Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 11 minutes ago, JPM said: Kalates ne samo da je izuzetan plejmejker već je i igrač koji ima veoma pametnu selekciju šuta, i svestan je da nije dobar skorer. Samim tim šutevi koje on uzima vrlo retko imaju negativan uticaj na rezultat njegovog tima, a ja baš mogu da se setim utakmica gde je on umeo baš u završnicama da ispogađa neke otvorene šuteve. Valjda ga protivnik previše potceni. samo treba biti uporan...verovati u sebe. game 5...molim lepo 💣 Edited 8 hours ago by Wingwalker 2
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 29 minutes ago, Luchifer89 said: Znači Jokara nam završio MM Nismo se usrećili sa prethodnim završavanjem, valjda će sad biti bolje. 1
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Čestitam na novom igraču komše, odlčno pojačanje. Čovek je dobar igrač, pouzdan igrač. To je ono što vam je trebalo, srećno! Spoiler 5
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, MrTripleDouble said: Čestitam na novom igraču komše, odlčno pojačanje. Čovek je dobar igrač, pouzdan igrač. To je ono što vam je trebalo, srećno! Hide contents Ljubi Covic celavu glavu u februaru kad diže kup kao mvp istog!!!
jedibojan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako je istina da dolazi jos jedan pg imacemo bezobrazno jaku ekipu i, po meni tu vise izgovora nema. ?, Brick Sterling, Milton, Wash Bonga, Vanja Parker, Dylan Rique, Fernando Mislim da od kad pratim Partizan, jaci roster nismo imali. Tu su jos Poku i Murinen + Karlik kad se vrati
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Komsije nam sad cestitkama vracaju za ono kada smo ih hrabrili da zadrze Vladu Jovanovica kao trenera i veruju procesu 😅 1 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 51 minutes ago, Elevator Operater said: Videces na sta na -1 i 10 sekundi do kraja kada dobije loptu za 2 bacanja (morace biti kod njega jer jedini zna da je ne izgubi) 🥲 Ne sumnjam, ipak ne sme jedan dan da prođe bez nekog doom&gloom scenarija. 1 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bože, pišu ljudi o košarci, kakav smarački topic A da vas propita neko o medicini, ništa ne znate. A mi za dva dana supspecijalizaciju iz kardiologije. nismoisti 1 1 5
Jakob Aman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 46 minutes ago, Wingwalker said: samo treba biti uporan...verovati u sebe. game 5...molim lepo 💣 Ono moze i za Karija ovakav klip sa promasajima da se napravi... Brat Kalates posle 63 bezuspesna dovodjenja konacno. Mada kazu da Monako jos nije pristao😄
odupri se ludilu Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mi ove godine u skoku odlični i vi brinete za ove tvrde bombe Nickove. Ima ko to da kupi. Penal završnica neće ni biti jer će Nick utakmice lagano provoditi kraju bez stresa gorbarakog puka. Ako je on fit na ovu ekipu je ko dupe na nošu. Pogotovu za ulogu koja mu je namenjena
Ne sam Safete Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Wingwalker said: samo treba biti uporan...verovati u sebe. game 5...molim lepo 💣 Nisam fan Kalatesa ali Edited 6 hours ago by Ne sam Safete
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja i dalje mislim da je ovo jedini logican i dobar potez kluba. Ima li istine da se Bonga povredio? Rece mi drugar da je objavio neko ko je do sada imao sve tacne informacije u vezi KKP.
odupri se ludilu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bonga na onim snimcima sa treninga ima neku bandažu zavoj ili slično na ruci. Ja mislim da on ima problem sa tom rukom i da to nosa kao zaštitu i predostrožnost. 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Spoiler Scepan insajder Btw sad sam bas ubedjen da neko od tamo cita ovaj forum. Edited 5 hours ago by Don Dusko 3
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ko god, nek samo dodje vise i da bude na full raspolaganju makar posle Pireja. 1
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ozvaničen Kalates Edited 4 hours ago by Son_of_a_gun
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) U međuvremenu, one pbg buve, koje nažalost prati 160k navijača Partizana po Ostojinom nalogu izbacuju objavu: "U momentu kada treba da budemo fokusirani na predstojeće evroligaške mečeve, mi se bavimo trivijalnim stvarima koje nemaju veze sa našim klubom. Imamo vrhunskog trenera i odličan roster koji će uskoro biti kompletiran, a u fokusu javnosti su stvari koje nemaju veze s košarkom. Hajde jednom da stavimo ovaj klub ispred nas kao pojedinaca, da ne budemo sami sebi najveći neprijatelji i da lične borbe ostavimo i nastavimo van hale. Vreme je da se od Barselone fokusiramo na ono najbitnije - Partizan." Jebem ti mater Ostoja, onako trivijalno 🙂 Još jače, još duže i glasnije pumpanje, do kraja svakog takmičenja, i naravno naduvavanje kurcem Ostoje i pederovanje poslodavca mu. Edited 4 hours ago by Papanikolesku 1 1 7 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobrodosao Briče. Nadam se da ćeš igrati dobro makar upola kako si svirao bass u AILD Spoiler 1
Nikom nista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad se sumiraju misljenja na forumu,: Kalates Niče, PAR ti kliče 🤣
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Papanikolesku said: U međuvremenu, one pbg buve, koje nažalost prati 160k navijača Partizana po Ostojinom nalogu izbacuju objavu: "U momentu kada treba da budemo fokusirani na predstojeće evroligaške mečeve, mi se bavimo trivijalnim stvarima koje nemaju veze sa našim klubom. Imamo vrhunskog trenera i odličan roster koji će uskoro biti kompletiran, a u fokusu javnosti su stvari koje nemaju veze s košarkom. Hajde jednom da stavimo ovaj klub ispred nas kao pojedinaca, da ne budemo sami sebi najveći neprijatelji i da lične borbe ostavimo i nastavimo van hale. Vreme je da se od Barselone fokusiramo na ono najbitnije - Partizan." Jebem ti mater Ostoja, onako trivijalno 🙂 Još jače, još duže i glasnije pumpanje, do kraja svakog takmičenja, i naravno naduvavanje kurcem Ostoje i pederovanje poslodavca mu. Bas je ozbiljno peglanje palo cim moraju kroz sve kanale jedno te isto da ispaljuju. 1
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dovuci Grka u Bugarsku da prevede loptu preko pola, barem na 5 minuta. Da nase napacene duse mogu malo da se umire.
Recommended Posts