Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kontaš da nam on reši probleme u skoku? 😅

Šalu na stranu, ja mislim da ovoj ekipi baš fali ludila i energije, pa se nadam da će i Mika da profitira od ovog bola koji Jabulah oseća

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Marvin said:

Kontaš da nam on reši probleme u skoku? 😅

Šalu na stranu, ja mislim da ovoj ekipi baš fali ludila i energije, pa se nadam da će i Mika da profitira od ovog bola koji Jabulah oseća

Vitkovac - Vesely situacija

• Love 1
Posted
10 hours ago, JPM said:

Ne verujem. Imate 3 godine licencu, jedino ako ga baš uzme neki NBA klub, a čisto sumnjam, a mislim da je i njemu jasno da će bolje biti da uči u KKP nego da se seljaka po raznim G ligama i slično. Verovatno ne bi ni mnogo veće pare dobio tamo. 

siguran sam da miku, kao i vecinu danasnjih mladih igraca, posebno onih koji vaze za NBA lottery prospecte, uopste ne zanima da uci u kkp ili bilo gde

on zeli u nba sto pre i zeli sto bolju draft poziciju

s tim u vidu, verujem da nije zadovoljan dosadasnjim minutima, jer na ovaj nacin akcije mogu samo da mu padaju

nisam siguran da li je on eligible za '26 draft, izgleda da nije, jer ga nema po mockovima

kontam da mu zelimir daje neki tough love tretman, ali videcemo do kad ce to da pije vodu

• Like 1
Posted
9 hours ago, Four Elements said:

Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo.

Procenat šanse da se to desi je za 2 do 3 posto tanji od mogućnosti da dobije tehničku u EL u preostale 3 sezone.

Teraj sad ovako...

Posted

Koliko god da smo u depresivnom periodu, svaka utakmica je priča za sebe. U prethodnim mečevima smo pokazivali periode smislene igre u kraćim ili dužim periodima. Hajde da vidimo da li možemo da ih produžimo i da izbegnemo one kanale u kojima se potpuno izgubimo. Nije Atina nikad bila mesto za vađenje ali daj da probamo da nešto pokrenemo.

• Like 4
Posted

Small ball braco grobari, small ball. Pravite se da nemate Tajrika i Bruna, dajte svih 5 koji prangijaju spolja. Izvlacite Milutina (Poku i Dilan).

Jedini recept za pobedu sa ovima. Nama je proslo prosle godine, njih malo (vise) bolela patka, kad su se setili da bi mozda mogli da dobiju ekipu gde je Deda jedini centar - bilo kasno. Do tada Rokas i ekipa zatrpali kos.

U kost i meso sa njima, kos za kos, bojim se da trenutno nemate dzebane za to planinarenje.

• Like 1
  • Thanks 2
Posted
9 minutes ago, Ne sam Safete said:

Edin vjeruje, ko sam ja da mu protivrjecim.

Edin u poslednje vreme ništa ne pogađa :default_coffee:

Ove sezone svako može svakoga da dobije, sve zavisi kako se poklopi situacija. Olimpijakos ne briljira ove sezone, ne briljirate ni vi, ali ću ponoviti ono što stvarno mislim, 3/5 skor nije tragičan posle 8 odigranih kola i ima dovoljno vremena da se ispravi. Ono što mora da se desi je da se ekipa trgne i svi počnu da se trude i ginu za svaku loptu. Ne bi bilo prvi put da se okrene ritam i preokrene sezona. Nadam se iole fer suđenju jer svi znamo kakvo suđenje ima Olimpijakos.

• Like 1
Posted

Toliko načina da se izgubi utakmica, izaberite jedan:

1. Gaženje kkPa od strane domaćina od samog starta, Željko se kao nešto cima u prvom poluvremenu i onda ubacuje čeljad u 25om minutu sve do kraja.

2. Odlično prvo poluvreme, u jednom trenutku čak i 9 razlike za nas, 4 na HT i onda... u trećem kvoteru 21:5 serija domaćina i ćaozdrao...

3. Neizvesna utakmica do samog kraja, Dorsi cepa trojku sa 9m za pobedu

4. Sava šut za pobedu, promašaj, produžeci, Milutinov nas otkine u OT jer su svi centri sa 5 ličnih...

5.

6.

7.etc

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted

5.

+ 7 za nas pocetkom 4/4, ulazi Tomas od loze Vokapa, sudije progutaju zvizduk, a gorepomenuti 8 minuta bez prestanka pegla po rukama i nadbubrežnoj žlezdi uz pesmu "sto ste dosli, kad ste znali" na čistom srpsko-hrvatskom.

Za Prikolicu nema brige da ce flertovati sa rekordom izvedenih bacanja (koji je postavio protiv nas pre 2 sezone). Jer je flertovao i prosle. Tajrik idealni fall guy za to, jednom ga mlatnes dupetom po mosnicama na postu, momentalno pravi faul da pokaze kako to kod njega ne sme...

• Like 6
  • Ha-ha 5
Posted

U Pireju se teško vaditi, pogotovo ne jedan lagani gostujući zalogaj poput nas. Ali ovo je poslednji rutinski poraz i poslednja Želimirova ekskurzijica koju im opraštam. Unapred. Potrudiću se da ne gledam večeras, jer sam poraz već svario ali taj mentalitet sisica nisam niti planiram

• Like 1
Posted

Moze da se dobije, oni su samo nesto bolja verzija totenhemovskog Armanija.
Naravno moze da se desi da vas izrutiniraju, Dorsey i Vezenkov pokidaju, a iz naftalina dobru partiju izvuce Furnije. Koji eto, bas protiv vas ne bude vise ocajan.

Ali ovako kao tim nisu nista spec, pogotovo ofanzivno

Posted
16 minutes ago, BattleBender said:

Moze da se dobije, oni su samo nesto bolja verzija totenhemovskog Armanija.
Naravno moze da se desi da vas izrutiniraju, Dorsey i Vezenkov pokidaju, a iz naftalina dobru partiju izvuce Furnije. Koji eto, bas protiv vas ne bude vise ocajan.

Ali ovako kao tim nisu nista spec, pogotovo ofanzivno

Pricas iz ugla tvog tima, to vam se desava cesto ovih dana.

Posted

Znate kako, mi bez obe pobede u sledecem duplom kolu malo sta imamo da trazimo dalje. Jedno je uigravanje i ima fore, a drugo mentalni deja vu kanal, s tim da smo sa 2-8 mnogo skuplje prodavali kozu nego sada.

Ne znam kako misli Zeljko to da izvede jer Monako igra odlicno, a mi ni Asvelu nismo pretnja u gostima...ali mora.

• Like 2