Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kad god sam gledao Bruna bio je užasan, delovao ko košarkaški sivonja. Svakako da u Realu nije pokazao ono što mnogi misle da ume, ovo je za njega novi početak i sigurno je željan pokazati da vredi.
Torresinho Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ma vise je nebitno ko i na kojoj poziciji dolazi, uz svo postovanje mene brine Zeljko Obradovic 3
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Mislim da sam zero-inovao sta me najvise ljuti kod Zeljka i boli sto se bas desava u klubu koji volim. Sve dobro u njegovoj postavci igre pocinje i zavrsava se sa odmornim i svezim (i samo takvim) Karlikom. On drugi sistem igre nije implementirao, sto je za trenera njegovog renomea skandalozno i moze se reci, amaterski. Dakle, bez Karlika u igri, potpuno je nemoguce iskoristiti ono prednosti sto limiritan centar poput TJ poseduje. I umesto da implementira jos makar 1 alternativni sistem igre gde ce i bez Karlika napad moci da radi i Tajrik da dobaci do korisnosti (za sta je imao fore od jeseni 2024), on ne samo da to nije uradio, vec nema ni zamenu za CJ. I ne samo da nema zamenu u vidu igraca slicnih odlika, on nema NIKAKVU zamenu. Ludi Sava dokazano funkcionise samo kao 2, a Milton iako koristan i jak, je ipak kombo... i u njemu ne lezi spas. Srecom po njega i nas, u timu su igraci poput Bonge, Brauna kojima sistem nuzno je treba, mada bi potonjem bolje dosao. O Parkeru ne bih ni trosio reci. Dovedes vakum trpača koji najbolje igra 1 na 1 (5), a i to odjednom ne ume. Daj tog Bruna makar da se rve i zida, kad Tajrik uz svu svoju snagu to ne ume da radi. Edited 8 hours ago by Elevator Operater
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 hours ago, Barkley#34 said: Gde treba da potpišem? zlobnici bi rekli jos nam samo fali standard kao u Danskoj 🙂 1
Kosjan Willavić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Ne sam Safete said: zlobnici bi rekli jos nam samo fali standard kao u Danskoj 🙂 Imali ste Danca pa ga najurili. Nikako vam ugoditi 😄 2 6
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da smo Danska ni jedan ni drugi klub odavno ne bi postojali zvog neplacenih dugova. Ne bi ni trebali potpisi. 1
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, KockoOblo said: Fernandinjo kao zamena za Koprivicu, tj. 3 centra ok. Gde nam je drugi centar? Max Pejn kao zamena za Savu(ako se nedajbože povredi) , ok. Ko će ćerat mašinu dok je Karlik na bolovanju? Ili je Željun podpisao kapitulaciju i krećemo da igramo ono što nikada igrali nismo. Meni ovo liči da se raspadamo. Mobilizacija navijača niš ne pomaže, ako nema iste u upravi. Stihija. Zaista ne razumem ovakvo pisanije i da li je ironicno, ali deluje krajnje maliciozno. Naravno da Fernando nije dosao da bude treci centar, posto je bolji i od Balse i Brendona, pogotovo u odbrani. Iskreno, smatram da je info o plati poturen u medijima da se opravda budzet. Tesko mi je da zamislim da ga je Real potpisao za te novce kad je vejvovan u januaru. I to kao 4og centra!? I sad posle lose sezone njemu cena na trzistu ista?! A sto se tice Pejna on ima iste kvalitete kao i Karlik, ali manje mana. Defanzivno ce on bolje izgledati zbog veceg wingspan-a i zbog voljnog momenta koji je mnogo veci od Karlika.
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: viseee sreece drugi puuuut mozda morris Pa Moris bi vam i svakako bolje legao mada mislim da i on nece putem Evrope
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Oh, kakav neocekivan rasplet. Nista strasno, naci cemo vec neciji otpadak. Hocemo opet na S. Lija? 2
KockoOblo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Alek The Great said: Zaista ne razumem ovakvo pisanije i da li je ironicno, ali deluje krajnje maliciozno. Naravno da Fernando nije dosao da bude treci centar, posto je bolji i od Balse i Brendona, pogotovo u odbrani. Iskreno, smatram da je info o plati poturen u medijima da se opravda budzet. Tesko mi je da zamislim da ga je Real potpisao za te novce kad je vejvovan u januaru. I to kao 4og centra!? I sad posle lose sezone njemu cena na trzistu ista?! A sto se tice Pejna on ima iste kvalitete kao i Karlik, ali manje mana. Defanzivno ce on bolje izgledati zbog veceg wingspan-a i zbog voljnog momenta koji je mnogo veci od Karlika. Nije ironično. Već sam napisao da su Parker i Šejk cirkusanti, a ovaj mučenik nije ni za toliko. Pejn će možda biti na Karlikovom nivou u maju, ili sledeće sezone, ili nikad. Ako se prešaltamo sa ovih visokoumnih akcija u napadu na prangijašku varijantu (a nećemo, nije Željko jeretik) možda u ubodemo neku pobedu u Areni, na strani nećemo dobiti nikoga. Ne znam da li si primetio, mi odbranu nemamo, i ako igramo najjednostavniju koja postoji. Šta je uzrok, pa i to je jednostavno za videti. Petorka u kojoj je Karlik-promaja, Parker-orkanski udari vetra, obojica u petorci - uragan kategorije 5. Karlik to pokrije dobrim napadom, Parker ne može ni ćebetom. I nisu samo oni problem, daleko bilo, da jesu, to bi moglo da se sakrije ili ublaži šteta. Ne znam šta se očekuje od Pejna, ja lično ne očekujem ništa, osim ako mu se ne dozvoli da divlja, pa ako prodje-Željko genije, a ako ne, ide trubadurski orkestar o vremenu koje mu treba da se prilagodi, kao da to svi ne znamo. Mi smo najebali, i mislim da je ova sezona završena, a da nije ni počela. I opet kažem, daj bože da lupetam, i da sve bude kako treba, ali ne vidim način za to.
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pejn je oduvek bio vise timski igrac u poredjenju sa Karlikom. A Karlik se prilagodio ovom timu Partizana pa ne izgleda kao privatnik, a generalno jeste. Nego, ajd da ovi Klipersi vejvuju Bogdana i isplate ga pa da dodje kod nas ranije nego sto sam mislio.
robespierre Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, fedor said: Gasili su pod prisilom popularne forume kada su sami navijaci Zvezde krenuli da pljuju Terzica i Vucica na svakodnevnom nivou. Forum su ugasili jer su se ljudi broj 1 i broj 2 sa severa koji su pisali na tom forumu zakačili sa moderacijom sa košarkaškog pdf-a, a sve nakon što je moderacija podržala povratak Kalinića u Zvezdu, pa su njima dvojici brisali komentare u kojim ga napušavaju. Baš nema nikakve veze sa Terzićem i Vučićem. 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, robespierre said: Forum su ugasili jer su se ljudi broj 1 i broj 2 sa severa koji su pisali na tom forumu zakačili sa moderacijom sa košarkaškog pdf-a, a sve nakon što je moderacija podržala povratak Kalinića u Zvezdu, pa su njima dvojici brisali komentare u kojim ga napušavaju. Baš nema nikakve veze sa Terzićem i Vučićem. Ali opet ima o njihovoj moci gde su ugasili jebeni forum gde se nisu slagala njihova misljenja jbg. Jbg.
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mogu li ovi poznavaoci nba ekonomije da malo razrade taj slucaj? Npr, da li postoji mogucnost da Bogdan sporazumno raskine ili plati sebi otkup i da mu tu razliku mi damo? Da li bi se tada Klipersi oslobodili te plate iz salary cap-a? Njima bi znacilo valjda zbog manjeg poreza u luxury taxu? Primera radi, on sad ima tamo oko 8m neto, pristane na 6m i mi mu damo platu 2m. On na nuli i dobije priliku da postane bog i ponovo obuce sveti dres. 1 1
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Dolaze 2 igraca... za Hayesa kazu neki ds nije uopste opcija a neki da je eto blizu... vise mi pun kursc... kao Jordan da dolazi ja sam odavno napisao... Monte Morris i Nick Calates.. Edited 6 hours ago by ScepanScekicSto
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 52 minutes ago, Elevator Operater said: Oh, kakav neocekivan rasplet. Nista strasno, naci cemo vec neciji otpadak. Hocemo opet na S. Lija? A da nisu pojurili nekog iz NBA, bilo bi zašto mi jurimo evropske otpatke, umesto da tražimo po NBA? 1
Jakob Aman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cekas nba cut i dobijes Bruna i Sjebanog Lija. Sudbina.
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 57 minutes ago, robespierre said: Forum su ugasili jer su se ljudi broj 1 i broj 2 sa severa koji su pisali na tom forumu zakačili sa moderacijom sa košarkaškog pdf-a, a sve nakon što je moderacija podržala povratak Kalinića u Zvezdu, pa su njima dvojici brisali komentare u kojim ga napušavaju. Baš nema nikakve veze sa Terzićem i Vučićem. Nisam bas siguran da je ovo bio slucaj. Kalinicev povratak je tada ispeglan onom donacijom narodu na KiM. Oni tamo nisu nikada pisali nista vezano za trenere, igrace, utakmice, javljali su se samo kada se povede rasprava o poseti, Terzicu, Vucicu, Olimpijakosu... Dugo im je smetao forum jer je bio previse kriticki nastrojen, smatrali su da je jedan od uzeoka slabe posete. Pogotovo je to bilo izrazeno tokom sezone u kojoj je Partizan uzeo titulu pod Markom Nikolicem, kada su oni do kraja stajali uz Grofa, a mnogo ljudi kritikovalo nacin na koji vodi tim. Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Olimpijakosom kada ih je ostatak Pionira izvizdao jer skandiraju Olimpijakosu nakon sto nam daju trojku u poslednjoj sekundi cetvrtine. Posle toga dolaze na forum i ostavljaju maltene pretece upise kako toga vise nece biti i kako ce se resavati problem i nasiljem ako treba. To naravno povlaci za sobom reakciju ostalih forumasa i administracija odlucuje da ugasi forum, rekao bih pre svega zbog sopstvene sigurnosti jer se znalo tacno imenom i prezimenom ko vodi forum. Istina je da je bilo nekih problema i sa moderatorima sa kosarke, ali vise zbog toga sto su taj profil (vise njih je pisalo sa istog profila) znali da banuju moderatori koji ne znaju ko stoji iza toga. Onda padne ribanje i ukloni se ban, ali kazem, ne bih rekao da je to bio osnovni problem. Edited 5 hours ago by СтелаРоса 1
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 54 minutes ago, ScepanScekicSto said: Dolaze 2 igraca... za Hayesa kazu neki ds nije uopste opcija a neki da je eto blizu... vise mi pun kursc... kao Jordan da dolazi ja sam odavno napisao... Monte Morris i Nick Calates.. Otkud ti to da dolaze dvojica? Nagađaš ili si nesto načuo, pročitao ili sta vec
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 57 minutes ago, ScepanScekicSto said: Dolaze 2 igraca... za Hayesa kazu neki ds nije uopste opcija a neki da je eto blizu... vise mi pun kursc... kao Jordan da dolazi jNsam odavno napisao... Monte Morris i Nick Calates.. Procitao na par mesta 1
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izvor je iz Telesporta, maltene iz kuće. Meni ovo ima smisla ako bi doveli nekog mladog prospekta iz NBA i recimo Kalatesa koji bi igrao koliko može i istocremeno bio mentor mlađem kolegi. Možda na neku pozajmicu kao što su komše uradile sa Motejunasom, da premostimo dok se Carlik ne vrati. 1
Recommended Posts