Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Komsije,navijate za veliki klub i to radite cisto iz srca najjace sto moze.Izbacili ste ฤ‡acije sa tribine i vi ste za mene trenutno pobednici ovog takmicenja.Dok citam da se danas ostavi politika na vratima Arene gubim interesovanje za ovo takmicenje jer nam je zemlja na ivici gradjanskog rata.Proci ce i ovo zlo pa cemo igrati kosarke.Jebes sva pojacanja i sve kalkulacije kad se neko sprda sa zenom koja je izgubila dete.Uhvatim kako sam sebe nazivam licemerom dok navijam za klub koji je zaposeo sns isto kao i vas.Ipak nas je vise i pobedicemo najvecu utakmicu kad se oslobodimo mafijaskog kartela.Sa duznim postovanjem pozdrav od matorog Ganfera.

• Like 11
  • Love 5
Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo resherovanje ove baลก mlake objave pa joลก uz muziku Anice ฤ‡aci Dobre je baลก ono minimum minimuma, ali daj ลกta daลก.

ย 

What?!ย Otkad?ย ๐Ÿ˜ณ

Btw, slaลพem se, veoma mlako. Ovo ne zasluลพuje nikakvu specijalnu pohvalu, eto podelio si IG objavu, bravo ti ga majstore.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa zar nije njen muลพ onaj muflon Miฤ‡a Softiฤ‡? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja

ย 

Jbg,konj galopira sa mnogo meleona u slamarici.

To je moลพda jak afrodizijak za Dobru nam Anicu.

ย 

ย 

Edited by Zadnji vezni
Posted

Razveli su se, ima tome dosta. Drugo, nije njena muzika, ona samo peva u filmu. Treฤ‡e, jeste sve mlako ali bi me najviลกe porazilo ako se bivลกi saigraฤi nisu liฤno javili ล timฤevoj ลพeni i ponudili pomoฤ‡, platili advokata (kao gest, naravno) i ลกta veฤ‡. To ne znamo, jelte.

ย 

Plus ovo ลกto kaลพe Safet, gde su druge objave?

• Like 5
Posted
32 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo resherovanje ove baลก mlake objave pa joลก uz muziku Anice ฤ‡aci Dobre je baลก ono minimum minimuma, ali daj ลกta daลก.

Gledao predstavu pre par meseci...sa Mirom Karanovic i Bokijem Dimitrijevicem je pumpala jako...ย 

ย 

Posted

Da ne zasipamo sad topik glupostima, evo stajem. Moลพda Anica sad nije udata za ฤ‡aci muflona ali bila je i ima dete s njim, ne znam ลกta to menja. Ne znam kako normalnu ลพenu moลพe da privuฤe takav jedan balvan. Ne mislim da je Bogdan pogreลกio, on je samo reshareovao ลกta je veฤ‡ bilo na netu, ali ti koji su ovo pravili su mogli i bolje da izaberu muziku. Inaฤe, da, hoฤ‡u da verujem da su se igraฤi ipak javili ล timcu ili njegovoj ลพeni, bez potrebe da to obajvljuju na druลกtvenim mreลพama. A da su uglavnom piฤke - jesu.ย 

Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Da ne zasipamo sad topik glupostima, evo stajem. Moลพda Anica sad nije udata za ฤ‡aci muflona ali bila je i ima dete s njim, ne znam ลกta to menja. Ne znam kako normalnu ลพenu moลพe da privuฤe takav jedan balvan. Ne mislim da je Bogdan pogreลกio, on je samo reshareovao ลกta je veฤ‡ bilo na netu, ali ti koji su ovo pravili su mogli i bolje da izaberu muziku. Inaฤe, da, hoฤ‡u da verujem da su se igraฤi ipak javili ล timcu ili njegovoj ลพeni, bez potrebe da to obajvljuju na druลกtvenim mreลพama. A da su uglavnom piฤke - jesu.ย 

E, jbg sad...ย 

• Like 1
Posted (edited)
58 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa zar nije njen muลพ onaj muflon Miฤ‡a Softiฤ‡? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja

ย 

Iskreno, nisam znala ko joj je taฤno bio muลพ, znam samo da se razvela. Meni je neลกto ostalo u seฤ‡anju da je onaย protiv,ย pa me zbog toga iznenadio ovaj tvoj komentar.

ย 

Ljudi mogu da naprave pogreลกne ลพivotne izbore iz razliฤitih razloga, oฤigledno je i ona u nekom trenutku shvatila da je muflon ฤim se razvela od njega. To ne znaฤi da je automatski ฤ‡aci.ย 

ย 

ล to se tiฤe muzike, ฤak i da ona jeste ฤ‡aci, tom logikom bi bilo bezveze ลกto je pesma izvedena u Novom Sadu, iako je napisana za film Sabirni centar, a Anica je samo izvodi u tom filmu. A pesma je pun pogodak za ovu prigodu, naลพalost, umetnost se ฤesto preslika na stvarni ลพivot.ย 

ย 

Edit: sad sam ponovo videla onu objavu s Dorฤ‡ola kad se Softiฤ‡ bahati kako "on drลพi Dorฤ‡ol", potpuno sam smetnula s uma da tu piลกe kako je u pitanju bivลกi muลพ Anice Dobre...ย 

Edited by DameTime
Posted
16 minutes ago, Chaos Is Me said:

Spoiler

Vole ลพene da se udaju za neke moฤ‡nike bez preteranog upuลกtanja u to odakle mu pare, moฤ‡, poloลพaj i sliฤno, i da se onda ลกlepaju za svoju karijeru na ime te iste moฤ‡i. To je zapravo, kada izbaciลก moral iz jednaฤine, vrlo logiฤna stvar. Profitiraลก na konto neke sumnjive radnje, a sam si de facto ฤist ako te neko pozove na odgovornost.

ย 

Takve moralne dileme su jako lepo opisane u Sopravnovima, kod ลพene mafijaลกkog bosa, Karmele.

ย 

• Like 1
Posted (edited)

Nisam znao da je Mica u sekti, inace ne potpada pod klasicna caci goveda, ipak je stari gradski mangup, isao je u Prvu beogradsku gimnaziju, faca je covek, nije bezveze Anica bila sa njim.

Edited by Carl Johnson
Posted

@Chaos Is Meย Jbg ispade da se tvoj post temelji na predrasudama, ลกto uopลกte nisam oฤekivao od tebe. Ne moลพeลก znati odnose izmeฤ‘u dvoje ljudi i ลกta je nju privuklo dotiฤnom. To su intimne stvari. Uostalom eto informacije da se razvela. Razlog opet spada pod intimne stvari. Meni je liฤno bitnija informacija da je tokom predstave "pumpala" ลกto bi rekao @Nikom nista.

ย 

ล to se tiฤe Bogdana, bolje iลกta nego niลกta.

• Like 2
Posted

I Duca Borkoviฤ‡ je bio dobro dete iz kraja, dobar drugar itd. pa je postao ovo ลกto jeste.

ย 

Na razne naฤine su prodate duลกe ฤ‘avolu.

• Like 4
Posted

Da pumpa moลพe svako, da se uda za evidentnog muflona ne moลพe baลก svako. Ali moลพemo da nastavimo na drugom mestu, ovde definitivno ova priฤa ne pripada.ย 

Posted

Ja sam veoma razoฤaran izostankom direktne podrลกke ล timcu od strane igraฤa ali moลพda joลก i viลกe od strane njegovog bivลกeg reprezentativnog trenera a naลกe legende. Moลพda je ovako i bolje, nek se pod stare dane razbiju iluzije.

ย 

ล to se KKP tiฤe, zaboravio sam da kaลพem da mi je jedino ลพao Murinena. Mislim da bi mi on morao da dobije neki minut pre bilo koga iz ฤuvene domaฤ‡e osnove (Mijailoviฤ‡ excluded) i nadam se da ฤ‡e to uskoro i poฤeti da se deลกava. Deฤko se ne plaลกi a svi znamo kakve fizikalije ima, to mora da bude dobitna kombinacijaย 

• Like 8
Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

I Duca Borkoviฤ‡ je bio dobro dete iz kraja, dobar drugar itd. pa je postao ovo ลกto jeste.

ย 

Na razne naฤine su prodate duลกe ฤ‘avolu.

Moram jedan off topic:

Vozio me jednom u nekom raspalom jugicu samo sto je poceo da bude sampion u nacionalnoj klasi. Stvarno odavao utisak nekog ko je skroman i normalan.

Ni prvi ni poslednji kojeg je miris lakog novca pretvorio u... budalu.ย 

ย 

• Like 3
Posted (edited)

Prije 12-13 godina sam upoznao lika iz Norveske, radili na nekom projektu. ฤŒovjek je radio nesto najslicnije nasoj civilnoj zastiti mada je bio i NATO instruktor i svasta nesto. Znam kad je dolazio u BG, dobijao je auto sa vozacem od drzave (dok je u Srbiji, naravno, da mu budu na raspolaganju). Taj vozac je bio Dusan Borkovic. Izvinjavam se na off topic-u.

Edited by Small Owl
Bold
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Ja proฤitao bebe ali dobro, valjda se i babe raฤunaju. ๐Ÿ˜

ย 

Bebe imaju keoficijent 1.25

Babe 0.75

ย 

Ali da...vrede.