Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 10 minutes ago, Luchifer89 said: Joj kako jedva čekam da se brat Čabari ne vrati iz USA, pa da nam prodaju priču kako je operisao slepo crevo i čeka se oporavak do marta. Vesić uzima beleške. 9
Krle Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 16 minutes ago, Alek The Great said: Ne znam koja je poenta da trener da ostavku. Ko god bi dosao sa ovim igracima se nece ovajditi. Da, kao sto se nijedan trener nije ovajdio sa Douzerom, Majkom, Avramovicem, Smailagicem, itd... 10 1
Kooineeperk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Ukratko na tu temu: Ima ona izreka Kejta Milera, legendarnog australijskog kriket igraca koji je inace bio i pilot u WW2. Kaze "Pritisak? Kazacu vam sta je pritisak - kada imate Mesersmit (nemacki avion) za vasom guzicom - igranje kriketa nije pritisak!" (da, gledao sam Pierce & Djokovic podcast gde se to pominjalo). 3
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Ukratko na tu temu: Sjajna izjava Lilarda. Imao je George Clooney slicnu izjavu kada su neki kukali kako je gluma tezak posao. Ne mislim na taj pritisak. Vise mislim na toksicnu atmosferu nakon poraza. Francuzi to prihvate kao jos jedan dan na poslu. Srbi to vide kao propast.
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, JPM said: Sjajna izjava Lilarda. Imao je George Clooney slicnu izjavu kada su neki kukali kako je gluma tezak posao. Ne mislim na taj pritisak. Vise mislim na toksicnu atmosferu nakon poraza. Francuzi to prihvate kao jos jedan dan na poslu. Srbi to vide kao propast. Nije vreme za ove priče. Inače, ne vide tako samo Srbi.
Alek The Great Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Krle said: Da, kao sto se nijedan trener nije ovajdio sa Douzerom, Majkom, Avramovicem, Smailagicem, itd... Sta su to osvojili pobrojani?
Elevator Operater Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da imamo zivotni standard prosečnog Vilerbaćanina, ni nama ne bi bilo zivot i smrt, nego zabava i emotivni unos izlaska u poziriste. Naravno, islo bi teze iskorenjivanje tog "sportskog" mentaliteta jer smo naopaka (da ne kazem gore stvari) nacija, ali pre ili kasnije bismo uspeli. 6 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Inače, ne vide tako samo Srbi. Slazem se. Nisu Srbi jedini nesrecni narod na svetu. Svi nesrecni narodi sportske pobede vide kao svoje. Jer druge nemaju. 3 1
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Vide i srećni narodi, bar oni koji zaista prate svoje klubove, ima milion primera. Opet, nije problem u porazu, problem je u svemu što je dovelo do njega. 2
Los_Pollos_Hermanos Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) "Сви срећни народи личе један на други, Сваки несрећан народ, несрећан је на свој начин." И овако звучи добро, знају Руси да га кажу. Edited 13 hours ago by Los_Pollos_Hermanos
Todo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 20 minutes ago, Kooineeperk said: Jel moguce da nema bas ni malo minuta za Murinena? Ovo sa Pokusevskim gde igra 0min pa 35min mi isto nekako ne ide u glavu, ali za to je tesko reci sta je jer strucni stab i pre svega Zeljko to vide iznutra. Pokuševski je bio najbolji pre 2 dana u pobedi. Kada večeras ne bi dobio minute,kakva bi to bila poruka za njega. A i večeras je bio više nego dobar. Klasično gostovanje Fra divljacima,kada im prvoj čet dozvoliš da se razmašu,onda se pretvore top 3 EL ekipu. Uglavnom 1-2 puta godišnje...
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ekipa ima kosarkaske fundamente, znanje, talenat i iskustvo. Da li fali bbiq moze da se diskutuje al ima i glupljih ekipa koje mnogo bolje prolaze. Nije do toga. Zeljko PRVO mora da nadje nacin da energetski digne ekipu, da se loze, bodre i riljaju. Pa onda da im jebe majku sto nisu u milimetar precizno odigrali specijal br.74 koren iz 9 na kub. A dok se to ne desi, bice onaj parastos na klupi i medjusobno bodrenje i podrska kao da su se upoznali na ulasku u halu. Morate braco da vratite timski duh, ma kako otrcano zvucalo. Da se ekipa skupi i zaigra makar i basic basket, bez neke Zeljkove Vene Bogoslavov matematike na parketu, sa dve tri akcije ali da se rilja, gine, bodri i lozi. Ovako utucenoj ekipi poalednje sto treba je Zeljko u 32 nijanse koji jebe sve do askurdjela. 27
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago @Barkley#34 @Kooineeperk @JPM Zaista smatram da igrači treba da budu zaštićeni, da ih ne treba posmatrati kao moderne gladijatore (iako to na neki način jesu) koje ćemo napušavati kurcem za prvu grešku i izbacivati na njih lične frustracije (evo prva sam to uradila na lajvu, iako hejtujem tu temu i prozivala sam ljude zbog toga)... Ali jebemmumiša, o kakvom pritisku se tu priča? Jasno je da profesionalno bavljenje sportom iziskuje i specifičnu psihološku perspektivu, ali ako ne možeš da se baviš time, onda promeniš zanimanje. Kao uostalom i u svakom drugom poslu. Nikakve momentalne posledice oni nemaju, sem ako ne uzmu pa tipa vitlaju pištoljem kao Ja Morant i sl. Ako i ne uspeju da osvoje titulu/e, imaju loše statse ili štagod, klub raskine ugovor/trejduje, ali će uglavnom nastaviti da zarađuju fine pare u nekom drugom klubu. 2
Milko Miller Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Vide i srećni narodi, bar oni koji zaista prate svoje klubove, ima milion primera. Opet, nije problem u porazu, problem je u svemu što je dovelo do njega. Pa dobro posle poraza (nikada posle pobede) idu te standardne fraze: ovo je samo sport, nije to bitno u zivotu itd. Neko radi to, neko razvali televizor. Svako ima svoj coping mechanism. 3
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Washington nas je ukanalio večeras ali to ide na dušu onom ko je sastavio tim tako da on bude prvi plej čak i igrom slučaja posle povrede projektovanog prvog pleja. Lik je kamcer za timsku igru i to se neće promijeniti nikad. Svi vidimo da nam fali igrač, mislim da bi bilo bar pošteno da nam kažu razlog zašto ga nemamo. Zvezda sa koliko, 7-8 povređenih igrača opet ima više igrača nego mi. Znam da nije za poređenje ali prosto je nevjerovatno da u sezoni sa najvećim budžetom u istoriji nemaš pare da dovedeš da prevede loptu i organizuje napad i ništa više. Jesmo li pustili Nilikinu i uzeli čak i obeštećenje, riješili se Ifeove plate, to je preko milion evra na kamari da daš i da ne probiješ projektovani budžet, čak i da ti ostane nešto sitno za Kalatesa. Sve u svemu nije pošteno prema nama navijačima, da li ja gubim svoje živce za ovaj klub je samo moj izbor ali ima nešto perverzno morbidno u tome što me klub konstantno, gotovo namjerno dovodi u predinfarktno stanje. Nisam od navijača kojima odanost zavisi od pobjeda i titula, sve što želim je pošten odnos za vrijeme, živce i novac koje ulažem u tu odanost. Pre svega želim da iz kluba izađe neko i preuzme odgovornost za dosadašnje svinjarije kao i plan kako da se ovo stanje sanira. Mada mi se sve čini da puno tražim. Mlatim gluposti ali skupilo mi se, sad sam pošao da pobrišem sve ali neka ga. Još samo jedno ću da napišem, s obzirom da ide narativ da najveće nezadovoljstvo dolazi ne zbog naših nego zbog Zvezdinih igara, mene te njihove igre ne dotiču, oni imaju svoj put mi svoj. Boli me što majka mrtvog djeteta umire od gladi 15 dana, što ljudi nestaju svakog dana, bivaju pretučeni i ubijani, ostaju bez posla i slobode i mnogo toga što nemam dovoljno vremena i prostora da pobrojim. Kad uveče otvorim tviter dočeka me crna hronika. Volio bih da mogu makar na sat i po da se oslobodim tog mučnog osjećaja, da budem periferno sretan, da izbacim svu tu frustraciju iz sebe pa mi ni to nije dato. Uzevši sve u obzir možda nije ni pošteno. 11 7
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Okaciti im ovo u svlacionici, da se svaki dan podsecaju kako su veceras figurativno bili *ebani i kako bi im se to desilo i bukvalno, da su ovo rane 80te. 9 1
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Upravo sam pogledao tabelu, znate šta ima novo - komšije dobiju Valensiju, nas Fener razguzi jako, oni prvi mi poslednji. 1 5 1
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Čak i ja koji uvek želim da pronađem nešto čime bih vas utešio, ne pronalazim. Mislio sam da se uvatim za to što Željko uvek u toku sezone sve lepo skocka i što je u svakoj sezoni Evrolige sa Partizanom imao deo sezone kad ste izgledali brutalno, pogotovo prve sezone kada ste drugi deo Evrolige briljirali. Sada je situacija drugačija, pre svega povredio se šef ekipe, tek sada se vidi koliko nedostaje, Džabari koji je došao da bude još jedan šef, užas. Ni ostali novi igrači ništa posebno. U svakom slučaju ja vam želim da se brzo skockate, jedina nada opet ostaje Željko i njegov inat. 1 2
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Elevator Operater said: Okaciti im ovo u svlacionici, da se svaki dan podsecaju kako su veceras figurativno bili *ebani i kako bi im se to desilo i bukvalno, da su ovo rane 80te. Bravo, svaki put kad neko krene da sere kako ćemo igrati finale sa Oklahomom, samo mu ovog redneka pokažeš i oteraš u ćošak da kopa nos 1 minute ago, Volter said: Čak i ja koji uvek želim da pronađem nešto čime bih vas utešio, ne pronalazim. Mislio sam da se uvatim za to što Željko uvek u toku sezone sve lepo skocka i što je u svakoj sezoni Evrolige sa Partizanom imao deo sezone kad ste izgledali brutalno, pogotovo prve sezone kada ste drugi deo Evrolige briljirali. Sada je situacija drugačija, pre svega povredio se šef ekipe, tek sada se vidi koliko nedostaje, Džabari koji je došao da bude još jedan šef, užas. Ni ostali novi igrači ništa posebno. U svakom slučaju ja vam želim da se brzo skockate, jedina nada opet ostaje Željko i njegov inat. Željkov inat da puši kurac 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Je li to Zeljko rekao da neki igraci nisu shvatili ozbilno Asvel? Kao da on te igrace ne trenira uopste.... Quote "Otvorili smo meč veoma veoma loše, imali smo mnogo izgubljenih lopti posle kojih je Asvel lako poentirao. Pokušali smo da se vratimo, imali period jako dobre igre, ali je meč odlučen u samoj završnici u kojoj smo imali neke prilično loše odluke u napadu. To je nešto što se dešava iz nekih razloga. Možda je do trenera, možda je nešto drugo. Neki igrači treba da se srame kako smo otvorili meč", rekao je Obradović. Edited 13 hours ago by Don Dusko
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zocova izjava oko telefona je verovatno tacna. Nisu fokusirani na utakmicu. @DameTime bice da ja nisam dobro koncipirao sta sam hteo. Nisam mislio na pritisak bavljenja sportom vec na tu negativnost i uvrede. Slazem se sa tobom.
Marvin Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sramna izjava na konferenciji, 2005. stajl. Plašim se da je vreme da se razilazimo 8 1
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago "Sramotno smo počeli, igrači treba da zapitaju zbog čega je to tako. Dolazi veliki broj ljudi da nas gleda, bar su zaslužili da vide tim kojim se bori. Razlozi su jednostavni. Igrači ne razmišlju o utakamici, pred utakmicu sa ušao u svalačionici, svi su na telefonima, ponašaju se nenormalno. Neko sam ko će uvek da uzme odgvoornost posle nekih situacija, ali ne mogu ovo da shvatim", rekao je Obradović za Arena sport. "Pokušao sam da ih podignem, da pravim izmene. Ista slika je bila i posle utakmce, neverovatne stvari. Ne znam kako više da regujem, ne da sam razočaran... Nemam reči da objasnim kakao seosećam, što ne shvataju da neko dolazi zbog njih. Mininimu minimuma je da budu koncentrisani. Ne znam šta da uradim. Ponovilo se sve ono što i što i i u utakmica koje smo dobili. Pad koncentracije u završnici, loše odluke i u napadu...", rekao je Obradović. Opet mu pukla svlačionica, svalio sve na njih. Ništa, daj novih 15. 4
dekifisher Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 14 minutes ago, Son_of_a_gun said: Zvezda sa koliko, 7-8 povređenih igrača opet ima više igrača nego mi Zvezda dok ima Kalinu, Šegija i Dedu sa ulogama, skoro pa je nebitno ko su ostali. Tužno je što i u komšiluku ne razumeju ko im je doneo ove pobede. Neko još pita šta je Aleksa osvojio??? 2 3
Recommended Posts