Placebo Lone star Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Komsije,navijate za veliki klub i to radite cisto iz srca najjace sto moze.Izbacili ste ฤacije sa tribine i vi ste za mene trenutno pobednici ovog takmicenja.Dok citam da se danas ostavi politika na vratima Arene gubim interesovanje za ovo takmicenje jer nam je zemlja na ivici gradjanskog rata.Proci ce i ovo zlo pa cemo igrati kosarke.Jebes sva pojacanja i sve kalkulacije kad se neko sprda sa zenom koja je izgubila dete.Uhvatim kako sam sebe nazivam licemerom dok navijam za klub koji je zaposeo sns isto kao i vas.Ipak nas je vise i pobedicemo najvecu utakmicu kad se oslobodimo mafijaskog kartela.Sa duznim postovanjem pozdrav od matorog Ganfera. 11 5
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovo resherovanje ove baลก mlake objave pa joลก uz muziku Anice ฤaci Dobre je baลก ono minimum minimuma, ali daj ลกta daลก. 5
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo resherovanje ove baลก mlake objave pa joลก uz muziku Anice ฤaci Dobre je baลก ono minimum minimuma, ali daj ลกta daลก. ย What?!ย Otkad?ย ๐ณ Btw, slaลพem se, veoma mlako. Ovo ne zasluลพuje nikakvu specijalnu pohvalu, eto podelio si IG objavu, bravo ti ga majstore. 1
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa zar nije njen muลพ onaj muflon Miฤa Softiฤ? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja 3
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa zar nije njen muลพ onaj muflon Miฤa Softiฤ? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja ย Jbg,konj galopira sa mnogo meleona u slamarici. To je moลพda jak afrodizijak za Dobru nam Anicu. ย ย Edited 7 hours ago by Zadnji vezni
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Razveli su se, ima tome dosta. Drugo, nije njena muzika, ona samo peva u filmu. Treฤe, jeste sve mlako ali bi me najviลกe porazilo ako se bivลกi saigraฤi nisu liฤno javili ล timฤevoj ลพeni i ponudili pomoฤ, platili advokata (kao gest, naravno) i ลกta veฤ. To ne znamo, jelte. ย Plus ovo ลกto kaลพe Safet, gde su druge objave? 5
Nikom nista Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo resherovanje ove baลก mlake objave pa joลก uz muziku Anice ฤaci Dobre je baลก ono minimum minimuma, ali daj ลกta daลก. Gledao predstavu pre par meseci...sa Mirom Karanovic i Bokijem Dimitrijevicem je pumpala jako...ย ย
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da ne zasipamo sad topik glupostima, evo stajem. Moลพda Anica sad nije udata za ฤaci muflona ali bila je i ima dete s njim, ne znam ลกta to menja. Ne znam kako normalnu ลพenu moลพe da privuฤe takav jedan balvan. Ne mislim da je Bogdan pogreลกio, on je samo reshareovao ลกta je veฤ bilo na netu, ali ti koji su ovo pravili su mogli i bolje da izaberu muziku. Inaฤe, da, hoฤu da verujem da su se igraฤi ipak javili ล timcu ili njegovoj ลพeni, bez potrebe da to obajvljuju na druลกtvenim mreลพama. A da su uglavnom piฤke - jesu.ย
Nikom nista Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Da ne zasipamo sad topik glupostima, evo stajem. Moลพda Anica sad nije udata za ฤaci muflona ali bila je i ima dete s njim, ne znam ลกta to menja. Ne znam kako normalnu ลพenu moลพe da privuฤe takav jedan balvan. Ne mislim da je Bogdan pogreลกio, on je samo reshareovao ลกta je veฤ bilo na netu, ali ti koji su ovo pravili su mogli i bolje da izaberu muziku. Inaฤe, da, hoฤu da verujem da su se igraฤi ipak javili ล timcu ili njegovoj ลพeni, bez potrebe da to obajvljuju na druลกtvenim mreลพama. A da su uglavnom piฤke - jesu.ย E, jbg sad...ย 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 58 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa zar nije njen muลพ onaj muflon Miฤa Softiฤ? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja ย Iskreno, nisam znala ko joj je taฤno bio muลพ, znam samo da se razvela. Meni je neลกto ostalo u seฤanju da je onaย protiv,ย pa me zbog toga iznenadio ovaj tvoj komentar. ย Ljudi mogu da naprave pogreลกne ลพivotne izbore iz razliฤitih razloga, oฤigledno je i ona u nekom trenutku shvatila da je muflon ฤim se razvela od njega. To ne znaฤi da je automatski ฤaci.ย ย ล to se tiฤe muzike, ฤak i da ona jeste ฤaci, tom logikom bi bilo bezveze ลกto je pesma izvedena u Novom Sadu, iako je napisana za film Sabirni centar, a Anica je samo izvodi u tom filmu. A pesma je pun pogodak za ovu prigodu, naลพalost, umetnost se ฤesto preslika na stvarni ลพivot.ย ย Edit: sad sam ponovo videla onu objavu s Dorฤola kad se Softiฤ bahati kako "on drลพi Dorฤol", potpuno sam smetnula s uma da tu piลกe kako je u pitanju bivลกi muลพ Anice Dobre...ย Edited 6 hours ago by DameTime
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, Chaos Is Me said: Da ne zasipamo sad topik glupostima, evo stajem. Moลพda Anica sad nije udata za ฤaci muflona ali bila je i ima dete s njim, ne znam ลกta to menja. Ne znam kako normalnu ลพenu moลพe da privuฤe takav jedan balvan. Ne mislim da je Bogdan pogreลกio, on je samo reshareovao ลกta je veฤ bilo na netu, ali ti koji su ovo pravili su mogli i bolje da izaberu muziku. Inaฤe, da, hoฤu da verujem da su se igraฤi ipak javili ล timcu ili njegovoj ลพeni, bez potrebe da to obajvljuju na druลกtvenim mreลพama. A da su uglavnom piฤke - jesu.ย Spoiler Vole ลพene da se udaju za neke moฤnike bez preteranog upuลกtanja u to odakle mu pare, moฤ, poloลพaj i sliฤno, i da se onda ลกlepaju za svoju karijeru na ime te iste moฤi. To je zapravo, kada izbaciลก moral iz jednaฤine, vrlo logiฤna stvar. Profitiraลก na konto neke sumnjive radnje, a sam si de facto ฤist ako te neko pozove na odgovornost. ย Takve moralne dileme su jako lepo opisane u Sopravnovima, kod ลพene mafijaลกkog bosa, Karmele. ย 1
Carl Johnson Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nisam znao da je Mica u sekti, inace ne potpada pod klasicna caci goveda, ipak je stari gradski mangup, isao je u Prvu beogradsku gimnaziju, faca je covek, nije bezveze Anica bila sa njim. Edited 6 hours ago by Carl Johnson
Knipex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago @Chaos Is Meย Jbg ispade da se tvoj post temelji na predrasudama, ลกto uopลกte nisam oฤekivao od tebe. Ne moลพeลก znati odnose izmeฤu dvoje ljudi i ลกta je nju privuklo dotiฤnom. To su intimne stvari. Uostalom eto informacije da se razvela. Razlog opet spada pod intimne stvari. Meni je liฤno bitnija informacija da je tokom predstave "pumpala" ลกto bi rekao @Nikom nista. ย ล to se tiฤe Bogdana, bolje iลกta nego niลกta. 2
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I Duca Borkoviฤ je bio dobro dete iz kraja, dobar drugar itd. pa je postao ovo ลกto jeste. ย Na razne naฤine su prodate duลกe ฤavolu. 4
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da pumpa moลพe svako, da se uda za evidentnog muflona ne moลพe baลก svako. Ali moลพemo da nastavimo na drugom mestu, ovde definitivno ova priฤa ne pripada.ย
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam veoma razoฤaran izostankom direktne podrลกke ล timcu od strane igraฤa ali moลพda joลก i viลกe od strane njegovog bivลกeg reprezentativnog trenera a naลกe legende. Moลพda je ovako i bolje, nek se pod stare dane razbiju iluzije. ย ล to se KKP tiฤe, zaboravio sam da kaลพem da mi je jedino ลพao Murinena. Mislim da bi mi on morao da dobije neki minut pre bilo koga iz ฤuvene domaฤe osnove (Mijailoviฤ excluded) i nadam se da ฤe to uskoro i poฤeti da se deลกava. Deฤko se ne plaลกi a svi znamo kakve fizikalije ima, to mora da bude dobitna kombinacijaย 8
MetalHead Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: I Duca Borkoviฤ je bio dobro dete iz kraja, dobar drugar itd. pa je postao ovo ลกto jeste. ย Na razne naฤine su prodate duลกe ฤavolu. Moram jedan off topic: Vozio me jednom u nekom raspalom jugicu samo sto je poceo da bude sampion u nacionalnoj klasi. Stvarno odavao utisak nekog ko je skroman i normalan. Ni prvi ni poslednji kojeg je miris lakog novca pretvorio u... budalu.ย ย 3
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Prije 12-13 godina sam upoznao lika iz Norveske, radili na nekom projektu. ฤovjek je radio nesto najslicnije nasoj civilnoj zastiti mada je bio i NATO instruktor i svasta nesto. Znam kad je dolazio u BG, dobijao je auto sa vozacem od drzave (dok je u Srbiji, naravno, da mu budu na raspolaganju). Taj vozac je bio Dusan Borkovic. Izvinjavam se na off topic-u. Edited 3 hours ago by Small Owl Bold 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imam drugara Dusana Borkovica koji je 2 puta spasao babe iz pozara (u 2 nevezane situacije). Pravda za Dusane Borkovice! 2
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja proฤitao bebe ali dobro, valjda se i babe raฤunaju. ๐ 6
JPM Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ja proฤitao bebe ali dobro, valjda se i babe raฤunaju. ๐ ย Bebe imaju keoficijent 1.25 Babe 0.75 ย Ali da...vrede.
Recommended Posts