitetniji od većine analiza koje si recimo ti ispalio ovde. A što si se (očigledno) pronašao u tekstu je tvoj lični problem, ne problem njegovog autora, koji verovatno i nije član ovog foruma. Ne slazem se sa ovim. Ja sam sa Papanikolesku upao u sukobe kad je krenuo da pise, a sada mi je u top3 ili top5 forumasa cije postove cenim i nalazim insightful. Cak i kad se ne slazem sa njim dosta me challenge-uje i postakne da preispitam neke stavove. U sustini to je po meni mozda i odlika dobrog forumasa. Jeste Papanikolesku u poslednje vreme iziritiran i nadraziv, ali to ne menja cinjenicu da se radi o pametnom forumasu, konstruktivnom u diskusijama. I jako cesto moze da kreira novi value svojim upisima. Eto da se i ja malo sa "value" isproseravam sa koriscenjem takvih tedtalks/moderna psihologija terminima. Ovaj post o kome se sada prica je u nekoj svojoj meri kvalitetan, ali sustinski vise manipulativan i pun kojekakvih logickih manipulacija. Ima tu smislenih observacija ali je edukovanost i svest o odredjenim psiholoskim pojavama stavljena u svrhu stavljanja sebe u nekakav intelektualni i moralni higher ground. Ko je proveo vremean i na ovom, i na prethodnom forumu imao je prilike da procita mnogo vestijih verzija ovoga od strane Abrahama. 8
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, BattleBender said: Ne slazem se sa ovim. Ja sam sa Papanikolesku upao u sukobe kad je krenuo da pise, a sada mi je u top3 ili top5 forumasa cije postove cenim i nalazim insightful. Cak i kad se ne slazem sa njim dosta me challenge-uje i postakne da preispitam neke stavove. U sustini to je po meni mozda i odlika dobrog forumasa. Jeste Papanikolesku u poslednje vreme iziritiran i nadraziv, ali to ne menja cinjenicu da se radi o pametnom forumasu, konstruktivnom u diskusijama. I jako cesto moze da kreira novi value svojim upisima. To šta cenim kod njega kao forumaša sam mu već iskomunicirala privatno. Na stranu što kritika pisanja/nekog ponašanja ne vuče automatski za sobom ni delimično ni potpuno odbacivanje te osobe. Nisu samo kvalitetne analize, kakve god bile, doprinos ovom forumu.
Luchifer89 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Meni je fantastično što se kritikovanje kluba koji 3 sezone za redom pravi identične greške, naziva botovanjem protiv Željka. Dok se glorifikovanje trenera koji 3 sezone za redom pravi iste greške sa ekipom smatra jedinim prihvatljivim ponašanjem. Znamo da je Želimir antačabl, ali mora da se pljune kad se greši majkumu... 1
Davai Davai Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Iz roditeljskog ugla, koliko god da si u pravu u vezi sa necim, ako ne deliverujes poruku na pravi nacin i u pravo vreme, cesto se masi poenta i postize kontraefekat. Zocova skala anksioznosti je probila i vrata svlacionice, kao i nase ekrane, koliko god “bili smireni i pametni”, mislim da ne postoji niko da je imun na ovaj transfer loše energije. Ne mozes samo da kenjas i zahtevas… a da ne pogledas sebe u ogledalo i zapitas se, mozda je do mene? Bkv je toliko jednostavno, ajde svako u svoju sobu da razmisli malo, da se smire strasti, pa da popricamo i izvinimo se jedni drugima - tj. zahvalimo na razumevanju. Ukoliko Zocov ego preskoci taj deo, sada, sudija sviraj kraj. ”Sto puta ponavljam”, “Svi na telefonima”, “Da li ste normalni” i ostala bumerska retorika se totalno uklapa u taj “roditeljski” diskurs. Kako ste svi vi reagovali kad su vam stari kenjali, ili jos vise on point - kako vam reaguju deca kad vi to radite njima? Prvo se malo uplase, pa im posle bude krindz i dosadno. Na kraju i ne slusaju vise, pa makar i 1000x ponovljeno. Nisam za batine, ali ako se daju - moraju imati debeli razlog (npr. nesto opasno po zivot) koji se mora dobro objasniti, uz blago pokajanje, ali tek posle, kad se slegne. U datom momentu je ok biti dosledan i “ostati strog”. Plasim se da poslednji afekat kod Zoca traje predugo i da se kopa sve dublja rupa u komunikaciji. Nadam se da gresim. I dalje volim ovaj tim, ali trenutno ne verujem u njega. Jbg, moje pravo, bez izrecenih kletvi i trazenja krivca. Nisu se poklopile kockice, jbg desava se. Galaktikosi Real Madrida, PSG-a, Man City-a itd. su imali sezone i sezone fejlovanja i choukovanja sa nikad boljim timovima, pa nista. Pa se ustimuju posle par dina. Normalno u sportu, nego mi imamo malo taj “ruski rulet” sindrom… ali da prestanem vise da digresijama. Lep pozdrav i navijamo isto i do 4-34. 😎 Ps: Ipak jesam za batine. 😇
Recommended Posts